amigdas.com

Ce miros respinge pisicile de la mobila lor favorita?

Ce miros nu-i plac pisicileAspectul unei pisici în casă este asociat cu unele inconveniente. Nu există nimic absolut pozitiv sau negativ. Deși aspectele negative ale oricărui fenomen pot fi compensate sau eliminate. Una din astfel de laturi proaste

în instituția de pisoi - mobilierul este folosit pentru ascuțirea ghearelor. Cum să compensați această deficiență? Gazdele pot aplica arome pe care pisicile nu le plac, în locuri unde aspectul animalului este nedorit.

Dar aceasta este o întrebare responsabilă, pentru că nu toate mirosurile vor sperie cu adevărat pisicile. În plus, acest miros poate sperie oamenii (a spus cu voce tare, dar va fi neplăcut). Da, există repellente, care sunt destinate să respingă pisicile. Dar nu se știe cum vor afecta animalul și omul. Poate provoca reacții alergice. Deci, ce miros nu-i plac pisicile?

Ce miroase speria pisicile?

Simțul mirosului la pisici este mult mai bun decât la om. Se întâmplă adesea că o persoană îi place un miros, dar o pisică nu o face. Această opțiune este optimă pentru noi. Din păcate, nu va exista o rețetă gata, dar dacă abordăm experimental această problemă, atunci totul se va dovedi. Iată câteva variante de mirosuri, pisici potențial respingatoare.

  • Ce miros respinge pisicileParfumuri. Destul de mulți proprietari de pisici au realizat că nu orice substanță aromatică atrage pisici. De fapt, chiar și în rândul oamenilor opiniile diferă. Dar tendința este atractivă: de obicei miroase, oameni atât de adorați, pisicile nu pot rezista. Deci, puteți iubi un pui pe care îl iubești cu un parfum de parfum. Dar locul ar trebui să fie puternic parfumat. Dacă parfumul este neclar, nu va produce efectul potrivit.
  • Uleiul este rue. Oamenii au observat că, dacă puneți o ramură de arbuști lângă un loc pe care pisica îl plăcea atât de mult, atunci el va încerca să stea departe de el. Dar impactul negativ poate fi ruth și are o persoană, cu toate acestea, mult mai mult decât o pisică. Deci, reacțiile alergice sunt posibile. Deci, verificați mai întâi și cum purtați acest miros?
  • Citrice. Deci, mirosul preferat al pisicii nu digera spiritul. Și mai presus de toate, animalele de companie nu le place lamaie, pe care le consideră prea dure. Există mai multe modalități de utilizare a acestuia pentru a speria un animal de companie. Puteți face proaspete și stoarce în loc, care este nedorită pentru a vizita pisica. Mobilierul pe care pisica îl folosește pentru a submina ghearele, îl freacă cu pielea și animalul nu se va apropia de el. O altă opțiune este diluarea sucului de portocale sau de lămâie cu apă, umpleți-o cu un atomizor și pulverizați peste suprafața pe care trebuie să o evitați pisica. Și, în cele din urmă, o altă opțiune, puteți utiliza un agent de lustruire cu aroma de citrice. Iată mirosul că pisica sperie cele mai bune.
  • Ceapa si usturoiul. Ei trebuie să fie frecați sau tăiați în bucăți mici, frecați obiectele sau stropiți în locul interzis pentru pisică. Ei bine, sau utilizați o metodă similară cu citricele. Se amestecă sucul din aceste plante cu apă și se pulverizează camera printr-un atomizor. Destul de eficient, deși există un dezavantaj - oamenii nici nu-i plac mirosurile astea.
  • Refacere, inclusiv auto-fabricate. Cumpărați în farmacie uleiul esențial, care este diluat cu apă în proporție de 1: 3. Apoi, luăm discuri vată și impregnăm amestecul rezultat. Apoi, acestea ar trebui să fie plasate în acele locuri, acces la care scampierul nu poate primi.
  • Oțet. O altă opțiune bună, care poate fi găsită în orice casă. Are un miros foarte ascuțit care respinge pisicile. Iar oamenii nu-i plac foarte mult acest miros. Dar locul în care o picătură din această picătură va scădea, pisica va plimba mult timp. De asemenea, poate distruge mirosul urinei de pisică, dacă creatura neobișnuită în tavă decide brusc să marcheze teritoriul. Puteți clăti doar podeaua cu oțet, după care este necesar să-l presărați cu o soluție de apă cu piper negru. Pentru a face acest lucru, utilizați următoarea rețetă: luați o jumătate de litru de apă și fierbeți-l. Așteptați cinci minute, apoi introduceți două lingurițe de piper. Așteptăm răcirea completă. Apoi, schema "citrice" - se toarnă într-un spray și spray-ul în locul potrivit. Deși acest miros dispare foarte repede și trebuie înțeleasă.
  • Exista aditivi care imita mirosurile animalelor pe care pisicile le considera periculoase. Ele adaugă fecale la coioți sau vulpi. Aceste bunuri sunt vândute în magazine speciale.

Cum se protejează plantele?

Repetarea mirosului pentru pisiciFlorile necesită de asemenea protecție împotriva pisicilor, care poate face încercări de a săpa în pot. Orice pulverizare care respinge pisicile dăunează plantelor și îi pune în pericol moartea. Sarcina noastră este să ne asigurăm că pisica nu acordă atenție florilor și altor plante. Și pentru aceasta este necesară eliminarea mirosului de sol, care îi atrage reflexiv. Acest lucru se face cu ajutorul unei movile pe suprafața cojilor și a unor pietricele diferite.

Repelentele descrise mai sus cu adăugarea de mirosuri pentru animale care sunt periculoase pentru pisici pot fi, de asemenea, folosite pentru a proteja animalele de pisici. Este necesar să le adăugați în sol. Este bine să folosiți menta, lavanda pentru aceste scopuri. Opțiunea cu cruste de citrice pe zona nu este, de asemenea, rău.

constatări

Deci, ne-am dat seama ce miroase nu-i place pisica. Cunningul este o modalitate buna de a evita razboiul. În acest caz, războaie cu o vizită constantă la pisicile de obiecte, pe care trebuie să le vegheze, astfel încât proprietarul unui animal de companie intern să fie asociat doar cu un bun.

Ce concluzii pot fi trase?

  • Ce miros nu-i plac pisicile si pisicileCel mai universal mijloc sunt fructele citrice. Aici, ceea ce un miros îi sperie pisicile cu o garanție de 100%. Dacă puneți o crustă de lămâie în apropierea unui loc, pisica va sta departe de ea.
  • În ciuda eficienței cepei, usturoiului și oțetului, este mai bine să nu le folosiți. Deși acesta din urmă poate elimina mirosul urinei de pisică.

Deci ne-am dat seama ce miros de pisica nu-i place. Succesuri în comunicarea cu animalele de companie.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să dezactivați o pisică de fault într-un loc greșit ușor și rapidCum să dezactivați o pisică de fault într-un loc greșit ușor și rapid
De ce pisicile se tem de apă: motivele principale și cum să se ocupe de eaDe ce pisicile se tem de apă: motivele principale și cum să se ocupe de ea
Cum sa alegi un complex de joc pentru o pisicaCum sa alegi un complex de joc pentru o pisica
Cum să numiți o pisică neagră o pisică în familieCum să numiți o pisică neagră o pisică în familie
Cum să taie ghearele unei pisici acasăCum să taie ghearele unei pisici acasă
Cum să determinăm corect vârsta unei pisici sau a unei pisiciCum să determinăm corect vârsta unei pisici sau a unei pisici
De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?
Cum să înveți un pisoi să se zgârieCum să înveți un pisoi să se zgârie
Câte ore pe zi pisicile dorm?Câte ore pe zi pisicile dorm?
Gel de umplutură pentru gel pentru pisici - argumente pro și contra, tipuriGel de umplutură pentru gel pentru pisici - argumente pro și contra, tipuri
» » Ce miros respinge pisicile de la mobila lor favorita?
© 2021 amigdas.com