amigdas.com

Pastă de dinți, tratamente dentare și gumă

pastă de dințiStatisticile moderne indică o creștere accentuată a pacienților din clinicile dentare cu probleme de afecțiuni ale gingiilor care apar atunci când infectează microflora pe mucoasă în cavitatea bucală a diferitelor bacterii. Pentru tratament, este necesar un complex de preparate medicale care să-i oprească reproducerea și să le distrugă.

Compania farmaceutica din Rusia va ofera o serie de produse dentare eficiente Asepta care asigură eliminarea rapidă a agenților patogeni, ajută la întărirea gingiilor, oferă un nivel ridicat de măsuri de igienă.

Balsam adeziv pentru gingiva Asepta: compoziție

Disponibil în tuburi de metale ușoare, conținutul este de 10 grame.

terapeutic fundația balsamurile sunt:

 1. Metronidazolul, obținut prin sinteză dintr-un alt antibiotic, are capacitatea de a suprima bacteriile cele mai simple și complexe care apar în bolile inflamatorii purulente.
 2. Clorhexidina, medicament antiseptic are proprietăți antibacteriene mari.
 3. Substanțele auxiliare, uleiurile esențiale și mentolul întăresc efectul principalelor componente ale balsamului, au un efect analgezic ușor.

Activitatea Adhesive realizată în două ingrediente naturale: pectina (polizaharidă plantă), care are proprietăți cu clichet și carboximetil celuloză (derivat de celuloză), atunci când este dizolvat în apă, formează o soluție vâscoasă.

acestea proprietăţi balsamurilor - să adere, să fie atras de cealaltă suprafață în contact, permite buna așteptare pe zonele tratate inflamate gingiilor, dinților, țesuturi, mucoasa și timp îndelungat pentru a exercita efectul terapeutic.

Indicație și utilizare conform instrucțiunilor

Balsamul Asept este recomandat pentru utilizare atunci când boli:

 • Boala parodontiteiO formă acută sau cronică de parodentită cauzată de o infecție bacteriană în cavitatea bucală și care afectează țesutul din jurul dintelui, parodonțiului.
 • Gingivita a tuturor formelor cauzate de inflamație gingivală, sângerare, umflare, mâncărime, durere.
 • Stomatita, care este însoțită de apariția leziunilor ulcerative ale mucoasei orale.

corect cauzare Balsam de Asept pentru gingii conform instrucțiunilor de utilizare:

 • Îndepărtați-vă dinții, apoi clătiți-vă gura.
 • Uscați tamponul pentru a scurge gingiile, pe suprafețe umede, balsamul este slab fixat.
 • Balsamul aplicator se aplică pe gingii cu un strat subțire, nu este recomandat să se frece.
 • Puneți un strat de balsam ușor umezit cu apă.

Procedura se repetă de două ori pe zi. De preferat, la 30 de minute după aplicare, nu mâncați alimente și apă.

Balsamul nu este solubil în apă, deci reziduurile sale trebuie să fie netede pleacă cu gingii și dinți. Durata tratamentului este de 7-10 zile. Folosirea profilactică se efectuează de 2-3 ori pe an, în funcție de modul de tratament.

Efectul secundar poate fi exprimat prin reacții alergice ușoare, insensibilitatea pe termen scurt a gingiilor, distorsionarea senzațiilor de gust în gură.

contraindicatie pentru aplicarea balsamului Assept este intoleranța oricărei componente din compoziția sa.

Gel cu propolis Asepta pentru gume

Produs în tuburi din aluminiu moale, în fiecare gel de tratament 10 grame, cu un vârf convenabil.

 1. Gel cu propolis AseptaComponenta principală a gelului - propolis, conținutul său este de 10% din masa totală. Se compune din rășini vegetale lipicioase, prelucrate în glandele albinelor. Are un efect antimicrobian pronunțat asupra diferiților agenți patogeni, un antibiotic natural.
 2. Excipienți: apă, solvent vascos - propilenglicol, agent de îngroșare - carbomer, PEG-40 pentru a atenua sau ulei de ricin hidrogenat, un stabilizator - trietanolamină, emulgator - edetat disodic, zaharinat de sodiu, Methylparaben - și conservant îmbunătățirea proprietăți antibacteriene ale gelului.

Gel Acepta se aplică pentru forme ușoare de boli gingival, parodontoza, procese inflamatorii inițiale în mucoasa gurii, eroziuni minore, gingii sângerate crescute. Promovează vindecarea rapidă a zonelor afectate ale cavității bucale, întărește țesutul gingivian, ameliorează senzațiile dureroase de la iritație și inflamație.

Secvența de aplicare a gelului Asept conform instrucțiunilor

 • Curățați dinții și spațiile interdentare, clătiți gura.
 • Gelul poate fi aplicat țesutului gingival umed și drenat cu un strat subțire.
 • Pe mucoasa din gură, se aplică selectiv, doar la locul inflamat sau rănit, astfel încât să nu se deterioreze arsurile cu zone sănătoase ale acestuia.

În jumătate de oră nu ar trebui să mănânce și să bea. Tratamentul durează 7-14 zile, cu o frecvență de aplicare a gelului de 2-3 ori pe parcursul zilei. Proprietățile antiinflamatorii ale gelului de gumă sunt bune pentru tratamentul profilactic, care este recomandat de 2 ori pe an și suplimentar în primăvară.

lateral manifestări și contraindicații:

 • ContraindicațiiGel Asepta cu propolis este interzis pentru persoanele care au stabilit reacții alergice la produsele de albine, care pot provoca simptome de sufocare.
 • Se utilizează cu prudență în timpul sarcinii și alăptării.
 • Nu este recomandat pentru utilizare de către copii sub 6 ani.
 • În cazuri rare, există reacții alergice minore, somnolență.
 • În cavitatea orală, pot apărea senzații incomode de arsură, senzație de uscăciune, un gust ulterior neplăcut.

Pastă de dinți Seria Asepta cu acțiune curativă și preventivă

Particularitatea acestei paste este vizate efect terapeutic asupra distrugerii bacteriilor patogene, care contribuie la apariția multor boli ale gingiilor. Prezența sarei minerale a fosfatului dicalcic dihidrat ajută la menținerea și restabilirea smalțului dinților.

În pasta de dinți Asepta, numai substanțe și minerale naturale:

 • Extracte din plante: calendula, mușețel, salvie. Combinația acestor ierburi, îi conferă proprietăți antimicrobiene și antiinflamatorii, elimină umflarea, friabilitatea, gingiile sângerând și asigură efectul de vindecare necesar.
 • Substanțele sub formă de pulbere silice și titan, abrazive moi, asigură îndepărtarea stomatologică zbor.
 • Sorbitolul și xilitolul, îndulcitorii carbohidrați, inhibă apariția cariilor.
 • Pirofosfații de potasiu, sodiu și enzima papaina încetinesc formarea tartrului, împărțind placa.
 • Componente suplimentare: agent de gelifiere - substanțele care mențin consistența umezelii și pastă sunt coloranți naturali. arome dați pastă de dinți un gust plăcut, cu un efect revigorant.

Instrucțiunile pentru pasta de dinți Asept conțin cele corecte aplicare a:

 1. Periajul corect al dințilorDanturile trebuie curatate dimineata (dupa micul dejun) si seara (pregatirea pentru pat).
 2. Curățați 2-3 minute, astfel încât pasta să acționeze asupra plăcii dentare și să o dizolve.
 3. Începând cu mișcări orizontale de-a lungul dinților perie, apoi mișcare circulară masaj ușor gingiile și spațiile complete de curățare interdentare, ținând peria în poziție verticală.
 4. După aceea, clătiți gura cu apă sau cu agent de clătire.

Dental Care Asepta

1. pastă de dinți sensibil. paste terapeutice și profilactice afectează profesional dinții sensibili, reduce inflamația și sângerarea gingiilor.

Structura pastei inclus hidroxiapatita de calciu (componenta minerală a țesutului osos) și sare de potasiu (citrat), care asigură o sensibilitate dentară scădere dureroasă, protejează smalțul dinților de rupere.

Restul ingredientelor sunt aceleași cu pasta de dinți uzuală Asepta. Normele pentru curățarea dinților conform instrucțiunilor sunt similare.

2. Gel de protecție Este destinat tratării formelor ulceroase (stomatită aftoasă) pe mucoasa orală, leziuni traumatice de la brațe și proteze pe gingii.

În compoziția sa, substanțele polimerice creează un film de protecție în zona afectată, anesteziază și promovează vindecarea rapidă.

Permise utilizarea sa de catre copii mici de la 2 ani.

Pasta de dinți pentru copii3. Pasta de dinți pentru copii BABY. Este destinat copiilor cu vârsta până la 3 ani, pentru a începe să se folosească odată cu apariția primelor dinți de lapte. Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 4 și 8 ani se oferă pastă de dinți Asepta KIDS.

Pastile pentru bebeluși - un gel transparent transparent, care vă permite să vă îngrijiți cu grijă gingiile și dinții copiilor. În compoziția componentelor naturale care contribuie la formarea smalțului dinților copilului, intervine în dezvoltarea cariilor copiilor.

Asepta TEEN pastă de dinți, care este utilizat de copiii de la vârsta de 8 ani. Acesta conține olaflur, un compus fluorurat de săruri minerale, formează plicul de smalț al dinților copiilor și îl consolidează.

Extractele de ierburi protejează împotriva apariției proceselor inflamatorii în mucoasa orală și microorganismele patogene.

4. Balsam antibacterian Asepta pentru cavitatea orală cu efect antiinflamator, analgezic, antiseptic. Cea mai eficientă utilizare este cu alte echipamente dentare și în scopuri preventive.

5. Complex combinat de vitamine și minerale Asepta. Aditivul biologic activ, care nu este un medicament (BAA), pentru prevenirea proceselor inflamatorii, a bolilor cavității bucale, întărirea țesuturilor parodontale, menține o stare sănătoasă a dinților.

Medicamentele dentare pentru tratamentul gingiilor și dinților din seria Asepta nu sunt ieftine. Aplicarea lor este sigură pentru sănătatea copiilor și a adulților, efectele secundare sunt practic absente, un minim de contraindicații. Ei au revizuiri bune ale stomatologilor și consumatorilor, care remarcă calitatea excelentă a fabricării lor, proprietățile terapeutice ridicate și eficacitatea în tratamentul bolilor infecțioase și inflamatorii ale gingiilor.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pasta de dinți pentru copii: tipuri și descrierePasta de dinți pentru copii: tipuri și descriere
Cea mai bună pastă de dinți pentru dinții sensibiliCea mai bună pastă de dinți pentru dinții sensibili
Sângerarea gingiilor: cauze, simptome și tratamentSângerarea gingiilor: cauze, simptome și tratament
Ateu dentar ceară: beneficii și utilizăriAteu dentar ceară: beneficii și utilizări
Pasta de dinti `balsam de padure` - compozitie si producatorPasta de dinti `balsam de padure` - compozitie si producator
Balsam conditionat: instrucțiuni de utilizareBalsam conditionat: instrucțiuni de utilizare
Unguente pentru gingii în inflamație: numeUnguente pentru gingii în inflamație: nume
Care este diferența dintre miramistină și clorhexidină, cu excepția diferenței de prețCare este diferența dintre miramistină și clorhexidină, cu excepția diferenței de preț
Profesional igienă oralăProfesional igienă orală
Gingivita la copii: forme de boală a gingiilorGingivita la copii: forme de boală a gingiilor
» » Pastă de dinți, tratamente dentare și gumă
© 2021 amigdas.com