amigdas.com

Turismul și pescuitul în Siberia: tipuri de trofee și servicii

Pescuit în SiberiaVacanțele de vară petrec totul diferit: unii aspiră la marea caldă, alții - băieți pescuit în Siberia

, ei aleg un traseu turistic cu rafting de-a lungul râului. Plăcerea de a rămâne într-un climat marin ușor sau de frumusețea aspra a marginii estice va ajunge pe ambele părți. Comunicarea cu natura rafinată a râurilor și lacurilor din Siberia va afecta pozitiv natura turistilor.

Taimen de vânătoare

Cel mai renumit tip de turism de pescuit din Siberia este producția de pește din familia somonului sau de biciul Baikal, un pradator mare (până la 50 kg), taimen. Vânătoarea nu este un proces aleatoriu: pentru a prinde acest trofeu, trebuie să mergeți la aliajele de mai multe zile, petrecând noaptea într-un cort. Habitate - râuri profunde și rapide Yenisei, Lena, Amur. Acesta este, de asemenea, găsit în lacuri de apă dulce. Există, de asemenea, o relativă marină - păstrăv.

Tipuri de peșteAdulți dieta taimen - dace, burbot și grayling. Perioada favorabilă de pescuit începe în iunie și se termină înainte de declanșarea vremii reci, din septembrie până la îngheț. Echipamentul pentru pescuit este obișnuit:

 • filare;
 • linii de pescuit puternice și cârlige;
 • diverse blițuri - vibrații puternice pentru curgere rapidă, momeli de mișcare ușoară și momeli rotative se folosesc în bazine adânci.

Tehnica de pescuit - cablare în zona de jos-jos la o viteză mică. Mișcarea de lângă suprafață este eficientă atunci când pescuitul de noapte pe un șoarece artificial. Muscatura unui individ mare este simțită ca o lovitură plictisitoare, și un mic taimen ia o momeală asemănătoare cu o știucă. Trofeul este un proces responsabil și necesită perseverență și pricepere, datorită dimensiunilor mari și mișcărilor ascuțite ale peștilor.

În cazul în care pentru a prinde grayling

GraylingUn alt tip popular de pescuit siberian - pe grayling, pentru că acest trofeu nu este necesar să meargă departe: este distribuit pe toate râurile montane și pe cursurile cu o stepa curată și rece. Deci, dacă există un centru de agrement echipat nu departe de rezervorul din Taiga, nu va fi posibil să ajungeți la locul de pescuit, care aparține trupei de somon. O caracteristică distinctivă a lipitului este o aripă mare pe spate - lungimea sa ajunge în poziția pliată a aripii grase.

Înălțimea habitatului se extinde până la marcajul de 2,0-2,3 mii de metri deasupra nivelului mării. Se hrănește în principal cu larvele de muște și cu insecte de aer, iar indivizii mari de grayling mănâncă prăjiți de pești și mici rozătoare.

Există multe subspecii cu nume pentru diferite regiuni:

 • Vest și estul Siberiei;
 • Amur;
 • Peninsula superioară;
 • alb și negru Baikal;
 • Kamceatka.

Pescuit în YakutiaMulte grayling trăiesc în Yakutia și Altai. Pește pentru momeală artificială și naturală. Printre acestea se numără mormyshki sub formă de muște pentru iarnă, pești de silicon pentru toamnă și muște de toate sezonul și blosny de toate tipurile. Momeala naturală depinde puțin de timpul anului și este la fel de reușită în orice moment: caddisfly, gândac de scoarță, vierme, muște și lăcuste.

Situație cu baze de odihnă

Prin varietatea locuitorilor subacvatici, pescuitul în Siberia diferă foarte puțin de partea europeană a Rusiei, în special în partea de sud a regiunii estice. Și în ceea ce privește accesibilitatea serviciilor legate de organizarea turismului de pescuit, regiunea siberiană se află în stadiul inițial de dezvoltare. Astăzi în această direcție următoarele forme de comunicare cu natura prin pescuit:

 1. pescuitTurismul sălbatic a fost realizat din cele mai vechi timpuri - pentru unii iubitori de odihnă activă pofta de călătorie este prezentă de la naștere. Ei se adună în grupuri independente, iar pentru sute și mii de kilometri se duc la rafting de-a lungul râurilor sau în pieptenele taiga în căutare de pești care nu se tem. Locuitorii locali favorizează favorabil varangienii și nu renunță niciodată la călători în cel mai bun mod posibil.
 2. Turismul privat este un fel de trekking sălbatic: locuitorii satelor din taiga invită locuitorii din oraș să pescuiască în locurile bine cunoscute, cu o ședere peste noapte în zaimkah sau într-un cort în foc de tabără. Gradul de confort atinge nivelul băii și unitatea de benzină electrică. Aceasta este o modalitate relativ ieftină de a vă relaxa în natură și de a vă bucura familia cu darurile proprii ale râului.
 3. Centrul de recreereBazele legale de pescuit au fost formate în două moduri: ca moștenire a timpurilor socialismului, au trecut în mâinile unor privatizatori de succes. A doua opțiune este un apartament privat, construit de funcționari și reprezentanți ai afacerilor, care se predau în timp liber celor care doresc să-și petreacă timpul cu pescuitul cu o taxă pentru o noapte de cazare confortabilă.
 4. Lacurile furajate plătite sunt încă o raritate pentru Siberieni: pentru întreg teritoriul vast nu există mai mult de cincizeci. Da, și de pescuit practic nu: nu toate case construite pentru peste noapte și trebuie să dormi în corturi sau masina. Cu toate acestea, asemenea corpuri de apă sunt de asemenea solicitate.

Trebuie remarcat faptul că operatorii de turism nu stau în afară de turismul de pescuit: un contract de servicii încheiat nu numai cu bazele juridice, iazurile plătite, dar și întreprinzătorii privați, organizarea vacanțelor pe malul râului. Aceasta este deja o mișcare înainte, deoarece un turist sau un pescar amator are posibilitatea de a avea cel puțin unele garanții atunci când vizitează o țară ospitalieră din Siberia.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Caracteristicile pescuitului de grayling: o descriere a peștelui și ce să prindăCaracteristicile pescuitului de grayling: o descriere a peștelui și ce să prindă
Paște și pescuit liber pe teritoriul AltaiPaște și pescuit liber pe teritoriul Altai
Alegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea KemerovoAlegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea Kemerovo
Pescuitul în regiunea Kaliningrad astăziPescuitul în regiunea Kaliningrad astăzi
Pescuitul pe Yenisei în diferite sezoanePescuitul pe Yenisei în diferite sezoane
Pescuit excelent în regiunea NovosibirskPescuit excelent în regiunea Novosibirsk
Pescuitul pe Baikal în timpul iernii și al veriiPescuitul pe Baikal în timpul iernii și al verii
Pescuit excelent în Tyumen și regiunea TyumenPescuit excelent în Tyumen și regiunea Tyumen
Pescuitul pe teritoriul Primoarei: specii de pești care trăiesc în PrimoryePescuitul pe teritoriul Primoarei: specii de pești care trăiesc în Primorye
Specii de pești marine: descriere și caracteristiciSpecii de pești marine: descriere și caracteristici
» » Turismul și pescuitul în Siberia: tipuri de trofee și servicii
© 2021 amigdas.com