amigdas.com

Ce sunt încuietori magnetice pe ușă și prețul lor

Lacate magnetice pentru usiBlocurile obișnuite cu chei sunt deja în secolul trecut. Există mai multe modalități moderne de a vă proteja camera de oaspeți nedorite. Și acestea sunt încuietori magnetice. Aceste dispozitive au devenit populare destul de recent. Dar, totuși, la fiecare a doua ușă de interior în țara noastră deja echipate cu astfel de încuietori. Să ne uităm la principalele avantaje, dezavantaje încuietori magnetice, cele mai frecvente întrebări referitoare la acest tip de blocare, prețul acestor dispozitive, precum și principalele tipuri de încuietori magnetice.

tipuri

Blocarea magnetică este un dispozitiv de blocare, principiul căruia se bazează pe interacțiunea unui câmp magnetic cu o bandă metalică sau o placă specială proiectată să interacționeze cu încuietoarea în sine. ei sunt împărțite în două tipuri:

 1. Blocarea magnetică pasivă. Demnitatea și, în același timp, un dezavantaj este că nu primește alimente suplimentare. Ca o consecință, are o forță suficient de mică, deci este utilizată numai pentru ușile interioare. De asemenea, încuietori similare sunt folosite în dulapuri, butoane, genți de mână și așa mai departe. Prețul pentru acesta este mult mai mic decât dispozitivul următor.
 2. Tipul electromagnetic se distinge prin faptul că corpul său are un electromagnet - un dispozitiv special care creează un câmp magnetic în care curge curentul, precum și o bară metalică specială. Principala cerință a unui electromagnet este de a împiedica deschiderea ușii cu forța și, în același timp, pentru a evita deteriorarea vizibilă.

Încuietorile electromagnetice sunt folosite într-un număr foarte mare de sfere. De exemplu, ușile de intrare a ușii sunt fixate cu ajutorul unui electromagnet. E greu să le deschizi, oamenii au fost convinși de acest lucru de multe ori. De asemenea, dispozitivele electromagnetice sunt utilizate în instituții unde este permisă trecerea doar a unei cărți speciale. Prețul încuietorilor electromagnetice poate fi de zece ori mai mare decât de obicei.

avantaje

 1. Avantajele blocării magneticeEi nu fac nici un zgomot.
 2. Este foarte ușor să îl înlocuiți în caz de spargere. Toate datorită faptului că dispozitivele magnetice sunt strict standardizate.
 3. Dacă ușa este deschisă, limba este ascunsă. Acest lucru vă permite să faceți ușa de design chiar mai frumoasă.
 4. Probabilitatea deteriorării ușii este cât mai scăzută.
 5. Acestea pot fi instalate atât pe ușa stângă, cât și pe partea dreaptă.

Pentru avantajele încuietorilor electromagnetice includ:

 1. Designul încuietorii este foarte simplu.
 2. Fixarea este suficient de sigură în prezența unui curent electric.
 3. Dacă apare o întrerupere de urgență, acesta poate fi foarte ușor evacuat din încăpere.

deficiențe

 1. Oarecum mai mare prețul. Deși costul încuietorilor magnetice nu este mult mai mare decât de obicei. În principiu, piața nu este o diferență deosebit de puternică de preț între încuietori clasice și magnetice.
 2. La închidere, puteți auzi un mic clic. Acest sunet apare atunci când magnetul trage clapeta. Desigur, nu toată lumea acordă atenție acestui lucru.

Blocarea electromagnetică are astfel de dezavantaje:

 1. Are nevoie de o sursă de alimentare neîntreruptibilă. Dacă nu există electricitate, ușa se deschide. Cu toate acestea, există un plus în acest sens. Din acest motiv proprietatea sa este prevăzută cu posibilitatea unei evacuări rapide într-o situație dificilă.
 2. Greutate și dimensiuni mari.
 3. Dacă făptuitorul putea intra într-o încăpere protejată de o blocare electromagnetică, atunci poate atașa o bandă adezivă la placa metalică, astfel încât data viitoare să poată fi ușor deschisă cu forța. Cu toate acestea, în ușile foarte funcționale acest truc nu funcționează. Există o serie de mecanisme de protecție, de exemplu, o avertizare timpurie a efracției, care determină faptul că ușa nu a fost blocată complet. De asemenea, microplacile au instalat microcontrolere, care monitorizează densitatea blocării.

Întrebări frecvente

Tipuri de încuietori magneticePrima întrebare pe care o interesează oamenii este durabilitatea acestui dispozitiv. Datorită faptului că este plastic, mulți au îndoieli cu privire la faptul că nu se va rupe. De fapt, plasticul plastic este diferit, iar în încuietorile pentru ușile interioare se utilizează materiale de cea mai bună calitate. Desigur, poate fi spart dacă încerci foarte mult. Dar acest lucru se poate face cu orice. Dar aici distrugerea accidentală este puțin probabilă. Dacă sa întâmplat, dispozitivul este foarte ușor înlocuit.

A doua îndoială este viața magnetului în sine. La urma urmei, poate pur și simplu degauss. Dar, de fapt, acest lucru se poate întâmpla foarte curând. De la început, este conceput pentru o viață lungă de lucru. Toate componentele acestor dispozitive pentru ușile interioare sunt inspectate cu atenție, testate pentru rezistență și determină numărul de cicluri de închidere și de deschidere în timpul cărora dispozitivul va fi complet funcțional. Dacă există o căsnicie în fabrică, atunci mulți producători dau până la zece ani de garanție. Și nu există nici o glumă aici.

Prețurile pentru încuietori pentru uși de interior

În principiu, există atât modele bugetare care pot fi cumpărate de oricine cu cel mai mic salariu, cât și de cei mai scumpi. Primul tip nu poate costa 300 de ruble. Cele mai scumpe au un preț de puțin mai mult de o mie de ruble. Dar un astfel de cost nu este prea mare. Prețul pentru încuietori de calitate pentru ușile de interior sau de intrare ar trebui să fie de peste 500 de ruble.

constatări

Ne-am dat seama ce blocuri magnetice sunt la intrarea sau usa de interior, a dat seama de pretul acestor dispozitive si a dat seama ca numarul de beneficii este semnificativ mai mare decat deficientele care nu pentru toți oamenii sunt relevante. Și acest lucru, în ciuda faptului că dispozitivele magnetice sunt destul de fiabile. Dacă cumpărați un tip electromagnetic (prețul lor va fi mult mai mare - într-o configurație minimă o astfel de protecție va costa aproximativ 10 mii de ruble), atunci fiabilitatea crește și mai mult. Dar ele nu sunt folosite nici pentru ușile interioare, ci pentru intrările mari cu un flux uriaș de oameni.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Blocați ușa din față: cum se schimbă larva și succesiunea pașilorBlocați ușa din față: cum se schimbă larva și succesiunea pașilor
Cum să instalați corect încuietoarea de pe poartăCum să instalați corect încuietoarea de pe poartă
Mașină de găurit cu bază magneticăMașină de găurit cu bază magnetică
Tipuri de protecție pe ferestre din plastic de la copiiTipuri de protecție pe ferestre din plastic de la copii
Minereu de fier magnetic (magnetit): formula chimică, proprietățiMinereu de fier magnetic (magnetit): formula chimică, proprietăți
Încuietori pentru ușile din lemnÎncuietori pentru ușile din lemn
Chemarea urgentă a comandantului pentru a deschide ușaChemarea urgentă a comandantului pentru a deschide ușa
Mașină de mișcare perpetuă magnetică prin mâinile noastreMașină de mișcare perpetuă magnetică prin mâinile noastre
Foto și tipuri de încuietori de ușăFoto și tipuri de încuietori de ușă
Cum de a deschide un blocaj fără cheie? Blocați pasternă cu propriile mâiniCum de a deschide un blocaj fără cheie? Blocați pasternă cu propriile mâini
» » Ce sunt încuietori magnetice pe ușă și prețul lor
© 2021 amigdas.com