amigdas.com

Cum să înveți un câine comanda `voce`

Cum să predați în mod corespunzător câinilor echipelor Cum să predați cățelușului comanda "voce"? Procesul de instruire și educare a catelului trebuie să înceapă imediat, pe măsură ce acesta se îndreaptă spre noii proprietari. În măsura în care este încă mic, nu contează, este important să-l antrenezi din primele zile. Și ar trebui să începeți, desigur, cu comenzile de bază, cum ar fi:

  • "Sit";
  • "Întinde-te";
  • „Locul“;
  • "Dă-mi o laba";
  • "Fu".

Până la un an, aceste echipe pot fi bine stăpânite și perfecționate. Acest lucru va necesita un efort mai mic. Principalul lucru nu este acela de a dezvolta obiceiul de a da voce doar din motive de încurajareEu sunt. Pentru "voce" trebuie să existe un motiv, de exemplu, pentru a proteja proprietarii, pentru a speria banditul.

Cu ajutorul câinelui de lătrat chemați alți câini, exprimați emoțiile lor și din alte motive. În unele cazuri, poate părea că abilitatea de a arunca o voce dă soliditate animalului. Totuși, acest lucru nu este cazul, iar pregătirea pentru această echipă depinde doar de decizia gazdei. Totuși, instruirea și educația câinelui dezvoltă disciplina în el.

Puii învață și este mai ușor să aducă la iveală, deoarece sunt mai buni la stăpânirea echipei. Puteți începe formarea la vârsta de 2-4 luni.

Dar când învățați să comandați "voce", pot exista dificultăți. Dacă după trăiri lungi și persistente rezultatul nu este prezent, este mai bine să nu forțați animalul de companie, să nu manifestați agresivitate și să nu mai participați la antrenament. Este important să fii răbdător și să nu rănești catelul. Nu toți câinii sunt capabili să învețe această comandă.

Pregătirea pentru formare

Câini de trenComanda "voce" pentru a învăța câinele este după ce le stăpânești deja câteva comenzi de bază. Locul de antrenament trebuie să fie liniștit și calm, astfel încât câinele să nu distragă nimic. Formarea ar trebui să aibă loc alternativ acasă și pe stradă. Apoi va asculta maestrul oriunde.

Frecvența formării trebuie să fie de 2-3 ori pe săptămână și timp de 30-40 de minute. Nu încărcați imediat câinele, și apoi antrenamentul va trece ușor. Treptat, timpul de antrenament poate fi mărit la o oră. De asemenea, nu obosiți câinele, monotonul repetând același lucru. Este de dorit să consolidați lecția prin repetarea comenzilor deja stăpânite.

Pronunția echipei ar trebui să fie clară și tare, dar vocea trebuie să fie calmă, încrezătoare. Nu ar trebui să sune niște note iritate, cățelușul o va simți. Comanda trebuie să fie pronunțată o dată, așteptând rezultatele. Nu o repetați de mai multe ori..

Când câinele începe să execute corect comanda, ar trebui să fie încurajat, să dea un tratament, pat, laudă.

Efectuarea de formare este importantă, cu o stare bună. Este necesar să se țină de succes.

Metode de predare

Există multe metode pentru predarea comenzii "voce". Principalele metode:

  1. Provocarea de interes;
  2. Provocarea iritației;
  3. Resentimentele;
  4. trage cu urechea;
  5. Imitație.

Apelarea la interes

În timpul antrenamentului, câinele trebuie să provoace un anumit stimul, determinând echipa să facă acest lucru. De exemplu, Câinii nu sunt indiferenți față de mâncarea delicioasă, mai ales dacă îl arăți. Câinele va încerca o astfel de recompensă. Scopul antrenamentului este de a dezvolta o asociere în cățel care, după o echipă corect executată, va urma încurajarea.

Demonstrarea cărnii la câine, într-un fel sau altul, îl va provoca la voce. Este necesar să prindeți momentul de interes al câinelui și să dați comanda "voce". De îndată ce câinele reacționează, ar trebui imediat să-l laude și să-l încurajeze. În timpul antrenamentului, câinele ar trebui să fie ținut pe o leșie pentru al împiedica să ia o bucată de carne însuși. Deci nu va fi distras de stimuli străini. Interesul pentru câine poate fi cauzat și cu ajutorul jucăriilor sale.

Provocarea iritării

Cum să pregătești un câineAceastă metodă este mai potrivită pentru câinii de pază. Este necesar să legați câinele și să puneți lângă el un obiect pe care îl va păstra. E bine, dacă cu voi în curs de formare va fi o persoană. El va trebui să distragă câinele, provocând astfel iritarea. Doar atingeți obiectul protejat sau câinele nu este necesar, este suficient să vă mișcați brațele și să faceți orice gesturi. După un timp, orice câine cel mai liniștit va reacționa și va lătra. Este necesar să comandăm imediat o "voce" și să încurajăm câinele. Un ajutor va trebui să se îndepărteze liniștit de la proprietar pentru o anumită distanță.

Provocare resentimente

Unii câini încep să latre înainte de mers. Proprietarul trebuie să se adune în acest moment pentru o plimbare, arătați câinelui o lecție și apoi pretindeți că nu ia un câine împreună cu el și va merge singur. Trebuie să faceți totul în mod natural și, în ultimul moment, să priviți animalul de companie și să comandați o "voce". Sentimentele experimentate de animalul de companie, scoarță coaja. Și apoi, bineînțeles, trebuie să-l lăudați, să-l loviți și să mergeți împreună pentru o plimbare.

În timpul unei plimbări, puteți lega câinele de un copac, de exemplu, și puteți pleca ușor de la el. Dragostea cu siguranță va reacționa și va lătra. În acest moment, trebuie să comandați o "voce", reveniți imediat la câine și lăsați-l.

trage cu urechea

Această metodă este cea mai simplă. Consta in faptul ca este necesar sa se observe pur si simplu elevul, asteptand, atunci cand asta este. Și la momentul potrivit, dați comanda "voce". După ce câinele răspunde echipei, îl încurajează. O metodă simplă Este necesar să se repete de mai multe ori, iar animalele de companie vor învăța această comandă.

imitație

Această metodă dificilă poate fi folosită dacă te duci la o plimbare cu un prieten care are un câine care deja a stăpânit această abilitate. Acest câine efectuează o echipă și primește un tratament pentru el. Iar cel de-al doilea câine urmărind pentru toate acțiunile, iar după un timp el însuși va începe să imite acest câine pentru a obține o încurajare gustoasă.

Sfaturi pentru manipulatorii de câini

Cum să înveți un câine o comandă vocalăAceste metode sunt potrivite pentru formarea câinilor de orice vârstă. Este necesar doar să arate răbdarea, predându-vă abilitățile prietenilor cu patru picioare. Merită să vă urmăriți animalul și să înțelegeți ce provoacă mai mult lătratul. Aceste cunoștințe pot fi folosite în timpul antrenamentului.

Când câinele comanda ezitant sau chiar frică, atunci cel mai probabil, gazda la un moment dat a arătat agresivitate, gravitate sau nerăbdare. Acest lucru poate fi remediat printr-o recompensă generoasă, cu o laudă bună pentru animalele de companie. Aprobarea proprietarului este foarte important pentru el.

Cursuri periodice Se recomandă repetarea în timpul zilei de mai multe ori pentru a fixa și ascuți abilitatea. Pe măsură ce câinele învață învățarea, încurajarea hranei poate fi simplificată pentru a lăuda și pentru a mângâia.

Pregătirea câinilor este efectuată de proprietar, dar câinele trebuie să înțeleagă alți membri ai familiei când aud anumite comenzi.

Ca urmare a instruirii, câinele ar trebui să reacționeze la comandă de la o distanță de 15 metri de proprietar.

În unele cazuri, lătratul puternic al câinilor poate întrerupe un mediu liniștit de acasă, poate irita membrii familiei. Mântuirea poate fi o altă echipă "liniștită", care merită, de asemenea, învățarea câinelui.

În timpul antrenamentului câinelui trebuie doar să vă amintiți că acesta nu este un robot fără grijă, ci o ființă vie și simte starea de spirit și atitudinea proprietarului. De aceea este important să fii în spiritele bune atunci când e vorba de un prieten cu patru picioare, să dovedești răbdarea și nici o agresiune. Animalul de companie cu bucurie și devoțiune va îndeplini comenzile proprietarului, care tratează cu grijă și respect pentru câinele său. Nu-ți ofensează câinele, pentru că proprietarul pentru el este întotdeauna cel mai bun prieten.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să înveți un câine echipei să mintăCum să înveți un câine echipei să mintă
Cum să pregătești un câine acasăCum să pregătești un câine acasă
Cum să pregătești o pisică acasăCum să pregătești o pisică acasă
Cum să predați cățelului gulerul și lesa?Cum să predați cățelului gulerul și lesa?
Cum să înveți un câine comanda `da o laba`Cum să înveți un câine comanda `da o laba`
Cum să educați în mod corespunzător un catelus timp de până la un anCum să educați în mod corespunzător un catelus timp de până la un an
Cum să înveți un cățel la toaletă: în apartament și pe stradăCum să înveți un cățel la toaletă: în apartament și pe stradă
Cum să înțărcați câinii să scrie acasă? Reguli de bazăCum să înțărcați câinii să scrie acasă? Reguli de bază
Cum să înveți câinele comenzile de bază acasă?Cum să înveți câinele comenzile de bază acasă?
Cum să înveți un cățel să meargă la un scutec specialCum să înveți un cățel să meargă la un scutec special
» » Cum să înveți un câine comanda `voce`
© 2021 amigdas.com