amigdas.com

Cum să înveți câinele comenzile de bază acasă?

Puppy training pentru echipeMulți oameni preferă câinii atunci când aleg animale de companie. Unii cumpără cățeluși, alții încep imediat câinii adulți, dar mai devreme sau mai târziu se întreabă: cum să-i învețe pe câine echipelor?

Procesul de îmbrăcare poate fi destul de dificil, dar nu poate fi evitat, deoarece aceasta este baza relației dintre proprietar și animalul de companie.

Continuați cu cel mai bun antrenament de la vârsta fragedă a animalului de companie. Formarea ar trebui să fie regulată. Formarea a avut succes, va trebui să învățați regulile de bază, metodele de predare a dvs. și, bineînțeles, să faceți o mulțime de greșeli. Cu toate acestea, nu este necesar să faceți greșeli, deoarece acest articol vă va spune cum să învățați câinele la echipe.

Reguli și metode de formare

Înainte de a începe să educați animalul de companie, proprietarul va trebui să fie răbdător. Proprietarul animalului trebuie să înțeleagă câinele și să facă totul pentru ca acesta să se bucure de procesul de învățare. Trebuie să ne amintim că, prin urmare, câinii sunt sensibili la starea emoțională a unei persoane într-o stare proastă, este mai bine să nu începeți antrenamentul. Dar există un animal de companie va simți că proprietarul are o dispoziție bună, atunci el va face cu plăcere orice sarcini.

Cum determină câine proprietarul? Este foarte simplu. Pentru ea, proprietarul este persoana care hrănește, bea, joacă cu ea și plimbări. De aceea, în primele luni de viață ale unui catelus, este foarte important să-i acordăm o atenție deosebită, să-l mâncăm, să-l hrănim cu delicatețe și să-l sunăm la el.

Nu este necesar să se perceapă formarea ca educație în general. Formarea este doar o instrucțiune pentru anumite echipe. Cu toate acestea, este foarte importantă înțelegerea reciprocă a animalului cu oamenii din jur.

Cum să începeți antrenamentul catelusuluiDeci, cum să predați cățelul echipelor? Experții în câini spun asta cea mai buna varsta pentru a incepe 2-3 luni. În acest moment, catelul începe să se adapteze social. În primul rând nu trebuie să faceți mai mult de câteva duzini de minute pe zi. Clasele trebuie să fie regulate și să aibă loc într-o formă de joc. Este necesar pentru a încuraja catelul cu delicatețe după fiecare execuție de succes a sarcinii. De asemenea, este important să lăudați și să petrați animalul.

Ce echipe învață prima cu catelusul?

Potrivit cynologilor, primul ar trebui să învețe comenzile, care în viitor vor fi utilizate cel mai adesea:

 • În prima lună trebuie să învățați comenzile "Pentru mine" și "Loc".
 • La vârsta de 2 luni, puteți începe învățarea comenzilor "Standing", "Lying" și "Sitting".
 • După ce catelul atinge vârsta de 3 luni, puteți începe să învățați comanda "Aproape".

În timpul antrenamentului, trebuie să faceți acest lucru spune catelului acțiunile corecte cu gesturi. De exemplu, atunci când învățați echipa să se "culce", proprietarul îi poate arăta animalului o manieră în mâna lui și apoi rostește cuvintele potrivite pentru a-și micșora mâna, astfel încât animalul de companie să ajungă și să se odihnească. După ce catelusul se culcă, proprietarul ar trebui să dea din nou o voce fermă - "Lie Down". Deci, el va repara cuvântul în memoria animalului. În unele cazuri, puteți apăsa ușor greabanul animalului, determinându-l să se întindă.

Puppy training: reguli de bazăChiar dacă catelul a îndeplinit sarcina cu ajutorul gazdei, ar trebui încurajat în continuare prin voce, mângâiere și delicatețe.

Principala greșeală a crescătorilor de câini de început în dressing - încercați să instruiți un animal de companie în același timp pentru mai multe echipe. Desigur, unii oameni o fac, dar nu este un indicator deloc. Prin urmare, nu trebuie să încercați să vă puneți câinele la rușine sau să începeți să vă gândiți că este proastă.

Există zvonuri persistente că capacitatea de învățare a unui câine depinde de rasa sa. Aceasta este o amăgire. Totul depinde de dezvoltarea unui anumit câine. Chiar și într-o singură așternută puii devin susceptibili să se îmbrace în momente diferite. Este necesar doar să ai răbdare și, după un timp, catelul va începe să execute comenzile de bază. Și când vine momentul acesta, puteți trece la sarcini mai complexe.

Succesul de îmbrăcăminte depinde nu numai de câine, ci și de proprietar. Se întâmplă că o persoană pur și simplu nu are suficientă voință și răbdare. Deci, nu poți fi leneș când cresc un câine.

Curs general de formare

Înainte de a începe să înveți un animal de companie, trebuie să pregătiți tot ce aveți nevoie pentru a vă pregăti și a pregăti câinele pentru el.

 • Pregătește-te să gătești lesa, guler și delicatețe pentru a încuraja animalul de companie. Ca recompensă alimentară, puteți folosi bucăți mici de brânză, carne fiartă și ficat de vită.
 • Nu alimentați câinele înainte de antrenament. Satietatea este inamicul învățării eficiente.
 • Dacă instruirea nu este efectuată acasă, ci pe stradă, aveți nevoie asigurați-vă că sunt în siguranță. Adică, clasele ar trebui să se desfășoare pe zone cu împrejmuire specială, la o distanță semnificativă de apă și de drumuri.

Cursul general de formare include dobândirea următoarelor competențe:

 • Formarea echipelor de catelusi cu placereMișcarea liniștită lângă proprietar.
 • Executați comanda "Pentru mine".
 • Refuzul unui animal de companie de a lua hrană de la străini.
 • Refuzul de a selecta alimente de la sol.
 • Opriți executarea acțiunilor nedorite prin comandă.

În cazul în care câinele este de vânătoare sau de serviciu, este recomandabil să-i învețe să nu se teamă de fotografiere. Pentru aceasta, ar trebui să se efectueze o antrenament în zona de tragere.

Cele mai comune comenzi pentru un câine civil

Fiecare proprietar de animale alege care echipe să o învețe. Există aproximativ zece dintre ele, cele mai des folosite în viața de zi cu zi. Echipele rămase nu sunt necesare pentru câinii civili, deoarece sunt potrivite numai pentru animalele de serviciu.

Cum să predați unui câine echipelor din lista civilă? Trebuie să aveți răbdare și să urmați următoarele recomandări:

 • "The Voice". În ciuda faptului că aceasta este una dintre cele mai inutile echipe, mulți proprietari de câini încep să se antreneze cu ea. Pentru a pregăti această echipă, trebuie să luați o manevră în mână și să arătați animalul de companie. Vrea să o ia, dar nu-i poți da mâncare. Este necesar să spui "Voce" și așteptați până la scoarța de animale de companie. Acest exercițiu trebuie făcut timp de 15 minute fiecare. După ceva timp, animalul de companie va învăța să efectueze sarcina fără a încuraja alimentele.
 • Instruirea câinilor adulți"Sitting". Învățați câinele această echipă este cea mai ușoară. Trebuie să puneți un guler pe animalul de companie cu o lecție. Apoi, este necesar să se asigure că animalul se află pe mâna dreaptă a proprietarului. Apoi trebuie să vă îndoiți brațul, astfel încât palma să fie îndreptată înainte. Proprietarul spune "stai" și apasă simultan mâna stângă pe crupul animalului, iar dreapta trage lesa în sus. După ce câinele a terminat sarcina, ar trebui să fie încurajată.
 • "Întins". Pentru a afla această comandă, acestea încep după ce comanda "Sit" este învățată. Câinele este pus pe un guler cu o lesa. Proprietarul își ia lesa în mână, astfel încât el se blochează la podea. După aceea, el dă porunca "Să se culce" și își apasă piciorul în partea liberă a lesei, tragând gulerul la sol. După ce câinele se culcă, este nevoie de ceva timp pentru ao ține în această poziție, repetând comanda într-o voce fermă.
 • „Locația“. Destul de o echipă utilă. Trebuie să începeți să învățați câinele, alegând un loc pentru el. Apoi ar trebui să faceți o plimbare cu animalul de companie, astfel încât să fie obosit. Când câinele dorește să se odihnească, trebuie să fie mutat în locul ales și având în vedere comanda corespunzătoare. Acțiunea trebuie repetată până când abilitatea este fixată. Se întâmplă destul de repede.
 • "Pentru mine". Aceasta este o echipă a setului obligatoriu de formare modernă. Cum să învăț un câine comanda "Pentru mine"? Trebuie să luați o mână în mână, să arătați câinele și să spuneți ferm comanda. Atunci când animalul de companie este potrivit, este necesar să-i dați mâncare și ca o recompensă. Pentru ca un câine să înțeleagă mai bine ce vrea exact de la ea, trebuie să complici treptat sarcina, dar trebuie să faci asta numai după ce a învățat să execute comanda "Pentru mine" fără o leșie.
 • "Fu". Aceasta este o ordine necondiționată pentru a nu mai face acțiuni nedorite. Este important să ne amintim că această comandă poate fi utilizată numai atunci când este absolut necesară. Cel mai simplu mod de a învăța această echipă un cățeluș. Copilul își va strecura în mod constant nasul acolo unde nu ar trebui. Dacă proprietarul, în același timp, îi spune "fu" și trage înapoi, cățelușul va înțelege că efectuează o acțiune rea. În timpul antrenamentului, sunt permise să se motiveze refuzul acțiunilor, dar impactul puternic este inacceptabil.
 • „Aproape“. Aceasta este o altă echipă utilă. Esența lui este că animalul de companie ar trebui să meargă alături fără plumb. Pentru a învăța această echipă trebuie să oferiți câinelui o plimbare bună. După ce este obosită, trebuie să atașați o lesă la guler. Apoi, cuvântul "de lângă" pentru a lesa lesa pentru a opri orice încercări de către animal de companie pentru a cădea în spatele sau fugi. Dacă animalul ascultă, atunci este necesar să-l lăudăm. Trebuie să se înțeleagă că această formare nu poate fi efectuată acasă.

Cum să înveți un câine echipelor, dacă este adult

Imediat este necesar să spunem că antrenamentul unui câine adult necesită mult timp și efort. Faptul este că, înainte de a începe antrenamentul, noul maestru va trebui să-l ia pe câine să se obișnuiască cu el.

Pentru a stabili o relație bună, trebuie să vă petreci mai des, să o hrăniți și să vă jucați cu ea. În timp ce mergeți pe stradă, trebuie să exersați o rigoare rezonabilă, dar în același timp să nu uitați să-i mângâiți animalul.

Următorul fapt este demn de remarcat: câinii casnici adulți sunt instruiți mai repede decât animalele domestice. Astfel de câini nu se tem de oameni, dar uneori pot să-și dea seama la momentul instruirii, deoarece sunt obișnuiți să se protejeze pe ei înșiși și pe teritoriul lor. Cu toate acestea, câinii curte se adaptează foarte repede la noile condiții și devin foarte loiali animalelor de companie.

Animalele adulte au format deja un caracter. Când predați echipelor, trebuie să fiți pregătiți pentru faptul că câinele va arăta agresivitate față de noul maestru. Puteți depăși dezavantajele educației? Bineînțeles că poți. Pentru aceasta, urmați următorul plan de acțiune:

 1. Proprietarul trebuie să-și restrângă emoțiile negative în prezența animalului de companie.
 2. Este mai bine să nu faceți mișcări ascuțite cu un câine adult.
 3. Trebuie să te joci mai des cu el.
 4. Ar trebui să arătați adesea bunătatea și afecțiunea față de câine.
 5. Mai des pentru a vorbi cu ea.

În cele din urmă, câinele va deveni mai blând și va înceta să mai arate agresivitatea. Apoi este posibil să începeți antrenamentul de bază.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să pregătești un câine acasăCum să pregătești un câine acasă
Cum să vă înțepați câinele Spitz scoarță acasăCum să vă înțepați câinele Spitz scoarță acasă
Cum să pregătești o pisică acasăCum să pregătești o pisică acasă
Cum se determină rasa câinilor și a cățeiCum se determină rasa câinilor și a căței
Cum să înveți un câine comanda `da o laba`Cum să înveți un câine comanda `da o laba`
Cum să înveți un câine comanda `voce`Cum să înveți un câine comanda `voce`
Cum să înveți un cățel la toaletă: în apartament și pe stradăCum să înveți un cățel la toaletă: în apartament și pe stradă
Cum să înțărcați câinii să scrie acasă? Reguli de bazăCum să înțărcați câinii să scrie acasă? Reguli de bază
Care este greabantele unui câine, pentru ce este și unde este?Care este greabantele unui câine, pentru ce este și unde este?
Cum să înveți un cățel să meargă la un scutec specialCum să înveți un cățel să meargă la un scutec special
» » Cum să înveți câinele comenzile de bază acasă?
© 2021 amigdas.com