amigdas.com

Cum este și cum să vă albiți dinții?

Dinții sănătoșiPlaca dentară, piatră, carii sau parodontita sunt consecințe ale îngrijirii orale necorespunzătoare și obiceiurilor proaste. Acestea includ fumatul, consumul de cafea, precum și alcoolul puternic. În acest caz, este necesară curățarea regulată a dinților care poate fi efectuată în biroul dentistului sau efectuată independent cu ajutorul unei pastă de dinți.

Curățarea dinților din aer: ce este și de ce este necesar?

Air flous este literalmente tradus în limba rusă din engleză, ca un flux de aer. Este numele unui dispozitiv special fabricat în Elveția. În stomatologie există multe instrumente care permit în mod eficient curățați cavitatea bucală. Dar, de regulă, toate aceste fonduri vizează faptul că pacientul este curățat în scaunul dentar. Este deosebit de important să se curețe cavitatea bucală pentru pacienții care poartă structuri artificiale. Aceste produse includ furnire, coroane, implanturi dentare și multe altele.

Air flou este un dispozitiv special care actioneaza pe randul dintelui cu un jet de aer, bicarbonat de sodiu si apa. O astfel de soluție se supune suprafeței dintelui și începe să curățe pigmentarea pigmentară și poate curăța în mod eficient cele mai dificile părți ale cavității bucale. Acestea includ adesea decalajele dintre rădăcinile dinților și structurile artificiale (detașabile și nedemontabile).

Procedura se efectuează observând unele norme.

 1. Curățați fluxul de aerPacientul trebuie să poarte ochelari de protecție dentară. Acestea sunt pre-lubrifiate cu jeleu de petrol, care împiedică uscarea și un ejector de saliva este plasat sub limbă.
 2. Medicul poate direcționa vârful fluxului de aer al dispozitivului la un unghi de șaizeci de grade. Dinții sunt curățați cu fluxul de aer în raport cu smalțul cu ajutorul mișcărilor circulare. Astfel, curăță fără a atinge țesutul gingival.
 3. Acest amestec este colectat folosind un aspirator dentar, care este păstrat de către medicul de asistent.

Ca urmare a curățării efectuate pe rândul dinților, filmul organic care acoperă dintele este pierdut. În primele două ore după procedură se efectuează curățarea igienică. Ca rezultat, pacientul nu poate folosi băuturi colorante și fumat în dietă.

Curățarea fluxului de aer din dinți: albire eficientă

Până în prezent, fluxul de aer este o tehnică eficientă pentru curățarea dinților. Astăzi câștigă o popularitate imensă. Principalul lucru care atrage pacienții este o procedură de treizeci de minute. Curăță-ți dinții cu asta proceduri se efectuează cu ajutorul unui dispozitiv special care produce un amestec special de apă, sifon și aer sub presiune ridicată pe suprafața dinților. Acest amestec pătrunde de la duza dispozitivului la suprafața dinților, buzunare interdentare, acoperire cu guma și biofilm cu bacterii.

Avantajele curățării curgerii aerului

Orice altă procedură profesională pentru curățarea dinților, inclusiv fluxul de aer, are avantajele și dezavantajele sale. În acest caz, pacienții ar trebui să înțeleagă ce demnitate și de ce este mai bine să o folosiți în locul curățării uzuale pe care am folosit-o.

înălbitor dinții cu ajutorul fluxului de aer are o serie de avantaje fără îndoială.

 1. Procedura va ajuta la scăderea dentare zbor, care acumulează granulația între dinți. Astfel, devine posibil să scapi de respirația urâtă.
 2. Curățarea dințilorDinții pot fi curățați fără durere, care nu necesită anestezie. În acest caz, senzații de disconfort pot apărea numai în cazuri rare, dacă o persoană este destul de sensibilă la gingiile și smaltul dinților. În acest caz, această procedură nu ar trebui eliminată, deoarece medicul dentist trebuie să utilizeze un anestezic local.
 3. Agentul pentru fluxul de aer are o plăcere aromă lamaie, care dă prospețime gurii.
 4. Compoziția preparatului este naturală. Nu include diverse componente. Nu dăunează nici smalțului, nici gingiilor. Soda este ingredientul principal care vă permite să zgâriați și să vă răniți suprafața dinților, făcând curățarea non-agresivă.
 5. În plus, ajută la eliminarea unei plăci semnificative fumător. Astfel, este posibilă îndepărtarea leziunilor persistente ale dinților, ceea ce nu este posibil cu pastele obișnuite.
 6. Compoziția eficientă permite o placă dentară. În același timp, poate elimina petele pigmentate care apar ca urmare a expunerii la smaltul de coloranți din cafea, ceai, sfecla, sucuri sau vin roșu. Toate produsele care au un colorant alimentar în compoziția lor pot lăsa urme pe dinți.
 7. Curățarea dinților este preventiv înseamnă în caz de boală dentară și gingivală. În acest caz, apare o procedură periodică, care va fi utilă pentru cavitatea orală și pentru portofel. Tratamentul în această opțiune va costa de câteva ori mai scump.
 8. Timpul mediu va fi de o jumătate de oră. În același timp, puteți avea o fobie în cabinetul stomatologic, care este destul de rapidă.
 9. Ștergeți dintele după curățare este acoperită Un lac special care poate fi prevenit prin formarea plăcii, pietrei și cariilor.

Dezavantaje ale dinților de curățare

În ciuda faptului că fluxul de aer are multe avantaje, există deficiențe, care nu pot fi ocolite.

 1. Curățarea fluxului de aer este o unealtă eficientă pentru îndepărtarea contaminanților și a plăcilor. Acest lucru duce la o lumină a smalțului dinților cu mai multe tonuri. Dar dinții nu vor albi fluxul de aer.
 2. Piatră pe dințiDispozitivul de curgere a aerului nu poate curăța eficient vechiul piatră pe dinți. Poate elimina placa si mucusul usor din bacterii.
 3. În cazul în care trebuie să vă curățați complet dinții, atunci este recomandabil să efectuați o curățare inofensivă cu ultrasunete.
 4. Există o serie de contraindicații, atunci când curățarea dinților de curgere ayr este contraindicată.

Curățarea fluxului de aer: indicații de utilizare

În cazul în care ați hotărât ferm să efectuați curățarea și albirea dinților cu ajutorul fluxului de aer, trebuie să știți mai devreme ce este necesar pentru un astfel de medicament și cine poate efectua această curățare.

 1. Curățarea fluxului de aer ajută la strălucirea smalțului dinților cu mai multe tonuri. Îl eliberează de plăci, dar nu înălbeste.
 2. Ajută la eliminarea închegat piatră, care trebuie să fie într-o țesătură subtilă și inutilă.
 3. Creșteți nivelul de fluor în smalțul dinților și, prin urmare, îmbunătățiți dinții.
 4. Efectuați o curățare completă a sistemelor artificiale - acestea sunt bretele, proteze.
 5. Ca profilaxie a manifestării bolii parodontale.
 6. Cârlige de curățareEste indicat pentru eliminarea eficientă a bacteriilor.
 7. Ca preparare a cavității orale pentru reparații sau pentru înălbirea complexă.

Debitul de aer este un aparat care va ajuta la răsucirea dinților, cu formarea de pietre, distrugând astfel și, prin urmare, albirea danturii în mai multe tonuri.

Curatarea si albirea fluxului de aer: pregatire pentru tratament

Înainte de a efectua procedura de tratament trebuie să vă pregătiți dentar loc.

 • Este necesară plasarea unui ejector de saliva sub limbajul pacientului;
 • Buzele sunt lubrifiate cu vaselină, astfel încât să nu se usuce în timpul procedurii de treizeci de minute.

Progresul lucrului: curgerea dentară a aerului

După efectuarea lucrărilor pregătitoare, medicul trebuie să pornească dispozitivul de curgere a aerului. Mai mult, el o scade sub șaizeci de grade și, cu ajutorul mișcărilor circulare, poate curăța fiecare dinte separat. Astfel, el nu atinge direct dintele.

presiunea poate fi dat numai în funcție de modelul individual și de tratamentul dinților murdari. După terminarea procedurii, întreaga dentiție este acoperită cu un strat protector. După aceea, timp de trei ore după masă, emailul servește drept protecție fiabilă.

În ciuda faptului că procedura de curgere a aerului este nedureroasă și nu are efecte secundare. Există un număr de pacienți la care ea contraindicată.

 1. Contraindicații pentru astmPersoanele care au reacții alergice. Acestea ar trebui să includă bicarbonat de sodiu sau citrice.
 2. Cu bronsită sau astm bronsic.
 3. În timpul sarcinii categoric este curățarea contraindică a fluxului de aer dinți.

Recomandări după curățarea fluxului de aer

După efectuarea curățării dispozitivului cu o compoziție specială. Pe dentiție, filmul de protecție - cuticula - este îndepărtat. Este capabil să se recupereze în mod independent de la saliva timp de mai multe ore. După ce procedura a fost efectuată, pacienții nu pot utiliza produse de colorat în dietă. În cazul în care aveți nevoie de fumat, trebuie să vă abțineți de la acest obicei.

După ce procedura de curățare a fost efectuată timp de mai multe zile, poate exista o senzație de sensibilitate crescută. Și, de asemenea, va trebui să ascultați sfaturi medicul curant și să desfășoare diverse activități de îngrijire orală. Pentru ei este necesar să poarte.

 1. Schimbați periuța de dinți. Deoarece bacteriile rămân pe cele vechi, de la care va trebui să scăpați.
 2. dobândi apa de gura, care poate curata gura, si nu doar maxilarul dentar.
 3. Repetați curățarea în fiecare an.

Prețul de curățare a fluxului de aer și revizuirile pacienților

Una dintre cele mai eficiente proceduri preventive pentru cavitatea bucală este curățarea dinților. Cu ajutorul unui aparat special, este posibil să se elimine mediul nutritiv, în care se înmulțesc bacteriile dăunătoare și microorganismele. În acest caz, culoarea dinților se va schimba cu mai multe tonuri. Dacă toți recomandări medicul poate primi un efect care persistă mult timp.

Puteți conta pe eficiență numai dacă curățarea a fost efectuată de un profesionist în acest domeniu. Prețul de curățenie poate varia. Totul depinde de nivelul de calificare al specialistului, precum și de nivelul clinicii. Costul unei astfel de proceduri poate fi de la o mie la o mie și jumătate pentru o sesiune. Trebuie remarcat că asta este complex - curățarea suprafeței dinților de pe placă. Piatra nu elimină această procedură. Dar în același timp, fluxul de aer este adesea suplimentat cu o curățare specială cu ultrasunete.

După ce suprafața este tratată cu o soluție specială, dentiția are nevoie de lustruire. Acest serviciu este, de asemenea, exigibil. Pentru a consolida rezultatul, va trebui să plătiți pentru manipularea aplicării fluorurii pentru a întări smalțul și țesutul gingiilor. Prin urmare, pentru întregul complex de servicii merită să plătiți până la patru mii de ruble.

La recepțieMerită menționat faptul că multe clinici stomatologice oferă consultații gratuite, precum și reduceri și promoții pentru diverse servicii. În plus, este demn de remarcat faptul că prețul serviciului final va depinde de regiunea în care locuiți. În Rusia, ordine prețurile pentru servicii variază după cum urmează.

 1. Partea centrală - până la trei mii de ruble pentru un set de servicii.
 2. Ural - nu mai mult de două mii de ruble.
 3. Siberia sau Orientul Îndepărtat - de la o mie de ruble pentru tot.
 4. În capitală, va trebui să plătiți până la cinci mii pentru efectuarea acestei proceduri.

Curățarea fluxului de aer dinți a ajuns de mult pe lista principală de servicii care se desfășoară în clinicile dentare. Mulți dintre pacienți preferă să-și petreacă numai. Caracteristicile acestei proceduri includ lipsa de durere a manipulării. În același timp, o mică sumă de costuri atrage oamenii din ce în ce mai mult să găsească o culoare naturală a dinților. Opinii despre acest serviciu numai pozitiv. Mai mulți pacienți sunt gata să repetă procedura din nou.

Dar totuși, în ciuda unor astfel de lucruri pozitive, nu uitați de condițiile speciale ale procedurii. În nici un caz, procedurile nu pot fi efectuate cu bronșită sau astm. Această procedură poate provoca apariția dificultăților de respirație. În plus, va dura ceva timp să stați pe o dietă fără sare. În plus, în timpul sarcinii, lactația nu poate fi curățată. Nu se recomandă curățarea dinților în cazul bolilor renale, carii sau hipersensibilitatea dinților. De asemenea, nu efectuați procedura cu un smalt subțire și o reacție alergică negativă la fructele citrice.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce este curățarea igienică a dinților?Ce este curățarea igienică a dinților?
Îndepărtați cu profunzime și corect dinții. Cum sa-ti faci dintii curatÎndepărtați cu profunzime și corect dinții. Cum sa-ti faci dintii curat
Albirea dinților în siguranță la domiciliuAlbirea dinților în siguranță la domiciliu
Proteze dentare complete, tipuri și costuri dentareProteze dentare complete, tipuri și costuri dentare
Curățarea dentară profesională în stomatologie: tipuri și descriereCurățarea dentară profesională în stomatologie: tipuri și descriere
Îngrijirea orală: Reguli de bază și recomandăriÎngrijirea orală: Reguli de bază și recomandări
Creion pentru albirea dintilor - informatii completeCreion pentru albirea dintilor - informatii complete
Ateu dentar ceară: beneficii și utilizăriAteu dentar ceară: beneficii și utilizări
Clasificarea plăcii și îndepărtarea acesteiaClasificarea plăcii și îndepărtarea acesteia
Pasta de dinți rox: caracteristicile produsului și nuanțele de alegerePasta de dinți rox: caracteristicile produsului și nuanțele de alegere
» » Cum este și cum să vă albiți dinții?
© 2021 amigdas.com