amigdas.com

Cum să înveți un câine comanda `da o laba`

Cum să înveți un cățeluș să dea labe și alte comenzi?Adesea proprietarii câinilor încearcă să-i învețe cum să execute comenzi diferite cât mai repede posibil. Cele mai populare ordine sunt "stai", "stai", "da o laba". Să analizăm metodele eficiente și corecte pentru a stăpâni aceste comenzi. În ce puncte este necesar să se acorde atenție instruirii a fost ușoară și bucuroasă atât pentru animal, cât și pentru stăpânul său.

Puppy training puppy

Puppy-ul este cel mai ușor de predat la echipe diferite în primele șase luni de viață. Uneori proprietarii de câini se laudă că au învățat animalele de companie să efectueze trucuri la vârsta de șase luni. Dar cum să învețe în mod corespunzător câine echipa "da o laba." Când învățați, amintiți-vă câteva puncte:

 • Nu torturați animalul;
 • Instruirea trebuie efectuată înainte de mese;
 • Că catelul a fost activ și a reacționat la comenzi, este necesar să se prindă o bună dispoziție a animalului de companie.

Cea mai simplă modalitate de a vă ajuta să stăpâniți ordinea "da o laba" este condiționarea unui reflex condiționat. Cum pot să iau un catelus pentru a-mi da o laba?

 1. Pui de pui de până la o jumătate de an deja dau bine la formareAscunde în mână niște mâncare preferată.
 2. Puneți catelul în apropiere și țineți palma cu gustul în pumn înainte de bot.
 3. După ce animalul își începe întinderea labe pentru a trata, ar trebui să fie lăudat, mângâiat pe cap și apoi tratat la o bucată ascunsă de mâncare delicioasă.
 4. Câinele va înțelege rapid că pentru ordinea corectă executată va primi o recompensă. Trebuie să fie instruit de 5-6 ori pe zi. Dacă catelul arată iritabilitate sau începe să plângă, ocupația trebuie amânată până la un moment mai potrivit.

Alte modalități de a ajuta la predarea câinelui la comandă "dați paw"

Dacă animalul dvs. de companie nu prezintă un interes evident pentru obținerea de gust, trebuie să aplicați a doua metodă de antrenament.

Metoda mecanică

Când ați spus comanda "da o laba", luați laba animalului în mâinile dvs. și țineți-o pentru o vreme. În acest caz, lăudați-l și fieriti-l. Pentru a vă proteja de problemele de care aveți nevoie:

 • Luați laba în zona umărului pentru a fi suportul pentru catelus. Acest lucru va împiedica căderea și frică;
 • Nu ridicați laba în sus pentru a evita senzațiile dureroase la câine.

Aceste manipulări sunt necesare pentru ambele picioare, alternând-le. De fiecare dată, spuneți comanda.

În timpul antrenamentului pe cățeluș nu puteți să vă rupeți și să vă jurați. must să se comporte cu răbdare și să facă din delicatese. Câinii înțeleg totul și simt starea de spirit a proprietarului. Animalul poate fi speriat și poate să nu mai urmeze ordinele.

Exerciții pentru formare

Deci atât proprietarul cât și câinele se bucură de instruire și de societatea celuilalt trebuie să-și stabilească anumite sarcini. Învățați cățelușul să dea laba nu numai în șezut, ci și în picioare și în picioare. Un sprijin pentru el poate fi palma, piciorul și genunchiul.

Nu puteți înlocui nici un fel de sprijin, astfel încât catelul să învețe să țină laba pe greutate. Aceste exerciții sunt ideale pentru dezvoltarea voinței și a inventivității la animalele de companie. După aceea, atunci când un favorit începe să se hrănească laba la gazdă va fi rezolvat o mulțime de probleme - ca Taiati ghearele ei pentru a obține o așchie sau spală murdăria.

Sfaturi pentru formatori pentru formare

 1. Cel mai bun moment pentru a începe de învățare este de 4 luni. Desigur, puteți preda mai devreme, dar probabilitatea ca catelul să uite totul este minunat. Până la patru luni, creierul său nu stochează informații.
 2. Înainte de sesiune, catelul trebuie să fie odihnit și hrănitPentru a facilita studiul comenzilor complexe, maestrul trebuie să învețe catelul să stea și să se culce.
 3. Cu câteva ore înainte de antrenament, câinele trebuie să meargă, să se hrănească și să-l mângâie pentru a-l ajusta la o stare bună.
 4. Dacă proprietarul sau animalul de companie nu doresc să se angajeze, instruirea ar trebui oprită imediat pentru a vă proteja de surprize neplăcute.
 5. Dupa ce a invatat comanda catelului "da o laba", poti studia o alta comanda: "dati a doua laba". Pentru câine înțelege esența, este necesar după ce primul picior este hrănit, cereți al doilea. Apoi țineți câteva secunde pentru ambele picioare și eliberați. Aceste acțiuni trebuie repetate până când rezultatul este stabilit.

Locuri de instruire și recomandări ale specialiștilor

Cel mai bun loc pentru antrenament este acasă. Într-un mediu liniștit, nimeni nu vă va distrage atenția. Antrenorul trebuie să-l aducă pe cățeluș să se concentreze asupra unei secvențe de acțiuni.

Cum de a învăța un câine de a da o laba, dacă la domiciliu este imposibil să se desfășoare o ocupație? Mergeți în parc, în pădure sau în orice alt loc liniștit unde puteți studia în condiții de siguranță, fără a fi distras de factori străini.

În timpul antrenamentului, în orice caz, nu poți să speri animalul, să strigi la el și chiar mai mult să bată. Lecțiile trebuie să fie în bucurie. La fiecare jumătate de oră trebuie să faceți o pauză pentru a răsfăța catelul și pentru a vă purta ceva delicios. Și apoi nu va fi nici o întrebare: "Ei bine, cum să-i învețe pe un câine să dea o laba."

Fiți răbdători și amabili și rezultatul nu va dura mult.După terminarea antrenamentului, la domiciliu, trebuie să întrebați periodic catelul să dea o laba și să-și respecte acțiunile. Dacă antrenamentul a avut succes, iar animalul de companie a obținut abilitățile necesare, puteți complica comenzile: să le pronunți mai repede, să dați labe diferite. După aceste exerciții simple rezultatul va apărea în câteva săptămâni, și nu vă veți întreba cum să învățați cățelușul să efectueze comenzi. Pet va fi bucuros să vă mulțumească proprietarul cu executarea corectă a comenzilor.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să înveți un câine echipei să mintăCum să înveți un câine echipei să mintă
Cum să pregătești un câine acasăCum să pregătești un câine acasă
Cum să pregătești o pisică acasăCum să pregătești o pisică acasă
Cum să educați în mod corespunzător un catelus timp de până la un anCum să educați în mod corespunzător un catelus timp de până la un an
Cum să înveți un câine comanda `voce`Cum să înveți un câine comanda `voce`
Cum să înțărcați câinii să scrie acasă? Reguli de bazăCum să înțărcați câinii să scrie acasă? Reguli de bază
Cum să înveți câinele comenzile de bază acasă?Cum să înveți câinele comenzile de bază acasă?
Cum să înveți un cățel să meargă la un scutec specialCum să înveți un cățel să meargă la un scutec special
Cum să determinați în mod corect vârsta unui cățeluș sau a unui câine adultCum să determinați în mod corect vârsta unui cățeluș sau a unui câine adult
Cum să antrenezi în mod corespunzător un catel la domiciliuCum să antrenezi în mod corespunzător un catel la domiciliu
» » Cum să înveți un câine comanda `da o laba`
© 2021 amigdas.com