amigdas.com

Tasmanian sau diavolul marsupial: modul de viață al unui animal

Aspectul Diavolului TasmanianPrimul animal care a apărut pe insula Tasmania a fost diavolul tasmanian. Acest animal a fost plâns teribil în noapte, a fost aprigă, și a avut o gura mare cu dinți foarte ascuțiți, părul a fost jet negru, prin toți localnicii și i-au dat acest nume. După un timp a început să se numească o trăsătură marsupială.

Diavolul marsupial este - marsupiale de pradă. El este referit la genul Sarcophilus, acest animal este un singur reprezentant de un fel. Analiza filogenetică a confirmat că această fiară este legată de quolls. În plus, are legături familiale cu lupul marsupial. Dar această rudenie este exprimată mai puțin decât legătura cu spiritele.

Aspectul Diavolului Tasmanian

Caracteristicile animaluluiDiavolul marsupial este liderul relativ la mărimea corpului în rândul celorlalte marsupiale dentare. Acest animal, care are o culoare închisă și un corp greu, este foarte asemănător cu un urs, dar dimensiunea sa nu este atât de mare, încât poate fi comparată cu un câine mediu. Dimensiunea animalului este afectată de sex și vârstă, însă depinde de particularitatea vieții și de modul în care animalul se hrănește și unde locuiește.

Lungimea corpului diavolului tasmanian poate varia de la cincizeci până la optzeci de centimetri, în timp ce lungimea cozii variază de la douăzeci și trei până la treizeci de centimetri. Bărbații sunt mai mari decât femelele. Bărbații sunt considerați mari atunci când înălțimea lor la greabăn atinge treizeci de centimetri și greutatea a douăsprezece kilograme.

Diavolul tasmanian pare puțin ciudat, deoarece are un corp masiv și labe asimetrice, care nu este caracterizat de marsupiale. Este încă foarte evident că la aceste animale picioarele posterioare sunt mai scurte decât membrele anterioare și nu au degete mari. Ghearele de pe labe sunt foarte puternice și au o formă rotundă.

Capul unui animal mari și disproporționate, botul este ușor înțepenit, iar urechile sunt mici și au o culoare roz. Femelele au patru sfarcuri si o punga care se formeaza intr-o piele de piele, are forma unui potcoav.

Acest animal tasmanian are o lână neagră. Pe coada este foarte lung, dar pe corp este destul de scurt. Mulți reprezentanți ai acestui gen au o coadă complet goală, întrucât lâna pe ea este adesea ștersă. Privind la coada, puteți stabili dacă animalul este sănătos, dacă este sănătos, atunci este scurt și gros, deoarece acumulează grăsime în coadă. Dacă animalul este bolnav și înfometat, atunci coada devine subțire și drenată. În culoare există și pete albe în formă de potcoavă, în majoritatea cazurilor acestea sunt pe piept și sacru.

Craniul Diavolului Tasmanian foarte masiv, dinții sunt mari și ascuțiți, iar maxilarul este foarte puternic. Acest animal, fără cea mai mică muncă, mănâncă oase mari. Extracția prădătorului moare instantaneu, pe măsură ce îi gustă imediat coloana sau craniul.

Propagarea diavolului marsupial

Caracteristicile fiarei de noapteAnimalele care există acum sunt o specie pe cale de dispariție și trăiesc numai pe insula Tasmania. Acest diavol tasmanian a existat pe continentul australian acum 600 de ani. Există o versiune pe care animalele au început să-l dispară după Aboriginii au adus pe insula câinilor dingo. Câinii vânat în mod activ diavolul tasmanian și acesta a fost motivul dispariției lor chiar înainte de apariția imigranților europeni.

Dar cunoașterea animalului cu imigranții europeni a influențat viața sa sigură. Acești imigranți au vânat fără milă un prădător marsupial, care a vizitat adesea puii de pui. Stăpânirea agresivă a poporului a făcut diavolul tasmanian să meargă departe în munți și în păduri. Doar faptul că în 1941 a interzis vânătoarea pentru acest animal, oferă ocazia să o vadă în timpul nostru. Acum, aceste animale minunate locuiesc în parcurile naționale ale insulei și pot apărea în condiții de siguranță pe pășunile de oi în diferite părți ale Tasmaniei.

Modul de viață al diavolului tasmanian

În ceea ce privește peisajul animalul nu este deloc choosy. Se poate opri numai în acele zone în care nu există păduri sau trăiesc mulți oameni. Îi place mai ales în pădurile sclerofile și în apropierea savanei de coastă.

Diavolul tasmanian își poate schimba locul de reședință, deoarece nu este atașat de un singur teritoriu. Fiecare animal trăiește pe un loc pe care există întotdeauna hrană și nu mai puțin de douăzeci de kilometri pătrați. Acest animal își poate permite să apară chiar și în acele zone care sunt marcate de alte animale.

Ei conduc o viață solitară. Ele sunt colectate numai în cazurile în care există o pradă mare. Dar chiar și într-o astfel de situație, fiecare individ va arăta că este mai important și mai important decât toate celelalte. Când animalele se adună, fac un astfel de zgomot încât pot fi auzite câțiva kilometri.

Diavolul marsupial - un animal de noapte, după-amiaza îi place să-și petreacă timpul într-un loc sigur. Poate fi:

 • Descrierea diavolului tasmanian al fiinteiCuiburi sub copaci de iarbă și frunze, pe care el o face el însuși;
 • găurile altor persoane, care sunt goale;
 • diferite arbuști;
 • Diferența dintre pietrele care se potrivesc în dimensiune.

Dar dacă nu este în pericol, se culcă la soare și se încălzește. Această ocupație este foarte mult la plăcerea lui.

Oamenii cred că acest animal este foarte agresiv, ca atunci când se întâlnește cu un alt animal sau cu o persoană, își deschide imediat gura, care are dinți ascuțiți și foarte puternici. Dar zoologii nu sunt de acord cu acest lucru, conform experimentelor, ei au aflat că aceasta nu este agresiunea fiarei, ci doar precaut și surprins. Un fapt care confirmă acest lucru: atunci când diavolul tasmanian este speriat sau reticenti, se elibereaza o substanta care nu este miros foarte plăcut, aceasta se face de protecție, se utilizează această metodă, și sconcși. Și, de asemenea, sa dovedit că acest animal poate fi îmblânzit, marsupiale ruinare, pot fi transformate în animale de companie.

Dacă este necesar, această fiară se poate desfășura la un galop la treisprezece kilometri pe oră, deși la prima vedere sunt foarte stângaci. Toate animalele dăunătoare înoată foarte bine, dar cu vârsta, activitatea animalului scade.

Dușmanii diavolului tasmanian sunt practic absenți. Principalul prădător, pe care l-au vânat, a fost lupul marsupial, dar a fost mult timp absent, deoarece populația lor nu a supraviețuit. Dar prădătorii, cum ar fi maronul tigru marsupial și păsările mari de pradă, reprezintă o amenințare pentru viața lor.

Mâncarea diavolului tasmanian

Diavolul tasmanian este un animal foarte vag. El poate mânca alimente, un volum care devine cincisprezece la sută din greutatea lui. Dar, atunci când există o mulțime de alimente și este la îndemnul lui, el poate mânca mult mai mult decât norma. Dieta lor include:

 1. Tasmanianul Devilamfibieni;
 2. șerpi;
 3. insecte mari;
 4. tuberculi și rădăcini de plante diferite;
 5. animalele de mare care sunt aruncate pe uscat, valuri;
 6. broaște și raci.

Dar mâncarea principală este carrion. Datorită mirosului lor, animalele găsesc rapid cadavre de animale moarte. Mâncau aproape toată caria pe care o găsesc, nu-i plac doar peștii morți și oile. Cea mai mare plăcere a animalului este adusă de carcase, care au avut timp să se descompună și au fost mâncate de viermi. În principal, în vânătoarea de noapte găsesc cadavre de șobolani, wallaby, wombats, canguri și iepuri.

Când diavolul marsupial își mănâncă prada, el mănâncă totul cu pielea și oasele și nu își alege părțile individuale. Faptul că se hrănesc cu carii este un mare plus, deoarece zboară și larve sunt distruse, împreună cu carcasele animalelor moarte, care, la rândul lor, amenință sănătatea oilor. Diavolul tasmanian folosește pentru mâncare tot ceea ce găsește, și anume:

 • capete de porumb;
 • diferite pantofi din folie din piele;
 • cauciuc;
 • ace mici sunt vicios;
 • prosoape de bucătărie.

Reproducerea Diavolului Tasmanian

Habitatele diavolului tasmanianFemela, care a ajuns la vârsta de două ani, iese în căutarea bărbatului. Chiar și atunci când se împerechează demonii marsupiali sunt foarte agresivi, deoarece sunt obișnuiți să trăiască singuri și nu tolerează că sunt în echipa de acest gen. După trei zile de ședere comună, femeia conduce masculul și aceasta îi aduce o mare plăcere.

Sarcina în diavolul marsupial feminin durează doar trei săptămâni. Puii apare undeva la sfârșitul lunii aprilie sau începutul lunii mai, deoarece perioada de împerechere începe la sfârșitul lunii martie sau la începutul lunii aprilie. O femeie are douăzeci de pui, cântărind nu mai mult de douăzeci și nouă de grame. Dar numai patru supraviețuiesc. Copiii nu supraviețuiesc, femeia mănâncă.

Diavolii Tasmani se naște foarte mici, dar la vârsta de trei luni își deschid ochii, iar lâna apare pe corp și cântărește aproximativ două sute de grame în acel moment. După o lună, pot ieși din sacul unei femei și studiază independent lumea, dar se hrănesc cu lapte în următoarele două luni.

Durata de viață a diavolului marsupial nu depășește opt ani.

Boli ale animalelor

Boala principală din Diavolul Tasmanian este boala facială. Pentru prima dată, o astfel de boală a devenit cunoscută în 1999. Se manifestă prin faptul că pe capul animalului apar multe tumori maligne, care se transformă în întreg corpul. Aceste tumori afectează vederea, auzul și gura. După ce se îmbolnăvesc, animalul nu poate să vâneze și să moară o moarte de foame. Această boală este transmisă altor animale din acest gen, deoarece este cauzată de un virus.

Pentru a nu prinde animale sănătoase, se efectuează capturile de persoane bolnave.

Medicamentele pentru această boală teribilă nu există în momentul de față.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Unde locuiesc cangurii. Descrierea animalului și stilul de viațăUnde locuiesc cangurii. Descrierea animalului și stilul de viață
Cum arată usturoiul, habitatul acestuiaCum arată usturoiul, habitatul acestuia
Jaguarul misterios de animale și unde locuieșteJaguarul misterios de animale și unde locuiește
Cum arata un koala si ce culoare au blana?Cum arata un koala si ce culoare au blana?
Un puma de animale: o descriere a locului in care locuieste, unde locuieste, cum arata o pumaUn puma de animale: o descriere a locului in care locuieste, unde locuieste, cum arata o puma
Nume de animale: ce ar trebui să fie numele unui prieten cu patru picioareNume de animale: ce ar trebui să fie numele unui prieten cu patru picioare
Red Wolf sau Mountain View: Aspect și stil de viațăRed Wolf sau Mountain View: Aspect și stil de viață
Animal Kingdom în AustraliaAnimal Kingdom în Australia
`Devil mare`: ciclism de viață pește pescar de mare`Devil mare`: ciclism de viață pește pescar de mare
Animale exotice - cele mai neobișnuite animale pentru casăAnimale exotice - cele mai neobișnuite animale pentru casă
» » Tasmanian sau diavolul marsupial: modul de viață al unui animal
© 2021 amigdas.com