amigdas.com

Cum să atașați lesa principală la linia de pescuit

Tipuri de leșuri prin programareO problemă foarte frecventă cu care se confruntă pescarii novici este cum să legați o lesă de linia principală. Această problemă este considerată destul de importantă în domeniul pescuitului. Fixarea incorectă a leșei poate duce la o retragere rapidă a pradă și vă puteți da vina numai pentru ea. Unii oameni întâlnesc această problemă când își creează propriile unelte prin legarea unui cârlig la uneltele plutitoare sau atunci când încearcă să-l mai adauge.

Opțiuni de montare

Există noduri de pescuit diferite pentru leashes la linia principală. Mai întâi este necesar să dezasamblați principalele opțiuni pentru fixarea produsului:

 • Nodul de pescuit îmbunătățit.
 • Metoda de introducere în buclă.
 • Fixarea produsului retractabil prin pivotare.
 • Fixarea la linia principală a diferitelor cătușe.

Nod avansat

Nodul se desfășoară calm și ușor, poate fi folosit de pescarii novici, care nu au o experiență uriașă în crearea pădurilor. De asemenea, un nodul de pescuit îmbunătățit datorită formei sale simple, fără complicații, poate fi efectuat acasă.

Pentru a lega o lesa ca un nod, trebuie sa faci urmatoarele:

 • Cum de a lega o lesa de o tija de pescuitExtindeți cele două păduri unul lângă celălalt, împachetați liderul în jurul valorii de principală și trageți-l în sus.
 • Trageți sfârșitul produsului în bucla creată pentru prima dată.
 • Din nou, glisați capătul liniei de pescuit în bucla.
 • După asta, trebuie să începi să tragi nodul.
 • Apoi, va trebui să faceți același lucru cu partea principală.

Buclă în buclă

Metoda cea mai populară și mai ușoară. Deși este imposibil să credem că totul este ușor, este imposibil. Această metodă este potrivită pentru o leșie care se alătură capătului principal, fiind extensia sa, care uneori este folosită pentru a forța o bară de pescuit convențională.

 • La început, buclele "orb" se execută pe lesa și pe capătul părții principale.
 • Apoi, linia de pescuit trebuie să fie pliată de două ori, înfășurată de două ori, apoi este necesar să se introducă în inelul dublu creat și să se strângă. Va fi obținută o buclă bună, creând o sarcină mică pe pachet atunci când produsul este tensionat.
 • Apoi buclele trebuie să fie conectate împreună. Adică, trebuie să le introduceți unul în celălalt.
 • În ciuda faptului că toate aceste acțiuni sunt ușor de realizat, cu astfel de elemente de fixare puteți face o greșeală.

Partea laterală retrasă

Modul de a lega o linie de pescuit cu o lesaMulți oameni gândesc cum să lege lesa la linie la 90 de grade. Un astfel de nod poate fi atașat la o pereche de produse care se vor deplasa de la linia principală la un unghi de 90 de grade. Când se instalează o astfel de lesoară, placa este plasată pe capătul liniei principale, iar lesa este atașată la ea cu o lățime de cincisprezece sau treizeci centimetri. Produsul de descărcare laterală nu trebuie să se încarce în paralel cu partea principală: este perpendicular pe el la o anumită distanță. Datorită acestui fapt, echipamentul de pe turnuri și în timpul cablului de atracție devine mult mai puțin confuz.

Un astfel de produs special poate fi atașat la linie printr-un anumit nod, dar este mai bine să se facă fixarea printr-o pivotare: în acest mod de realizare a instalării, probabilitatea unor probleme cu tachetarea nu se apropie deloc de zero.

Montarea prin pivotare se face în felul următor:

 • Pivotul este atașat la partea principală.
 • La capătul piesei este un platou.
 • O leșie din monostrat este atașată la cele două urechi ale pivotului.

Asta e totul, munca se termină.

Lungime suplimentară laterală

Acum puteți trece la o metodă mai complexă de legare. Secvența de lucru este următoarea:

 • Cum se leagă postărileCapătul liber al produsului (cârligul este atașat celui de-al doilea capăt) este dublat, creând o buclă A.
 • Acasă monoleski în loc de fixare a lesă pliat B. bucla
 • Bucla este tras în ring, înfășurat în jurul stivuite împreună și a făcut tot inelul și din nou trage în ring, dar în cealaltă direcție, și trebuie să se asigure că ea într-adevăr transformat prin intermediul a două capăt B. pliate
 • Capătul produsului cu un cârlig este filetat în ochi și un mic nod este creat prin întinderea slabă a capetelor ochetei produsului și a inelului. Ultimul capăt liber al ochiului trebuie tăiat la o distanță de trei mm de nod.

Când snap-ul este rupt de partea rămasă a liniei, este necesar să-l tăiați cât mai aproape de nod (voi încerca să nu atingeți produsul însuși), inelul este întins și nodul începe să înflorească. La sfârșit nu trebuie să existe nicio urmă. Iată subiectul cum să legați o lesa de linie.

Produsul pentru tija de pescuit de iarnă

Dacă nu știți cum să legați o lesoșă de o tijă de pescuit de iarnă, atunci acest material vă va fi util.

Destul de des, pescarii preferă să folosească așa-numitul montaj alunecător al unui produs pe o călătorie de pescuit în timpul iernii. Și este foarte ușor să o legați, trebuie doar să faceți următoarele:

 • Metoda de îmbrăcăminte pentru leșuriLuați un produs de o anumită dimensiune.
 • Atașați un cârlig la linia specială, apoi aruncați o cambrică pe ea și pe cealaltă, capătul liber al liniei, legați o buclă.
 • Apoi, este necesar să înfășurați partea principală în jurul valorii principale, astfel încât bucla să se desprindă și să trageți celălalt capăt al produsului în el.
 • Și în cele din urmă, trebuie doar să strângeți fasciculul și să-l asigurați, întăriți-l cu o cambrică.

Iată tema cum să legați în mod corespunzător lesa principală de linie.

Toate metodele de instalare descrise sunt foarte ușor și, după o pregătire specială, acestea pot fi legate rapid atât la domiciliu, cât și la pescuit. În același timp, ele nu vă vor dezamăgi și pot fi aplicate cu exactitate în cele mai dificile situații. Dacă învățați să legați bine un produs de linia principală, atunci pradă dvs. nu veți putea scăpa de la dvs. cu lesa. Pescuit bun pentru tine!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a lega o linie de pescuit la bobina pe o bobină pentru o tijă de pescuit de iarnăCum de a lega o linie de pescuit la bobina pe o bobină pentru o tijă de pescuit de iarnă
Cum se echipează o bară de pescuit de iarnă cu roach: caracteristici de instalareCum se echipează o bară de pescuit de iarnă cu roach: caracteristici de instalare
Knot clinch: tipuri de modul de a legaKnot clinch: tipuri de modul de a lega
Cum să cuplați corect cârligul pe linieCum să cuplați corect cârligul pe linie
Cum de a lega mormyshk în mod corect la linia de pe un tija de iarnăCum de a lega mormyshk în mod corect la linia de pe un tija de iarnă
Ce este mormyshka și cum să-l prindăCe este mormyshka și cum să-l prindă
Cum sa alegi o plasa de pescuit pentru pescuitCum sa alegi o plasa de pescuit pentru pescuit
Cum să înotați în mod corespunzător un strangleholdCum să înotați în mod corespunzător un stranglehold
Nod de frânghie auto-tensionatNod de frânghie auto-tensionat
Tije de pescuit pentru pescuitul de iarnă: caracteristici și soiuriTije de pescuit pentru pescuitul de iarnă: caracteristici și soiuri
» » Cum să atașați lesa principală la linia de pescuit
© 2021 amigdas.com