amigdas.com

American Nude Terrier: Caracteristicile rasei

Câine de specialitate câineDestul de des, oamenii care doresc să înceapă un animal de companie nu pot face acest lucru deoarece sunt alergici la blana animalului. Dar există o rasă excelentă care va ajuta la realizarea unui vis fără consecințe asupra sănătății. Este un terrier american dezbrăcat. Pe corpul acestui câine minunat nu există blană, cu excepția ciucului, unde părul de lână este abia vizibil.

American Nude Terrier: Caracteristicile rasei

Rasă amazing - terrier american gol, ideal pentru cei care au o alergie la părul animalelor. Câinele câinelui este descendent al terrierului de șobolan, care a fost anterior un vânător și a servit cu credință stăpânului său.

Terrierul gol are o culoare solidă. Există câini rare, contrastante. Aceste pete pot crește în funcție de vârstă. De asemenea, umbra poate varia. Acest lucru se datorează luminii solare de pe piele, care crește ulterior pigmentul.

Reprezentanți ai acestei rase următoarele caracteristici sunt inerente:

 • Culoarea și tipul părului terrierilor goiMusculatură dezvoltată.
 • Deep piept.
 • Curea de umăr puternică.
 • Un gât lung care se înclină până la cap.
 • Picioarele din spate.
 • Lamele drepte.
 • Capul are o formă convexă.

Înălțimea animalului este de până la patruzeci și cinci centimetri. Greutatea sa este cuprinsă între trei și șase kilograme. Prin standarde, există distincții clare care permit specialiștilor să determine raportul dintre câine și rasa pură.

Soiurile terrierului american chel

Până în prezent, există două soiuri de terrier american dezbrăcat. Fiecare dintre soiuri are diferențe majore în piele.

 1. Puii din primul soi apar cu un strat minim de moale. El dispare până în a 8-a săptămână de viață a câinelui. Câinele adult are părul pe corp. Se află pe arbori, bărbie sau sprâncene. Pe corpul terrierului se poate observa parul unic al lânii, care este considerat acceptabil pentru un câine de rasă pură cu pedigree. Capacul este moale la atingere. Sub stres, câinele poate da o mulțime de transpirație care trece prin piele.
 2. Catelusii celei de-a doua specii au un strat dens și neted de lână. Este așezat pe arzătoarele laterale. Culoarea poate fi acceptată în culori albe, plite sau sate. Prezența petelor este caracteristică pentru acest soi. În acest caz, mărimea poate fi oricare. Locația petelor nu contează, dar petele trebuie să fie albe.

Naked American Terrier, până în prezent, nu este recunoscut la nivel internațional. Rasa este certificată în Slovacia, Ucraina, Republica Cehă și Rusia. Potrivit statisticilor, cel mai mare număr de crescători de terieri sunt în Europa și Japonia.

Cerințe pentru speciile de terrier american goi

Câinii din această rasă musculatura bine dezvoltată. Ei au o brâu mare de umăr și un gât lung. Această rasă este una dintre puținele care are proporții ideale de lungime și înălțime a corpului. Conform standardului internațional, un terrier gol trebuie să îndeplinească următoarele cerințe.

 1. Mai degrabă să hrănești terrierii goiCapul câinelui trebuie să fie proporțional cu corpul. Craniul ar trebui să semene cu o pană, iar botul ar trebui să fie convex.
 2. Fălcile animalului trebuie dezvoltate muscular.
 3. Buzele ar trebui să se potrivească perfect cu fundul botului.
 4. Nasul trebuie să fie negru sau maro.
 5. Ochii trebuie să fie plantați oblici și să se afle la o distanță considerabilă una de cealaltă. Ochelari de vedere ar trebui să fie de dimensiuni medii. Pleoapele trebuie să fie pigmentate cu nasul.
 6. Urechile câinilor trebuie să aibă formă triunghiulară și să fie situate la marginea craniului. Rasa are urechi erecte, dar specimenele se întâlnesc atunci când urechile atarna pe cartilaje.
 7. Gâtul terrierului este plat, dar lung. Ar trebui să existe o tranziție lină de la gât la spate.
 8. Lăcile frontale trebuie să fie dezvoltate în mod egal cu umerii. Lamele câinelui trebuie pliate înapoi sub un unghi.
 9. Picioarele din spate trebuie să aibă aceeași lungime cu șoldurile și picioarele.
 10. Spatele câinelui ar trebui să fie solid și ferm. Șaua trebuie să fie bine exprimată.
 11. Picioarele au forma unui oval, iar coada este o baza groasa, care se ingusteaza spre capat.
 12. Pentru terieri, este posibilă orice culoare și orice paletă de piele. Animalele de companie pot avea atât culori solide cu spotting, cât și culori complet albe.
 13. O caracteristică distinctivă a acestei rase este ușurința, agilitatea și puterea. Fiecare mișcare a câinelui trebuie să fie naturală și netedă.

Caracterul terrierului american gol

Cum arată un câine ca un terrier american golCaracterizați terrierul american gol într-un singur cuvânt - un tovarăș. Rasa are o minte dezvoltată. Ei au energie și activitate. În acest caz, terrierul este supus de formare și încearcă să-i mulțumească pe proprietar în tot. Animalele sunt deschise și întotdeauna pregătite pentru comunicare. O trăsătură distinctivă a terrierului este că este posibil să se ridice un câine din acesta, ceea ce este necesar pentru familie.

Instinctul animalului se poate manifesta de la naștere. Terrierii se referă la câini de vânătoare. Prin urmare, ei sunt neînfricați și devotați. Ei protejează zelos casa și proprietarii. Terrierul nu poate fi numit un câine agresiv. El se poate supăra numai în situații periculoase.

Până în prezent, terrierii nu sunt folosiți pentru vânătoare. Pielea lor nu este adaptată să fie la soare mult timp. Dar, ca un adevărat însoțitor al familiei, această rasă este ideală.

Este demn de remarcat faptul că terrierul gol nu recunoaște decât un singur proprietar. Prin urmare, printre toți membrii familiei, va recunoaște doar lucrul principal. Dacă aveți copii în familia dvs., nu puteți găsi o bona pentru copil. Naked Terrier găsește perfect un limbaj comun cu copii de orice vârstă. El poate petrece ore concentrându-se pe copii. Nu este recomandat să lăsați un animal de casă la domiciliu. El va fi supărat și plictisit.

De la câinele acestei rase mai degrabă sociabilă, găsește un limbaj comun cu alte animale. Spre deosebire de multe alte rase de câini, poate accepta cu ușurință un nou animal în familie. Principalul lucru este că terrierul chel este un câine devotat. Ea poate chiar să-și facă griji cu atenția ei.

Puteți obține un animal de companie în apartament. Dar este important de menționat că este mai bine să o păstrați într-o casă suburbană sau privată. Plimbările lungi cu această rasă de câine sunt pur și simplu inevitabile. O trăsătură distinctivă a câinelui este loialitatea și curtoazia față de străini. Câinele arată întotdeauna prietenie. În calitate de gardian, este posibil să nu fie potrivit.

Nud Terrier Sănătate

Descrierea câinilor terrierilor goiPână în prezent, nu există date privind bolile genetice ale rasei tinere. Terrierii sunt ficat de lungă durată. Speranța medie de viață poate fi de până la cincisprezece copii. Singurul punct slab al animalului este pielea. Prin urmare, în sezonul de vară Este necesar să se protejeze pielea câinelui de razele soare directe pe acesta. Iar în sezonul de iarnă este recomandat să îmbrăcați mai multe haine.

În plus, teriorii suferă adesea de următoarele boli:

 • Tractul gastrointestinal, cum ar fi gastrita și enterita.
 • În plus, câinele poate fi bolnav cu hepatită, adenovirus sau stafilococ.

Dar, de regulă, câinii au un sistem imunitar puternic.

Caracteristici de îngrijire pentru terrier american dezbrăcat

Există anumite reguli care trebuie respectate, astfel încât câinele să trăiască mulți ani.

În primul rând, îngrijirea pielii. Pielea acestei rase trebuie să fie șters din când în când. O atenție deosebită este acordată produselor cosmetice pentru câini. Deoarece terrierul suferă de erupții alergice, samponul ar trebui să fie natural. Pentru a scăpa de un animal de companie este recomandată de mai multe ori pe săptămână. Ștergeți pielea în fiecare zi.

În al doilea rând, trebuie să monitorizați dinții animalului de companie. În ciuda faptului că teriștii au dinți și fălci puternice, gingiile lor pot deveni inflamate. De îndată ce sunt detectate simptome de inflamație, se recomandă să consultați imediat un medic.

În al treilea rând, aveți nevoie de îngrijire constantă pentru urechi și ochi. De mai multe ori pe săptămână trebuie să le ștergeți.

În al patrulea rând, câinele ar trebui să fie hrănit dietic. Nu mâncați mâncăruri prajite și tocate. Carnea cu soiuri cu conținut scăzut de grăsimi trebuie să prevaleze în dietă. Terrierii iubesc produsele lactate, dar trebuie administrate cu moderatie. De două ori pe săptămână se recomandă să se dea ouă fierte câinilor. Dar este recomandat, de asemenea, hrănirea câinilor cu alimente uscate.

În al cincilea rând, urmăriți ghearele. Ghearele trebuie să fie tăiate o dată la patru luni. Nu trebuie să le tăiați complet. În timpul părții de mers pe jos a unghiilor, câinele se va șterge. Câinii prea activi nu au nevoie de tăiere.

În al șaselea rând, terrierul gol este câinele ideal ca primul animal de companie. El îi va plăcea pe stăpân, ascultă-l. Dar înainte de a da câinii de formare, este recomandat să-l educați mai întâi calm și afectiv.

Cum de a alege un catelus de terrier american nud?

Caracteristicile raseiÎnainte de a avea un câine, Este necesar să studiezi în detaliu cum să alegi un cățeluș cu un pedigree. Primul lucru pe care trebuie să-l cunoașteți este cum se nasc cățelușii. Ele pot fi cu părul moale și scurt. După opt săptămâni, părul cade și crește din nou. În acest moment, se pot forma și cosuri. Este demn de remarcat că acest lucru este normal. Dar, cu toate acestea, este necesar să se acorde atenție, că după ce nu au existat pryshchikov o erupție alergică. Un câine adult este recomandat să ia o familie numai dacă sunteți sigur că terrierul este destul de socializat.

În exterior, câinele trebuie să respecte standardele rasei, care a fost descris mai sus. De asemenea, recomandăm să acordați atenție locației urechilor. Nu ar trebui să fie întoarse înăuntru. Și, de asemenea, să acorde o atenție la dinți, ar trebui să fie alb și mare. Un câine cu dinți maronii nu ar trebui luat. O astfel de nuanță de culoare pe dinți poate indica prezența tartrului.

Ce să hrănești un terrier american gol?

Pentru ca un câine să devină sănătos, este deosebit de important să îi dați o masă completă. Trebuie remarcat faptul că vânătorii dintr-o porție ar trebui să primească 60% din carne. De fiecare dată când trebuie să adăugați nu mai mult de 25% din legume sau cereale fierte.

Un câine adult poate fi hrănit cu produse lactate. Dar puii sub vârsta de șase luni nu pot fi hrăniți de produsele lactate. Dimensiune de servire trebuie să vă bazați pe voi înșivă, totul va depinde de costurile energiei pentru ziua câinelui.

Instruire și educație

Un terrier este unul dintre câinii ascultători. Ea arată prin toate aparențele că este vrednică de faptul că proprietarul o laudă. Metoda de educație pentru acest animal de companie poate fi construită pe un morcov și un bici.

Proprietarul trebuie să înțeleagă în mod independent ce metodă de educație va folosi. Cel mai bine este să începeți să vă educați din primele săptămâni de viață, iar cel mai important este să vărcați câinele în colectiv și să socializați în societate.

Pro și contra terrierului american gol

Știi cum să alegi un câine, ce ar trebui să fie și ce caracteristici să dețină. Există doar un singur lucru: să rezumăm și să cântărim argumentele pro și contra. Avantajele rasei sunt:

 • Grijă pentru TerrierAbsența reacțiilor alergice la om la animalele de companie.
 • Afectiv și jucăuș.
 • Ideal pentru o familie cu copii.
 • Dimensiunea compactă a câinelui vă permite să păstrați animalul în apartament.
 • Capabil de pregătire și instruire.

Deficiențele rasei sunt.

 • Pată foarte delicată a terrierului, pe care trebuie să o prețuiești în mod constant.
 • Îngrijirea permanentă a pielii, inclusiv măștile și băile.
 • Cu tine, întotdeauna trebuie să poarte peroxid de hidrogen pentru a evita zgârieturile și rănile care pot apărea la câine.

În toate celelalte privințe, câinele este animalul ideal atât pentru o persoană singură, cât și pentru o familie. Câine de dimensiuni mici, nemaipomenit în mâncare și jocuri. Afectiv și jucăuș american dezbrăcat poate să se îndrăgostească de fiecare persoană. Terrierul poate deveni un partener excelent și credincios al vieții!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce este o rasă de câini `boston terrier`, cum să alegi un cățelușCe este o rasă de câini `boston terrier`, cum să alegi un cățeluș
American Black Pit Bull Terrier - un câine ucigaș sau un partener?American Black Pit Bull Terrier - un câine ucigaș sau un partener?
Australian silky (mătăsos) terrierAustralian silky (mătăsos) terrier
Varietate de rase de câini: nume, fotografii, sfaturiVarietate de rase de câini: nume, fotografii, sfaturi
Terrier Toy Terrier: descriere și îngrijire a raseiTerrier Toy Terrier: descriere și îngrijire a rasei
Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?
Cainii cei mai populari din rasele piticCainii cei mai populari din rasele pitic
Câți ani locuiesc rușii în terrierul ăstaCâți ani locuiesc rușii în terrierul ăsta
Ce fel de câine a fost câinele din filmul "mască"Ce fel de câine a fost câinele din filmul "mască"
Amstaff și taurul pit. Care este diferența dintre un terrier Staffordshire și un taur pitAmstaff și taurul pit. Care este diferența dintre un terrier Staffordshire și un taur pit
» » American Nude Terrier: Caracteristicile rasei
© 2021 amigdas.com