amigdas.com

Ce păsări în natură aduc puii în timpul iernii și de ce

Ce păsări cresc puii în timpul ierniiSe pare că în natură totul este supus legilor generale. De exemplu, păsările, având în vedere condițiile meteorologice, încep să se îngroape în mijlocul primăverii și deja în luna mai au pui. Dar diversitatea naturală sa manifestat în această chestiune. Vom spune, ce păsări aduc puii în timpul iernii

și de ce în acest moment al anului.

Penguin este un rezident al Cercului Arctic de Sud

Pinguinii sunt clasificați ca păsări care nu zboară. Dar sunt mari inotatori si scafandri. Corpul acestor păsări este alungit, dar destul de bine hrănit. Capul unei mici dimensiuni este plantat pe un gât scurt, flexibil. Ciocul este ascuțit și puternic, destinat vânătorii. Pe picioare scurte groase, există 4 degete conectate prin membrane.

Pinguinul menține întotdeauna o poziție strict verticală a corpului, o coadă scurtă, pe care pasărea se bazează cu ocazia, ajută la menținerea echilibrului. Pătura are o structură groasă și densă care protejează corpul din apă de hipotermie.

Aceste păsări păstrează colonii mari. În condiții naturale, ele sunt obligate să existe în cea mai mare parte a anului la temperaturi foarte scăzute. Vara nu durează prea mult și nici nu strică căldura. Prin urmare, pinguinii nu au rămas nimic, cum ar fi pentru reproducere la -40 ° C.

Cum pinguinii aduc puii

  • Păsări care vin în timpul ierniiEi își așează ouăle chiar în mijlocul fundului de gheață acoperit de zăpadă. În zonele mai calde, zidaria poate fi formată din două ouă, în cele reci - femelele plasează un ou și apoi îl dau bărbatului și se duce în căutarea hranei. În timp ce tatăl este angajat în incubare, ea se hrănește destul de ea însăși și preia un gest complet pentru viitorul copil.
  • Masculul fixează oul între picioare și acoperă pliul de piele de pe abdomen, menținând astfel temperatura dorită. Nu poate pleca, în acest caz oul îngheață instantaneu. Se întâmplă că, sub amenințarea foametei, bărbatul aruncă un ou, nu așteaptă femela, și înoată să se hrănească.
  • Când vă întoarceți, femeia prin voce determină locația bărbatului printre pachetele de flocking și se grăbește să o facă. Se întâmplă ca o pui nou-născut să nu supraviețuiască. Într-o turmă, nu este neobișnuit ca tații care și-au pierdut urmașii să încerce să-l bată de la alți pinguini și să aranjeze lupte reale.
  • Furajarea puilor merge pe un alt pește: hamsii, sardinele, argintul. Femeia bea puiul pe jumătate digerat în mâncarea din stomac. Această rezervă, pe care a adus-o cu ea, durează aproximativ 2 luni. Tot acest timp tatăl se hrănește în mare, după care se întoarce în familie.

Klest - locuitorul taigii

Această mesteacăn, care trăiește în păduri, este inclusă în Cartea Roșie a Moscovei, deoarece a fost relativ rară în ultimii ani. Locuiește în pădurile de conifere. În mărime, această pasăre este puțin mai mare decât o vrabie. Îmbrăcămintea bărbatului și a femeii arată diferit.

Bărbații - femeie luminată, roșu, piept, arată mai modest, penajul lor - gri-verde. Ciocul unei semiluna este în formă de cioc de papagal. Natura lui a făcut-o astfel încât păsările să poată sparge cu ușurință bucățile de scoarță, ramuri și coajă.

Baza pentru hrănirea ghearei este semințele de molid și alți copaci de conifere. Dacă alimentele nu sunt suficiente, păsările includ în dieta lor semințe de alte plante care pot fi extrase, precum și insecte.

Aceasta este o altă pasăre care îi reproduce urmașii în timpul iernii. Acest lucru este explicat foarte simplu. A fost Semințele cristalizează în conuri de brad în timpul iernii, ceea ce înseamnă că puii nu vor rămâne fără hrană, deoarece dieta lor constă tocmai din semințele sfărâmate de copaci conifere.

Descendenți ai strâmbului

  • Feathered, care se deschide în timpul ierniiÎn lunile de iarnă, ghearele nu au practic concurenți în lupta pentru resurse. Cele mai multe păsări zboară spre iarnă în țări calde, veverițele au un somn prelungit în timpul iernii. Nutriția pentru gheare este abundentă din abundență, așa că în acest moment încep să cuibărească și să scoată puicuțele.
  • Pentru cuib, femelele aleg un loc în coroana groasă a molidului. Capacele de zăpadă care acoperă ramurile de molid fac locul de cuibări inaccesibil vânturilor și înghețurilor. Materialul pentru construcția ghearelor de cuiburi utilizează și unul care poate stoca căldură. Sunt pene, în jos, păr de animale, bucăți de mușchi.
  • Amestecul acarienilor se face în februarie și începutul lunii martie. Uneori tânărul decide să înceapă reproducerea în ianuarie. Mama încălzește puii cu căldura corpului ei. Și tatăl-grefierul este complet angajat în obținerea alimentelor. El aduce semințe de brad femeii, le mănâncă, umezește saliva și hrănește puilor, fără să uite să se hrănească.
  • Până la vârsta de două luni, ciocul descendenților ghearelor începe să se îndoaie și bebelușii încearcă mai întâi să obțină alimente singuri, zburând din cuib.

Unii cred în mod eronat că, în timpul iernii, descendenții sunt de asemenea deduse de regele, bazându-se pe numele său, dar nu. Deși aceste păsări trăiesc pe teritoriul țării noastre, dar nu iarnă aici. Și încep să-și cuibărească cuibul, întorcându-se la începutul primăverii de la iernare. Pentru iarnă, perechile acestor păsări, în general, se dezintegrează, se reunesc din nou în primăvară, pentru a da viață descendenților.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se determină vârsta unui papagal ondulat: ce să căutațiCum se determină vârsta unui papagal ondulat: ce să căutați
Ce fel de păsărică este acest noroc și unde se iarnăCe fel de păsărică este acest noroc și unde se iarnă
Duck mandarin: unde locuieste si ce este interesantDuck mandarin: unde locuieste si ce este interesant
Bird joke-mockingbird: cum arată și ce se hrăneșteBird joke-mockingbird: cum arată și ce se hrănește
Polar owl: descrierea speciei, caracteristicile, în care trăiește pasăreaPolar owl: descrierea speciei, caracteristicile, în care trăiește pasărea
Penguins: o descriere a speciilor, a trăsăturilor și a locurilor în care trăiescPenguins: o descriere a speciilor, a trăsăturilor și a locurilor în care trăiesc
Unde trăiește o colibă, care este dimensiunea, trăsăturile eiUnde trăiește o colibă, care este dimensiunea, trăsăturile ei
Totul despre păsări se schimbă: cum arată, unde locuiesc și la ce se hrănescTotul despre păsări se schimbă: cum arată, unde locuiesc și la ce se hrănesc
Cine este o pasăre grișă: o descriere a rasei, a habitatului acesteiaCine este o pasăre grișă: o descriere a rasei, a habitatului acesteia
Păsări de curte comune: descrierea din fotografia în care trăieștePăsări de curte comune: descrierea din fotografia în care trăiește
» » Ce păsări în natură aduc puii în timpul iernii și de ce
© 2021 amigdas.com