amigdas.com

Mașină de decupat makita 2704: descriere, avantaje

Makita 2704 mașină de tăiatCând procesați un copac, nu puteți face fără echipamente profesionale pentru o productivitate și o eficiență maximă. În toate unitățile de prelucrare a lemnului sunt utilizate mașini de tăiat.

Mașina de debitat Makita 2704 este un dispozitiv compact care oferă o tăiere precisă și curată. Este proiectat pentru lucrul cu grinzi de lemn, care au o secțiune transversală de cel mult 100 × 200 mm.

Unghiul maxim al patului este de 45 de grade, ceea ce face posibilă producerea unei tăieturi oblice. Adâncimea de tăiere admisă este de 91 mm la un unghi de 90 de grade și 63 mm la 45 de grade. Mașina de debitat Makita este echipată suplimentar cu unelte utile, ceea ce face posibilă funcționarea eficientă și sigură.

Descrierea mașinii

Descrierea mașinii Makita 2704 descriereMakita 2704 este o mașină de tăiat masă care se caracterizează prin simplitatea și fiabilitatea funcționării, precum și întreaga unealtă de la un producător cunoscut în întreaga lume. O unitate compactă și relativ ușoară (cu greutate de 30 kg) poate fi livrată cu ușurință la locul de muncă. Montarea este extrem de simplă: fixați-o cu patru șuruburi la bancul de lucru sau pe un suport special.

Dimensiunile nesemnificative nu au afectat performanța și performanța. Motorul cu o putere de 1650 wați, o lamă de ferăstrău mare (255 mm) se rotește la o viteză de 4800 rpm. (ralanti) asigură o calitate a tăierii.

O masă de lucru robustă este realizată din aluminiu turnat de înaltă presiune, care vă permite să lucrați cu piesele mari, acestea pot fi instalate și atașate cu ajutorul unui opritor pivotant și paralel, reglate cu pârghii simple. Controlați și dezactivați butonul de alimentare.

Producătorul a asigurat siguranța muncii - în mașina de debitat pe șantier Makita există un sistem electronic care limitează pornirea curentului și pornirea lină a motorului. Acest sistem are încă o funcție: protejarea rețelei de suprasarcină în momentul declanșării și protejarea mecanismului de deteriorare rapidă.

Avantajele mașinii Makita 2704Pentru a economisi timp și pentru a proteja utilizatorii de leziuni periculoase, există un sistem de frânare electrodinamic, care poate opri discul în câteva secunde după ce instrumentul este oprit.

Pentru a asigura curățenia la locul de muncă și a proteja operatorul împotriva efectelor dăunătoare asupra tractului respirator și a ochilor așchiilor de lemn, este posibil să conectați un aspirator la mașină.

Beneficii pentru unelte

 • Motor cu putere mare.
 • Carcasă netedă.
 • Stabilitate bună.
 • Precizia tăierii.
 • Prezența unei extensii posterioare a spațiului de lucru - pentru a lucra cu spații de dimensiuni considerabile.
 • Puteți instala suplimentar extensiile din față și din stânga.
 • Partea dreaptă a spațiului de lucru se poate extinde.
 • Cântare care vă permit să efectuați o tăiere precisă.
 • Diapozitivul telescopic poate fi îndepărtat cu ușurință.
 • Sisteme de prindere durabile.
 • Diviziuni mari și o lupă pe scară pentru instalarea precisă a ghidajului.
 • Buton de închidere mărit.
 • Protecție împotriva declanșării neintenționate.
 • Includerea netedă.
 • Spațiu alocat pe carcasă pentru accesorii suplimentare.

Unele caracteristici ale modelului

 • Gestionare ușoară a uneltelorSimplitatea controlului prin sistemele electronice moderne. Cheia pentru mărirea dimensiunilor mărită este funcția de protecție împotriva pornirii accidentale. Includerea netedă pentru a evita șocurile puternice la începutul lucrului și pentru a proteja mecanismul de uzura prematură.
 • Prelucrarea piesei mari. Partea dreaptă a mesei de lucru perfect plat se poate depărta. Un cablu de prelungire este inclus. Cablurile de extensie din stânga și din față pot fi de asemenea instalate, dar trebuie achiziționate separat.
 • Ușor de configurat și de utilizat. Parametrii de tăiere sunt stabilite cu ghidajele de ajustare de înclinare a pânzei de ferăstrău, care sunt ușor și rapid de instalat, concentrându-se pe scara digital, ușor de citit și intuitivă existente.

Domeniul de livrare include:

 1. Mașina.
 2. Lama de ferăstrău.
 3. Ghidaj feroviar.
 4. Capac de protecție.
 5. Un ghidaj unghiular.
 6. Chei (3 buc.).
 7. Pașaport și card de garanție.
 8. Ambalare durabilă.

Despre producător

Makita este un producător de frunte de instrumente electrice și pe benzină, care ocupă o poziție de lider pe piața mondială. Istoria mărcii a început în 1915 în Japonia până în prezent, produsele fiind expediate în 160 de țări. Makita - o combinație de tradiții vechi și tehnologii moderne. Instrumentele sunt de încredere și democratice în valoare. Există 8 plante, inclusiv cele de pe continentul european. Livrarea produselor pe teritoriul Federației Ruse a început în 1935 îndepărtat. În toată țara noastră există centre de servicii de marcă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Mitrul a văzut: cum să alegeți un fierăstrău pe lemn?Mitrul a văzut: cum să alegeți un fierăstrău pe lemn?
Mașină de tăiat metal: cum să alegeți un ferăstrău discMașină de tăiat metal: cum să alegeți un ferăstrău disc
Cum de a alege un ferăstrău circular electric de birouCum de a alege un ferăstrău circular electric de birou
Descrierea mașinii de detaliere makita 1012 nbDescrierea mașinii de detaliere makita 1012 nb
Masina de debitat cu laser pentru lemn si placajMasina de debitat cu laser pentru lemn si placaj
Caracteristicile alegerii unei fierăstrău cu ferăstrău pe lemnCaracteristicile alegerii unei fierăstrău cu ferăstrău pe lemn
Masina de frezat macara rt0700cx2Masina de frezat macara rt0700cx2
Mașină de tăiat formate: caracteristici ale utilizării saleMașină de tăiat formate: caracteristici ale utilizării sale
Mașină de tăiat filet pentru țeviMașină de tăiat filet pentru țevi
Alegerea unui bulgar: revizuirea modelelor, specificațiilor și prețurilorAlegerea unui bulgar: revizuirea modelelor, specificațiilor și prețurilor
» » Mașină de decupat makita 2704: descriere, avantaje
© 2021 amigdas.com