amigdas.com

Maxidin pentru pisici manual de utilizare

Preparate pentru pisiciAproape fiecare persoană are acest animal din casa. Datoriile sale includ nu numai hrănirea și îngrijirea adecvată a animalelor, ci și îngrijirea sănătății acestora. Cele mai comune animale care trăiesc în apartamente și case sunt pisicile și câinii. Pisica este animală și simpatică, îi place să fie jucată cu ea, zgâriată în spatele ochiului și acordă o atenție suficientă.

Ele sunt la fel de oameni sunt expuși la multe boli, precum și pentru a reduce riscul, pentru acest lucru este necesar pentru a le face vaccinurile, dar, din păcate, chiar și utilizarea vaccinărilor poate proteja animalele de companie de la toate bolile. Acestea pot avea un nas curbat, conjunctivită și alte boli, și foarte grave. Mulți dintre ei pot transmisă uman, deci este foarte importantă utilizarea în timp util în scopuri preventive a medicamentelor, special concepute pentru utilizarea în medicina veterinară.

Maxidin în ce scop și în ce privește aplicarea sa

Medicina moderna se dezvolta constant, inclusiv medicina veterinara, se produc noi medicamente, mai mult eficace și calitativ. În prezent, există o mare selecție de medicamente pentru o gamă largă de utilizări, în tratamentul și prevenirea diferitelor infecții. Și cel mai solicitat este Maxidin pentru pisici. Utilizarea sa ajuta perfect in tratamentul proceselor inflamatorii care nu produc efecte negative asupra corpului animalului. Dezvoltatorul acestui medicament sunt producătorii ruși ZAO * Micro-plus *.

Maxidin pentru pisici manual de utilizare

Maxidin este incolor fluid, care este ambalat în fiole de sticlă, o anumită doză, bine înțepată cu dopuri din cauciuc. Păstrați medicamentul recomandat departe de lumina soarelui timp de doi ani de la data eliberării, după cum se specifică în instrucțiuni, după această perioadă, este reciclabil. Nu lăsați produsul în apropierea hranei. În fiecare pachet, indicații obligatorii privind utilizarea medicamentului.

Indicații Maxidin pentru utilizare

maksidinManualul este aplicație destul de detaliată, și că produsul este destinat pentru tratamentul animalelor, îmbunătățește imunitatea la animale și este considerat a fi un imunomodulator. Componenta principală a acestui remediu este elementul chimic germaniu. medicament disponibil sub formă lichidă, de concentrația dorită, destinată injectării și picături pentru ochi, pot fi de asemenea folosit ca picături nazale pentru pisici, este descrisă în detaliu în instrucțiunile de operare maksidin.

Acest instrument este recomandat nu numai pentru tratament, ci și pentru profilaxie multe boli:

  1. Dermatita.
  2. Vermioza.
  3. Când se încadrează părul.
  4. Rinotraheita și alte afecțiuni.

Deoarece Maxdin, mărește imunitatea animalului și îi îmbunătățește pielea, mulți crescători îl folosesc pentru a îmbunătăți aspectul estetic al fraților noștri mai mici.

Instrucțiuni privind utilizarea medicamentului

  1. vaccinareAcest medicament este utilizat pe scară largă în tratamentul varietății conjunctivită de forme, poate fi boli cronice, purulente, ca în rinita, în tratamentul cataractei în stadiul inițial, cu leziuni minore la ochi și tratamentul cavității bucale, însă aplicarea sa nu este pusă la îndoială.
  2. Instrucțiunile descriu în mod clar doza acestui medicament în nas și ochi, se recomandă nu mai mult de 1-2 picături, de câteva ori pe zi. Injecțiile cu Maxidin se efectuează de două ori pe zi, timp de cinci zile și chiar și în cazuri severe, în combinație cu alte medicamente, ceea ce nu este contraindicat.

Contraindicații și efecte secundare

Așa cum am menționat mai devreme, dacă s-a observat dozarea corectă, nu s-au găsit efecte secundare la nici un animal, putând să apară numai intoleranță individuală la medicament. Nu utilizați produsul dacă flaconul este deteriorat și schimbare culorile sale.

Când lucrați cu medicamentul, nu trebuie să mâncați sau să fumați. Persoanele care lucrează cu acest medicament, și având hipersensibilitate crescută, este recomandat să poarte mănuși de cauciuc, pentru a evita contactul cu pielea, dar dacă se întâmplă acest lucru, se clătește cu apă și săpun.

Maxidin, ca multe medicamente, are analogii, printre care: fosprenil, masti și alte medicamente.

Medicina fosforilăAcest medicament este utilizat în tratamentul pisicilor, iar maximin pentru câini este, de asemenea, utilizat pe scară largă. Acest medicament acționează în anumite puncte imunitar sistemul animalului, atunci este posibil să se aplice maxidin câinilor, este necesar doar pentru numirea medicului veterinar. Și un specialist cu experiență, analizează mai întâi în detaliu sistemul imunitar al animalului, după care va prescrie tratamentul.

Mulți proprietari de animale de companie fac ei înșiși injecții în saloanele lor pentru a se îmbunătăți lână acoperirea sau pentru prevenirea bolilor virale, acest lucru este fundamental greșit. Fără a examina secția asupra stării sistemului imunitar, puteți provoca un rău iremediabil câinelui. În acest caz, animalul are o sensibilitate crescută la diferite boli infecțioase și virale. Prin urmare, medicii veterinari experimentați, nu recomandă câinilor sănătoși să pună injecții pentru prevenire, este recomandat să se pună în timp vaccinurile prescrise.

Instrucțiunile de utilizare pentru câini sunt similare cu cele ale pisicilor. Maxidin este utilizat ca profilaxie și tratament al bolilor infecțioase, împotriva ciumei, helmintiazei și a altor boli.

Aplicație Maxidin contraindicată, cu intoleranță individuală. Cea mai mare eficacitate la câini se observă prin utilizarea unui tratament complex. Acest medicament este destul de accesibil pentru fiecare proprietar de câine și pisică.

Dacă respectați toate condițiile specificate în instrucțiuni, câinele dvs. va fi sănătos.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să numiți o pisică neagră o pisică în familieCum să numiți o pisică neagră o pisică în familie
Instrucțiuni pentru utilizarea albenului pentru tratamentul animalelorInstrucțiuni pentru utilizarea albenului pentru tratamentul animalelor
Pratel pentru câini: manual de instrucțiuniPratel pentru câini: manual de instrucțiuni
Kobaktan. Instrucțiuni de utilizare pentru pisiciKobaktan. Instrucțiuni de utilizare pentru pisici
Până la ce vârstă cresc pisicile și pisicile?Până la ce vârstă cresc pisicile și pisicile?
Cele mai mari pisici din lume și istoria lorCele mai mari pisici din lume și istoria lor
Milbemax pentru pisici și câini de la viermi. Instrucțiuni de utilizareMilbemax pentru pisici și câini de la viermi. Instrucțiuni de utilizare
Când și ce vaccinări ar trebui să fie acordate pisicilor: regulile de vaccinareCând și ce vaccinări ar trebui să fie acordate pisicilor: regulile de vaccinare
Vaccin împotriva rabiei pentru pisici și pisici: vaccinăm corectVaccin împotriva rabiei pentru pisici și pisici: vaccinăm corect
Enroxil: instrucțiuni pentru utilizare în medicina veterinarăEnroxil: instrucțiuni pentru utilizare în medicina veterinară
» » Maxidin pentru pisici manual de utilizare
© 2021 amigdas.com