amigdas.com

Peștele de pescuit - ce fel de indivizi valoroși există

Soiuri de pește comercialPractic, toate rezervoarele planetei locuiesc într-o varietate de pești. Există mai mult de douăzeci de mii de soiuri. Ei pot trăi în apă sărată de mare și în apă dulce. Cele mai multe dintre ele sunt așa-numitele pești comerciali. Din speciile comerciale de indivizi, se obțin produse valoroase pentru oameni: produse alimentare, medicamente, alimente pentru animale de companie, îngrășăminte de câmp și alte produse necesare industriei. Există trei categorii principale de pește comercial:

 • de apă dulce;
 • comunicarea;
 • la mare.

Pește de apă dulce

Reprezentanții de apă dulce din industria pescuitului sunt peștii care trăiesc în corpuri de apă dulce, adică în iazuri, râuri și lacuri. Reprezentanți deosebit de valoroși sunt speciile de crap, copac și somn. Rolul lor în captura din lume este de aproximativ 11%. Unele dintre cele mai mari specii de apă dulce sunt:

 • râul individual este un psefur chinez, ajungând la o lungime de șapte metri și cântărind până la 1000 de kilograme.
 • Amur kaluga, care se referă la speciile de sturioni. Lungimea poate ajunge mai puțin decât psefii chinezi, adică aproximativ șase kilograme și jumătate.
 • European somn, care crește la 5 metri și altele.

Trebuie remarcat faptul că unii locuitori ai rezervoarelor de apă dulce sunt crescuți artificial. Această reproducere este supusă păstrăvului, sazanului, crapului, telopiei, crapului și altele.

Passage și reprezentanți semipermeabili ai peștilor comerciali

Valoarea peștilor comercialiPeștii care lucrează sunt un grup de pești care duc o viață nomadă și pot călători pe distanțe foarte lungi. Adică, ele cresc și se hrănesc cu apă de mare, și pentru reproducere navighează în apa râului. Pot călători cu distanțe de până la câteva mii de kilometri.

Peștele de semi-tranzit sunt, de asemenea, persoane care traversează de la mări la râuri, dar nu se îndepărtează departe de acesta.

Peștii sunt foarte valoroși. De asemenea, aceste persoane au un gust deosebit, deoarece acumulează o cantitate mare de grăsime în corpul lor. O astfel de rezervă este necesară pentru ca ei să ajungă cu ușurință în terenurile de reproducere, care uneori trebuie să înoate de mult timp. Este obișnuit să se facă referire la peștii care trec:

 • cea mai mare parte a sturionului;
 • soiuri de somon;
 • o varietate de tipuri de hering.

Din soiurile semi-tranzitorii de pește se obișnuiește să se facă distincția între anumite specii de specii de crap și de biban. Este vorba de șoricel, vobla, rudd etc.

Sunt deosebit de valoroase din peștele de trecere comercială și semi-migratoare, reprezentând familia somonului și a sturionului. Sturgeonul este apreciat nu numai pentru carnea lor delicioasă, dar și pentru caviarul negru. Această rasă a fost cunoscută de foarte mult timp și a fost întotdeauna considerată mâncarea nobililor. Era aproape imposibil ca o persoană simplă să o primească.

Din somon puteți distinge somonul, somonul roz, ketu și soiurile de albine ale reprezentanților lor. Au calități excelente de gustare a produselor din carne, care este, de asemenea, destul de gras. Ele sunt, de asemenea, foarte apreciate pentru caviarul roșu. La locațiile de reproducere, reprezentanții lor trec pe căi uriașe, coborând din mare care locuia departe în râuri. Prin urmare, în această perioadă, acestea sunt, de obicei, prinse în principal la intrarea în râuri, pe drumul spre terenurile de reproducere.

Reprezentanți marini de pește comercial valoros

Pestele marin comercial este cel mai mare grup. Acesta include mai mult de 80% din reprezentanții lor. Cei mai valoroși dintre ei trăiesc în Marea Nordului. Acestea includ hering, cambulă, cod, mare, precum și specii de sauri, stavrid negru, anșoa și altele. Dintre acești reprezentanți, se remarcă și mai multe grupuri:

 • specii pelagice - care trăiesc în straturile superioare ale apei;
 • fund, care se află lângă fundul mării.

Pesti comercialiO specie tipică pelagică reprezentativă - acest hering. Are spate albastru-violet și abdomen argintiu și laturi. Alimentele sale constau în principal din plancton. Cea mai comună hering este heringul Atlantic și Pacific. În exterior, ele sunt foarte asemănătoare, deși biologic sunt absolut două tipuri diferite.

O altă specie importantă marine de mare valoare comercială sunt speciile de cod, principalul reprezentant al cărui cod este. Codul este un prădător care aparține tipului de fund. Ea locuieste pe fundul rezervoarelor. La fel ca heringul, Atlanticul și Pacificul, care sunt foarte asemănătoare, dar au un stil de viață complet diferit. Taierea cărnii nu este prea grasă. Conținutul de grăsime din acesta este de numai 1%. Se apreciază în special ficatul de cod, în care se acumulează toată cantitatea de grăsime rămasă. Conține o cantitate mare de vitamină A, care este necesar pentru corpul uman.

Nu mai puțin valoroase pești comerciali sunt soiurile de cambulă din viața marină. Aspectul lor este destul de bizar: un torsad plat și două ochi adiacenți. De asemenea, sunt apreciate găurile marine și multe alte specii comerciale din lumea subacvatică.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Râul și păstrăvul de mare. Unde se află și caracteristicile saleRâul și păstrăvul de mare. Unde se află și caracteristicile sale
Paște și pescuit liber pe teritoriul AltaiPaște și pescuit liber pe teritoriul Altai
Cele mai bune iazuri pentru pescuit în regiunea TulaCele mai bune iazuri pentru pescuit în regiunea Tula
Pescuit în Magnitogorsk: locuri de pescuit și prognoza brizaPescuit în Magnitogorsk: locuri de pescuit și prognoza briza
Cele mai bune locuri pentru pescuit în regiunea SmolenskCele mai bune locuri pentru pescuit în regiunea Smolensk
Pesti din familia codului: caracteristici, specii, habitatPesti din familia codului: caracteristici, specii, habitat
Specii de pești marine: descriere și caracteristiciSpecii de pești marine: descriere și caracteristici
Tipuri de pește plat și rotund: descriere și caracteristiciTipuri de pește plat și rotund: descriere și caracteristici
Lista numelor celor mai populare pești roșiiLista numelor celor mai populare pești roșii
Oka și alte rezervoare atractive pentru pescuit în regiunea RyazanOka și alte rezervoare atractive pentru pescuit în regiunea Ryazan
» » Peștele de pescuit - ce fel de indivizi valoroși există
© 2021 amigdas.com