amigdas.com

Cum să sunați la un iepure: alegeți un nume pentru animalul de companie

Spotul iepureAproape fiecare familie are propria casă. Poate fi nu numai o pisică sau un câine, ci și un cobai, un hamster, un pește decorativ sau, de exemplu, un iepure. Pentru a stabili contactul cu noua gospodărie, el trebuie să vină cu un nume pentru care va răspunde. Pentru a face mai ușor este simplu, mai ales dacă știți ce parametri merită să alegeți un pseudonim pentru un animal.

Pentru iepuri, nume scurte succinte, constând din nu mai mult de două silabe. Animalele cu o ureche lungă nu pot apela imediat la numele lor, așa că proprietarii trebuie să-și obișnuiască animalele de companie cu noile lor porecle. Pentru a memora porecla a fost de succes, proprietarii de "urechi", va trebui să stoc nu numai cu răbdare, dar, de asemenea, cu unele delicatese.

Recomandări generale

La iepure ia răspuns numele, trebuie pronunțat în mod monoton și, de preferință, și-a ridicat ușor vocea. De îndată ce animalul începe să reacționeze la numele său, precum și să vină la apel, acesta trebuie încurajat cu morcovi, ceea ce va servi drept un stimulent excelent pentru formarea viitoare.

Alegeți numele pentru animalele de companie cu unghii de lungă durată, care vor ajuta la următorii parametri:

  • aspectul animalului dvs. de companie;
  • metoda asociativă;
  • caracteristici caracteristice;
  • nume omenești pentru iepuri;
  • momentul în care sa născut animalul de companie.

apariția

Rabbit pe picioarele din spateEste cel mai comun mod de a veni cu o poreclă la un animal de companie. Deseori proprietarii își cheamă animalele de companie prin culoarea hainei lor. Opțiunile destul de populare sunt următoarele: Chernysh, Belka, Ryzhik, Snezha.

În plus, o gospodărie păroasă poate fi apelată în siguranță pe baza formei sale, precum și a gradului de grăsime. Animalele elegante din această specie sunt deseori numite prinți sau zane. Pentru animale mici mici, potrivite pentru astfel de nume: Bulka, Plushka, Pirozhok.

Poate că noua ta gospodărie are urechi prea lungi, blană pufoasă, o laba interesantă sau o coadă neobișnuită de amuzant? În acest caz, animalul poate fi numit Foot, Fur, Nas, etc.

Metoda asociativă

Numele pentru iepuri pot fi, de asemenea, alese pe baza acelor asociații pe care proprietarii le provoacă animalele de companie. Când vă uitați la un animal de companie, puteți aminti eroul filmului sau, de exemplu, un personaj de desene animate. Prin urmare, "poreclele" pot avea următoarele porecle: Funtik, Harry, Hobbit, etc.

Poate că viitorul tău animal de companie se va asemăna cu un fel de fructe exotice cu culoarea blanii, apoi poate fi botezat Peach. Din asociații cu dulce poate apărea Pastilla, Confetti, Nougat. În general, depinde mult de cât de bogat este fantezia proprietarilor animalului.

trăsături caracteristice

Iepurele este gri-albastruDacă doriți să găsiți nume mai precise pentru iepuri, atunci Merită să acordați atenție modului în care se comportă animalul dvs. de companie, că el iubește sau ce se teme. S-ar putea să aveți nevoie de câteva zile pentru a urmări animalul. La urma urmei, cu greu cunoașteți natura animalului în primele cinci minute de cunoaștere a lui.

În cazul în care "earshot" place să doarmă, atunci cu siguranță va veni cu nume precum: Sonya, Splusha, Poofik. Un animal activ, în funcție de sex, poate fi numit Speed ​​and Spark, dacă eo fată. Și, de asemenea, Igrany și Bandit, dacă animalul dvs. este un băiat. Indivizii mândri de iepure pot fi botezați Sam, Lynx, Sultan, Lada.

Nume omenești pentru iepuri

uneori Se întâmplă că animalul de companie se dovedește a fi similar cu cineva de la prietenii maestrilor săi. În acest caz, animalul este adesea numit nume de om. Este demn de remarcat faptul că foarte puțini oameni se abate de fapt la semne similare de atenție.

Dimpotrivă, oamenii cu un simț bine dezvoltat de umor adesea simpatizează cu animale numite în onoarea lor. De multe ori îi aduc delicatese diferite și nu-i deranjează să se joace cu ei. Printre astfel de "ushastikov" destul de des există Yasha, Mila, Olli, Marusya.

Timpul în care sa născut animalul de companie

Dacă nu ați găsit o opțiune potrivită din cele de mai sus și încă nu știți cum să sunați la un iepure, atunci puteți ajuta timpul din zi, precum și anul în care sa născut favoritul dvs..

Animalele de companie născute în prima lună a anului sunt adesea denumite Yang sau Yana. Cealaltă opțiune pentru poreclele "dracului" dulce poate servi și lunilor: Maya, Martin, March, May. Și anotimpurile: Osya, Vesna, Letka etc.

Cum să numești o fată de iepure?

De fapt, opțiunile pot fi o mare varietate. Numele pentru iepuri-fete pentru a ridica nu este atât de dificil, cum ar părea la prima vedere. Mulți proprietari de fete de iepure Vreau să-mi sun favorul cu blândețe și afecțiune. De exemplu: Jay, Julie, Neja, Belly.

Dacă doriți să luați în considerare factorul apariției sale în porecla animalului dvs. de companie, puteți alege poreclele următoare pentru animal: Snezha, Caramel, Bella. Pentru persoanele misterioase cu obiceiurile aristocraților, sunt potrivite următoarele nume: Chantal, Violetta, Alicia.

De asemenea, merită să ne amintim acest lucru pot fi porecle pentru fete de iepure:

  • neutru (Leah, Nick, Lira);
  • femeie (Anna, Marusya, Elsa, Nick);
  • luate din cărți sau desene animate (Fiona, Gloria);
  • reflectând frumusețea aspectului (Snowflake, Zlata, Blondi).

Cum de a numi un iepure un băiat?

Giant RabbitDe asemenea, băieții de iepure sunt deseori menționați de parametrii comuni, precum și de femele mici cu urechi lungi. Dar trebuie să vă amintiți că numele animalului dvs. de companie ar trebui să fie ca tine, și, de asemenea, să vă apropiați de animalul însuși. O porecla pentru el poate fi luată în mai multe moduri.

De exemplu, numiți bărbatul în onoarea caracterului cărții sau a operei tale preferate. Ca opțiuni, puteți alege următoarele: Harry, Baloo, Nemo etc. Poate doriți să numiți un animal de companie în onoarea eroilor basmelor rusești. Prin urmare, pot apărea nume precum Antoshka, Funtik, Donchik, Nathan.

Unii proprietari dori să încasați prietenii lor cu blană, mai degrabă porecle fanteziste: Daniel, Israel, Cezar, etc Și alții, dimpotrivă, se bazează în totalitate pe principiul,, oferind pseudonimele animale concis scurt: .. Ethan, Ram, Luke.

De fapt, poreclele bune pentru iepuri sunt mult mai mult decât sugerate în acest articol. Pe baza criteriilor de mai sus, puteți să veniți cu ceva din propria dvs., precum și să arătați inventivitate și ingeniozitate, luând un pseudonim pentru animalul dvs. de companie pe care el ar putea să-l placă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să numiți câinele băiatului: recomandări, variante de numeCum să numiți câinele băiatului: recomandări, variante de nume
Cum de a alege porecle pentru câini de rase miciCum de a alege porecle pentru câini de rase mici
Cât de bine să numiți pisoiul cu părul roșu al unui băiatCât de bine să numiți pisoiul cu părul roșu al unui băiat
Nume de cai sau cum să sune un cal și o mareNume de cai sau cum să sune un cal și o mare
Poreclele de companie: cum se numește o pisicăPoreclele de companie: cum se numește o pisică
Cum să numiți o pisică neagră o pisică în familieCum să numiți o pisică neagră o pisică în familie
Cum să alegeți numele potrivit pentru o vacă și numele de vițelCum să alegeți numele potrivit pentru o vacă și numele de vițel
Cum să numiți un papagal: caracteristicile alegerii numelor de băieți și feteCum să numiți un papagal: caracteristicile alegerii numelor de băieți și fete
Cine sunt iepurii pufosi angorii și cum să le păstrațiCine sunt iepurii pufosi angorii și cum să le păstrați
Cum de a apela un hamster un băiat și o fatăCum de a apela un hamster un băiat și o fată
» » Cum să sunați la un iepure: alegeți un nume pentru animalul de companie
© 2021 amigdas.com