amigdas.com

Unde trăiește râul castor și ce mănâncă, practic

Cum trăiesc bestii în natură?Beaver obișnuit - un animal mare și semi-acvatic, care este atribuit echipei de rozătoare. Al doilea nume al beaverului este "beaverul râului". Oamenii sunt surprinși de această creatură cu abilitățile și abilitățile lor: creatura este capabilă de o construcție excelentă și, de asemenea, este un bun maestru și un partener de familie. Castorul este al doilea cel mai mare dintre rozătoare din întreaga lume. Pentru a cunoaște mai bine această creatură, puteți vedea fotografiile care sunt împrăștiate pe Internet.

Principalele caracteristici ale aspectului animalului

Înainte de a începe să caracterizăm aspectul animalului, merită observat un fapt. Oamenii de multe ori, vorbind cuvintele de castor și castor, au același înțeles. Dar merită să ne amintim că acestea sunt complet două cuvinte diferite și sunt folosite în sensuri diferite. Deci, castorul este însăși ființa vie, iar castorul este blana animalului:

  1. Beaver obișnuite - caracteristiciCe e în privința asta? Este acest animal din sine? Beaverul obișnuit are aspectul unui rozător mare. Lungimea corpului animalului este de 1 metru, înălțimea acestuia este de 35 centimetri, greutatea corporală ajunge la 32 de kilograme. Lungimea cozii castorului poate fi egală cu 30 de centimetri, iar lățimea lui - 13 centimetri. Un factor neobișnuit în aceste animale este faptul că femela este mult mai mare și mai mare decât bărbații.
  2. Castorul are, de asemenea, posesia labe scurte și un trunchi destul de ghemuit. Picioarele posterioare ale fiarei sunt mult mai puternice decât membrele anterioare. Pe al doilea deget al picioarelor din spate se pot găsi cu ușurință o gheară ascuțită, care este ușor bifurcată - cu o astfel de castor cu ghiare periaj blana si neteda ei, cum ar fi pieptene reale. Beverii obișnuiți sunt obișnuiți să urmărească aspectul și blănurile lor.
  3. Creaturi picioare sunt echipate cu membranele plutitoare speciale, precum și ghearele puternice compactate. Însuși rozătoarea pare destul de neobișnuită, la prima vedere. Toate din cauza coada ei este o forma uimitoare. Suprafața și forma coastei castorului ne amintește de vâsla, este plat, nu are un strat special, dar este acoperită cu cântare excitat.
  4. Rozătoarele au un cap mare cu un bot îngust, ochi mici și proeminenți la incisivii din prim plan. Dinții animalului nu sunt, de asemenea, foarte simple, sunt acoperite cu un email special puternic și sunt obișnuiți să crească pe tot parcursul vieții și să se dezvolte subțiri pe cont propriu. În ciuda tuturor acestor lucruri, castorul posedă o audiere bună și neobișnuit de sensibilă.
  5. Beaverul obișnuit poate fi comparat cu un baron adevarat de blana, pentru ca blana lui este atragatoare si frumoasa. Blana creaturii este formata din doua straturi, ceea ce confera caldura si uscatul animalului in timpul iernii. Primul strat de lână este format din fire de păr gros și lung, iar al doilea constă dintr-un strat subțire gros și moale. Un alt dispozitiv pentru a proteja împotriva iernii aspre a castorului este stratul său de grăsime, care este situat sub blana de blană a animalului.

Beavers poate fi bine mascat cu ajutorul lor de colorare blana inconspicuoase. Astfel, culoarea blanii a unui reprezentant al cioburilor are o nuanță de castan ușor sau nuanță brună închisă, în unele cazuri este negru. Coada și labele rozătoarelor sunt vopsite în negru. Coada castorului are o adipoză specială, precum și o glandă specializată.

Deci, o substanță mirositoare, care este formată din glandele cozii unui castor obișnuit, experții numesc un flux de beaver. Secretul Weniows are toate informațiile despre rozătoare, poartă informații despre vârsta lui, precum și sexul. Marca principală care avertizează alți indivizi despre granița teritoriului posesiunilor beaverului este mirosul unui jet de castor, pe care fiecare om miroase cu totul altfel. Speranța de viață a unui castor obișnuit în condiții naturale este de aproximativ 15 ani.

Beavers fotografie
Cei care mănâncă ciobăneștiUnde puteți vedea castorul în naturăCe mănâncă berea în timpul verii și în timpul iernii?Eurasian Beaver - fotografie a unui animal

Unde trăiesc betivii vii

Aceste creaturi preferă să trăiască în Europa (Scandinavia), Franța (în cursul inferior al râului Rhone), în Germania (pe teritoriul râului Elba), precum și în Polonia (pe malul râului Vistula). Încă rozătoarele trăiesc în zonele forestiere sau de stepă forestieră din partea europeană a Rusiei, în Belarus și Ucraina.

Beaver în iaz - fotografiePe teritoriul Rusiei, un castor obișnuit poate fi găsit în Trans-Uralul de Nord. În grupuri separate, bevele trăiesc în zonele superioare ale râului Yenisei, pe Kuzbass (regiunea Kemerovo), în teritoriul Khabarovsk, în regiunea Tomsk, în Kamchatka și în regiunea Bajkal. În plus, animalul poate fi găsit cu ușurință în Mongolia sau în nord-vestul Chinei.

Rozătoarele trăiesc cu un dispozitiv special care îi ajută să ducă o viață semi-acvatică. Sub apă, urechile și nările creaturii apropiate. De asemenea, membranele intermitente speciale sunt deplasate în ochi, datorită cărora castorul poate fi, de asemenea, bine inspectat sub apă. Gura animalului este formată în așa fel încât excesul de apă să nu intre în el, în timp ce animalul înoată cu zel sub suprafața apei. Funcția de control al coordonării mișcării sub apă este făcută de coada animalului.

Unde locuiesc bestii in naturaAtunci când aleg un loc unde să trăiască în continuare, ciobăneii preferă să ocupe teritoriul malurilor râurilor, lacurilor, iazurilor liniștite, liniștite, precum și a unor iazuri diferite. Rozătoarele nu se stabilesc în locuri cu flux rapid de râuri sau în cazul în care râurile sunt excesiv de largi. De asemenea, cioplitorii ocolește corpurile de apă, care îngheață în iarnă până la fund. Pentru bobocii obișnuiți este important să existe o mulțime de copaci din pădure moi și de foioase în apropiere, precum și prezența apei, iarba și iarba de arbust în zonele de coastă și în râu în sine.

Bobitorii sunt înotători excelenți și scafandri. Cu ajutorul plămânilor lor aranjați în mod unic, animalul poate rămâne sub apă timp de aproximativ 15 minute și înoată la o distanță de 750 de metri. Din acest motiv, rozătoarele se simt mai confortabile sub apă, comparativ cu suprafața pământului.

Cei care se hrănesc în natură

Bobinele sunt în principal vegetariene în dieta lor și sunt un tip vegetativ de mamifere. Baza pentru a fi hrănitoare de bobi este lăstarii copacilor, precum și coaja lor. Beavers adoră mâncarea de plop, aspen, mesteacăn sau salcie. Mai mulți boboci nu se opun să mănânce plante erbacee: trestie, bocanci, crini, iris, această listă poate fi continuată de foarte mult timp.

Mama lui Bobrie cu copiiiCe mănâncă betivii? Un număr mare de copaci de rasinoase sunt necesari de către aceste animale pentru hrană și cazare. Cherry, ulm, tei, căpșuni și alți copaci sunt importanți pentru dieta rozătoarelor. Copacii cum ar fi animalele de stejar și arin nu folosesc de obicei, dar bine folosit în clădirile și structurile lor. Dar ghindele rozătoarelor nu vor renunța niciodată. Dinții durabili și mari pot face față cu ușurință furajelor. Majoritatea rozătoarelor folosesc ca hrană doar câteva specii de arbori situați în apropiere.

În sezonul de vară, cantitatea de alimente pe bază de plante pentru animal este relativ mărită. În perioada de toamnă, toți ciobăneii încep să recolteze cu atenție alimentele din lemn pentru iarnă. Pe parcursul iernii, bobocii consumă hrană pre-stocată în cea mai mare parte. Ciobanii lor sunt plasați în apă, astfel încât alimentele să mențină vitamine și microelemente utile pe tot parcursul iernii.

Numărul de stocuri de furaje pentru întreaga familie de rozătoare este foarte mare. Deci, pentru ca alimentele să nu înghețe în gheață, animalele de obicei plasate este sub nivelul apei. Chiar și într-un moment în care rezervorul este complet acoperit cu gheață, mâncarea rămâne pentru bobi disponibile în mod liber, astfel încât familia nu va trebui să moară de foame cu siguranță.

Nasterea si cresterea copiilor

De ce ciobanii construiesc diguriBobinele sunt considerate a fi animale monogame. Dacă s-au alăturat odată cu sexul opus, atunci ei rămân cu cea de-a doua jumătate a vieții. Dominant în familie este, de obicei, o femeie. Până la vârsta de 2 ani, bebelușii sunt capabili să se reproducă pe deplin. Urșii boboci obișnuiți pot aduce doar o dată pe an. Ofensiva sezonului de împerechere are loc la mijlocul lunii ianuarie și durează până la sfârșitul lunii februarie. Perioada de gestație pentru copii durează 3,5 luni.

În aprilie-mai există 2 - 6 ciobani. Beaver bebelușii par a fi văzuți și acoperite cu lână, greutatea corporală a nou-născutului este de 0,5 kg. La câteva zile după naștere, bebelușii pot înota deja în apă. Persoanele adulte le protejează cu atenție și cu atenție copiii.

La o lună de viață, puii tineri sunt deja în stare să consume alimente vegetale, dar femeia continuă să le hrănească cu lapte până la 3 luni. Persoanele adulte rămân alături de familia lor timp de încă 2 ani, după care se liniștează în liniște și încep o viață independentă.

Utilizarea de boboci pentru oameni

  1. Principalul avantaj al cioburilor este reședința lor în râuri, deoarece acest lucru are un efect pozitiv asupra sistemului ecologic. Beneficiu deosebit de mare provine din clădirile barajelor de bere. În aceste locuri, animalele mici preferă să se stabilească, precum și speciile de păsări de apă ale păsărilor, care le transportă ouăle pe picioare, ca urmare a faptului că peștele apare în rezervor. De asemenea, bevele afectează purificarea apei, deoarece barajele lor îngreunează reziduurile și reduc turbiditatea apei.
  2. Acest rozătoare suficient de prietenos. Dar are niște inamici - urși bruni, vulpi și lupi. Cel mai mare pericol pentru animale este omul însuși. De aceea, au fost introduse măsuri eficiente de protejare a persoanelor și de reînnoire a numărului acestora pentru conservarea populației acestui animal.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum arată usturoiul, habitatul acestuiaCum arată usturoiul, habitatul acestuia
Cum să numiți o pisică neagră o pisică în familieCum să numiți o pisică neagră o pisică în familie
Cum arată un pește o picătură și informații interesante despre asta?Cum arată un pește o picătură și informații interesante despre asta?
Cine sunt iepurii pufosi angorii și cum să le păstrațiCine sunt iepurii pufosi angorii și cum să le păstrați
Unde trăiește skunk: unde trăiește skunk-ul dungat?Unde trăiește skunk: unde trăiește skunk-ul dungat?
Interpretare în conformitate cu cărțile de vis, la care visul de o casnicăInterpretare în conformitate cu cărțile de vis, la care visul de o casnică
Rugăciunea mantis: trăsăturile unui monstru de mareRugăciunea mantis: trăsăturile unui monstru de mare
Cel mai lung șarpe din lume, șerpi mariCel mai lung șarpe din lume, șerpi mari
Descrierea speciilor și a raselor de iepuri cu fotografiiDescrierea speciilor și a raselor de iepuri cu fotografii
Beaver jet: descriere, proprietăți medicinale și prețBeaver jet: descriere, proprietăți medicinale și preț
» » Unde trăiește râul castor și ce mănâncă, practic
© 2021 amigdas.com