amigdas.com

Cum să alegeți numele potrivit pentru o vacă și numele de vițel

Cum se numește o vacăPentru majoritatea proprietarilor, vaca devine un membru al familiei. În Rusia acest animal a fost numit Asistent. Și acest lucru, desigur, este adevărat, pentru că este vaca care oferă familiei lapte, din care este posibil să se facă un număr mare de feluri de mâncare.

Toată lumea știe că în India o vacă este considerată un animal sacru. De asemenea, acordă o mare importanță țării noastre. Pe teren este cea care este principalul animal domestic, care oferă familiei lapte și produse lactate. Și, desigur, vaca, ca toate celelalte animale de companie, își dau numele.

Experții recomandă oferirea unui câine unui pseudonim puternic și clar. Acest lucru este necesar pentru ca animalul să răspundă mai repede la comenzile gazdei. Și numele vacilor ar trebui să fie plăcut la auz, deoarece este foarte sensibilă la îngrijire și iubire.

Mulți dintre noi au dificultăți în găsirea unui nume pentru animalul dvs. de companie. Fiecare proprietar dorește să-i evidențieze animalul, oferindu-i o poreclă originală și neobișnuită. Cu aceasta, nu este nimic de genul că există un astfel de proverb: "Ca o navă pe care o vei numi, așa că va naviga". Dacă țineți cont de numele animalelor de companie, puteți vedea adesea că numele lor coincide complet cu acest nume. De exemplu, "contele" - mândru și grațios, "Buran" - snooty, etc.

Caracteristici atunci când alegeți o porecla

Clicuri pentru vaciÎn primul rând, atunci când alegeți un nume pentru un animal de companie, orientată pe temperamentul și aspectul ei. Cu toate acestea, unii proprietari acordă atenție altor funcții, de exemplu, luna sau ora nașterii. În plus, dacă animalul sa născut pe o vacanță, puteți da un nume în legătură cu această zi, de exemplu, vaca care sa născut pe Duminica Floriilor poate fi numită Verba.

Experții recomandă utilizarea unui nume simplu și scurt. Animalul va fi mai ușor de reținut, și este mai convenabil să-l sunați. În plus, este foarte bine atunci când porecla de companie vă provoacă asociații pozitive. Principalul lucru este că proprietarul de la naștere a început să-și obișnuiască animalul de companie cu porecla lui. Pentru aceasta este necesar să pronunți numele de mai multe ori pe zi, referindu-se la vițel. În curând animalul însuși va răspunde la porecla lui.

În plus, începând să lapteze vaca, ea, la început, o lovește, se întoarce spre ea cu cuvinte afectuoase și mai multe ori menționează porecla unui animal de companie. La urma urmei, orice animal are nevoie de dragoste si atentie, mai ales de o persoana vulnerabila si afectuoasa, ca o vaca.

În acest fel, alegerea numelui animalului dvs. de companie trebuie să respecte următoarele reguli:

 • numele trebuie să fie scurt;
 • provoca emoții pozitive de la proprietar;
 • a fi plăcut la ureche.

Cum se numește o vacă

Cum de a alege un pseudonim pentru o vacăUn astfel de animal, ca o vacă, are o vedere slabă și nu vede obiecte care sunt departe. În același timp, vacile au o ureche foarte bună, disting perfect timbrul vocii și intonația proprietarului. Prin urmare, este destul de ușor să obișnuim un animal la numele său. În acest caz, este important să oferiți dreptul de selecție a poreclei pentru un animal de companie.

Pentru reproducerea animalelor născute într-o fermă, Există anumite caracteristici care trebuie respectate atunci când selectați un nume. Pentru vacă, porecla începe cu prima literă din numele mamei, iar pentru vițeii - tatăl.

În plus, numele trebuie să corespundă naturii vacii sau să fie asociat cu luna în care sa născut. Specialiștii nu recomandă să dea un nume de om unui animal de companie. Acest lucru se datorează faptului că o persoană are îngerul păzitor și se crede că atunci când îl cheamă pe un pescar Masha sau Tanya, proprietarul blasfemă. În plus, puteți numi în mod accidental vacă numele unui vecin și nu va fi foarte plăcut.

Numele și aspectul vacăi

Selectarea unui nume pentru un animal de companie, poate fi ghidat de apariția sa, de exemplu, o vacă cu o culoare neobișnuită este o potrivire perfectă pentru Pyatnashka. Dacă animalul are păr curat, altfel, ca și Kurchavka, nu îl veți numi. Un câine de taur cu caracteristici mari ale feței sau urechi largi este potrivit pentru Ushastik. Un bot mic poate fi numit Baby sau Baby.

Numele și caracterul vacăi

Urmărind comportamentul și temperamentul animalului tău, îl poți alege numele. Aceste animale nu au voie să dea un nume complex. Ar trebui să fie simplu și ușor de reținut. Deoarece vaca iubește afecțiunea, atunci în porecla puteți să reflectați atitudinea față de animalul de companie.

Numele Vredina sau Volnitsa este perfect pentru mistreț, iar Lubava sau Nezhenka este un cowboy calm și bun.

Cum să nu suni o vacă

Se crede că nu este necesar să se dea astfel de nume unui animal de companie, La fel ca Sinister, Bujanka, etc. Acest lucru se datorează faptului că animalul se poate comporta după numele său, Wench-ul va fi agresiv, iar vițelul Bujan este încăpățânat. Desigur, nu există dovezi științifice pentru acest fenomen. Prin urmare, pentru a da sau nu vacă o astfel de porecla, este de până la tine. La urma urmei, principalul lucru este că ea îi place pe tine, pe cei dragi și cauzează emoții pozitive.

Variante de alegere pentru o vaca

După cum sa explicat deja, alegerea unui nume, sunt ghidate de mai multe caracteristici:

 • Cele mai frecvente porecle de vaciluna de naștere - Yanvarka, Juneka, Novyabrina și altele;
 • vremea la naștere - Sunny, Snowstorm, Snowflake și altele;
 • zi a săptămânii - marți, sâmbătă și altele;
 • ora din zi - Apus, Noapte, Vecherka și altele;
 • concediu - Verba și altele;
 • culoarea animalului - Pyatnashka, Chernushka, Belyanka și altele;
 • apariția animalului - Kurchavka, Ushastik, Tail și altele;
 • natura animalelor - Freestyle, Egoza, Sonya și altele;
 • nume feminine - Glasha, Martha, Mashka și altele;
 • numele original - mătușa, Krasotulia, fiica, Mouren și alții;
 • un nume al plantei - musetel, Rowan, Yagodka, Birch si altele;
 • numele geografic - Dunajka, Grecia, Volgusha și altele.

Cum să numiți vițelulCum să numiți vițelul, că toate recomandările au fost respectate. Oamenii de știință au demonstrat că numele este doar intonație importantă și vocea stăpânului său, și nu cum sună. De aceea, chiar dacă animalele au același nume, nu își confundă niciodată proprietarii. Adesea, în sate, vițeii sunt numiți pentru luna în care s-au născut. În această confuzie nu apare, deoarece fiecare animal de companie este ghidat tocmai vocea stăpânului său.

Porecla pentru fiecare animal este determinată independent de proprietar. Depinde numai de gusturile și preferințele proprietarului. Principalul lucru este că animalul de companie este obișnuit și își amintește numele. Pentru a face acest lucru, trebuie să numim vacă după nume în fiecare zi cu afecțiune. Mai târziu, va ajuta să sunați animalul în timpul zborului. O vacă bine hrănită și mângâiată garantează disponibilitatea unei cantități mari de lapte gustos și gras.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să sunați la un iepure: alegeți un nume pentru animalul de companieCum să sunați la un iepure: alegeți un nume pentru animalul de companie
Cât durează vacă: durata vieții și ceea ce îi afecteazăCât durează vacă: durata vieții și ceea ce îi afectează
Câți ani trăiește vacă și ce afectează?Câți ani trăiește vacă și ce afectează?
Cum să aflăm fără cântărițe câți cântărește o vacă medieCum să aflăm fără cântărițe câți cântărește o vacă medie
Cât cântă o vacă, cum se calculează greutatea în viu a bovinelorCât cântă o vacă, cum se calculează greutatea în viu a bovinelor
Câte stomacuri are o vacă, structura sistemului digestivCâte stomacuri are o vacă, structura sistemului digestiv
Nume de animale: ce ar trebui să fie numele unui prieten cu patru picioareNume de animale: ce ar trebui să fie numele unui prieten cu patru picioare
Alegeți o porecla frumoasă pentru câineAlegeți o porecla frumoasă pentru câine
Cât de mult lapte dă o vacă pe zi?Cât de mult lapte dă o vacă pe zi?
Hedgehog alimente acasă: ce să hrănești ariciulHedgehog alimente acasă: ce să hrănești ariciul
» » Cum să alegeți numele potrivit pentru o vacă și numele de vițel
© 2021 amigdas.com