amigdas.com

Liarsin pentru câini: instrucțiuni de utilizare

Liarsin: instruire, compoziție, indicații și contraindicațiiÎn prezent, medicamentele homeopatice au fost utilizate pentru tratarea animalelor de companie, care ajută la salvarea câinilor și a pisicilor din multe probleme de sănătate. Aceste medicamente sunt folosite ca parte a tratamentului complex și independent.

Liarsin este un medicament veterinar homeopat care a fost mult timp cunoscut multor proprietari de animale de companie. Medicamentul este utilizat de acei proprietari de pisici și câini care nu se grăbesc să utilizeze antibiotice și alte medicamente puternice pentru a trata animalul de companie. Liarsin este reprezentat de producătorii ruși de medicamente de uz veterinar și a fost de mult timp disponibil în kituri de medicină de origine a proprietarilor de animale cu patru picioare.

Compoziția Liarsin este selectată într-un mod special, astfel încât să fie luate în considerare caracteristicile fiziologice ale animalelor domestice. Ajută la menținerea stării de sănătate a animalelor de companie sub control, iar componentele homeopatice care alcătuiesc corpul afectează în mod tacit întregul organism animal, consolidându-și reciproc acțiunea.

Liarsin ajută la normalizarea activității tuturor organelor animalului, activând metabolismul proteinelor și mineralelor, ceea ce este deosebit de important în timpul tratamentului bolilor infecțioase și în perioada postoperatorie.

Compoziția și forma de eliberare

 • Liarsin este un complex de componente active puternic diluate, incluzând Lycopodium (Lycopodium D8);
 • Arsenicum album (Arsenicumalbum);
 • Fosfor (D30).
 • Componente auxiliare: clorură de sodiu, apă pentru preparate injectabile sau grăsimi de zahăr, stearat de calciu.

Lycopodium este un agent activ hepatoprotector, care este utilizat pe scară largă pentru tratamentul bolilor cronice de ficat. Ajută la îndepărtarea de la corp a substanțelor toxice, care pot provoca reacții alergice la animal, însoțite de mâncărime, erupție cutanată, dermatită. Likopodium activează metabolismul proteinelor și normalizează compoziția sângelui.

fosfor participă la procesele de schimb. Se utilizează pentru prepararea medicamentelor destinate tratamentului bolilor din tractul gastrointestinal, afecțiunilor funcțiilor intestinale, anumitor tulburări vegetative.

Tratamentul câinilor de către LiarsinomArsenicum Album are o gamă largă de utilizări, sporește efectul componentelor componente ale medicamentului.

Liarsin este prezentat în mai multe forme de dozare: soluție injectabilă, soluție pentru administrare orală într-un flacon cu dozator și tablete.

Cum acționează Lyarsin

Liarsin este un remediu combinat care afectează procesele metabolice din corpul câinilor și pisicilor, ajută la restabilirea activității deranjate a sistemului digestiv al animalului de companie, activează și întărește sistemul imunitar.

Indicații pentru utilizare

Aplicarea medicamentului prezentat în tratamentul bolilor inflamatorii ale tractului gastro-intestinal și recuperarea funcției hepatice. Medicamentul este recomandat pentru tratamentul colitei, gastritei, pancreatitei.

Liarsin este folosit în tratamentul bolilor renale care apar la animalele cu obezitate.

Indicațiile pentru utilizarea remediilor homeopate sunt:

 • inimă și boli vasculare;
 • boli ale tractului respirator superior: bronșită, astm, traheită;
 • Tratamentul eczemelor de către Liarsindermatită, eczemă, manifestări externe ale reacțiilor alergice;
 • piroplasmozei;
 • excitabilitate crescută, anxietate, frică;
 • boli asociate schimbărilor legate de vârstă;
 • perioada postoperatorie;
 • complicații cauzate de nașterea gravă.

Contraindicații

După cum arată practica veterinară, nu existau contraindicații pentru utilizarea lui Liarsin. Totuși, când se administrează medicamentul ar trebui să țină seama de sensibilitatea crescută la componentele medicamentului.

În acest scop, trebuie utilizată o cantitate mică de medicament. Dacă animalul se simte normal, puteți utiliza doza completă de medicament.

Liarsin pentru pisici: instrucțiuni de utilizare

Când utilizați medicamentul trebuie să urmați cu strictețe instrucțiunile, precum și să căutați sfatul unui specialist care vă va ajuta să calculați cu precizie doza luând în considerare greutatea pisicii, precum și să selectați cea mai convenabilă formă de dozare.

De regulă, tabletele sunt utilizate pentru tratamentul prelungit al unei pisici sau ca mijloc de prevenire.

Doza de medicament este selectată ținând cont de greutatea animalului de companie. O singură doză pentru o pisică adultă și o pisică, a cărei greutate nu depășește 10 kilograme, va fi un comprimat. Numărul de medicamente va depinde de scopul utilizării:

 • afecțiuni ale stomacului și intestinelor - un comprimat de 4-6 ori pe zi;
 • boli infecțioase - individual, în consultare cu medicul veterinar.

Liarsin pentru pisiciPentru injecții subcutanate și intramusculare se aplică 0,1 ml de medicament pe kilogram din greutatea pisicii. Doza zilnică maximă nu trebuie să depășească 4 ml.

Utilizarea Liarsin pentru pisici sub formă de injecții este recomandată în cazul unei imagini clinice pronunțate a bolii, adică în timp ce animalul prezintă toate simptomele bolii.

Perioada maximă de tratament nu trebuie să depășească trei săptămâni, deoarece componentele active ale medicamentului se pot acumula în organism.

Instrucțiuni de utilizare Liarsina pentru câini

Când se tratează diferite patologii la câini, se aplică Liarsin sub formă de tablete și soluție injectabilă.

În scopuri medicinale, tabletele sunt utilizate într-un curs care nu depășește 30 de zile. Doza zilnică a medicamentului este de până la trei comprimate. Pastilele sunt date câinelui forțat, care se introduc adânc în gură pe rădăcina limbii sau se amestecă în hrană.

Soluția de injectare este destinată administrării intramusculare sau subcutanate. Doza de medicament depinde de mărimea și boala animalului.

Liarsin Dozaj (instrucțiuni de utilizare)

Pentru câinii de rase mici, se utilizează 0,5 până la 2 ml de medicament, pentru câini de rase medii și mari - 2,0-4,0 ml din preparat.

Schema de utilizare a medicamentului trebuie să fie convenită cu medicul veterinar, luând în considerare boala și severitatea stării animalului de companie.

Feedbackul proprietarului

Liarsin ajuta perfect la mentinerea cainelui in forma buna. Am folosit pentru a trata pancreatita la un cioban. Au injectat de două ori pe zi timp de două săptămâni. Gamavit și Verakol au fost de asemenea utilizate pentru tratament. Acum folosim comprimatele ca profilactic.

Pisica suferă de mult timp de pancreatită. Liarsin a fost numit. Tabletele nu pot fi administrate animalului, prin urmare injecțiile au fost administrate subcutanat. Judecând după reacția animalului, injecțiile sunt puțin dureroase, rezultatul fiind remarcabil. Acest lucru este evident din analiza și starea generală a animalului.

Animalul nostru de companie are aproape 15 ani. Liarsin este administrat unei pisici pentru prevenirea bolilor legate de îmbătrânire. Starea animalului este bună. Ea este moderat activă, nu se plânge de apetitul, mergem regulat la clinica veterinară.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pratel pentru câini: manual de instrucțiuniPratel pentru câini: manual de instrucțiuni
Gemobalanță pentru pisici și câini - instruireGemobalanță pentru pisici și câini - instruire
Caracteristicile utilizării lactobiofadolului pentru câiniCaracteristicile utilizării lactobiofadolului pentru câini
Amoxicilina pentru aplicare pe animale este inclusă în instrucțiuniAmoxicilina pentru aplicare pe animale este inclusă în instrucțiuni
Maxidin pentru pisici manual de utilizareMaxidin pentru pisici manual de utilizare
Emicidin pentru câini: instrucțiuni de utilizareEmicidin pentru câini: instrucțiuni de utilizare
Utilizarea unguentului aversectin pentru tratamentul pisicilor și pisicilorUtilizarea unguentului aversectin pentru tratamentul pisicilor și pisicilor
Vitam - complex pentru animale, instrucțiuni de utilizareVitam - complex pentru animale, instrucțiuni de utilizare
Enroxil: instrucțiuni pentru utilizare în medicina veterinarăEnroxil: instrucțiuni pentru utilizare în medicina veterinară
`Hepatovet` pentru câini: instrucțiuni de utilizare`Hepatovet` pentru câini: instrucțiuni de utilizare
» » Liarsin pentru câini: instrucțiuni de utilizare
© 2021 amigdas.com