amigdas.com

Ce este visul șobolanului: ce, conform cărții de vis, prezice un astfel de vis

A visat un șobolan marePuțini dintre noi suntem simpatici cu șobolanii. O coada ascuțită, ascuțită și un canal sunt ceea ce îți vine în minte atunci când te gândești la aceste animale. Vise în această privință sunt, de asemenea, în unanimitate. Am văzut un șobolan într-un vis - așteptați probleme.

Cel mai probabil, dacă v-ați întâlnit într-un vis cu un șobolan, vă veți trezi într-o stare proastă, pentru că animalul nu este frumos.

Ce este visul șobolanului: trădare, înșelăciune, fraudă

Șobolanul simbolizează o persoană neplăcută, rea, trădătoare, care a planificat ceva rău în relația voastră. Conform cărții de vis, dacă un șobolan visează, întâlnirile cu o astfel de persoană nu pot fi evitate.

 • Insidiositatea va trebui să aștepte din partea oamenilor apropiați, spune cartea de vis. Creatura cenușie dintr-un vis rareori vine așa. Somnul indică faptul că lângă tine există cineva în care ai încredere, dar această persoană nu este demnă de încrederea ta. Poate că acesta este iubitul tău sau cel mai bun prieten, ruda ta apropiată, mai ales dacă șobolanul din visul tău a apărut în casa ta. Cel mai probabil, așteptați o cădere sau un scandal din cauza banilor, a locuințelor sau a moștenirii.
 • Apariția rozătoarelor glonte într-un vis poate să-ți dăruiască perfidia iubirii și este extrem de dureroasă pentru tine. Nu vă surprindeți dacă în câteva zile veți primi vestea că un om iubit te inserează cu prietenul tău bun. Decizia de divorț va avea, de asemenea, consecințe semnificative, cel mai probabil financiar. Poate că nu veți putea salva proprietatea și banii, veți pierde ocazia de a vedea copii.
 • Sobolan alb frumos și afectuos poate preface o nouă relație, care se va sfârși pentru tine lamentabil. Chiar dacă chestiunea nu ajunge la căsătorie, cartea de vis spune că despărțirea va aduce durere și dezamăgire, deși la început veți fi siguri de sentimentele sincere ale celeilalte persoane.
 • Vedeți într-un șobolan de vis la intrare - la certuri și necazuri cu vecinii. Dictatorul sfătuiește să nu aibă încredere în promisiunile lor de a păstra curățenia și ordinea.
 • Adesea, un șobolan visează la probleme la locul de muncă. Aceste probleme nu sunt legate nu de neglijarea îndatoririlor dvs. de lucru, ci de intrigi mici în echipă. Poate că succesul tău recent îl deranjează pe unii dintre colegii tăi și încearcă să-ți strică reputația în ochii superiorilor săi. O altă variantă a dezvoltării evenimentelor este cooperarea fără succes, eșecul proiectului de echipă. Consecințele greșelilor sau neglijenței cuiva trebuie să corectezi pe propria cheltuială, să lucrezi ore suplimentare fără plată.
 • Mijloacele pot veni din partea partenerului de afaceri, avertizează cartea de vis. Șobolanul, în special cel mare și negru, iubește banii, în special străinii. Aveți grijă, verificați documentele financiare, solicitați în mod regulat băncii istoricul tranzacțiilor din contul companiei, dacă participați la un joint-venture.

Ce este visul șobolanului: pierderi, pierderi financiare

Dacă visezi că un șobolan din vis doar a trecut, nu e așa de rău. Dar dacă am visat șobolanul care te-a biruit de mână, te atacă, acest lucru anunță și mai multe necazuri. Un interpret de vis avertizează: cineva vrea să vă scoată proprietatea, să vă lipsească de ceva foarte scump.

 • Când vezi un șobolan într-un visFii atent cu banii, mai ales cu mintile. Vă puteți confrunta cu mici infractori pe stradă sau într-un loc public. Nu lăsați lucrurile nesupravegheate și priviți geanta și geanta.
 • Aveți grijă de proprietatea dvs., aveți grijă de spargeri. Verificați încuietorile de pe ușile de intrare, lăsând, asigurați-vă că ați blocat ușa la cheie, nu lăsați ferestrele deschise. Există o mare șansă de a deveni victimă a furtului sau a jafului. Păstrați bani într-un loc sigur.
 • Ai visat cât de mare este un rozător în pivnița sau dulapul tău? Păstrați pentru o perioadă de timp achiziții mari, cum ar fi o mașină, un apartament sau o dachă. Proprietatea dobândită poate avea un defect semnificativ, va fi dificil să scapi de ea.
 • Nu aveți încredere în oamenii care vă oferă un profit ușor, avertizează cartea de vis. Șobolanii sunt cunoscuți ca amăgitori, încearcă să se îmbogățească pe cheltuiala ta. Există riscul de a suferi o piramidă financiară sau alt fel de fraudă asociată cu bani.

Ce este visul șobolanului: regret, remușcări, conștiință, plată

Potrivit cărții de vis, un șobolan, văzut într-un vis, ar fi bine să fiți voi înșivă. Dacă ați comis o dată un act de șobolan, ați înșelat pe cineva sau ați jefuit, ați mințit sau nu ați îndeplinit această promisiune, rozătoarea visată arată că conștiința ta e tulburată.

 • Dacă există un număr mare de rozătoare într-un vis și ele sunt mari, probabil că este timpul să plătiți pentru faptă. Așteptați pierderi financiare sau de proprietate și, din păcate, vor fi bine meritate.
 • Poate că totuși aveți o șansă să faceți amendamente pentru persoana pe care ați rănit-o. Cereți iertare, ajutați, întoarceți datoriile - iar locuitorul insidios al gunoiului nu vă poate răzbuna pentru ceea ce ați făcut odată. Dacă nu puteți remedia nimic, căutați un alt mod de compensare, de exemplu, faceți o donație unei fundații caritabile, ajutați o altă persoană dezinteresat, participați ca voluntar la un eveniment public. Pericolul de socoteală va trece când torturile conștiinței te vor lăsa singure.

Ce este visul șobolanului: confuzie, confuzie, îndoială, frică

Un șobolan dormea ​​- poate tu sunt în situații dificile și nu știu ce să fac. În acest caz, va fi mai bine să așteptați un timp și să nu luați prima soluție propusă. Fii atent, privește, evalua. După un timp, situația se va clarifica.

 • Să viseze un șobolanPachetul de șobolani, urmărind un om pe stradă, simbolizează teama, teama, incapacitatea de a face față unei amenințări externe. Dacă într-un vis șobolanii te-au speriat, poate se va întâmpla din nou în viața reală ceva de genul asta. Adunați cu putere, fiți curajoși. Aceste animale nu numai că sunt vicleni și cătușe, ci și lași. Când sunt respinși, ei fug.
 • O mare creatură flămândă, apărând brusc lângă tine, vrea să semene îndoieli și anxietate în sufletul tău, să te forțeze să renunți la ceva important. Nu renunta la provocare, nu urmati planul planificat, iar cel conceput se va intampla.

Ce este visul șobolanului: stare de rău, boală

Acest animal - distribuitor cunoscut de contagiune, un avertizor al bolii și o epidemie. Dăunătorii dăunători sunt plantați în case unde proprietarii neglijează curățenia. Dacă nu vă îngrijiți de sănătate, nu mâncați sau nu folosiți tutun și alcool, atunci un astfel de vis ar trebui să fie un avertisment important pentru dumneavoastră.

 • Cel care a visat un șobolan, cartea de vizită prezintă o boală și o slăbiciune îndelungată. Cel mai probabil, va trebui să vedeți un medic, tratamentul va fi lung și costisitor. Boala poate întrerupe planurile importante, te poate face să renunți la ceva pe care îl vei pune de mult în aplicare.
 • Dacă locuiți într-un oraș cu o situație de mediu proastă și ați visat un șobolan, acest lucru poate sugera prejudiciul pe care mediul îl cauzează corpului dumneavoastră. Gândiți-vă la mutarea într-un alt loc sau la protejarea cumva a casei.

Omoară un șobolan într-un vis - să învingi dușmanii

Într-adevăr, apariția unui șobolan într-un vis, conform cărții de vis, nu mărturisește bine. totuși există excepții.

 • Șobolanul a visatDacă visezi un șobolan mort, acesta poate să precizeze îmbogățirea rapidă, primirea de venituri dintr-o sursă neașteptată.
 • Când ucizi acest animal într-un vis, poți să consideri că victoria asupra unui inamic secret este asigurată pentru tine. Chiar dacă cineva v-a complotat ceva rău, planurile lui nu vor reuși. În plus, puteți obține un profit sau un avantaj datorită victoriei dvs.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum arată un strat de nurcă pe sine?Cum arată un strat de nurcă pe sine?
Ce se întâmplă despre moartea unui iubit?Ce se întâmplă despre moartea unui iubit?
De ce visul de a conduce o mașină într-un vis?De ce visul de a conduce o mașină într-un vis?
Bald rat Sfinx: secretele de a păstra un animal de companieBald rat Sfinx: secretele de a păstra un animal de companie
De ce visează țiganii. Semnificația somnuluiDe ce visează țiganii. Semnificația somnului
De ce vis de o șopârlă? Interpretarea visuluiDe ce vis de o șopârlă? Interpretarea visului
De ce visează să-și trădeze soțul într-un visDe ce visează să-și trădeze soțul într-un vis
Cum să hrăniți un șobolan decorativ acasăCum să hrăniți un șobolan decorativ acasă
Despre ce visează castelul: interpretarea cărților de visDespre ce visează castelul: interpretarea cărților de vis
Șobolan alb - despre ce visează, interpretarea cărții de visȘobolan alb - despre ce visează, interpretarea cărții de vis
» » Ce este visul șobolanului: ce, conform cărții de vis, prezice un astfel de vis
© 2021 amigdas.com