amigdas.com

Ce fac aricii în natură și ce mănâncă acasă?

Rația de arici: alimenteMinunatele arici bătrâni sunt familiari multor dintre noi încă din copilărie. Le-am văzut în cărți, filme și desene animate pentru copii. Pe poze cu arici întotdeauna transferat cu spini

diverse fructe și legume. Ce mănâncă de fapt aricii, unde trăiesc aceste animale spinoase?

Cine sunt arici?

Hedgehog alimente acasăAriciul poate fi numit una dintre cele mai comune specii de animale. Se adaptează foarte bine la condițiile de trai într-un mediu natural. Ele sunt, de asemenea, ținute acasă ca animale de companie. De fapt, aceste animale drăguțe se referă la pradă. Practic, toate speciile trăiesc în pădure. În toate condițiile prădătorii prădătorii mănâncă întotdeauna foarte mult. Ei au nevoie să acumuleze multă grăsime. Procesul de hrănire intensivă începe la începutul primăverii și continuă până în toamnă.

Partea din spate și părțile laterale ale animalului sunt acoperite cu multe ace mici de culoare gri închis. Aproape intotdeauna cu debutul de vreme rece, ariciul hiberneaza si dormi pana in primavara. Dacă au o cantitate mică de grăsime, atunci cel mai probabil nu au suficientă putere pentru a se trezi și animalul va muri.

Locuitorii trăiesc aproape peste tot. Acestea se găsesc în Europa, China, Africa, Orientul Mijlociu și Asia de Sud-Est. Singura țară în care nu există este Australia.

Cel mai comun tip este obișnuit. Lungimea unui astfel de arici ajunge la 30 cm și o greutate de până la 850 de grame. Există și alte specii, dintre care cele mai populare sunt Africa, care este mult mai mică decât omologii săi. De asemenea, mânca mai puțin decât alte tipuri de arici. Se știe că africii se adaptează rapid la condițiile interne. Ele sunt ușor de obișnuit cu toaleta, ei nu mizerie așa. Aspectul african este o creatură destul de jucăușă, cum ar fi alergatul în roată.

Puțini oameni știu că în Roma antică au creat special arici. În acel moment, carnea lor era folosită ca mâncare. Aricii au fost coapte în lut împreună cu spini. Mâncăruri au fost pregătite în timpul sărbătorilor mari și sărbătorilor, pentru a servi oaspeții ca o delicatesă. Piese necomestibile, de asemenea, folosite. Dintre acestea, au fost pregătite diferite medicamente și medicamente.

mod de viață

Jerzy - conținutul hraneiPentru un loc de reședință permanentă, aricii vor alege pădurile, câmpurile de cereale, care se află lângă plantația forestieră. Pot trăi și în parcuri și grădini abandonate. Aceste creaturi sunt nocturne.

În timpul zilei, aricii se ascund. Pentru aceasta găsesc morile de vânt, arbuști și noroiul abandonat. Animalele nu se tem de oameni, deci pot fi văzute adesea pe teritoriul unei ferme private. Cu toate acestea, ariciul de multe ori deveni victime ale câinilor și chiar spini nu-i salvează de atacuri. Se întâmplă ca aricii să cadă sub diverse vehicule.

Spinele de pe corpul ariciului sunt create doar pentru protecție. Cu ajutorul lor, nu puteți tolera mâncarea ca în basme. În habitatele naturale pentru ei, vulpi, badges, lupi, bufnițe, martens sunt periculoase. În timpul perioadelor de hibernare, animalele se echipează cu adăpost din frunze și iarbă. Nu le poți trezi în timpul hibernării, altfel ariciul ar putea muri. În natură, speranța de viață este de 3-5 ani.

Ce mănâncă aricii?

Din moment ce aceste animale sunt prădători, mulți sunt interesați de problema ce mănâncă ariciul? Aceste animale aparțin unei echipe insectivore, așa că în natură mănâncă:

 • gândaci;
 • viermi;
 • larve diferite;
 • melci.

Astfel de alimente pentru ei înșiși se găsesc în frunze căzute. În mâncare sunt și șopârle mici și șerpi, broaște. Jerzy este foarte activsunt dornici de pradă în perioada de toamnă, deoarece hibernarea de iarnă este deja aproape. Este interesant faptul că dieta aricilor obișnuiți diferă foarte puțin de acvilele de mare. Ambele specii sunt omnivore, în ciuda habitatelor diferite. În natură, aricii, de asemenea, mănâncă alimente vegetariene, atunci când nu există nimic altceva, de exemplu, mere, ghindă muștar și fructe de padure. Ciupercile se duc de asemenea la mâncare. Uneori consumă risipă de alimente, care se găsește în zonele suburbane, când nu mai există alimente.

Ciclul lor de viață este foarte asemănător cu cel bearish, împărțit în două faze - activ și pasiv. Fazele de somn apar în perioada de iarnă, restul timpului fiind faza activă a vieții. În timpul iernii există un metabolism lent, astfel încât ariciii supraviețuiesc, folosind depozitele grase acumulate.

Ce aruncă aricii acasă?

Arici, care sunt tinute acasa, sunt hrănite cu produse pe care proprietarii. Cu toate acestea, nu toate produsele alimentare sunt utile pentru animal, deci nu-i dați mâncare. Expertii recomanda cumpararea pentru hrana animalelor de companie. Pentru a face acest lucru în țările noastre este problematică, atât de mulți oameni o înlocuiesc mai întâi cu pisoi. Apoi, trebuie să vă gândiți la dietă și să hrăniți creatura prickly cu alimente sănătoase. Acestea includ:

 • Conținutul ariciilor - nutriție și îngrijirecarne fiartă dintr-o pasăre cu conținut scăzut de grăsimi 9 curcan, carne de pui);
 • carne de pui;
 • zmeură, căpșuni, mere, pere în cantități mici;
 • dovleac, castravete, morcov, piper dulce sub formă brută și în porții mici;
 • ouă crude de prepelițe, găini o dată pe săptămână;
 • insecte vii.

Oricare dintre aceste produse ar trebui să fie dat într-o temperatură caldă (la temperatura camerei) și proaspătă. Dacă există rămășițe de hrană ele trebuie să fie îndepărtate, astfel încât ariciul să nu mănânce alimente rasfatate.

Există alimente care dau nu este recomandat. Lista cuprinde următoarele tipuri:

 • Arici - îngrijire și hrănirefructe citrice și tot felul de produse exotice;
 • ceapa si usturoiul;
 • strugurii, deoarece aricii nu scuipă ariciul și se pot încurca;
 • fructe uscate din cauza digestiei slabe;
 • lapte;
 • produse de fast-food;
 • semințe și nuci provoacă adesea frustrare.

Deoarece aricii sunt animale de pradă, dieta lor principală ar trebui să conțină în principal produse proteice. Trebuie să aibă un animal de companie ar trebui să fie accesul la apă dulce. Merită să ne amintim că aricii sunt creaturi sălbatice, au propriile lor obiceiuri, astfel încât trăirea cu ei într-o casă nu este ușoară.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce mănâncă măcelul: Predator alimente în pădure, în vară și iarnaCe mănâncă măcelul: Predator alimente în pădure, în vară și iarna
Ceea ce ratonii mănâncă sălbatic și îmblânzi și ce să hrănească puiiCeea ce ratonii mănâncă sălbatic și îmblânzi și ce să hrănească puii
Penguins: o descriere a speciilor, a trăsăturilor și a locurilor în care trăiescPenguins: o descriere a speciilor, a trăsăturilor și a locurilor în care trăiesc
Unde trăiește skunk: unde trăiește skunk-ul dungat?Unde trăiește skunk: unde trăiește skunk-ul dungat?
Ce mănâncă elefanții în captivitate și în sălbăticieCe mănâncă elefanții în captivitate și în sălbăticie
Cât costă un dihor acasă?Cât costă un dihor acasă?
Ce vulpe poate mânca în diferite momente ale anuluiCe vulpe poate mânca în diferite momente ale anului
Pagina principală arici pitic africanPagina principală arici pitic african
Hedgehog alimente acasă: ce să hrănești ariciulHedgehog alimente acasă: ce să hrănești ariciul
Ce înseamnă un vis de arici: interpretarea unui visCe înseamnă un vis de arici: interpretarea unui vis
» » Ce fac aricii în natură și ce mănâncă acasă?
© 2021 amigdas.com