amigdas.com

Unde trăiește skunk: unde trăiește skunk-ul dungat?

Piele tenoasăSkunk este asociat cu multe animale, care miroase neplăcute. Din acest motiv, este văzut destul de rar. Singura excepție este grădina zoologică, unde este reprezentată ca o bestie drăguță și inofensivă. Skunk se referă la o familie de mamifere (echipă de prădători). Poate fi recunoscută de culoare - cu un corp negru cu dungi albe alungite

. Dar, într-o serie de cazuri, puteți să vă întâlniți cu sunete excitate și să vedeți. O trăsătură distinctivă a animalului este împrăștierea secrețiilor mirositoare, caustice.

Unde locuiește skunk: habitat și unde locuiește?

Skunk dungi în naturăContinentul nativ al skunk este America de Nord, dar poate fi găsit pe continent. Animalele cu pene pot trăi în terenuri diferite.

  • Se găsește în pădure.
  • Este adaptat pentru a trăi într-o zonă de luncă.
  • Cei mai mulți preferă să trăiască în stânci sau în tufișurile de pe țărm.

Skunk este un animal care trăiește singur. Activați-l reprezentate pe timp de noapte.

Unde trăiește skunk-ul dungat și cum trăiește el?

În ciuda faptului că balena americană minke este un mamifer, este un vânător și un prădător. Activitatea sa are loc odată cu apariția amurgului, noaptea. El mănâncă o varietate excepțională de insecte.

Dar, dacă vede un cuibăr, un pește sau un rozător, îi va prinde și îi va mânca. De multe ori ruinează cuiburile păsărilor și mănâncă ouă. Dacă în raion nu există nicio creatură viu, atunci se poate hrăni cu carion. În plus, el nu refuză alimentele vegetale. El preferă să mănânce fructe, fructe de pădure. Poate manca cereale, legume si frunze de copaci suculenti.

Stunt scump: aspect

Aspectul skunk-uluiScutul dungat are dimensiuni mici ale corpului. Lungimea corpului său poate pentru a ajunge la patruzeci de centimetri. În acest caz, coada animalului are aceeași dimensiune ca toată trunchiul. Este un animal pufos. Preotatorul cântărește până la trei kilograme. De regulă, bărbatul arată puțin mai mare decât femela.

Animale mici are labe scurte, ci o botă extinsă. Puteți distinge un skunk de alte fuzzy similare pe coada lungă. Skunk trăiește în America și pe continent timp de cel mult trei ani. Dar pentru a trăi până la această vârstă, el poate, numai în condițiile unei locuințe și a unei prevalențe normale în districtul alimentației.

Toate animalele știu că apropierea lor este periculoasă. La urma urmei, reacția principală de apărare este împrăștierea lichidului mirositor. Animalul câștigă mâncare grație frunzelor sale. Este ajutat de gheare curbate. El folosește de multe ori labele pentru a săpa găuri. Picioarele posterioare ale skunk-ului sunt mai scurte. O blană a animalului are o rigiditate moderată. El are o culoare alb-negru. Fâșiile sale se mișcă pe tot corpul. Pe botul animalului există o bandă mică. Se întinde de la ureche la nas.

Urechile animalelor sunt mici și ușor rotunjite. Coada este la fel de dungată ca trunchiul. Se vede că animalul este destul de slab, dar dacă îl privești, te poți gândi că e leneș sau prea frică de apă.

După cum am menționat mai devreme, animalele pot mânca pește. Acest lucru indică faptul că animalul nu se teme de apă. Mai mult, acel mamifer este un înotător excelent.

Stupped Skunk: protecția împotriva amenințării, reproducerea și creșterea animalelor tinere

Protejarea skunului de animaleSkunk, se referă la acele animale care nu reprezintă o amenințare. În plus, încearcă să ocolească acest mic partid fuzzy. În caz contrar, animalul nu poate evita o coliziune cu un lichid corosiv neplăcut, pe care îl va elibera în caz de pericol. Sub coada animalului există glande speciale care secretă același lichid.

O persoană, precum și alte animale, ar trebui să fie atenți la fiară. Animalele pufoase trag o substanță fetidă la o distanță de cinci metri. Când un lichid lovește corpul sau ochii, corpul reacționează sub formă de durere și arsură severă. Lichidul nu privează persoana de vedere, dar, din nefericire, oferă multe inconveniente.

În timpul iernii, animalul hibernează. Această perioadă se încadrează la începutul lunii decembrie. Cu mult înainte de iarnă, skunk consumă intens și, prin urmare, acumulează o mulțime de grăsimi subcutanate. Un animal se trezește la începutul lunii martie.

Skunk este un animal singuratic. aceeași apare cu reproducerea. După ce bărbatul fertilizează femeia, el nu participă la dezvoltarea evenimentelor. Femela săpătură o găină pentru puii ei și construiește o locuință. În cazul în care găsește casa altora în apropiere, nu va ezita să se oprească la el. Pentru ca puii să fie confortabili, ea face podele din frunze, ramuri și chiar resturi.

Femela are copii până la șase zile. Pentru a le oferi copiilor alimente, ea încă încearcă să facă rezervări în gaură. Bebelușii se nasc în număr de până la șase persoane. Ei sunt fără apărare în acest moment. Destul de des, mulți nu respectă termenul limită. În absența mamei, prădătorii, cum ar fi mararul, pot să distrugă în orice moment urzica și să mănânce bebelușii.

Copiii se nasc orbi. Ei își deschid ochii la vârsta de două săptămâni. Exact într-o lună vor putea să se protejeze. Și înainte de acea vreme trăiesc în năluci. Mama își hrănește copiii cu lapte matern timp de șase luni. La această vârstă, aceștia sunt aleși din bârne și cunosc mediul.

Unde trăiește skunk?

Îndepărtarea unui animal skunkÎn zilele noastre mulți oameni sunt gata să obțină interesante, animale exotice skunk. Animalul nu trăiește numai pe continent, dar poate mai trăi într-un apartament lângă o persoană. Skunk domesticite este un animal din sălbăticie, la care glandele paranale au fost îndepărtate. Îndepărtați-le la vârsta de trei luni și în timp ce animalul nu suferă. Din acest punct de vedere, animalul poate fi atribuit în siguranță subordonului spiculelor.

Și, într-adevăr începe să semene cu un câine obișnuit, care poate fi antrenat la padocul, obișnuiți cu o tavă și chiar începe să se antreneze. Animalele domestice se disting prin ingeniozitate și pot răspunde la porecla. În ciuda faptului că un om a făcut un animal domestic dintr-un animal sălbatic, prădătorul poate manifesta agresiune. Este periculos în sezonul de împerechere, în primăvară. Principalele caracteristici ale unui skunk dungat ar trebui atribuite.

  • Dimensiunea corpului - lungime de până la patruzeci de centimetri.
  • Dimensiunea coada are o lungime de până la treizeci de centimetri.
  • Greutatea este de până la cinci kilograme.
  • Culoarea este adesea negru cu dungi diferite.
  • Animalul trăiește acasă timp de cinci ani.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce mănâncă măcelul: Predator alimente în pădure, în vară și iarnaCe mănâncă măcelul: Predator alimente în pădure, în vară și iarna
Unde trăiește știuca și ce se hrănește?Unde trăiește știuca și ce se hrănește?
Fox arctic albastru și alb: unde trăiesc?Fox arctic albastru și alb: unde trăiesc?
Atlantic walrus: unde locuiește și ce se hrănește?Atlantic walrus: unde locuiește și ce se hrănește?
Lynx: unde animalul trăiește și locuieșteLynx: unde animalul trăiește și locuiește
Cum arata un koala si ce culoare au blana?Cum arata un koala si ce culoare au blana?
Ursul brun siberian - o descriere a unui animal puternicUrsul brun siberian - o descriere a unui animal puternic
Pesti din familia codului: caracteristici, specii, habitatPesti din familia codului: caracteristici, specii, habitat
Descrierea peștilor de păstrăvi. Diferențele dintre mare și râu variegateDescrierea peștilor de păstrăvi. Diferențele dintre mare și râu variegate
Animale mamifere dăunătoare: descriere și specieAnimale mamifere dăunătoare: descriere și specie
» » Unde trăiește skunk: unde trăiește skunk-ul dungat?
© 2021 amigdas.com