amigdas.com

American Black Pit Bull Terrier - un câine ucigaș sau un partener?

Istoria raseiCâinele a fost un companion constant al omului de mulți ani. De-a lungul timpului, oamenii au început să selecteze anumiți reprezentanți ai câinilor pentru a forma rase. Fiecare dintre roci și-a făcut treaba. Sentry - păzită, păstori - pășunată, vânătoare - vânată. Terrierul american pitbull este interzis astăzi în multe țări europene. În spatele lui a fost fixată gloria ucigașului de câine, dar este chiar așa?

poveste

Apariția raselor de luptători este legată de nevoia unei persoane în spectacole. Deja în stadiul civilizației antice, oamenii au iubit și au participat activ la organizarea diferitelor lupte. În plus față de luptele gladiatorilor, luptele cu animale au câștigat popularitate. Pentru aceasta, rasele speciale de câini, numite câini de luptă, au fost scoase. Au existat mastifi și mastifi. Inițial au fost eliberați pentru lupte cu tauri. De asemenea, s-au luptat cu maimuțe, mistreți de urși. Dar aceste rase nu se revolveau, așa că au scos buldogii de modă veche. Aveau un exterior specific - un cap pătrat, umerii largi, o aderență moartă. Ei erau luptători ideali.

Cea mai periculoasă rasăÎn timp, în Anglia, o interdicție pentru acest tip de divertisment. Ca urmare, un număr mare de buldogi și ambulanțe se aflau pe stradă. Unii dintre ei au murit, alții au devenit baza pentru alte rase. Numai un mic procent de câini a rămas neatins. Erau bulldogi grei care au devenit strămoșii terrierilor americani.

Dacă te uiți la tablourile timpului, poți vedea tauri de câine și tauri gravate de artist. Aceștia sunt la fel de distribili de terieri de pit bull. Ei au puține în comun cu amulele, deoarece reprezentanții acestei rase au fost traversați cu muguri pentru scurtarea botului.

Terrierul american pit bull (adesea o rasă scurtă numită terrier de taur) posedă o reacție rapidă, rezistență, avea abilitatea de a vâna, de a păzi, de a căuta. Este imposibil să spunem ce fel de terieri au jucat un rol important în formarea rasei:

 • În Europa au existat tot felul de terieri.
 • Rasele de vânătoare se aflau în stadiul de formare.

Este o greșeală să ne gândim la SUA ca țara de origine a taurului. Câinii de luptă au fost importați din alte continente. Practic, au adus cu ei imigranți din Anglia, Olanda, Spania. Datorită cererii scăzute de lupte, rasa era pe punctul de a dispărea. În Statele Unite, "feudă de umbra", adică organizarea ilegală a luptelor, a existat până în secolul al XX-lea. Pe teritoriul Americii a început cultivarea și îmbunătățirea rasei în mod intenționat. Deci taurul negru a venit de la cei mai buni părinți, câștigătorii multor lupte. În practicarea reproducerii rasei, rasa este considerată a fi cea în care au apărut liniile principale, dar nu în Statele Unite au scos inițial terrierul de bull.

Câine pentru luptăÎn secolul al XX-lea există o interdicție de luptă. Că automat a impus o interdicție asupra cultivării raselor corespunzătoare. Cu toate acestea, numărul de terieri pit bull și amstaffs nu a scăzut. În mass-media au apărut adesea articole despre atacul unor astfel de câini asupra oamenilor. Merită să vă amintiți că orice animal poate mușca. Dar o astfel de campanie de publicitate a ajutat la modelarea imaginii câinilor ucigași.

Black Pit Bull a început să fie socializată abia în 1870. Atunci a fost înregistrată Registrul Uniunii Cynologiei Americane de două rase - terrierul american pit bull și American Staffordshire Terrier. Divizarea a fost făcută intenționat, deoarece crescătorii au împărțit rasele și nu au vrut ca oamenii să-i pună pe același nivel.

În 1989, un bărbat numit Bennet a creat o asociație de muncitori de taur. Datorită lipsei unui standard de rocă, se pot distinge mai multe tipuri de exterior. Deci, puii s-au înregistrat în două cluburi. Pitbull a început să sufere de legături strâns legate. Prin urmare, Bennet și asociații săi au abandonat luptele de câine și s-au retras din cluburi.

Activitatea principală a fost în două direcții:

 • reducerea agresivității față de oameni;
 • păstrarea curajului.

Lucrarea este încă neterminată și continuă până în prezent. Nu puteți să luați și să traversați drastic ceea ce a fost stabilit de secole. Astăzi, oamenii pot vedea taurul nu numai ca un monstru și un ucigaș, ci și ca tovarăși puternici și devotați. Datorită activității crescătorilor de câini pentru lupte, calitatea rasei suferă.

Lupta azi

Descrierea câineluiÎn ciuda interzicerii dogfights în Statele Unite și în alte țări ale lumii, ele sunt încă în cerere. În această afacere, oamenii fac o mulțime de bani. Proprietarii primesc dividende de la un totalalizator ilegal. Zoiiștii sunt greu de dovedit că câinele a murit în inel și instanțele sunt neputincioase să judece judecata. Pedeapsa pentru organizarea luptelor este minimă.

Până în 1976 a existat o organizație oficială care sprijinea reproducerea câinilor pentru lupte. Fondatorul ei era Guy Mac Cordor. După moarte, asociația era condusă de fiica sa și schimbă radical cursul de lucru. Atunci propaganda activă a rasei a început ca un însoțitor. Lucrările de iluminare au mers pe toate fronturile. Voluntarii au explicat literalmente pe degete despre importanța educației adecvate și că terrierii americani nu sunt ucigași. Pentru a legaliza totalizatorul, proprietarul asociației a propus concursuri în transportul încărcăturilor grele și al expozițiilor.

Cu toate acestea, tribul pit bull avea nevoie de bătălii. Pentru a face acest lucru, au introdus versiunea lor umană. A fost numită contact. Acesta nu este masacrul sângeros care a fost un concurs de putere. Există un set de reguli și restricții serioase.

Pit Bull Exterior

În ciuda faptului că serviciul cinologic mondial nu a recunoscut taurii, rasa a primit încă un anumit standard. Potrivit lui, câinele ar trebui să vadă imediat mușchii, piciorul. Șaua trebuie să fie translucidă. Nu este permisă obezitatea și lipsa excesivă.

 1. Culoarea unui câineOrice culoare, cu excepția albului și marmurei, este permisă.
 2. Pardoseală netedă de lână fără substrat.
 3. Cap mare, în formă de pană.
 4. O botă voluminoasă cu fălcile puternice, o musculatură bună a obrazului.
 5. Aterizare în ureche. Închidere la cererea proprietarului.
 6. Ochii în formă de migdal, de orice culoare. Excepție: ochi albaștri.
 7. Tub larg și profund.
 8. Nasul nasului poate fi de orice culoare, cel mai important, compatibilitatea cu culoarea.
 9. Șolduri largi și picioare musculare.
 10. Lungimea mijlocie a coada și gros, cu un capăt îngust.
 11. Greutatea maximă a unui bărbat este de 32,7 kg, femelele - 22,7.
 12. Înălțimea la greabă a unui bărbat este de 42 cm, femele - 40 cm.

Semnele de mai sus nu sunt obligatorii pentru toată lumea. În timpul reabilitării rasei, au fost folosite alte linii de descendență, inclusiv cele strâns legate. Prin urmare, în cadrul rasei au apărut diferite linii. Terrierul bull american arată puțin cam ca amstaff.

caracter

Natura raseiCare sunt singurele stereotipuri ale unui taur negru în timpul existenței sale? Și ucigași, monștri și răi. O credință comună este că ei sunt inutili pentru orice altceva decât lupta. Este așa? Nu, nu este. Deja timp de câteva decenii, alte calități ale rasei au fost cultivate cu succes. De exemplu, spiritul concurenței. Toți indivizii agresivi au fost excluși din reproducere.

Cu toate acestea, în sângele acestor câini există furie. Numai nu se adresează oamenilor, ci altor câini. Merită să ne amintim că orice rasă poate dezvălui agresiune față de o persoană. În mod normal pitbulls arată prietenie oamenilor, merg la contact, afectiv. Da, terrierul de taur poate trata oamenii ostili, dar este cazul? Probabil că avea un stăpân care a adus câinele la asta.

Fiecare catelus din catelus are propriile caracteristici unice, dar, in ansamblu, exista cateva calitati pozitive ale rasei. Aceasta este o minte minunată și încredere în sine, curaj, dorință de a proteja proprietarul până la capăt.

În timpul competiției, câinii își arată performanța și rezistența. În viața de zi cu zi aceasta oferă energie nesfârșită, o dorință neobosită de a juca ore întregi. Este important ca aceștia să-i implice pe proprietar. Un avantaj particular al taurului pit este lipsa de încăpățânare, disponibilitatea de a se antrena și de a îndeplini diverse sarcini, chiar și cele complexe.

Câinele de taur pit va fi un partener excelent. Ei suferă în mod constant copiii, nu reacționează la frământările lor. Cu toate acestea, având în vedere reacția rapidă, nu este necesar să le lăsăm în pace. Merită să ne amintim că, în ciuda selecției, american pit bull terrier este un câine serios și necesită o pregătire obligatorie. Învățarea corectă începe când apar puilor. Pitbull este predispus la dominație și trebuie imediat oprit la rădăcină.

Bull terrier necesită plimbări active. Clasele ar trebui să aibă loc în fiecare zi și saturate cu sarcini speciale care să permită câinelui să se dezvolte nu numai fizic, ci și intelectual. Puii nu sunt o excepție. Pitbull este o rasă serioasă și durează mult.

Îngrijirea necesară

Catelul din casă nu este numai fericit. Din primele zile este necesar să construim o ierarhie a relațiilor, să aderăm la o linie de comportament. Acest lucru se aplică tuturor membrilor familiei. Este puțin probabil ca un cățeluș al unui pitcher să se îndrăgostească de alte animale, așa că gândiți-vă cu atenție dacă ar trebui să înceapă dacă există în casă pisici sau alte animale. Pentru a preveni comportamentul rău al animalului de companie, trebuie să mergeți, să-i dați jucării și să faceți timp. Puiul nu necesită o îngrijire deosebită - scăldarea rară, tăierea ghearelor, curățarea urechilor.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Începutul celor mai puternici câini din lumeÎnceputul celor mai puternici câini din lume
Ce fel de rasa de caini cu par scurt pentru a alege?Ce fel de rasa de caini cu par scurt pentru a alege?
Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?
Cainii cei mai populari din rasele piticCainii cei mai populari din rasele pitic
Rating-ul celor mai scumpi caini din lumeRating-ul celor mai scumpi caini din lume
Amstaff și taurul pit. Care este diferența dintre un terrier Staffordshire și un taur pitAmstaff și taurul pit. Care este diferența dintre un terrier Staffordshire și un taur pit
Trei soiuri principale de caini TerrierTrei soiuri principale de caini Terrier
Unele fapte interesante despre câiniUnele fapte interesante despre câini
Miniature Bull Terrier: Descrierea rasei și caracteristicile de îngrijireMiniature Bull Terrier: Descrierea rasei și caracteristicile de îngrijire
Câinii de luptă: caracteristicile raselor de luptăCâinii de luptă: caracteristicile raselor de luptă
» » American Black Pit Bull Terrier - un câine ucigaș sau un partener?
© 2021 amigdas.com