amigdas.com

Descrierea mașinii de detaliere makita 1012 nb

Mașina ReymusLa fabricarea produselor din lemn nu se poate face fără procedeul de plantare - îndepărtarea stratului de material pentru a tăia piesele la dimensiunile cerute, pentru a elimina neregulile semnificative, rugozitatea. Desigur, pentru o temă unică (a face o bancă pentru o cabană de vară sau rafturi pentru cărți), puteți utiliza unelte manuale. Dar pentru performanța constantă a unor cantități semnificative de lucru va fi nevoie de echipament special.

Maeștrii calificați utilizează mai multe tipuri de mașini, în special, produse de grosime. Cu ajutorul lor, puteți lucra cu panouri de diferite diametre și grosimi în câteva minute, în timp ce obțineți exact dimensiunile specificate, până la un milimetru. Un alt plus - produsele finite nu vor avea nevoie de lustruire suplimentară. Una dintre grosimile de înaltă calitate este Makita Reismus.

Descrierea mașinii de grosime

Cum să utilizați mașinaRysmus Makita 2012 NB - un instrument de uz profesional, care elimină stratul superior de semifabricate din lemn. Are performanță excelentă, ceea ce face posibilă utilizarea acestuia într-o zi de lucru completă. În plus, grosimea Makita este mai sigură, comparativ cu planoarele convenționale care au aceeași lățime a lamei.

Când sunt procesate două cuțite cu o lățime de 304 mm sunt folosite. Acestea sunt fixate pe ambele laturi ale tamburului, viteza de rotație fiind de 8500 rpm. Această viteză este necesară pentru lucrul cu lemn de înaltă calitate.

În partea superioară a lui Makita 2012 NB există un mâner, reglează înălțimea cadrului principal, în partea centrală a grosimii există un tambur și cuțite. O singură rotire este ridicarea sau coborârea cadrului cu 2 mm. Înălțimea poate varia între 0-160 mm. Limita grosimii materialelor, care poate fi tăiat într-o singură trecere este de 3 mm.

Ahead este plasat pe gabaritul de adâncime a patului, oferind operatorului posibilitatea de a vedea înălțimea locației cuțitelor în acest moment. Când piesa de prelucrat trece prin interiorul mașinii, va fi afișată adâncimea decupajului, care va fi afișată.

În procesul de planificare cu Makita 2012 NB, chips-urile sunt aruncate înapoi. Pentru a menține spațiul de lucru curat, puteți amplasa duza (furnizată) pe partea centrală a cadrului, care este pornită când apăsați butonul de pe cadru. Lângă acesta există un buton de oprire, precum și o lampă de avertizare, care vă informează că echipamentul este alimentat.

Caracteristicile muncii

 • Selectarea mașiniiDe regulă, un număr mare de piese identice sunt produse cu ajutorul unui element de grosime. Dar dacă trebuie să obțineți o grosime inegală, atunci cadrul va trebui să se miște. Pentru a nu elimina accidental excesul, există un opritor în colțul din dreapta al cadrului. Acesta este activat după apăsarea zăvorului din partea din față a panoului central și stabilirea adâncimii procesării. După oprirea opritorului, cadrul nu poate cădea sub nivelul setat, iar toate detaliile vor avea aceeași grosime.
 • Modelul are două role, rotesc și trage independent piesele de prelucrat prin mașină. Rata de alimentare a piesei de lucru este de până la 8,5 m / min. Distanța dintre role este de 129 mm. Deoarece acest model nu poate manipula piese care au o lungime mai mică de 130 mm sau cu o canelură care are aceeași lățime. Acest lucru amenință distorsiunile golurilor, eșecul echipamentului sau rănirea lucrătorilor.
 • Pe partea de sus a sculei, există două mânere care facilitează mișcarea și transportul. Mesele auxiliare față și spate pot fi pliate și apăsate până la corpul principal, reducând astfel dimensiunile globale.

Avantajele produsului Makita 1012 NB

Acest model de mașină cu grosime are mai multe avantaje:

 1. Evaluarea celor mai bune mașini-unelteConvenabilitatea transportului și a funcționării. Butoanele și comenzile sunt intuitive. Ergonomia la un nivel înalt.
 2. Suprafața de lucru permite lucrul cu piese de până la 304 mm grosime. În același timp, puteți procesa mai multe bare cu aceeași grosime.
 3. Mașina este atașată la bancul de lucru folosind șuruburi speciale de fixare. Construcția va fi alcătuită din patru stâlpi, cu o cruce diagonală, ceea ce asigură o stabilitate ridicată și o funcționare fără probleme.
 4. La pornire și oprire, pedala este activată.
 5. Un mecanism unic de hrănire a semifabricatelor asigură o prelucrare lină, cu pierderi minime.
 6. Dispozitiv de prindere, limitarea procesării.
 7. Înlocuirea rapidă și ușoară a lamei de tăiere. Proiectul prevede folosirea unei lame de recuperare față-verso.
 8. Cele mai silențioase în ceea ce privește zgomotul dintre mașinile din clasa sa. Nivelul de zgomot nu depășește 83 dB.
 9. Siguranța muncii se realizează datorită prezenței unui sistem de ajustare bine conceput și adaptări speciale.

Caracteristicile mașiniiEste foarte ușor de utilizat Makita 2012 NB Grosime, în plus, există un manual de utilizare detaliat. Întreținerea nu va fi, de asemenea, dificilă - este necesar doar schimbarea periilor de cărbune atunci când acestea se uzează până la marcajul specificat, lubrifiați unitatea și în timp pentru a ascuți cuțitele taiate. Toate accesoriile necesare, inclusiv perii, piulițe și chei hexagonale, suporturi magnetice, sunt incluse în livrare. Este suporturile magnetice care ușurează înlocuirea lamelor.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a alege un ferăstrău circular electric de birouCum de a alege un ferăstrău circular electric de birou
Mașină de decupat makita 2704: descriere, avantajeMașină de decupat makita 2704: descriere, avantaje
Masina de frezat macara rt0700cx2Masina de frezat macara rt0700cx2
Mașină pentru producția de blocuri cu mâinile lorMașină pentru producția de blocuri cu mâinile lor
Acumulator pentru șurubelniță makitaAcumulator pentru șurubelniță makita
Dispozitivul și tipurile de mașini de grosime pentru lemnDispozitivul și tipurile de mașini de grosime pentru lemn
Mașină de șlefuit curea makita 9910Mașină de șlefuit curea makita 9910
Alegerea unui bulgar: revizuirea modelelor, specificațiilor și prețurilorAlegerea unui bulgar: revizuirea modelelor, specificațiilor și prețurilor
Mașină de prelucrare a lemnului cu patru laturiMașină de prelucrare a lemnului cu patru laturi
Alegerea unui renovator: ce instrument ar trebui să cumpărați?Alegerea unui renovator: ce instrument ar trebui să cumpărați?
» » Descrierea mașinii de detaliere makita 1012 nb
© 2021 amigdas.com