amigdas.com

Stresul de droguri `pentru caini - cand este necesar?

Aplicarea stresului de stopare a consumului de droguriUn proprietar iubitor îi pasă întotdeauna de animalul său de companie și, în plus față de plecarea lui, îl protejează de stres sau încearcă să reducă la minim consecințele. Pentru astfel de situații, medicamentul Stop Stress pentru câini și pisici a fost creat. Impactul negativ asupra psihicului animalelor de companie poate fi asigurat prin mutarea într-o casă nouă, apariția în familie a unui om necunoscut anterior sau un alt animal de companie, plecarea gazdei. La urma urmei, câini

ca oamenii pot experimenta frica, afectiunea, dragostea si resentimentul - sunt caracterizate de emotii diferite. Și experiențele emoționale cu colorare negativă pot slăbi imunitatea și pot submina sistemul nervos.

Manifestări de stres

Stresul nu este doar o experiență interioară. Organismul animal produce răspunsuri fiziologice destul de specifice în situații dificile. Deosebit de dramatice sunt manifestările stresului la un câine. Animalul crește producția de adrenalină, hormonul are un efect negativ asupra diferitelor organe și sisteme. Crește cortexul suprarenal, apar leziuni vasculare mici în organele mucoase, corpul este epuizat, bolile cronice se agravează, riscul de prindere a infecției crește.

Cum se manifestă stresul într-un câine? Simptomele sunt multe. Animal:

 • Stresul la câinirefuză să mănânce sau mănâncă fără tragere de inimă;
 • încetează să mai fie în contact cu o persoană;
 • cade într-o stare deprimată;
 • poate să meargă în cercuri sau să se lingă pentru câteva ore;
 • capabil să înghită lana de pe coadă sau laba;
 • începe să strică lucrurile și nu se supune comenzilor;
 • cazurile de mișcare a intestinului pot fi repetate oriunde;
 • arată agresiune sau excitare excesivă.

Acest comportament al câinelui nu poate fi lăsat fără atenție. Dar simptomele stresului sunt mai bine de prevenit sau de încercarea de a netezi în prealabil, până când apar "în toată gloria".

Medicamentul "Stop stress": o descriere

Eliberați "Stop stress" în două forme de dozare: sub formă de tablete și picături. Principala substanță activă în ambele cazuri este un compus chimic cunoscut în farmacologie ca fenibut. Apropo, ei tratează sistemul nervos al unei persoane. În plus, compoziția este completată cu extracte de plante medicinale cunoscute pentru efectul lor liniștitor: valerian, mamă, hamei, bujor și cap de craniu de la Baikal.

Efectul picăturilor și al comprimatelor "Stop-stress" asupra câinilor are loc în mod individual, fiecare organism reacționează la fenibut în felul său. Conform instrucțiunilor:

 • Caracteristicile aplicațieiMedicamentul se manifestă ca un tranchilizant, în timp ce are un efect psihostimulant, anticonvulsivant și antioxidant.
 • Atunci când se iau comprimate și picături, circulația cerebrală se ameliorează și tonul vaselor scade.
 • "Opriți stresul" îmbunătățește funcționarea creierului și normalizează procesele metabolice din țesuturile organismului.
 • Câinii și pisicile își pierd simțul fricii, anxietății, se ameliorează somnul și agresiunea scade.
 • Picăturile și tabletele "Stop stress" măresc capacitatea de adaptare a corpului și împiedică simptomele stresului.

Instrucțiunile pentru medicamentul se recomandă aplicarea medicamentului de două ori pe zi înainte și în timpul călătoriei, expoziția, o schimbare de regim alimentar, sănătatea și îngrijirea de manipulare, pentru a reduce activitatea sexuală excesivă. "Stop stress" se aplică pentru diferite rase de câini și pisici, vârsta nu contează. Cursul necesar de tratament este de 15-20 de zile. La discreția medicului, timpul de admitere poate fi prelungit la 40 de zile.

Contraindicații

Indicație pentru utilizareMedicamentul nu trebuie utilizat în timpul sarcinii și hrănirii, administrat animalelor sub vârsta de un an. Nu se recomandă administrarea acestuia cu diabet și boli de rinichi, hipersensibilitate la medicament, cancer și hipersensibilitate la componente.

Dacă în timpul utilizării medicamentului ați observat letargia unui câine, somnolență, nervozitate, vărsături sau reacții alergice - luarea trebuie oprită imediat.

măsuri de precauție

Atunci când oferiți unui câine sau unei pisici un medicament numit Stop Stress, trebuie să urmați aceleași precauții ca și atunci când lucrați cu alte medicamente. În același timp, nu ar trebui să mâncați, să beți sau să fumezi în această cameră.

După contactul cu medicamentul este necesar să se spele pe mâini cu săpun, iar cei care au hipersensibilitate la componentele medicamentului, este mai bine să nu-l contacteze. Tara din comprimate nu poate fi folosita pentru nevoi domestice, este eliminata intr-un mod general, cu toate celelalte deșeuri.

opinii

"Stop stres" unele laudă, alții certa. Acest lucru este de înțeles. Cineva ar putea provoca o reacție laterală, ca și alte medicamente, cineva nu părea suficient de eficient. Ce spun oamenii adevărați despre medicamente?

Animalul meu de companie, un buldog francez, locuiește cu mine mult timp. Încercăm să nu plecăm mult timp, dar într-o zi trebuia să merg într-o călătorie de afaceri urgentă. Câinele trebuia să fie dat unei cunoștințe. În clinica veterinară am fost prescris în scop preventiv medicamentul "Stop stress". Am inceput sa-i dau cainelui cu 5 zile inainte de plecarea unei pastile in fiecare dimineata si seara, Dorothy a mancat-o cu nerabdare ca un tratament. În timp ce eram plecat, schema nu sa schimbat. Câinele a prezentat, bineînțeles, semne de melancolie și apatie, dar a mâncat și a avut alt comportament decent. Cred că există un beneficiu din partea drogului. Reacția față de străini fără el ar putea fi mai dramatică.

Locuim într-o casă privată și suntem paziți de un caucazian. Nu am cedat câinele astfel încât el să păstreze agresivitatea naturală și calitățile protectoare, dar nu avem de-a face cu mierea. Cainele ca rezultat este jerky, furios. Nu există mirese, dar dorința sexuală este prezentă. Câinele poate lătrui noaptea, uneori urlă, se aruncă în jurul incintei. Am realizat că problema ar trebui rezolvată într-un fel. Ne-am dus la medicul veterinar și ne-a înregistrat "Stop stress". Au dat pilula conform instrucțiunilor. Efectul nu a apărut imediat, dar a fost. Undeva de la a patra zi, câinele a devenit mai liniștit, mai calm. Lătratul de noapte se opri. Am dat medicamentul timp de aproximativ o lună. Acum, efectul este încă păstrat, nu s-au observat efecte secundare nedorite.

Am încercat să tratăm "Stop stress" cu epilepsie de la Dalmațianul nostru. Chiar și după cumpărarea unui catelus ni sa spus că această rasă este predispusă la o astfel de boală. Dar suntem obișnuiți cu câinele și l-am iubit. La vârsta de aproximativ un an, a avut loc primul atac, apoi altul. Au fost supărați, au luat câinele la veterinar. El ne-a ordonat imediat "Stop Stress", a spus că medicamentul va reduce activitatea excesivă a sistemului nervos și va îmbunătăți activitatea creierului. Au dat drogul la destinație. Din păcate, miracolul nu sa întâmplat, crizele au fost repetate periodic, iar câinele a devenit și mai nervos decât de obicei. Am ajuns la concluzia că acest medicament nu vindecă boli grave. Poate, în cazuri mai simple, va reuși, dar nu ne-a ajutat.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Stop-stres: instrucțiuni de utilizare, de ce pisicile au nevoie de ea?Stop-stres: instrucțiuni de utilizare, de ce pisicile au nevoie de ea?
De ce pisicile se tem de apă: motivele principale și cum să se ocupe de eaDe ce pisicile se tem de apă: motivele principale și cum să se ocupe de ea
Prietenul cu ochii: câți ani de vară trăiesc acasă și cum să aibă grijă de eiPrietenul cu ochii: câți ani de vară trăiesc acasă și cum să aibă grijă de ei
Ce face câinele să urle în curte? De ce și de ce?Ce face câinele să urle în curte? De ce și de ce?
Instrucțiuni pentru utilizarea albenului pentru tratamentul animalelorInstrucțiuni pentru utilizarea albenului pentru tratamentul animalelor
Câți câini trăiesc în medie?Câți câini trăiesc în medie?
Caracteristicile utilizării lactobiofadolului pentru câiniCaracteristicile utilizării lactobiofadolului pentru câini
Geantă de transport pentru câini - tipuri și criterii de selecțieGeantă de transport pentru câini - tipuri și criterii de selecție
Un ham pentru câini și cățeluși din diferite raseUn ham pentru câini și cățeluși din diferite rase
Milbemax pentru pisici și câini de la viermi. Instrucțiuni de utilizareMilbemax pentru pisici și câini de la viermi. Instrucțiuni de utilizare
» » Stresul de droguri `pentru caini - cand este necesar?
© 2021 amigdas.com