amigdas.com

Cum sa faci yamour handmade

Yamogoor mâinile taleConstruirea, crearea unui gard - pentru toate acestea, va fi nevoie de un exercițiu. Cu ajutorul acestui instrument, grădinarii șterg și nivelul apei subterane. Nu este un secret că puteți plăti bani comandantului care vine cu dispozitivul său și face o gaură în pământ. De asemenea, puteți închiria acest echipament. Dar de ce să nu vă creați propriul instrument personal? În articol veți găsi toate informațiile necesare despre cum să creați un yamobur cu propriile mâini.

Homemade auto-fabricate yam

Diametrul instrumentului clasic - aproximativ 260 mm. Dar dacă vrem să ne facem singuri, atunci nu putem limita imaginația. Diametrul Yamoburii variază, în funcție de ceea ce este făcut. Dimensiunile vor depinde în întregime de lățimea lamelor. Puteți alege orice dimensiune, tot trebuie să faceți o schiță. Repararea la cabana este un motiv bun pentru a crea un yamobur. Desenele se pot face cu mâinile lor.

Alegerea construcției

Bur este creat fie printr-o construcție întărită, fie simplu. Ele diferă în următorii parametri:

 • Greutate.
 • Mărimea și volumul.
 • Posibilitatea transportului.
 • Lățimea aplicației.
 • Depozitare ușoară.

Pentru o construcție standard mică,:

 • Metal.
 • O lamă acută creată dintr-o parte a mașinii.

asamblare

Desene pentru fabricarea yamoburuluiSă colecteze o groapă standard, la metal am atașat lamele de la arcul special - lamele terminate ieșite, care ar trebui să arate ca un topor, astfel încât atunci când forarea să nu se îndoaie și toate rădăcinile căzute sunt tăiate. O astfel de groapă este potrivită pentru săparea gropilor cu nu mai mult de 1,5 m în adâncime.

Pentru un design mai complex, dispozitivul este completat cu un tub de diametru enorm sau o foaie de metal, care trebuie să fie înfășurat în jurul unui cerc de lame, făcând un șurub. Una dintre aceste armături este sudată strâns la arborele principal sau lamele. Dispozitivul diferă de șurubelnița unui design simplu cu lame, înșurubate împreună ca o scară spirală. Acest lucru poate aduce o mare forță. Lamele nu vor fi zdrobite, dar curburile își vor lua poziția obișnuită și nu se vor rupe.

Mânerul dispozitivului trebuie să fie demontabil, atunci în cazul unei creșteri auxiliare în înălțime, va fi posibil să se adauge mai multe tuburi sau să se schimbe un mâner de dimensiuni enorme. Atunci când creați un mâner pentru dispozitiv, trebuie să vă asigurați că, probabil, va trebui să introduceți o pârghie pentru a face un moment special de cuplu.

Recomandare: când dispozitivul este complet asamblat, cel mai bine este să-l încălziți și să-l coborâți în uleiul de motor. Acest tratament oferă mai multă putere și flexibilitate.

instrumente

Este necesar să pregătim totul în avans, care pot fi necesare în timpul lucrului, astfel încât să nu vă distrați și să nu rulați după fiecare detaliu:

 • Masina de gaurit.
 • Cerc special.
 • Elemente netede și adecvate.
 • Masini-unelte.
 • Foaie de oțel.
 • Sudare.
 • O bucată de țeavă de gaz.

Procesul de lucru

Mai întâi trebuie să faci toate piesele de prelucrat. Pentru a face acest lucru, ne-am tăiat lamele din foaie. Diametrul lamelor va fi cu 5 mm mai mare decât dimensiunile găurii. Se pare că el poate fi orice. Înainte de a începe, trebuie să stabiliți că vom fora și cât de mari avem nevoie de deschideri. De asemenea, puteți crea lame de diferite diametre.

În fiecare lamă preluată, este necesar să se găsească găuri, în cazul în care armarea va fi înfundată (baza burghiului). În acest caz, găurile sunt create cu 1 mm mai mult decât diametrul armăturii.

Apoi vom face bucșe din oțel. Acest lucru va necesita un strung. Apoi, efectuați două găuri radiale în bucșa selectată. Și în găuri trebuie să faci un fir. Se pare că prin acestea, cu ajutorul unui bolț sau o piuliță vor fi atașate lamele cu armura principală.

Cum se face un yamopur manualFolosind un cerc de șmirghel, tăiați un mic sector pe lame. Capetele suplimentare ale sectorului vor fi trase în așa fel încât să se facă suprafața șurubului. De jos, tăiați tăierea la un unghi de 45 sau 60 de grade. La această etapă, lamele de la barele se transformă în lamele ascuțite.

Cercul de cerneală creează spații pe adâncimea de întărire de aproximativ 3 mm. Lyski merită să facă, depărtându-se de colțurile rackului cu opt sau zece centimetri.

Capătul inferior al rack-ului va trebui, de asemenea, să fie ascuțit. Unghiul de ascuțire este de 25-300. De asemenea, creăm caneluri sub formă de spirală. Pentru aceasta trebuie să folosim un cerc special.

La sfârșitul rackului, puteți atașa în siguranță un burghiu pentru metal. Din acest motiv, dispozitivul de foraj va intra rapid în sol solid și nu se va sparge.

Pentru armătură - suportul burghiului nostru - atașăm mânerul, cel mai bun este detașabil. Pe suport, mânerul poate fi atașat cu o bucșă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să faci o masă de frezat și o mașină cu mâinile taleCum să faci o masă de frezat și o mașină cu mâinile tale
Cum să faceți un profil personal?Cum să faceți un profil personal?
Cum sa faci o gheata pentru pescuit cu mainile taleCum sa faci o gheata pentru pescuit cu mainile tale
Cum sa faci o placa vibratoare cu un motor electric cu mainile taleCum sa faci o placa vibratoare cu un motor electric cu mainile tale
Mașină de recoltat cartofi pe motoblock: ce este și cum să o faceți singur?Mașină de recoltat cartofi pe motoblock: ce este și cum să o faceți singur?
Efectuați o mișcare pentru un motoblock cu propriile mâiniEfectuați o mișcare pentru un motoblock cu propriile mâini
Cele mai bune idei pentru a face mobila din lemn cu mâinile taleCele mai bune idei pentru a face mobila din lemn cu mâinile tale
Smokehouse cu mâinile proprii - instrucțiuni cu fotografieSmokehouse cu mâinile proprii - instrucțiuni cu fotografie
Cum să faci un gard cu mâinile tale la cabanaCum să faci un gard cu mâinile tale la cabana
Cum să creați propria dvs. căsuță poștală cu propriile dvs. mâiniCum să creați propria dvs. căsuță poștală cu propriile dvs. mâini
» » Cum sa faci yamour handmade
© 2021 amigdas.com