amigdas.com

Câte zile găsește ouăle înainte de pui și cum să stea

Câte zile găină consumă ouăExistă două moduri, cum să crească stocul de pui

în curtea lui. Primul este de a face puii într-un incubator de origine, iar al doilea este pui de ouă înainte de apariția de tineri. Cea mai naturală și mai eficientă este creșterea puilor de pui. În acest articol, vom vorbi despre cum să plantezi o găină pentru a incuba ouăle, ceea ce este necesar pentru o incubație optimă, cât de multe zile este nevoie ca puii să iasă din testicule.

Când găină pentru ovipoziție este gata

Cum să știți că un pui este gata să devină o găinăPentru a înțelege că puiul este gata să devină o găină, este necesar, în funcție de rasă, să se stabilească termenii de pubertate:

 1. Rase de carne gata să fie găini sau straturi numai pentru 7 sau 8 luni după naștere.
 2. Carne și ouă și puii de mongrel sunt pregătiți pentru ovipoziție de aproximativ 20 până la 24 de săptămâni.
 3. În puiul de ou pubertatea se stabilește în aproximativ 140 de zile.

Cel mai simplu mod de a determina dacă o găină este gata este să devină o găină în scallop. Când se întoarce de la un mic roz roz la mare și roșu, atunci puteți încerca să așezați puiul pe cuib. Plecând de la ciclul bioritmic natural, ovipoziția se oprește sau se oprește în timpul iernii, iar în primăvară se reia din nou. Din acest motiv, fermierii de păsări experimentați încearcă să nu permită apariția de kvochek și cuiburi în timpul iernii.

Există o anumită dependență de începutul ovipoziției în perioada de incubație. Început să fie purtat mai devreme decât alții de acele păsări care erau în perioada iernii și începutul primăverii, dar mai târziu mai târziu - primăvara și vara.

Cum se naste si se scoate oul

Dezvoltarea embrionară a puiuluiÎn timpul perioadei de dezvoltare embrionară în organism, un anumit număr de ouă sunt puse în pui, din care ouăle vor continua să fie eclozate. Practic acest număr este de la 600 la 3600 de piese, care în toată viața lor trebuie să fie demolate de o găină.

Formarea ouălor are loc în conformitate cu următoarea schemă:

 1. Oul începe să crească.
 2. Când crește în mărime, separă și intră în oviduct.
 3. Dacă în viața unei găini în acest stadiu apare un cocoș, oul se va fertiliza. Din acest motiv, embrionul din coajă de gălbenuș se va deplasa de-a lungul oviductului. În timpul perioadei de avansare a embrionului la puii de maternitate, acesta devine mai întâi acoperit cu un strat proteic, iar apoi - cu o cochilie. Acesta este acest testicul care este plasat sub găină pentru a fi scos afară. Dacă, în acest moment, cocoșul nu a apărut în viața găinilor, testiculul va fi fără embrion.
 4. Cabana transportă oul, care este hotărât să-l mănânce sau pentru incubație.

Ciclul complet de zidărie și momentul întârzierii sunt reglementate de calitățile naturale. Se știe că debutul proteinei durează aproximativ 20 de ore, iar orele rămase urmăresc dezvoltarea gălbenușului și formarea cochiliei. La 40 de minute după depunerea oului, începe dezvoltarea unui alt ovocitar.

pontei

Perioada de ovopoziție la puii de găinăPuiul, în comparație cu alte specii de păsări, are cea mai lungă perioadă de ovipoziție. Dacă este bine să hrăniți o găină și să o oferiți o îngrijire corespunzătoare, atunci ea va fi capabilă să se grăbească timp de 365 de zile.

După aceasta, va trebui să se odihnească timp de 30 de zile. Și apoi ciclul va începe din nou.

În primul an de viață al găinii, are o capacitate maximă de stabilire a ouălor. Numărul de ouă transportate este redus în fiecare an. Numărul minim de straturi este de 10 ani de viață. O găină poate deveni o găină ouătoare încă în primul an de viață, însă instinctul mamei se manifestă pe deplin până la 2 sau 4 ani de viață.

Ce trebuie să știți atunci când alegeți o găină

Ce trebuie să știți atunci când alegeți o găinăCum pot să iau o găină pe ouă și să-i fac o găină? Pentru a nu face o greșeală atunci când alegeți un astfel de individ, merită să urmăriți îndeaproape efectivul de pasăre. Găina prezentă are următoarele calități:

 1. Creșterea regimului de temperatură al corpului.
 2. Împrăștierea pe abdomenul penajului.
 3. Kvohtane.
 4. Absența ovipoziției.

Din toate animalele vă va ajuta să alegeți cele mai bune păsări de curte astfel de semne externe:

 1. Nu prea greutate, ci o construcție solidă.
 2. Excelent penaj luminos și dens.
 3. Aripi mari și pieptene.
 4. Big burta.
 5. Mai târziu, alții se culcă și se trezesc devreme.

Când din mulțime alegeți un individ potrivit, atunci asigurați-vă că verificați cât de sârguincios este. Pentru o astfel de verificare, ar trebui să dotați un cuib confortabil și să puneți 3 ouă de porțelan în el și apoi puneți persoana selectată acolo. Dacă timp de două zile chakarul nu se ridică din modelele de ouă și nu le lasă, atunci este sigur să le înlocuiți cu cele reale care au fost fertilizate de cocoș.

Acest tip de găină poate să vă acopere și să vă încălzească corpul cu numărul maxim de testicule. În viitor, o astfel de kvochka va fi o mamă responsabilă și îngrijitoare, cu care puii se vor simți în siguranță.

Pregătirea testiculelor pentru incubație

Pregătirea corespunzătoare a ouălor pentru incubațiePentru ca o găină să ofere un ou dintr-un strat pentru incubație, acesta este luat nu mai târziu de în 7 zile după ovipoziție.

Cu o colecție de ouă, ele sunt păstrate la o temperatură de cel mult 15 grade și umiditate în 75%. Ouăle selectate ar trebui să nu conțină pete și crăpături.

Este cu această selecție va fi o pui sănătos.

Numărul de testicule din ambreiaj este selectat în funcție de mărimea găinii. Numărul lor fluctuează de la 10 la 15 bucăți pe pasăre.

Cea mai importantă condiție este ca găina să dea cantitatea maximă de căldură la pui și să acopere toate cu propriul corp. Pentru a sta jos o găină nu poate numai puii ei, dar și puii altor păsări, inclusiv gâscă și rață.

Cum să pregătești un cuib

Cum să pregătiți un cuib pentru incubarea ouălorCând aveți o găină și ați găsit numărul necesar de testicule pentru aceasta, procedați imediat la pregătirea pentru ea a unui cuib frumos în care ea poate sta pe puii. Pentru a incuba puii, perioada ideală este primăvara, dar puteți începe din februarie sau toamna.

Excelent pentru a crea cuiburi potrivite caseta de lemn, dimensiunea care 35 cu 55 de centimetri. Trebuie să fie bine acoperită cu așternut uscat din paie. Cuibul cu găina trebuie așezat într-un loc cald, liniștit și întunecat. Nu așezați cuibul deasupra podelei. Dar rozătoarele nu ar trebui să ajungă la ea. Toate ouăle selectate trebuie puse imediat în cuib. Acest lucru se datorează faptului că, după o anumită perioadă de timp, găina se va ridica și va lăsa cuibul cu acele găini care vor avea timp să apară.

Câte pui fac ouă înainte de pui

Cât timp găina consumă ouăleCâte pui stau pe ouă? Această problemă este de interes pentru mulți fermieri de păsări de curte novice.

Squat va sta pe zidărie în jurul ceasului. Dar acest proces nu va dura mai mult de 21 - 23 de zile în plin confort. Acest proces responsabil de-a lungul perioadei provoacă anxietatea sa acută și nervozitatea, dacă să facă zgomot lângă ea, să atingă sau să distrugă în alt fel singurătatea și pacea ei.

Din acest motiv este mai bine să nu ajungem deloc la ea în primele două zile. Dar lângă zidărie este necesar să se pună feluri de mâncare cu cereale calorice de înaltă calitate și alimente și băuturi. După expirarea acestei perioade, trebuie să acționați în funcție de circumstanțe.

Dacă găină în cuib continuă să se așeze, fără a se ridica, indiferent cât timp a trecut de la începutul perioadei de incubație, atunci cel puțin o dată pe zi, timp de 20 de minute, să o îndepărteze de acolo. Acest lucru este necesar pentru a facilita intestinele, a mancat si a incalzit. Ouăle nu sunt răcite într-un incubator natural, în acest moment merită să le acoperiți cu paie, pânză sau pătură. Înainte de a face acest lucru, ar trebui să curățați cuibul testiculelor aruncate, deteriorate sau zdrobite.

Dacă este necesar, atunci trebuie să schimbați așternutul. Dacă kvochka scoate un ou din cuib, înseamnă că embrionul care este în el este deja înghețat. Acest testicul ar trebui să fie aruncat din cuib. După toate procedurile, puneți articulația înapoi pe zidărie. Acum știi exact cum găină mănâncă ouă, care și când va fi nevoie de ajutorul tău.

Aveți nevoie de ajutor uman când se naște un pui?

Oamenii au nevoie de ajutor cu aspectul de puiCâte zile găsește ouăle acasă? Mulți oameni sunt încurcați de această întrebare.

În general, puii încep să apară în lumină de atunci 20 de zile și înainte de sfârșitul anului 21. Această procedură poate fi ușor întârziată. Dar mai mult de 22 de zile Așteptarea nașterii găinilor nu ar trebui să fie.

O pui nou-născut cu o kvochka ar trebui să fie până la momentul uscării complete, după care este luat și transferat într-o altă cutie, care este pregătită în special pentru astfel de cazuri. Procesul se repetă până la ultima trapă de incubație. Acest lucru se explică prin faptul că, după apariția primei pui, găina poate ieși imediat din cuib.

În cutie, puii sunt mai bine păstrați în casa de găină sau în incubator, menținând regimul de temperatură în intervalul de 36-38 grade. Bebelușii ar trebui să primească ouă fierte tocate fin. După 24 de ore seara, îi puteți da copiilor la găină și mai mult în viața ei să nu intervină. Toate problemele ulterioare pentru îngrijirea și creșterea puilor kvochka iau în totalitate.

Cum să înțărcați găina dintr-o incubație

Cum să dărâm o găină de găină dintr-o incubațiePuii au propriul program specific, care, din păcate, rar coincide cu programul unei persoane și a nevoilor sale. Acest lucru se aplică și procedurii de incubare a ambreiajelor. Se pare că vara a trecut, iar sezonul de toamnă a venit și unele straturi în economia ta zakazhdatali. Poate acestea să fie înțărcate de la acest lucru și să oprească acest proces? Răspunsul este simplu: poți. Există câteva mici secrete simple, ca pentru o perioadă scurtă de timp înțărcate de la incubarea unei păsări. În general, această perioadă este prelungită până în primăvară. În primăvară, veți avea încă nevoie de calitățile materne ale păsării voastre.

Cea mai obișnuită și dovedită metodă a anilor este îmbăierea păsării în apă rece. Puteți să-i înmuiați corpul într-un bazin sau într-un butoi cu apă rece. Dar capul stratului ar trebui să rămână uscat. Mulți se întreabă de ce funcționează această metodă. Există mai multe variante despre aceasta: este supraîncălzit și regimul temperaturii corpului său este redus sau puiul este pur și simplu stresat.

Unele persoane sunt ajutate de un cuib de carton gol fără ouă și gunoi timp de câteva zile. Unele persoane încetățesc să cârtească după ce au trăit într-o cușcă separată timp de câteva zile.

Care dintre modurile propuse pe care le alegeți depinde de dvs. La urma urmei, păsările sunt diferite și fiecare are propriul său instinct matern în felul său.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cât de mult pe zi poate ouă de pui de găină atunci când se grăbește mai bineCât de mult pe zi poate ouă de pui de găină atunci când se grăbește mai bine
Ce trebuie să faceți pentru a planta o găină pe ouăCe trebuie să faceți pentru a planta o găină pe ouă
Cum se poate determina vârsta unei găini: este posibil să se distingă un bătrân de un tânărCum se poate determina vârsta unei găini: este posibil să se distingă un bătrân de un tânăr
Cum de a determina sexul unui pui de găină dintr-un ou?Cum de a determina sexul unui pui de găină dintr-un ou?
Cele mai bune rase de ouă pentru găinile ouătoareCele mai bune rase de ouă pentru găinile ouătoare
Cele mai bune rase de pui Carne de direcție de ouă: descriere și fotografieCele mai bune rase de pui Carne de direcție de ouă: descriere și fotografie
Nesushki: numele raselor de pui, cu fotografii și descrieriNesushki: numele raselor de pui, cu fotografii și descrieri
Instrucțiuni pentru utilizarea enroflonului pentru păsăriInstrucțiuni pentru utilizarea enroflonului pentru păsări
Care pasăre este oul albastruCare pasăre este oul albastru
Cât timp o indotka sta pe ouăCât timp o indotka sta pe ouă
» » Câte zile găsește ouăle înainte de pui și cum să stea
© 2021 amigdas.com