amigdas.com

Cum se deschide o mini-fabrică pentru prelucrarea sticlelor din plastic

Reciclarea materialelor plasticePentru a descompune complet sticlele de plastic, durează aproximativ trei sute de ani. Arserea lor este interzisă, deoarece acest lucru cauzează o deteriorare semnificativă a mediului. Deoarece în cele mai multe cazuri, sticlele sunt pur și simplu îngropate în sol.

Cu toate acestea, este posibilă organizarea procesării acestor gunoaie și, ca rezultat, obținerea unui profit bun. Autoritățile orașului sunt interesate de curățarea aerului, astfel încât să vă poată ajuta în aranjarea magazinului unde vor fi reciclate gunoi de plastic.

Prelucrarea PET: unde să se ia materii prime

Dacă decideți să deschideți o instalație mini pentru procesarea sticlelor de plastic, mai întâi trebuie să aflați dacă există suficiente materii prime pentru activitatea întreprinderii. Materia primă se obține în următoarele moduri:

 • Semnarea unui acord cu un depozit din apropiere.
 • Organizarea punctelor de recepție.
 • Plasarea de cutii speciale de gunoi

Se pare că este foarte ușor să obțineți sticle de plastic. Dar, în realitate, totul este oarecum mai complicat. A doua materie primă deja disponibilă în depozitele de deșeuri este împărțită între mai multe organizații interesate și este destul de dificil să se obțină astfel de materiale plastice.

Colecție de sticle de plasticPrin deschiderea punctelor de recepție, puteți primi materii prime direct de la cetățenii locali. În acest caz, trebuie să țineți cont de costurile suplimentare de plată pentru ambalare și publicitate.

Plasarea în orașul urnelor, puteți obține plastic gratuit. Dar pentru aceasta este necesar să coordonați problema în avans cu administrația orașului, care, cel mai probabil, vă va aproba proiectul.

În această situație, trebuie să fiți pregătiți pentru faptul că cetățenii vor pune în urne nu numai plastic, ci și multe alte deșeuri.

Pregătirea mini-fabricii

În cazul în care materia primă este suficientă, trebuie selectat sistemul de impozitare și forma organizatorică și juridică. De regulă, pentru întreprindere există o deschidere Societăți cu răspundere limitată.

Din lista activităților din procesul de înregistrare, selectați articolul "Prelucrarea resturilor nemetalice". În OKVED este numerotat 37.20.

Ca sistem de impozitare, este mai bine să alegeți venitul financiar simplificat (USN). În această situație, va trebui să plătiți 6% din profit. O altă soluție este USN "Venituri după deducerea cheltuielilor". În acest caz, suma taxei va fi de 15% din venitul net. Un astfel de sistem este adesea utilizat în cazurile în care costurile sunt semnificative. Dar cea mai optimă opțiune, de regulă, este considerată sistemul USN "Venit financiar". Pentru a ajunge la o decizie finală, este necesar să se calculeze beneficiile economice ale ambelor opțiuni.

În cazul în care pentru a plasa o instalație pentru prelucrarea de plasticUrmătoarea etapă - căutarea și închirierea unei zone comerciale adecvate. Cel mai bun loc pentru magazinul de prelucrare se află în zona industrială sau în afara orașului. Este recomandabil să se adreseze autorităților locale, deoarece în unele localități există programe speciale în conformitate cu care procesatorii "deșeurilor" sunt sprijiniți de "procesatorii deșeurilor". Puteți beneficia gratuit de un spațiu potrivit. În faza de pregătire, aveți nevoie desemnează canale pentru realizarea materialelor.

Materiile prime primite ca urmare a prelucrării pot cumpăra întreprinderi pentru fabricarea produselor din material plastic pentru uz industrial sau casnic. Este interesant faptul că un vas nou poate fi făcut dintr-o sticlă de plastic obișnuită sau dintr-un alt recipient. Ca urmare, ciclul de prelucrare poate dura pentru totdeauna, iar sticlele vor fi din nou folosite de consumatori.

În plus, o fibră chimică specială este fabricată din materia primă obținută, potrivită pentru producerea de diferite produse:

 • gresie pentru trotuare;
 • dale;
 • benzi de ambalare;
 • perii, etc.

Echipamente de prelucrare

Pentru activitățile de prelucrare a resturilor de plastic vor fi necesare următoarele echipamente:

 • Selecție de echipamente pentru prelucrarea sticlelor din plasticun dispozitiv pentru îndepărtarea etichetelor și a capacelor;
 • cazan de tip abur;
 • concasor;
 • dispozitiv de lustruit;
 • uscător;
 • un dispozitiv de clătire.

Puteți cumpăra echipamente sau instalații complet noi care au fost deja în funcțiune. Dispozitivele sunt achiziționate separat sau întreaga linie de producție este asociată. Soluția cea mai optimă este achiziționarea unei linii complete, deoarece riscul de probleme este minimizat.

Procesul de procesare

Deci, procesul de procesare include cinci etape:

 • Pentru a începe o sticlă sortate după culori, deoarece prelucrarea lor are loc separat.
 • După asta navele sunt curățate de murdărie - această operațiune se efectuează numai manual.
 • Buteliile merg la linia de procesare, unde capacele și etichetele sunt eliminate.
 • După sticlele vor fi zdrobite, ele sunt plasate într-un cazan, de unde Reziduuri de resturi și murdărie.
 • Apoi vine clătire, clătire bine și uscare. Numai după aceste operațiuni, materialul plastic este considerat reciclat.

Rezultatul este o materie primă asemănătoare fulgurilor multi-colorate sau albe. Această materie primă se numește flex.

Rambursarea și capitalul inițial

Ca orice idee pentru afaceri - deschiderea unui magazin de prelucrare poate aduce un profit bun. Dimensiunea capitalului inițial depinde în mod direct de regiunea dvs., costul chiriei și metoda de obținere a materiilor prime.

Astfel, cifrele medii ale cheltuielilor vor arăta astfel:

 • Achiziționarea de echipamente - 3 milioane de ruble.
 • Achiziționarea de materii prime necesare - 30 000 de ruble.
 • Cheltuieli pentru plata salariilor angajaților - 120 000 ruble.
 • Contribuții necesare (MHIF, FSS, FIU) - 40 000 ruble.
 • Plăți pentru utilități - 10 000 de ruble.

Valoarea venitului net al unei astfel de companii va fi de aproximativ 150.000 de ruble pe lună. În consecință, perioada de returnare a afacerii este de aproximativ doi ani.

Din aceasta putem concluziona că organizarea mini-uzinei de procesare poate fi făcută cu bani buni. Cea mai importantă este găsirea surselor de materii prime și canale pentru vânzarea de produse finite.

Este posibil ca începând cu prelucrarea sticlelor de plastic și cu un anumit succes, în câțiva ani veți avea dorința de a vă organiza propria producție folosind această materie primă. Acest lucru va aduce compania dvs. la un nivel mai înalt.

Sticle din plastic, prelucrate, materii prime excelente pentru producerea unei game largi de produse industriale și de uz casnic.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a alege o sticlă mică pentru bucătărie cu cea mai apropiatăCum de a alege o sticlă mică pentru bucătărie cu cea mai apropiată
Cum și în ce să sterilizeze sticle pentru nou-născuțiCum și în ce să sterilizeze sticle pentru nou-născuți
Cum să alimentați copilul nou-născut dintr-o sticlăCum să alimentați copilul nou-născut dintr-o sticlă
Flaconul antic: De ce este nevoie?Flaconul antic: De ce este nevoie?
Cum de a alege un coș de gunoi pentru bucătărieCum de a alege un coș de gunoi pentru bucătărie
Caracteristicile producției și ale prețurilor pungilor de plasticCaracteristicile producției și ale prețurilor pungilor de plastic
Sterilizator pentru sticle cu încălzire: clasificare, tipuri și descriereSterilizator pentru sticle cu încălzire: clasificare, tipuri și descriere
Fabricarea de plante de biogaz cu mâinile propriiFabricarea de plante de biogaz cu mâinile proprii
Decoram sticlele de sticla cu mainile propriiDecoram sticlele de sticla cu mainile proprii
Ce este compostul și cum să-l faceți singuriCe este compostul și cum să-l faceți singuri
» » Cum se deschide o mini-fabrică pentru prelucrarea sticlelor din plastic
© 2021 amigdas.com