amigdas.com

Clotrimazole Unguent - manual de instrucțiuni pentru bărbați

Indicatii pentru utilizarea medicamentuluiAmicul este o boală fungică asociată cu creșterea intensivă a ciupercilor candida. Simptomele de aftere pot fi observate atât la femei, cât și la bărbați. Și purtătorii de infecție sunt reprezentanți ai jumătății masculine a umanității.

Acțiunea este însoțită de simptome neplăcute și un sentiment de disconfort, astfel încât este necesar să se înceapă tratamentul în timp util cu apariția primelor semne de leziuni fungice ale membranei mucoase a sistemului genito-urinar.

Pentru bărbați, există un număr mare de diferite medicamente și remedii pentru infecțiile cu drojdie. Clotrimazol unguent este unul dintre cele mai populare. Acesta este un instrument eficient și fiabil în lupta împotriva bacteriilor fungice.

Simptomele aftuzei la bărbați

În fiecare corp sănătos, femeile și bărbații sunt prezenți concentrația minimă de ciuperci genul Candida. Sub influența diferiților factori (imunitate toamna, hipotermie, nutriție proastă, abuz de dependențe, expunerea la femele infectate) o creștere intensivă a microorganismelor patogene, ceea ce duce la dezvoltarea unor boli cum ar fi candidoza.

Ciuperca afectează membrana mucoasă și pielea organelor genitale externe. Imaginea clinică a bolii este mai frecvent observată la femei, deoarece datorită particularităților structurii sistemului genito-urinar la bărbați, ciupercile nu pot fi ținute pe organele genitale masculine. În acest caz, sursa de infecție va rămâne aceeași.

Simptomele aftuzei la bărbați:

 • Descrierea medicamentului clotrimazolmâncărime și roșeață în zona genitală;
 • uscare și ardere;
 • un sentiment de disconfort în timpul actului sexual;
 • durere în timpul urinării;
 • un miros acut, neplăcut, acid, din organele genitale;
 • umflarea penisului preput și penisului;
 • placă albă pe organele genitale externe.

La apariția primelor semne de aftere la bărbați, este urgent să vezi un medic pentru tratament. Unguentul clotrimazol este un medicament eficient în lupta împotriva aftoaselor, utilizat pe scară largă atât la femei, cât și la bărbați. Când utilizați medicamentul, este clar Urmați instrucțiunile de utilizare, pentru a evita complicațiile și efectele secundare. Un tratament competent și în timp util ne va permite să eliminăm semnele de candidoză cât mai curând posibil, să ne îmbunătățim sănătatea și să reducem riscul de recidivă.

Indicații pentru utilizare

Unguentul clotrimazol este prescris pentru bărbați la diagnosticarea aftoasă. În conformitate cu instrucțiunile de utilizare, medicamentul este prescris în următoarele cazuri:

 • boli infecțioase ale sistemului genito-urinar (infecții genitale, trichomonas, pulpită candidoasă, colită);
 • infecții fungice ale pielii, lichen, micoză, eritrasmă;
 • Infecții fungice genitale sensibile la componentele clotrimazolului.

Compoziția și forma preparatului

În compoziția agentului pentru bărbați clotrimazol sub formă de unguent 1%, sunt prezenți următoarele componente:

 • 0,01 gr. clotrimazol;
 • substanță secundară (parafină lichidă, alcool, fosfat diacid de sodiu, apă purificată, cetomacrogol, fosfat acid disodic, parafină lichidă, hlorkreozol).

Componentele active ale cremei și unguentului clotrimazol pătrund în microorganismele fungice, oprindu-se complet creșterea intensivă.

Medicamentul este disponibil sub diferite forme:

 • unguent;
 • cremă;
 • tablete vaginale (pentru femei);
 • gel;
 • soluție pentru uz extern.

Clotrimazolul este utilizat pentru a opri creșterea fungului Candida, distrugerea intracelulară a microorganismelor în scopul opririi activității lor vitale.

Gelul de clotrimazol 1% conține 10 mg / g de ingredient activ clotrimazol. Preparatul conține, de asemenea, glicerol, carbomer, propilenglicol, macrogol (400), alcool etilic 96%, ulei esențial de salvie.

1% crema clotrimazol cuprinde 10 mg / g de clotrimazol și alte substanțe: cetostearil și alcool benzilic, polisorbat (60), natura spermanțet sintetic, apă purificată, stearat de sorbitan, octildodecanol.

Soluția 1% a medicamentului în recalcularea substanței uscate conține clotrimazol 10 mg / g și componente auxiliare: etanol 96%, propilen glicol, polietilen glicol.

Efectul medicamentului

Efectele secundare ale medicamentuluiDerivatul de imidazol - clotrimazol, este principalul agent activ al unguentului clotrimazol, în conformitate cu instrucțiunile de utilizare. Clotrimazolul are un spectru larg de acțiune asupra microorganismelor patogene de diferite naturi. Medicamentul este utilizat pe scară largă în tratamentul aftozei la bărbați.

Aplicarea locală a unguentului, gelului sau cremei clotrimazol asigură penetrarea rapidă a ingredientelor active în straturile profunde ale epiteliului. Substanța se acumulează în straturile medii ale pielii, care promovează o acțiune eficientă asupra ciupercilor și a bacteriilor de natură diferită. Folosirea formelor locale ale medicamentului clotrimazol elimină complet riscul de a obține substanța activă în sânge, ceea ce exclude efectele nocive asupra organismului.

Clotrimazolul este utilizat pe scară largă nu numai în tratamentul aftuzei la bărbați, ci și în alte infecții fungice de natură bacteriană. Majoritatea microorganismelor gram-pozitive și negative sunt sensibile la clotrimazol (stafilococ, gardnerella, streptococ).

Utilizarea clotrimazolului, dozaj și instrucțiuni

În conformitate cu instrucțiunile, crema de clotrimazol trebuie aplicată în conformitate cu anumite reguli, respectând cu claritate doza și programul prescripțiilor.

Pentru tratamentul afecțiunii, se utilizează o cremă, unguent sau gel clotrimazol ca preparat topic. O cantitate mică de substanță este aplicată pe zona afectată a pielii. Agentul este distribuit uniform și neintenționat, fără presiune, ușor frecată în piele. Aplicând unguent sau cremă, zona este acoperită cu un bandaj special pentru o mai bună absorbție a medicamentului. Pentru tratarea aftoaselor la femei, pastilele vaginale sunt prescrise simultan.

Nu se recomandă o zi să utilizați medicamentul de mai mult de trei ori. Durata medie a cursului de tratament este de la 7 la 10 zile.

Funcția de picior necesită un tratament mai lung. Utilizarea clotrimazolului este necesară zilnic timp de două săptămâni.

Clotrimazolul pentru bărbați în tratamentul lichenelor este aplicat printr-un curs lung (mai mult de trei săptămâni). Micoza este oprită doar o lună.

Eficacitatea tratamentului cu clotrimazol va fi realizată numai cu utilizarea continuă a medicamentului. În unele cazuri, este posibil un curs mai lung de terapie (în decurs de 2-3 săptămâni după recuperare).

Efecte secundare

Dacă se utilizează clotrimazol conform instrucțiunilor, dezvoltarea complicațiilor și a efectelor secundare este puțin probabilă.

Este posibilă apariția următoarelor reacții negative:

 • Instrucțiuni de utilizarealergii (mâncărime, roșeață, peeling);
 • intoleranță individuală la componentele medicamentului;
 • greață, durere în stomac, vărsături, somnolență (cu utilizarea clară a clotrimazolului în interior).

În cazul simptomelor și semnelor de anxietate, este necesar să opriți imediat cursul de administrare a medicamentului și să consultați un medic pentru un alt tratament. Nu au existat cazuri de supradozaj cu clotrimazol.

Tratamentul cu clotrimazol cu ​​diverse infecții fungice și bacteriene va fi eficient numai în cazul unei abordări integrate a problemei. Pentru o recuperare rapidă, trebuie să respectați anumite reguli: nutriție corectă și echilibrată, terapie cu vitamine, absența obiceiurilor proaste, respingerea relațiilor sexuale pe durata tratamentului, respectarea regulilor de igienă personală.

Aplicarea corectă a regulilor și prescripțiilor medicului vă va permite să scăpați de agenții patogeni într-un timp scurt, pentru a elimina simptomele bolii, pentru a vă îmbunătăți bunăstarea.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Tratamentul candidozei la nivelul limbii (aftoasă) la adulțiTratamentul candidozei la nivelul limbii (aftoasă) la adulți
Dermatita dermatita la barbati: diagnostic si tratamentDermatita dermatita la barbati: diagnostic si tratament
Ciuperca pe degete: simptome și fotografie a boliiCiuperca pe degete: simptome și fotografie a bolii
Balanopotită la bărbați: semne, simptome, fotografii și tratamentBalanopotită la bărbați: semne, simptome, fotografii și tratament
Utilizarea picăturilor clotrimazol în otomicozele urechilorUtilizarea picăturilor clotrimazol în otomicozele urechilor
Afecțiuni fungice în gât: cauze de candidoză, simptome și tratamentAfecțiuni fungice în gât: cauze de candidoză, simptome și tratament
Simptome, simptome de boală a vezicii urinare la bărbați și femeiSimptome, simptome de boală a vezicii urinare la bărbați și femei
Mai degrabă decât pentru tratarea aftoasă în timpul sarciniiMai degrabă decât pentru tratarea aftoasă în timpul sarcinii
Senzații neplăcute la femei: durere în uretraSenzații neplăcute la femei: durere în uretra
Soluție Candide: instrucțiuni de utilizare, analogi și recenziiSoluție Candide: instrucțiuni de utilizare, analogi și recenzii
» » Clotrimazole Unguent - manual de instrucțiuni pentru bărbați
© 2021 amigdas.com