amigdas.com

Ce fel de rasa de caini cu par scurt pentru a alege?

Pe cine să aleagăDacă doriți să obțineți un câine, astfel încât copilul tânjește, dar alergic la lână aduce anxietate, nici un moment să aibă grijă de încuietori luxuriante pentru animale de companie - apoi companion cu parul scurt in miniatura va fi o alternativa excelenta la un caine mare, și va fi întotdeauna mândru. Animalele mici sunt convenabile să păstreze pe zonele de locuit limitate, să ia un picnic, să călătorească și, în plus, câinii mici - ficat de lungă durată

.

Ce trebuie considerat viitorul proprietar al câinelui

Mai multe condiții:

  • un câine cu păr scurt are nevoie de baie, deși mai puțin frecvent decât cu o haină lungă - aproximativ o dată la 20 de zile;
  • rasele, cum ar fi mugul și buldogul, care diferă în pliurile de relief, necesită o îngrijire mai atentă, luând în considerare acumularea neconfundată de contaminanți pe pielea lor;
  • În sezonul rece va trebui să cumpere o pereche de salopete;
  • conține haine scurte permise în condițiile apartamentului și în cutia încălzită de pe stradă.

În ceea ce privește creșterea:

  • cainele va prefera un loc de hrană și de odihnă stăpânul său, dar să nu se recomandă, ca animale de companie, ulterior, doresc să fie cu proprietarul pe picior de egalitate, un conflict în legătură cu teritoriul și subjugarea;
  • Câinii, spre deosebire de pisici, nu suportă singurătatea, au nevoie de jocuri active și de prezența gazdei. Dacă într-o zi prietenul cu patru picioare rămâne singur în apartament, multe lucruri își vor schimba aspectul și locația, iar animalul de companie va fi trist.

Dar în perioadele critice, veți obține o mulțime de sensibilitate, cine mai bine decât un afecțiune de companie va ajuta să iasă din depresie și să depășească bolile?

chihuahua

Într-o pungă un câine este un ChihuahuaChihuahua - câini miniaturali, nu mai mari decât o pisică, cea mai mare dintre ele ajunge la 3,5 kg, ceea ce le permite să fie purtați pe mâini. Adesea cresc doar până la 23 cm și timp de 8 luni, după care devin mai densi și mai puternici. Reprezentanții rasei de elită sunt excelenți pentru apartament, se disting prin activitate, curiozitate, îndrăzneală și intelect marcat. Când predarea poate fi capricioasă, proprietarul are nevoie de răbdare și sensibilitate. Chihuahua poate fi jignită, este sensibilă la starea de spirit a unei persoane, deci trebuie să țineți cont de capacitatea sa ultra-responsivă.

A iubit numele acestei rase - toy terrier: acesta este un mic partener excelent, oferind loialitatea și afecțiunea proprietarilor. A fost crescut pentru a distruge rozătoarele. Câinii iubesc jocurile cu un șoarece artificial și nu și-au pierdut abilitățile pentru o vânătoare reală. Datorită reacției lor sensibile, proprietarii sunt întotdeauna avertizați asupra pericolului amenințător. El este fidgety, este constant fascinat, oriunde este - de alte animale de companie sau de natură neînsuflețită. Câinele are nevoie de alimente uscate, produse din carne.

mops

Câine pentru sufletPug- - câinii cu păr scurt cu un bot aplatizat și ochi mari. Ele sunt favorite ale aristocraților chinezi și ale reginei Victoria. Culoarea lor este cremă, maro deschis, fildeș cu urechi negre. Câinii ating o lungime de 35 cm și o greutate corporală de 10 kg. Sunt oarecum vicleni și leneși, dar există o opinie că aceasta este doar o indulgență față de preferința proprietarilor.

Ele diferă în nevoia de atenție din partea persoanei, sunt favoritele copiilor, petrec mult timp cu oamenii. Capacitatea lor de a imita face învățarea mai ușoară. Pugs sunt sensibile la schimbările de temperatură, sunt predispuse la obezitate, ceea ce poate provoca o mulțime de probleme pentru proprietari.

câine de vânătoare

Afișarea plăcută și raționalizată a câinelui, fără trăsături grosiere, totul în el este neted și moale, agățat de urechile delicate, un bârlog frumos în mijlocul capului. Creșterea unui adult ajunge la 40 cm, iar greutatea - până la 8 kg. Acesta nu este doar un prieten drăguț, ci și un vânător minunat, un călător și un asistent.

Miniatura Pinscher

Acești câini sunt foarte activi, mobili, curioși, independenți, îi plac jocurile energice, alergând, stăpânind noi abilități. Puternica psihică și independența nu-i lasă să se plictisească. Câinele este foarte curios, așa că trebuie să-i monitorizați acțiunile: să fii dus de mișcare sau obiect neobișnuit, poate intra în necazuri. Educația ar trebui să combine perseverența și afecțiunea. În trecut, pinschersii sunt surprinși de șobolani, în prezent, ei se dovedesc a fi prieteni drăguți și paznici buni. Greutatea unui adult este de 4-6 kg. Pincherul îi va plăcea pe cei care vor să se simtă protejați și îi vor da câinelui un grijă minimă.

teckel

Toate soiurile de teckeluri sunt populare. Instincții naturale și formă fizică - picioare ferme și trunchi alungit - o combinație de succes pentru rasele de vânătoare. Dachshund îi place să meargă foarte mult, este hardy, blândă și sociabilă. Atitudinea neglijentă față de câine poate cauza o răutate și o risipă. În cazul în care casa are mici animale de companie, teckel, ca o rasă de vânătoare, pot intra în conflict cu ei.

Câini cu lână scurtă de dimensiuni medii

ShorthairVânătorii, tovarășii, salvatorii - toți câinii cu scurte aparțin acestei categorii.

Sharpay

Această rasă cu câini scurți de origine chineză antică a fost destinată luptei. Caracteristica sa externă este o piele cu pliuri profunde. Câinele se simte confortabil cu ceilalți, loiali proprietarilor, dar restul este neîncrezător. Pentru a învăța un animal nu-i place, există încăpățânare în natura lui, preferința pentru "cunoașterea mai bună", ce trebuie să facă.

Labrador Retriever

După cum știți, acest câine era un asistent al indienilor din America de Nord în pescuit. Și când rasa era în Europa, ea sa declarat a fi asistentă în transportul bunurilor, un vânător, un paznic și un salvator. Având în vedere lipsa de agresiune în caracter, câinele se va întâlni într-o familie cu copii, este bine instruit. Retrieverul arată moliciune, are încredere în ceilalți și nu ar trebui folosit pentru protecție.

dalmatin

În trecutul îndepărtat, un câine cu trepte grațioase și carouri exotice cu culori exotice însoțite, dar în prezent este folosit în mod activ în gardieni, ajută pompierii. Nevoia de a comunica cu familia și fără o educație adecvată va fi diferită de timiditate. Copiii cu atitudine neglijentă pot provoca iritarea dalmțianului.

buldog

francezProprietarul aspectului aspru și stabil corpolent, viguros și hotărîtă, în trecut - vânătoarea de partid de prădători mari, lupte cu tauri. Buldogul modern este un prieten afectiv și un companion inteligent cu calități de pază. Este o zona linistita, jucaus si schimbătoare, dar starea de spirit sa recunoscut în mod corect prin comportamentul său: dacă lipsește, va fi nevoie de joc, iar dacă obosit - relaxați-vă, împreună cu proprietarul televizorului.

Perfect administrează cu copii (cu toate că nu le ia în considerare pentru credibilitate și mai acceptă ca un „pui“), demonstrează un atașament față de gazde, discret, bine se simte un pic plat. În același timp, locuința nu necesită curățarea suprafețelor din lână.

American Pit Bull Terrier

Rasa a fost retrasă ca o rasă de luptă, nu foarte populară, dar în prezent este bună în serviciu, în sport. Distingeți cu exactitate explozivele narcotice și periculoase ascunse. Un câine are nevoie de socializare și de educație profesională.

Shorthair mare

Cu cat este mai mare animalul, cu atat mai multa responsabilitate pe care proprietarii o au pentru el si cu cat mai multa mancare si spatiu are nevoie. Dar aceste rase se disting prin rezistență, performanță deosebită și indispensabile în multe sfere ale vieții.

Rottweiler

SecuritateFizica puternică și aparența austeră a unui imigrant din Germania au devenit trăsăturile distinctive ale acestui ajutor uman iubitor. Rottweilerii au fost folosite cu succes pentru bovine trecerea la abator: datoria lor era de a păstra un ochi pe tauri care nici unul dintre ei îndepărtat de turma, precum și ajutor pentru a merge ca un grup. Și pentru a face o astfel de muncă, Rottweilers trebuie să aibă inteligență, curaj și putere.

Gărzile și tovarășii - acesta este scopul principal al rasei. Rottweilers pot fi găsite în serviciul polițiștilor de frontieră, în armată sau la secția de poliție.

Mastino Neapolitano

Mastifful napolitan este astăzi un specimen rar, renumit în întreaga lume și foarte apreciat de crescătorii de câini. Deschiderea și o puternică legătură emoțională - acesta este ceea ce proprietarul primește în schimbul îngrijirii câinelui credincios. El este gata să asculte cuvintele gazdei de ore întregi și înțelege totul. Această rasă veche a fost folosită ca paznic de secole. În timp ce așteptați oaspeții, trebuie avut în vedere că câinii sunt intransigenți la străini, iar aspectul lor extraordinar va convinge mai mult pe atacator. Culoare - negru, gri, albastru, brindle, din care oamenii din jurul sunt extatici. Pentru câini domestici, câinele rămâne un animal de companie binevoitor și jucăuș.

Marele Danez

Gigantul acestei rase este considerat cel mai mare din lume. Câinii evocă simpatia celorlalți cu eleganța, încrederea în sine, stima de sine, ceea ce le permite să nu se pulverizeze pe iritanții minori. Proprietarii sunt impresionați de afecțiunea, loialitatea și bunătatea lor. Dogu are nevoie de alimente și îngrijiri de calitate, precum și de alți reprezentanți ai raselor mari.

Istrian Hound

Orice vânător preferă un câine cu păr scurt, impulsiv, deschis, gata în orice moment să vină la salvare. Câinele este fără zgomot în timpul urmăririi, are o urmă fără egal, este grațios și dexterous.

boxer

germanăBoxer german - o opțiune excelentă pentru vânătoare și protecție: responsabilitate, poezie, o musculatură pronunțată, cu o blană strălucitoare. În trecut, câinele era un însoțitor al vânătorilor: a ținut jocul până când proprietarul a sosit. Printr-o lungă selecție de boxeri au fost eliminați de agresiune excesivă, printre gospodărie - aceasta este o creatură bună, cu o dispoziție simplă și veselă.

Având în vedere condițiile de păstrare și nevoile câinilor, viitorul proprietar trebuie:

  • să-și asume responsabilitatea pentru creșterea și întreținerea animalelor de companie;
  • au oportunități morale și materiale de îngrijire a câinelui;
  • au calități de comunicare, constanță și ușurință în creștere.

Shorthair mare și mic - toți acești câini sunt prieteni credincioși stăpânilor lor, indiferent dacă sunt în serviciu sau în îmbrățișarea blândă a proprietarului. Dar, mai presus de toate, fiecare câine este o individualitate care necesită îngrijire și atenție.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Petersburg orhidee: o descriere a rasei, ce fel de câine este asta?Petersburg orhidee: o descriere a rasei, ce fel de câine este asta?
Ce este o rasă de câini `boston terrier`, cum să alegi un cățelușCe este o rasă de câini `boston terrier`, cum să alegi un cățeluș
Cum de a tăia un spitz la domiciliu: opțiuni pentru tunsoriCum de a tăia un spitz la domiciliu: opțiuni pentru tunsori
Cât timp trăiesc dachshunds? Cum să prelungească viața unui animal de companie?Cât timp trăiesc dachshunds? Cum să prelungească viața unui animal de companie?
Rasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu UrsiiRasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu Ursii
Rasa belgian Griffon: descriere și caracteristiciRasa belgian Griffon: descriere și caracteristici
Terrier Toy Terrier: descriere și îngrijire a raseiTerrier Toy Terrier: descriere și îngrijire a rasei
Cainii cei mai populari din rasele piticCainii cei mai populari din rasele pitic
Păstarul german de câine ciobănesc - câine de blanăPăstarul german de câine ciobănesc - câine de blană
Câți ani locuiesc rușii în terrierul ăstaCâți ani locuiesc rușii în terrierul ăsta
» » Ce fel de rasa de caini cu par scurt pentru a alege?
© 2021 amigdas.com