amigdas.com

Învățați corect un pisoi sau cum să aduceți o pisică inteligentă

Cum să ridici o pisică inteligentăPisicile sunt una dintre cele mai populare animale de companie. Foarte adesea, atât adulții, cât și copiii visează că o pisică drăguță și jucăușă ar trebui să se stabilească la casa lor.

Cu toate acestea, înainte de a avea un pisoi, trebuie să studiați cu atenție informații despre o anumită rasă de pisici, precum și nevoile viitorului animal de companie. Pentru un animal de companie pufos nu provoacă neplăceri, ci aduce bucurie, este necesar să-l educăm corespunzător.

Ce trebuie să cumpărați înainte de a lua pisoiul în casă și de ao ridica corespunzător

V-ați gândit bine și ați decis că aveți nevoie de un animal de companie, și anume o pisică. Prin urmare, trebuie să ne pregătim în mod corespunzător înainte de aducerea pisicilor acasă. Pentru a începe, trebuie să cumpărați cel mai mult lucruri necesare:

 1. Preparate de îngrijire de animaletoaletă de toaletă;
 2. umplutură pentru toaletă;
 3. zgârierea;
 4. ghearele pentru gheare;
 5. o bancă;
 6. scutece de unica folosinta;
 7. portabilitate;
 8. jucării;
 9. alimente pentru pisoi.

Cum să ridici un pisoi și să-l înveți la toaletă

Pisica intră în tava pisiciiÎn primul rând, atunci când alegeți un pisoi, și nu contează pe care-l cumpere sau să-l ia în mâini bune, trebuie să verificați cu amelioratorului modul în tavă și materialul de umplutură folosit pentru a folosi ceea ce marca pisoi.

Este bine să luați un crescător un pic de umplutură din tava de casă a pisoii cu mirosul său. Dacă acest lucru nu este posibil în cazul cumpărării unei pisici la expoziție, este necesar să se descopere numele și marca umpluturii.

Să zicem că ai făcut totul bine, dar acasă după un timp ai găsit o băltoacă sau o altă surpriză în locul în care este destinată toaleta. Ce ar trebui să fac? Mai întâi de toate, nu răsfățați-vă și nu abuzați de copil, mai ales pentru a nu împinge botul unui pisoi în baltă.

Astfel de acțiuni pot speria pisoi, iar în cel mai rău caz, va fi doar frică de tava, crezând în casa ta și defeca el pur și simplu nu poate face față, și din moment ce este imposibil să îndure la infinit, atunci trebuie să se ascundă aceste lucruri. Înălțarea unei pisoi depinde de răbdarea ta.

Este mai bine să strângeți o băltoacă pe hârtie igienică sau într-un șervețel și să o duceți pe o tavă, cu o surpriză de a face același lucru. Apoi, luați calm bebelușul și puneți-l într-o tavă, așa că a înghițit și a început să înțeleagă unde este toaleta sa.

În cazul în care se repetă situația cu surprize și bălți, trebuie să arătați răbdarea. Verificați dacă tava este convenabilă. Locul trebuie să fie izolat, pisicile nu-i plac să-și facă datoria. Poate un pisic să o găsească: dacă tava este îndepărtată de locul în care copilul dormește și se joacă, este posibil să nu ajungă la tavă. Este foarte important să nu țipați și să nu vă speriați, este mai bine să arătați pisicii că sunteți dezamăgiți de comportamentul lor.

Ce tava să alegeți

După ce animalul dvs. de companie se obișnuiește și se obișnuiște cu toaleta și, în același timp, crește și vă poate transfera tava într-un loc convenabil pentru dvs.

Tăvile sunt de două tipuri: deschis și închis. Tavi închise, de regulă, ca pisicile mai mult. Ele sunt făcute sub forma unei case și pisica se simte în siguranță acolo. Principalul dezavantaj al tăvilor închise este costul ridicat.

Tăvile deschise vin cu o latură și fără o latură. În cazul în care tava cu un grătar, este de obicei folosit fără umplutură, multe pisici sunt dispuși să folosească, dar, de asemenea, îngropa lor de afaceri în umplutură, de asemenea, cum ar fi. Pentru umplutură, este necesar să se ia o tavă fără zăbrele. Este mai bine să cumpărați ambele versiuni ale tăvilor.

Materialele de umplere sunt lemnoase, topite și silicagel. Plăcile de lemn sunt cele mai ecologice, sunt mai ieftine și se potrivesc oricărei pisici. Filler din silicagel va economisi timp, deoarece trebuie înlocuit mai rar decât alte tipuri de umplutură, dar la un preț va costa mai mult.

Cele mai des întâlnite dintre crescători sunt substanțele de umplutură comune. Acestea împiedică mirosurile și sunt ușor de înlocuit, principalul lucru fiind acela de a alege o umplutură de calitate.

Unelte și gheare de unghii

Pisoiul strânge ghearelezgârierea posturi - Un alt lucru important în educația unui pisoi. Deoarece pisicile sunt vânători, ghearele lor trebuie să fie întotdeauna în stare perfectă. Dacă casa ta nu are o zgârietură, pisica o va găsi. Poate fi o ușă, o canapea preferată sau un fotoliu.

Există o mulțime de pisoi în magazine acum, astfel încât să puteți alege pentru orice gust și pungă. Tot în magazine există complexe întregi pentru pisoii și pisicile și pisicile adulte. Acestea includ canapele confortabile, cabane și unghii confortabile pe mai multe niveluri, conform cărora animalul de companie se va bucura să urce și să sară.

Cum sa taie corect unghiile unui pisoiPuteți să o faceți singur dintr-o cânepă frumoasă sau, împachetând o placă cu o bucată de covor, o atașați la perete. Dacă pisoiul nu a înțeles imediat scopul pentru care este necesar să se scarpine gheara, este necesar să-l înveți cu răbdare.

Puteți să atârnați o jucărie pe tamponul de zgârieturi și să jucați cu animalul de companie sau când începe să ascuți ghearele în locul greșit, mutați-l la punctul de zgâriere.

Cumpara foarte bine ghearele de gheare. Ele sunt de neînlocuit dacă veți participa la spectacole de pisici. La expoziții, un număr mare de pisici de diferite rase și temperamente sunt expuse întotdeauna. Animatul de companie se poate panica, mai ales pentru prima dată, și vă zgâria pe bancă. Și pentru casa ei nu se amestecă, dacă aveți copii mici sau adesea vin oaspeți.

Cum de a alege o canapea

Pisoi pe un scaun amuzantCel mai important lucru - Soba ar trebui să fie bine curățată. Chiar dacă aveți o rasă netedă, de exemplu Thai, tot la fel va fi colectată lâna pe sobă. Canapele ar trebui să aibă dimensiuni. Nu cumpărați imediat o sobă mare.

Pisoiul va fi incomod în el, dar garderoba ta cu haine poate părea confortabilă și el se va obișnui să nu se culce în loc, ci în dulap.

canapea este mai bine să puneți într-un loc liniștit și cald. Pisicile iubesc căldura și nu-i plac zgomotul. Audierea la pisică este mult mai dezvoltată decât la om. Este necesar să se aspire și să se spală periodic patul. Dacă alegeți un complex de joc pentru un animal de companie, este bine să puneți covorașe moi pe canapele și să le așezați în case mici, care pot fi spălate, iar complexul poate fi aspirat.

Puteți folosi scutecele de unică folosință, ele sunt utile pentru transport, astfel încât să nu mai trebui să le curățați din nou, mai ales dacă mergeți cu prietenul tău blond pe o călătorie lungă. Pisicile sunt animale curate și nu le place când sunt murdare.

Cum de a alege o transporta

Fotografia lui Cat Fotografia tatransporta există două tipuri: din plastic și cusute din material. Transportul de plastic este mai convenabil dacă intenționați să trageți frecvent o pisică într-o mașină. Nu se deformează și pisica se simte într-o astfel de călătorie ca și în casă.

Când călătoriți în vară, pisica nu va fi fierbinte în ea și, dacă în sezonul rece, folia de plastic este acoperită cu un covor peste vârf, astfel încât pisica să nu înghețe.

Manecile fabricate sunt mai ușor și mai puțin costisitoare decât cele din plastic. Dar ele pot fi deformate atunci când există o pisică în ea, așa că atunci când o transportați într-un transfer de țesut este necesar să monitorizați îndeaproape că pisica este confortabilă și nimic de transportat nu este apăsat.

Cum sa alegi jucarii pentru o pisica

Piața are o mare varietate de divertisment pentru animalele de companie. Poate fi:

 • Cat e distractivșoareci de șoarece;
 • raskidaychiki pe banda elastică;
 • bile de plastic cu clopoțeii din interior;
 • doar bile de diferite materiale;
 • bastoane cu pene.

Și chiar și unele bunate pot fi o jucărie. Părinții fără jucării sunt imposibili. Jucăriile ar trebui alese cu grijă. Asigurați-vă că jucăriile sunt sigure pentru animalele de companie, mai ales când acestea sunt încă mici. Clopotele nu ar trebui să cadă din bile, iar șoarecii - cusute calitativ. În nici un caz Nu permiteți jocuri cu încurcări de fire și fire, este periculos pentru pisici, deoarece o pisică poate mânca un fir și vă poate înfunda stomacul și intestinele. și Ploaia de Anul Nou este, de asemenea, periculoasă.

Cum sa alegi mancarea

Hrănire pentru pisoiO pisică poate fi hrănită fie cu furaje profesionale, fie cu bucate de mâncare proprie. Când luați o pisică dintr-o casă sau pepinieră, trebuie să aflați ce habitaclu este obișnuit și, la început, hrăniți-o exact așa cum era obișnuită.

Atunci când pisica crește în vârstă, trebuie să fie tradusă în hrană pentru adulți sau să se traducă în alimente de casă. Alimentele de casa pentru o pisica trebuie pregatite pentru o pisica. Mâncarea umană nu-i va potrivi, are o mulțime de sare și condimente. Nu puteți hrăni pisica cu cârnați și produse semipreparate.

Multe pisici iubesc alpinismul pe mese. Pentru a preveni acest lucru, nu lăsați niciun rest de pe masă și vase murdare în chiuvetă. O pisică este cercetător, iar dacă nu găsește nimic interesant pe masă, data viitoare nu va urca. Educația corectă a unei pisici depinde de precizia dvs.

Pisicuta pe mainiPoate că aceasta este situația: ați luat un pisoi pe stradă. Cum să aduci un pisoi de pe stradă? În acest caz, este necesar să se demonstreze medicului veterinar să excludă posibilele boli și completa întreaga gamă de prevenire (Vaccinare).

Cat, luate de pe stradă, de regulă, nu sunt obișnuiți la toaletă, și trebuie să fie pacient, de a educa în mod corespunzător și, treptat, deprindă ei la toaletă în locul potrivit. Pisica de educație depinde doar de tine și de dragostea ta pentru animalul de companie. Deși de multe ori pisicile care au fost salvate, recunoscând noilor proprietari și care se comportă demn de îndată, se gândesc imediat cum să se comporte corect în casă.

În concluzie, vreau să adaug că iei o ființă vie cu personajul tău în casă. Și dacă sunteți atent și iubitor de pisică, atunci ea vă va răspunde la fel. Educația corectă este atenția, iubirea și grija.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să înțărcați pisica să rupă fundalul? Cauze și consecințeCum să înțărcați pisica să rupă fundalul? Cauze și consecințe
Cum să dezactivați o pisică de fault într-un loc greșit ușor și rapidCum să dezactivați o pisică de fault într-un loc greșit ușor și rapid
Cum să înțărcați pisicul să muște și să zgârieCum să înțărcați pisicul să muște și să zgârie
Cum să înveți un pisoi să meargă la tavăCum să înveți un pisoi să meargă la tavă
Cum să pregătești o pisică acasăCum să pregătești o pisică acasă
Cum să recunoască și să identifice o rasă de pisici acasăCum să recunoască și să identifice o rasă de pisici acasă
Cum să numiți o pisică neagră o pisică în familieCum să numiți o pisică neagră o pisică în familie
Cum să taie ghearele unei pisici acasăCum să taie ghearele unei pisici acasă
Cum să înveți un pisoi să se zgârieCum să înveți un pisoi să se zgârie
Învățând pisoiul în tavăÎnvățând pisoiul în tavă
» » Învățați corect un pisoi sau cum să aduceți o pisică inteligentă
© 2021 amigdas.com