amigdas.com

Descrierea peștilor de păstrăvi. Diferențele dintre mare și râu variegate

Descrierea aspectului păstrăvuluiPăstrăvul este un pseudonim colectiv pentru mai multe specii de pește de somon "păstrăv". Acest pește frumos și incredibil de gustos poate fi găsit în orice rezervor al țării noastre. Adevărat, prinderea nu este atât de ușoară. Este nevoie de toată priceperea unui pescar invizibil să contemple acest pește în mâinile lui. Păstrăvul poate fi prăjit, afumat, sărat și chiar mâncat crud. Caviarul este considerat o delicatesă a bucătăriei rusești.

Caracteristici externe

Caracteristicile de culoare depind de habitat. Există un păstrăv mare și râul. Varietatea este împărțită în două subtipuri mari, de culoare: alb și roz. De exemplu, mare și Muscarul râu complet diferite culori, t. Pentru a. Mediul marin este diferit de râu prin prezența prădătorilor, salinitate, apa și condițiile climatice ale unui anumit domeniu.

Bărbații sunt puțin mai mici decât femeile. Femeia poate ajunge la o lungime de 1 metru și poate cântări 20-25 kg. Greutatea standard a acestui pește variază de la 400 la 700 de grame, iar lungimea corpului este de 30-40 cm.

Ozyornaya

 • Aspect.

Unde trăiește păstrăvul?Lacuirea lacului se referă la o familie de somon, un tip de apă dulce, un semi-prădător. Ozernoy reprezentativ pentru această specie este inerentă în culori închise și luminoase, în funcție de habitat. Dacă apa din lac este fundul întunecat și murdar, atunci somonul are o culoare închisă, cu puncte negre mari pe spate. Dacă apa este curată cu un pământ slab nisipos, atunci culoarea peștelui va fi potrivită.

Păstrăvul are forma unui torpilot, permițându-i să se miște la viteză mare pentru distanțe lungi. Cap mic, proporțional cu trunchiul. Botul are o formă rotunjită. În fălci există două rânduri de dinți permanenți. Pântecul are o umbră ruginită.

 • habitat.

Ce este păstrăvul?Lacul păstrăv trăiește în lacurile montane din Europa cu apă dulce. În rezervoarele în care există păstrăv, temperatura apei este foarte scăzută. De aceea acest tip de motley este numit "cu sânge rece". Acest păstrăv poate trăi în condiții nepotrivite pentru alte persoane, în care temperatura apei este de 20 ° C și mai mică.

În Rusia, păstrăvul de lac poate fi găsit în lacurile Ladoga sau Onega. În lacurile mari există un așa-numit păstrăv de jos, corpul acestei frumuseți poate ajunge la 15, 20 și chiar 30 kg.

 • Spawning.

Maturitatea sexuală a păstrăvului lacului atinge o greutate corporală de 2 kg. Pentru depunerea icrelor creștere de sex feminin Flycatcher din lacuri la râuri și praguri cu fund cu pietriș sau în minele de spawn ouă. În cea mai mare parte, somonul tânăr rămâne și crește în râu, devenind un păstrăv comun de râu. Unele ouă sunt din nou coborâte în lac și conduc o viață a lacului.

 • Produse alimentare.

Păstorul de păstrăv se hrănește cu insecte sau cu ouă ale altor persoane. Cu toate acestea, ei pot, de asemenea, să își mănânce ouăle dacă nu sunt suficient acoperite. În dieta pot ajunge chiar și animale mici, piscină. Cea mai activă perioadă de păstrăv în vânturi puternice sau în condiții meteorologice ploioase, un număr mare de insecte diferite cad din copaci. În această perioadă puteți vedea păstrăvul de sărituri pentru a zbura "mâncare". În vreme foarte caldă, acest pește se menține aproape de râuri sau "hibernează" în urmele sale.

curcubeu

 • Aspect.

Cum arata peștele de păstrăv?Iubesc pestrushka se bucură de un mare succes de la proprietarii de iazuri private. Aici este creat pentru pescuit sau pentru fanii să se bucure de pește. Somonul are o culoare aurie, de-a lungul laturilor există o linie stralucitoare pronunțată, care se deplasează spre ghirlande, care se manifestă în timpul reproducerii. Aripioarele superioare și coada au puncte negre de-a lungul întregului perimetru. Gură medie, ochi mici. În apele limpezi, are o nuanță ușoară și se numește somon alb.

 • habitat.

Patria somonului curcubeu este America de Nord. Păstrăvul curcubeu trăiește în râuri de apă dulce. Această specie necesită mai mult oxigen, astfel încât să rămână pe suprafața apei. Un astfel de pește nu poate trăi în iazuri unde apa îngheață. Dar acest pestrushka este pe deplin capabil să trăiască în apele calde, spre deosebire de păstrăvul de râu.

 • Spawning.

Maturarea sexuală a femeii vine numai în al patrulea an de viață, bărbatul se dezvoltă un an mai repede. Perioada de reproducere este de 1,5-2 luni. Caviarul are un diametru mare de 5-6 mm. După tăiere, ouăle sunt încă hrănite în detrimentul sacului de gălbenuș și după a doua săptămână de viață încep să se hrănească.

 • Produse alimentare.

Păstrăvul adulților sunt prădători, așa că mănâncă crustacee, pești mici, insecte. Pestruška captează perfect molii și broaștele. După apariția peștelui, peștele devine mai activ și câștigă foarte rapid greutate. Cu cât vârsta somonului este mai mare, cu cât mai multă pește intră în dieta prădătorului.

The Creek

 • Aspect.

Spre deosebire de păstrăvul curcubeu și de păstrăvul lacului, învelișul variat are o formă ușor aplatizată a corpului. Pântecele are culoare albă. Partea superioară a corpului este o nuanță cenușie cu pete negre și roșcate de-a lungul perimetrului. Aripile inferioare sunt portocalii. O cale argintie ruleaza de-a lungul crestei. Coada are o culoare gri închis. Botul este de înălțime medie, de aceeași culoare. Ochii sunt mici.

 • habitat.

Cum să prindă păstrăvulSomonul locuiește în SUA, Norvegia și Europa de Vest. În Rusia se află în bazinul mărilor caspice, albe, azovate. Acest somon de familie frumos variat poate fi văzut în râurile montane și în cursurile de pădure. Pentru păstrăvul de pajiște Condițiile de confort sunt considerate a fi o temperatură de până la 20 ° C, o concentrație de oxigen de 2 mg / l.

 • Spawning.

Timpul potrivit pentru reproducere este primavara. Pescuitul de somon de pârâu de la seara la miezul nopții, apoi merge în vacanță și continuă reproducerea doar dimineața. Pentru reproducerea plăcilor, femelele se ridică de-a lungul râului până la fundul halistului. Aici începe, de asemenea, vydyotyvanie activă.

 • Produse alimentare.

La o vârstă mică, păstrăvul se hrănește exclusiv pe insecte. Odată cu vârsta, orice pește mediu și chiar reprezentanți de un fel sunt potriviți pentru hrană. Pătrunjelii sunt hrăniți de broaște, animale mici. Toți reprezentanții somonului au carne divină cu gust dulce. Este foarte apreciat de bucătari profesioniști și de gospodine.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Roz sau somon de somon roz: ce este mai bine și cum să alegeți un produs de calitateRoz sau somon de somon roz: ce este mai bine și cum să alegeți un produs de calitate
Somonul roz este o mare sau un râu, în care trăieșteSomonul roz este o mare sau un râu, în care trăiește
Familia Salmonidae: o listă de specii de peștiFamilia Salmonidae: o listă de specii de pești
Minuni de pește: habitate și tehnici de pescuitMinuni de pește: habitate și tehnici de pescuit
Cum să săruri păstrăv acasă: rețete și sfaturiCum să săruri păstrăv acasă: rețete și sfaturi
Pescuitul pe peninsula Kola: rezervoare și centre de recreerePescuitul pe peninsula Kola: rezervoare și centre de recreere
Peștii de pește: speciile fluviale și marine, caracteristicile acestoraPeștii de pește: speciile fluviale și marine, caracteristicile acestora
Cum să sare un pește roșu gustos? Facem saramurăCum să sare un pește roșu gustos? Facem saramură
Specii de pești marine: descriere și caracteristiciSpecii de pești marine: descriere și caracteristici
Care pește este mai bine de ales - coho sau ketu?Care pește este mai bine de ales - coho sau ketu?
» » Descrierea peștilor de păstrăvi. Diferențele dintre mare și râu variegate
© 2021 amigdas.com