amigdas.com

Owl: Cum arată o pasăre cu un strigăt plângător

Unguent mediu de bufnițeOwl este o pasăre mică din familia bufnițelor, care are un aspect extraordinar. Datorită prezenței unor proeminențe specifice, așa-numitele sprâncene, pasărea are un aspect serios. Pe capul unei forme rotunde sunt ochi uriași. Pasărea are un tors scurt și o coadă scurtă. Aripile și picioarele bufnițelor mici sunt diferite pentru fiecare tip.

Dar, în ciuda aspectului minunat, ele sunt notorii în popor. Se crede că fluierul lor mărturisesc moartea. Ce este owl în vorbire colocvială? Destul de des acest concept definește o persoană închisă și sumbră.

Owl este o pasăre cu un aspect serios și un strigăt plângător

Pe teritoriul țării noastre această pasăre se găsește destul de des. La fel ca rudele lor - bufnițele, conduc un stil de viață predominant nocturn și datorită culorii - perfect camuflate în vârful copacilor. Dar, spre deosebire de bufnița, se simt confortabil nu numai pe timp de noapte, ci și seara devreme. În locul în care trăiesc, după apusul soarelui, puteți auzi un fluier plâns.

În medie, mărimea unui reprezentant din familia de bufnițe ajunge la 30 de centimetri, iar greutatea corporală nu depășește 100-200 grame.

Pasărea este împărțită în mai multe tipuri principale:

  • Ce face bufnița?Brownie. Mărimea unei păsări este de până la 28 de centimetri. Culoare maro cu pete albicioase. Are gheare puternice, datorită cărora poate vâna mari rozătoare. Distruge multe insecte, viermi și chiar melci.
  • Mohnopodul. Dimensiunea acestui reprezentant de bufnițe este mică - de aproximativ 25 de centimetri. Penaj gri - maro, cu impregnări albe. Cel mai des întâlnite în zonele montane și în pădurile de conifere. Se hrănesc cu rozătoare, insecte și păsări mici.
  • Trecătorul. Păsări mici, cu o greutate corporală de numai 80 de grame. Are o culoare maro, cu nuanță gri și marcaje albe. Are un cioc puternic și labele tenace. Se hrănesc cu rozătoare și cu păsări mici.
  • Iepurele. Pasăre lungă, cu o lungime de 23 de centimetri. Are o nuanță roșie, gri, maro de pene. Acționează în mod activ ca în amurg și în timpul zilei. Bazele dietei sunt rozătoarele mici și insectele.
  • Sycik este un elf. Cel mai mic reprezentant al speciei. Greutatea este de aproximativ 44 de grame, lungime de 12-14 centimetri. Pictat în culoarea gri-brun. Baza dieta este o varietate de insecte. Habitaturile sunt locuri deșert, precum și zone de coastă.

Fiecare specie, la rândul său, este împărțită în subspecii, care diferă în funcție de dimensiune, habitat și au și unele diferențe în datele externe. Cea mai comună formă de bufnițe mici pe teritoriul țării noastre este bufnita.

Ouă de habitat

Aceste păsări mici ocupă aproape toate continentele pământului, iar aspectul lor este același pentru toate habitatele. Ele se caracterizează printr-un stil de viață sedentar.

Păsările se stabilesc în zona de stepă, dezertează și pot profita de pădurile dense. Unele soiuri, de exemplu owl, pot trăi lângă o persoană, pot face cuiburi în clădiri abandonate și chiar sub acoperișuri de case.

De cele mai multe ori, aceste păsări captează cuiburile altora, golurile și chiar urmele.

În Italia și Austria de multe ori au existat cazuri în care oamenii au reușit să îmblânzească bufnițele. Ei și-au tăiat aripile și au lăsat în grădină pentru exterminarea rozătoarelor și insectelor mici. În timpul vânătorii s-au folosit și bufnițe mici ca un fel de momeală. În țara noastră se consideră cine poartă numele de bufniță - se va taxa pe sine într-o cotă drăguță.

Bufnițele sunt vânători profesioniști

Bufniile sunt vânători foarte buni. Ei își pot urmări victima pentru o lungă perioadă de timp și imediat ce se oprește, în câteva secunde apucă.

Dieta de bufnițe mici nu diferă în varietate:

  • Micii mamifere.
  • Insecte.
  • Păsări mici.

Care sunt obiceiurile bufnitelor?Un astfel de reprezentant al genului bufet elf, este extrem de insectivoros și poate mânca chiar și păianjeni și scorpioni.

Owl Passerine pot vâna și păsări mici. Atunci când prăvălia este prinsă, vrabia bufniță o scutură cu grijă, mănâncă cele mai delicioase bucăți.

Este interesant faptul că unele specii din aceste bufnițe mici depozitează alimente pentru utilizare ulterioară, adăugând-o la locul de reședință.

Datorită acestei diete speciale, bufnițele sunt unul dintre principalii apărători ai grădinilor și grădinilor de legume.

Reproducerea bufnițelor

Bufnițe - păsări ale omului. Cuplurile creează cu una, foarte rar două femele și trăiesc astfel toată viața. La vârsta de un an păsările sunt pregătite pentru împerechere. De obicei, acest lucru se întâmplă odată cu apariția primăverii. În luna aprilie, femela plasează până la 5 ouă. În timpul incubării, majoritatea masculilor vânează, extragând hrană pentru femeie.

Reprezentanți ai elfului bufniței înlocuiți femelele, așezate pe ouă, oferindu-i posibilitatea de a vâna independent. O lună mai târziu, sunt puțini puțini. La început sunt acoperite în jos și orb. Dar cresc destul de repede. Deja de o lună - două, ei pot ajunge la dimensiunile părinților și, în mod independent, pot ajunge la mâncare.

Speranța medie de viață a unei păsări este de 15 ani.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Păcii obișnuiți: cum arată, diferențele dintre femeie și bărbatPăcii obișnuiți: cum arată, diferențele dintre femeie și bărbat
Cine este o pasăre atât de mare și cum arată?Cine este o pasăre atât de mare și cum arată?
Polar owl: descrierea speciei, caracteristicile, în care trăiește pasăreaPolar owl: descrierea speciei, caracteristicile, în care trăiește pasărea
Unde trăiește o colibă, care este dimensiunea, trăsăturile eiUnde trăiește o colibă, care este dimensiunea, trăsăturile ei
Cine este o pasăre grișă: o descriere a rasei, a habitatului acesteiaCine este o pasăre grișă: o descriere a rasei, a habitatului acesteia
Bird Turako: descriere și tipuri de bananeideBird Turako: descriere și tipuri de bananeide
Cea mai mică pasăre din lume. Descrierea pasarilor HummingbirdCea mai mică pasăre din lume. Descrierea pasarilor Hummingbird
Habitat și aspectul păsărilorHabitat și aspectul păsărilor
Care sunt tipurile de păsări: numele și descrierea lorCare sunt tipurile de păsări: numele și descrierea lor
Pasărea de pradă a familiei de șoimiPasărea de pradă a familiei de șoimi
» » Owl: Cum arată o pasăre cu un strigăt plângător
© 2021 amigdas.com