amigdas.com

Lecție video, cum să tăiați independent o încuietoare în ușile interioare

Instalați încuietoarea de fixareFinisajele se apropie de final. Rămâne să termini câteva lucruri, dintre care unul este de a tăia încuietori în ușile interioare. Și aici există două opțiuni: să apelați specialiști sau să îl încorporați el însuși. Articolul nostru este pentru cei care doresc să economisească bani și care îi place să facă meserii. Faceți imediat o rezervare, dacă "Samodelkin" de la tine "este încă unul, atunci este mai bine să contactați maeștrii, acesta va fi mai ieftin.

Pe Internet, puteți găsi o mulțime de videoclipuri și articole pe tema cadrelor de diferite tipuri de încuietori în ușile interioare. Vom vorbi despre metodele de lovire a unei încuietori sanitare și a unei limbi regulate.

Blocajul nu este deosebit de dificil de inserat. Tot ce ai nevoie - Un simplu set de instrumente pentru domiciliu, îngrijirea în calcule și acuratețea lucrărilor efectuate. Deci, pentru cauza!

Selectăm instrumentul

După cum am menționat deja, nu avem nevoie de instrumente speciale. Setul nostru include:

 • burghiu electric;
 • șurubelniță sau șurubelniță (care are ce);
 • Burghie pe un copac;
 • burghie de fântână;
 • daltă;
 • un instrument de marcare (ruletă, cuțit, șurub, riglă, creion).

Pentru ce diametru aveți nevoie de exerciții, va fi clar în cursul lucrului.

Ordinea blocării castelului

Printre experți există opiniile foarte diferite cu privire la poziția în care ușa ar trebui să fie localizată atunci când este introdusă încuietoarea. Unii le instalează într-o ușă care nu a fost atârnată din interior, iar găurile pentru zăvor, limba și fixarea plăcii contra sunt făcute după instalarea finală. Cât de convenabil. Suntem am tăiat încuietoarea în ușa instalată, pentru a înțelege în mod clar la ce nivel ar trebui să fie mânerul și încuietura în sine.

 1. Instalarea independentă a încuietoriiFaceți marcare. Bandă peste fața ușii măsurată de la podea de un metru (dacă nu păstrați această distanță, blatul de ușă poate fi mizerie fără speranță ar fi bara de blocare a broaștei în ușile interioare cadru instalate la o înălțime de un metru de la marginea de jos). Efectuați o etichetă orizontală. În centrul capătului tragem o linie verticală. E ca o cruce lungă. Aplicăm blocarea la fața capătului, astfel încât orificiul mânerului să coincidă cu marcajul orizontal. Marcați în partea de sus și în partea inferioară a încuietorii, marcați capătul barei superioare.
 2. Fântâna de foraj nr. 16 în cele din urmă se execută găuri de sus în partea de jos a încuietorii. (În multe modele de usi de interior cu insertii de sticla de blocare se încadrează în sticlă. Pentru a nu detalia prea mult, de fapt, fora un marker pentru a face note ușor mai mare profunzime a castelului). Apoi, cu o daltă, curățați cu atenție marginile și folosiți o foraj obișnuit pentru a alinia gaura. Ca rezultat, avem o gaură ovală netedă pentru încuietoare, în care intră liber.
 3. Expunem blocarea în centrul ușii și în înălțime, în funcție de marca prestabilită a barei superioare. Îl fixăm cu șuruburi scurte. Cu un cuțit, tăiați perimetrul în jurul barei proeminente. Îl scoatem și cu o daltă alegem de la capătul ușii grosimea feței.
 4. Aplicați încuietoarea în lateral Uși interioare, care combină marginea superioară și inferioară a barei cu un eșantion. Nota Shilom pe deschiderile ușii, unde ar trebui să fie mânere și învelitoare. Același lucru se face și pe cealaltă parte.
 5. Găureaua de fantani nr. 20 face găuri în panoul lateral, dar (IMPORTANT!) Nu prin, ci pe fiecare parte separat. Gunoiul din gaura trebuie curățat, astfel încât în ​​viitor mecanismul să nu fie înfundat. Introducem blocarea.
 6. Instalați mânerele ușii. Eliberăm șuruburile care se află pe mâner, care ține tija pătrată. Am pus-o în structura de blocare, am pus mânerele. Trebuie să meargă liber. Aliniați-le și fixați-le cu șuruburi. Strângeți șuruburile de pe mâner. Fixează tija și fixează-le împreună. La deschiderea și închiderea ușilor, toate eforturile trebuie să atragă mânerele și tija și nu șuruburile fixe. Instalați suprapunerile.
 7. Apoi, am pus sanitare. Pe tija cu capătul fără fantă, punem partea de căptușeală fără o învelitoare. Am pus totul din partea din față a ușii. În interior, îmbrăcăm a doua parte a căptușelii și strângeți șurubul de fixare. Fixați-l cu șuruburi.

Blocați instalat.

Partea de răspuns în caseta de ușă interioară

Rămâne să încorporăm partenerul în cutie. Pentru aceasta, este necesar faceți o marcare precisă, astfel încât limbajul să fie clar în partea reciprocă.

 1. Cum să introduceți o încuietoare în ușăAcoperim ușa și notați locația filei de pe cutie. Apoi, orientând-o în mijlocul limbii sau pe șuruburile de auto-apăsare pe placa frontală, determinăm mijlocul exact al încuietorii. Măsurăm. Pe semnele făcute mai devreme pe cutie, marcați mijlocul măsurat cu puncte și conectați-le împreună.
 2. Pentru a tăia partea de împerechere, luăm perna de perforare nr. 14. Trageți o gaură ușor mai lungă decât limba. Folosind o daltă, curățăm prea mult.
 3. Verificați introducerea limbii în orificiu. Dacă este liber să-l conducă, atașați bara de răspuns. Verificăm din nou. Dacă ușa are o ușoară răsucire, atunci în plăcuța de contra-curbură ușor îndoiți limba laterală interioară astfel încât ușa interioară se închide strâns.

Dacă problemele rămân neclare, vizionați videoclipul din instalare pe Internet.

Introducerea unei limbi regulate

Blocări de uși și reguli de instalarePentru aceasta vom avea nevoie fântâni de burghiu nr. 24, 20, un șurub, un burghiu electric, o șurubelniță.

De asemenea, măsurăm la capătul ușii interioare, distanța de la podea este de un metru și facem o marcare pe centru cu un șurub.

Apoi, rigla măsoară distanța de la banda frontală a limbii până la centrul găurii mânerului (în stuf standard este egal cu 45 mm). Această distanță este marcată cu un șurub pe suprafețele laterale ale ușilor interioare la un nivel de un metru de la podea pe ambele părți.

La al 24-lea odihnă marcați cu un marcator, egală cu adâncimea limbii și găuriți o gaură în capătul ușii interioare.

Masina de gaurit # 20 face găuri pe marcajele de pe panourile laterale unul față de celălalt.

Apoi, fixați mânerul, decupați și instalați plăcuța counter, așa cum este descris mai sus.

Se instalează încuietoarea și limba limbii sanitare. Folosește ușile pentru sănătatea ta!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să instalați corect încuietoarea de pe poartăCum să instalați corect încuietoarea de pe poartă
Încuietori pentru ușile din lemnÎncuietori pentru ușile din lemn
Funcționarea ușilor interioare glisante, prețul și fotografia lorFuncționarea ușilor interioare glisante, prețul și fotografia lor
Ușile interioare duble, vederi și fotografiiUșile interioare duble, vederi și fotografii
Foto și tipuri de încuietori de ușăFoto și tipuri de încuietori de ușă
Fotografia ușilor din aluminiu și a soiurilor lorFotografia ușilor din aluminiu și a soiurilor lor
Caracteristicile ușilor interioare glisanteCaracteristicile ușilor interioare glisante
Alegerea încuietorii de intrare pentru ușile metalice reprezintă o garanție a protecției!Alegerea încuietorii de intrare pentru ușile metalice reprezintă o garanție a protecției!
Ce mânere pentru ușile de interior sunt mai bine de ales, prețul întrebăriiCe mânere pentru ușile de interior sunt mai bine de ales, prețul întrebării
Avantajele ușii interioare dublu balansateAvantajele ușii interioare dublu balansate
» » Lecție video, cum să tăiați independent o încuietoare în ușile interioare
© 2021 amigdas.com