amigdas.com

Amoxicilina pentru aplicare pe animale este inclusă în instrucțiuni

Pacient cu un medic veterinarÎn fiecare an în lume există tot mai multe microorganisme noi, pentru tratamentul cărora sunt necesare medicamente moderne, deoarece antibioticele anterioare nu au un efect pozitiv în tratament. Excepția este antibiotic amoxicilina

.

Acest medicament este încă eficace în tratamentul noilor tipuri de boli infecțioase și face parte din grupul de penicilină și este în prezent unul dintre cele mai simple, accesibile și sigure.

Forme de producție de amoxicilină pentru animale

Suspensie de amoxicilinăAmoxicilina 15 pentru animale, este emis în mai multe forme, acest lucru suspensii și soluții pentru injectare, precum și sub formă de pulberi și tablete pentru aplicație internă, care trebuie diluat cu apă înainte de consumul direct.

În practica veterinară, cea mai frecvent utilizată soluție de 15%, care poate fi dozată relativ ușor. Produs în flacoane de 10 și 100 ml într-un ambalaj sigilat de sticlă întunecată, preparatul în sine este alb, este destinat tratamentului infecțiilor cauzate de bacteriile patogene. Amoxicilina este utilizată în tratamentul animalelor de fermă și a animalelor de companie.

  1. Amoxicilina în comprimateAmoxicilina nu permite sinteza peretelui celular bacterian, ceea ce duce la moartea acestuia la începutul creșterii.
  2. Uleiul de umplutură, care face parte din medicament, eliberează treptat amoxicilina micronizată în sânge, asigurând impactul său continuu asupra corpului pacientului.
  3. Când se injectează amoxicilina 15, medicamentul este absorbit rapid în sânge, distribuit uniform în organism, contribuind la concentrația cea mai mare în țesuturile musculare și în organele interne.
  4. În scurt timp după introducerea sa, aproximativ 1-2 ore, se atinge concentrația maximă în plasma sanguină, iar durata acțiunii este de aproximativ două zile.
  5. Medicamentul este excretat din organism în mod natural, în special în timpul urinării.

Indicații pentru utilizare

Pisica veterinarului Conform instrucțiunilor amoxicilină sfătuiesc să desemneze pentru tratamentul bovinelor: vaci, porci, oi etc., precum și pentru tratamentul animalelor de companie.

Acest medicament este utilizat pentru a trata diverse infecții cauzate de microbi ale tractului gastro-intestinal, și boli virale respiratorii în timpul intervenției chirurgicale, în tratamentul tractului urinar, boli de piele și boli ale țesuturilor moi. Amoxicilina recomanda veterinar în tratamentul mastitei, erizipel porcine, parainfluenza și alte boli la fel de grave. Amoxicilina pentru câini are instrucțiuni detaliate de utilizare.

Amoxicilina veterinară 15 pentru animale este, de asemenea, utilizată în tratamentul:

  1. Boli respiratorii care sunt cauzate de infecții recurente.
  2. Cu intervenții chirurgicale asociate cu abcese și inflamații ale articulațiilor.
  3. Procesele infecțioase care apar în tractul digestiv.

Tratamentul bovinelor mariAmoxicilina pentru câini este eliberată și se vinde în două forme - tablete și suspensii. Tabletele de 250 și 500 mg sunt produse în Rusia. Amoxicilina se administrează intramuscular sau subcutanat la un raport de 15 ml de medicament pe kilogram de greutate animal.

Înainte de administrarea directă a medicamentului, suspensia trebuie agitată cu atenție. Utilizarea repetată a medicamentului este permisă numai după două zile, ceea ce este util în special dacă animalul este agresiv sau neliniștit. Dacă o singură doză de medicament depășește 20 ml, se recomandă punerea injecțiilor în locuri diferite, iar locul de injectare trebuie să fie bine masat. Dacă animalul de companie are o insuficiență renală, este necesar să verificați cu atenție o singură doză de medicament.

efecte secundare

Amoxicilina nu are practic contraindicații, cu excepția intoleranței individuale la animale, când apar reacții alergice, medicamentul trebuie întrerupt imediat și trebuie prescrise alte metode de tratament. Nu introduceți iepuri de droguri, cobai și hamsteri sunt, de asemenea contraindicat droguri hipersensibile animale și alergie la medicamente care conțin beta - antibiotice aminopropionic.

Tratamentul la hranăNu se recomandă utilizarea medicamentului pentru tratamentul câinilor însărcinați și este strict contraindicată pentru femeile care alăptează, astfel încât penetrează bariera placentei, iar concentrațiile în lapte pot fi foarte mari, ceea ce este periculos pentru descendenți. Dacă, ca urmare a unei boli infecțioase, câinele este amenințat cu moartea, atunci în acest caz puii sunt transferați la alimentația artificială și animalul este tratat corespunzător.

Efecte secundare

Amoxicilina pentru animaleDe regulă, ele practic nu apar, cu excepția intoleranței individuale, dar Uneori există un stomac deranjat, există diaree și vărsături. Dacă se întâmplă acest lucru, atunci medicamentul trebuie utilizat împreună cu alimentele.

Câteva sfaturi

În cazul în care amoxicilina 15 pentru animale este utilizată pentru animalele sacrificate pentru carne, atunci antibioticul este întrerupt cu două săptămâni înainte de următorul sacrificare. Utilizați lapte pentru alimentație numai după două zile după terminarea tratamentului.

Tratamentul animalelor cu amoxicilină
Amoxicilină 100 mlAmoxicilină pentru administrare subcutanatăSuspensie de amoxicilinăAmoxicilina în comprimateAmoxicilina pentru porciAmoxicilină pentru vaciAmoxicilina pentru câiniAmoxicilina pentru pisici

Condiții de depozitare

Farmacie veterinaramagazin Amoxicilina 15 în conformitate cu instrucțiunile pe care trebuie protejat de lumina directă a soarelui, păstrând condițiile de temperatură de la 15 la 25 de grade, într-un recipient închis ermetic departe de alimente și hrana pentru animale. Termenul de valabilitate al medicamentului de la data fabricației este de 3 ani. Este interzisă utilizarea acestui medicament după deschidere, deoarece acest medicament veterinar nu este supus unei stocări suplimentare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce ajută la dizolvarea antibioticului flemoxinCe ajută la dizolvarea antibioticului flemoxin
Ce este mai bine să luați - amoxiclav sau amoxicilină?Ce este mai bine să luați - amoxiclav sau amoxicilină?
Care este mai bine să alegi: augmentin sau amoksiklavCare este mai bine să alegi: augmentin sau amoksiklav
Amoxoil retard și amoxicilină pentru pisici: aplicareAmoxoil retard și amoxicilină pentru pisici: aplicare
Antibiotic pentru dureri de gât pentru adulți și copiiAntibiotic pentru dureri de gât pentru adulți și copii
Enroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisiciEnroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisici
Antibiotice cu un spectru larg de acțiune: listă în ordine alfabeticăAntibiotice cu un spectru larg de acțiune: listă în ordine alfabetică
Tratam durerea in gat cu antibioticeTratam durerea in gat cu antibiotice
Care este diferența dintre Flemoxin și FlemoclaveCare este diferența dintre Flemoxin și Flemoclave
Principalele antibiotice cu spectru larg pentru pisiciPrincipalele antibiotice cu spectru larg pentru pisici
» » Amoxicilina pentru aplicare pe animale este inclusă în instrucțiuni
© 2021 amigdas.com