amigdas.com

Care pasăre este cea mai rapidă din lume

Cele mai mari și mai rapide păsăriNici un reprezentant al lumii animalelor nu se poate lauda cu o astfel de viteza de mișcare ca păsările. Sunt cele mai rapide creaturi de pe planetă.

Unii dintre ei câștigă viteză maximă când se scufundă și unii în zbor orizontal. Prin urmare, este posibil să aflați ce pasăre este cea mai rapidă din lume și faceți o evaluare, luând în considerare numai această caracteristică.

panza-spate

Poziția a zecea în clasamentul celor mai rapide păsări. Dezvoltă viteza maximă o sută șaisprezece kilometri pe oră. Este reprezentantul familiei de rațe, care numai în rândul familiei de rațe se poate lăuda cu o durată lungă de zbor. Se scufundă foarte repede și înoată mult. Habitatul lor principal este râurile de apă dulce din Siberia și Asia Centrală. Se hrănesc cu alge și pește.

Este listată în Cartea Roșie cu starea "sub o amenințare mică". În ciuda acestui fapt, scufundarea este un obiect de vânătoare, deși carnea nu se distinge prin calitățile sale mai bune de gust.

American Swift cu pieptul alb

Locul al nouălea în clasament este acest mic pasăre. Poate dezvolta viteza până la o sută douăzeci și cinci de kilometri pe oră în zbor orizontal. Aceste modificări sunt foarte reminiscente de înghițire. Se hrănesc cu insecte mici și cu semințe de plante. Aceste păsări nu își cresc cuiburile, ci se așează în cuiburile de înghițite.

Buteliile sunt împerecheate în zbor, chiar și uneori dorm în zbor.

Middle cohosh

Dezvoltă viteza până la o sută treizeci de kilometri pe oră. Acesta este un reprezentant al unei familii de rațe de mărimea unui mallard. Uneori, lungimea corpului său poate ajunge la 50 de centimetri. Înoată foarte bine și se pot scufunda sub apă. Se hrănește cu crustacee cu pești și crustacee.

Cuiburi pe teren. Într-un ambreiaj, de obicei până la zece ouă. Femelele mănâncă ouă timp de o lună.

Sable Goose

Care pasăre este cea mai rapidăDezvoltă viteza în zbor până la o sută patruzeci și cinci de kilometri pe oră. Este, de asemenea, un reprezentant al familiei rață, care poate ajunge până la un metru în lungime. Bărbații sunt de obicei mai mari decât femeile. Mersul pe jos este foarte comun pentru a trăi lângă lacuri sau râuri de apă dulce. Deoarece conduc un stil de viață în mare parte sedentar, secetele pot zbura câteva sute de kilometri în timpul sezonului de secetă în căutarea apei și apoi se pot întoarce.

Albatrosul cu cap alb

Acesta este titularul record al cărții Guinness Book of World Records ca cea mai rapidă pasăre din lume, dezvoltând viteza într-un zbor orizontal. El poate dezvolta viteza până la o sută patruzeci și șapte de kilometri pe oră. Aria aripilor sale este de doi metri. Această pasăre zboară foarte mult și poate rămâne în aer destul de mult timp. Se hrănesc cu calmar și diverse pești. Pentru a-și obține prada, se pot scufunda sub apă până la șase metri. De cele mai multe ori se află în apropierea mării, unde își pot aduce mâncarea proprie.

fregată

Dezvoltă viteza până la o sută cincizeci de kilometri pe oră. Prefer să-și petreacă toată viața în aer. Aceștia pot zbura foarte mult în aer fără a-și mișca aripile. Fregatele nu înoată și sunt foarte stângace pe uscat. Elementul lor este un sac roșu mare pe gât, care îi ajută să atragă femele în timpul sezonului de împerechere. Habitatul lor principal este Australia. Păsările de pradă frigate. Ei vânează în aer pentru păsări mici sau iau pradă de păsări marine. Vânează în principal în zbor.

pasiune

Pot zbura cu o viteză de o sută șaizeci de kilometri pe oră. Este o pasăre destul de mare de pradă, cu o aripă de aproape un metru. Se hrănește cu păsări mici, precum și cu insecte și ocazional cu rozătoarele. Adesea se stabilește în vecinătate cu înghițite de sat, pe care le vânează.

Cuiburi pe copaci la o altitudine de treizeci și cinci de metri pentru o vedere bună de sus. Ambii părinți păzesc cuibul. Când se apropie de pericol, încep să strige tare și pot ataca infractorul. Puii sunt capabili să zboare independent la vârsta de două luni.

Cu acul rapid

Descrierea celei mai rapide păsăriObține viteza maximă în zborul orizontal până la o sută șaptezeci de kilometri pe oră. Lungimea corpului său este de numai douăzeci de centimetri, iar greutatea este de o sută cincizeci de grame.

Locuiesc lângă iazurile din pădure. Ei au fugit toată viața. Cuiburi pe copaci. Pentru zborul de iarnă către Australia. Vitezele sunt alimentate de insecte mici care zboară. Datorită faptului că Swift este aproape întotdeauna în aer și insectele zboară în vreme rea nu zboară, și, uneori, ei trebuie să zboare zeci de kilometri în căutarea hranei.

Vulturul de aur

Este locul al doilea în clasamentul celor mai rapide păsări din lume. Dezvoltă o viteză nebună până la trei sute douăzeci de kilometri pe oră. Spanul aripilor sale poate ajunge la doi metri și jumătate. La vânătoare, vulturul de aur se poate ridica foarte mult timp pe cer până când observă pradă. Apoi el dezvoltă rapid viteza și destulă pradă. Vulturul de aur se hrănește cu rozătoarele și iepurii. Uneori, vulturul de aur nu este împotriva mâncării unei oi sau a unui vițel. Vulturul de aur este folosit în vânătoarea de vulpi și iepuri de câmp. Sunt foarte ascuțite și pot vedea un iepure de la o distanță de până la doi kilometri.

  • Berkut este listat în Cartea Roșie a Rusiei. Populația vulturului a dispărut în unele zone care au fost locuite anterior de aceste păsări.

Motivul scăderii numărului de vulturi de aur este exterminarea lor de către fermieri, care prădători atacă aceste pășuni.

Berkutov conține cu succes în grădinile zoologice. Ei trăiesc destul de bine acolo și aduc urmași.

Peregrine Falcon

Aceasta este cea mai rapidă pasăre din lume. Se dezvoltă viteza când se scufundă trei sute cincizeci de kilometri pe oră. Este un prădător destul de comun care locuiește pe toate continentele, cu excepția Antarcticii. Se adaptează foarte bine la orice condiții de viață, fie că este vorba de căldură, fie că este rece. Particularitățile Falconilor Peregrine sunt următoarele:

  • Care sunt cele mai rapide păsări?Gama aripilor sale poate ajunge la un metru. Puietul de peregrine se hrănește în cea mai mare parte cu păsări mici.
  • Maturitatea sexuală a acestor păsări atinge vârsta de un an. Ea este atașată de un partener de mulți ani.
  • Ei își păzesc foarte serios cuibul. Când se apropie de teritoriul lor un străin, încep să strige tare și, în cazul în care pericolul nu este trecut, pot ataca oaspetele neinvitat.
  • Femelele au o medie de trei ouă o dată pe an. Ei omule ouăle timp de aproximativ o lună, apoi puicuțele se deschid. Ele devin independente la vârsta de patruzeci și cinci de zile.

În sălbăticie, puțini pot amenința cea mai rapidă pasăre din lume. Există cazuri în care prădătorii mari își distrug cuiburile. Peregrina Falcon întotdeauna atacă contrafăcătorul păcii sale.

Chiar și în cele mai vechi timpuri, Falconul Peregrine a fost folosit în falcon. Din copilărie au fost învățați să prindă păsări mici și animale.

În secolul al XX-lea, când au fost inventate pesticide pentru tratarea plantelor, falconul de peregrini a suferit foarte mult. Faptul că păsările corp, care mănâncă insecte acumulează aceste pesticide și peregrinii care au fost hrăniți păsările au început să depună ouă cu scoici foarte subțiri, și, prin urmare, aproape toate din zidărie au avut succes. Populația Peregrine Falcons a scăzut semnificativ. După interzicerea pesticidelor, situația a fost rezolvată. Sapsanov a început să se reproducă în pepiniere și grădini zoologice. Deci, populația a reușit să fie salvată. Păstrăvul peregrine este listat în Cartea Roșie și protejat prin lege.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum arată și se hrănește șoimulCum arată și se hrănește șoimul
Duck mandarin: unde locuieste si ce este interesantDuck mandarin: unde locuieste si ce este interesant
Duck rață mandarin în cazul în care există o pasăre de tangerine interesantDuck rață mandarin în cazul în care există o pasăre de tangerine interesant
Viteza, dezvoltată de un cal: medie și maximăViteza, dezvoltată de un cal: medie și maximă
Lista celor mai mari animale din lumeLista celor mai mari animale din lume
Pasărea de cormoran este mare - fotografiile, habitatul, reproducereaPasărea de cormoran este mare - fotografiile, habitatul, reproducerea
Animale care trăiesc în deșertul rece al ArcticiiAnimale care trăiesc în deșertul rece al Arcticii
Evaluarea celor mai rare păsări din lumeEvaluarea celor mai rare păsări din lume
Care este cel mai rapid pește din lume?Care este cel mai rapid pește din lume?
Cea mai mică pasăre din lume. Descrierea pasarilor HummingbirdCea mai mică pasăre din lume. Descrierea pasarilor Hummingbird
» » Care pasăre este cea mai rapidă din lume
© 2021 amigdas.com