amigdas.com

Păcii obișnuiți: cum arată, diferențele dintre femeie și bărbat

Păcii obișnuițiÎn natură, multe creaturi frumoase, cu un aspect uimitor. Animalele și păsările atrag ochiul unui bărbat, vrea să atingă această măreție. Fără îndoială, una dintre cele mai frumoase păsări este un păun. Dar foarte puțini oameni știu că această pasăre mândră, cu un penaj de prădători, are multe în comun cu o pui de găină normală. Deci, ce fel de pasăre este un păun și unde trăiesc?

descriere

De la apariția paunului, o persoană a fost interesată de o serie de întrebări: "Care este numele unei păunuri?", "Cum arăta un păun?" "Unde trăiesc păuni?". Aceste păsări uimitoare se referă de obicei la familia fazanului, păunii obișnuiți aparțin detașării de chorofori. În plus față de aspect, păunul obișnuit este considerat cel mai mare dintre toate rudele sale.

În primul rând, ochii unei persoane strălucesc cu strălucirea penajului unei păsări date. Gâtul unei păsări de paradis este lung și grațios grațios, cap de mărime mică, cu un trunchi original. La bărbați, o creastă de nuanță albastră, sub culoarea restului de penaj și la femele o creastă de culoare maro.

Păsările în sine sunt mari, creșterea atinge aproximativ 125 cm, greutatea variază în limitele a 4,2 kg. Lungimea cozii este medie, de ordinul a 45 cm. Păunul de sex feminin, de regulă, este mai mic decât masculul, este de asemenea diferit în culoarea penajului: la femele, pene este de culoare maro. Bărbații au un penaj mai luminos, adesea nuanțe verzi, albastre și negre.

În ciuda tuturor frumuseții exterioare, vocea păsărilor este extrem de neplăcută. Ea face sunete ascuțite din gât care sunt neplăcute pentru urechea umană.

Coada reprezentantilor acestei rase este impodobita cu un ornament care seamana de la distanta cu un "ochi". Și, în formă de fan, frumos coada natura a acordat exclusiv bărbaților, femele în acest plan nu au efectuat. Coada femelelor nu are culori atât de intense ca la bărbați, este mai restrânsă, susținută în tonuri de culoare brun închis. Pene de coada sunt de fapt diferite în lungime, și se dezvoltă, se suprapun reciproc. Acest fapt este secretul cozii magnifice a păunii.

Tipuri de păuni

Bărbați și femeiPăsările de rasă în structura portbagajului și alte caracteristici fiziologice nu se disting unul de celălalt. Ele sunt împărțite în specii, datorită culorii diferite a penajului. Se disting următoarele nuanțe de pene:

 • alb;
 • sălbatic;
 • piersic;
 • cărbune;
 • pătate întunecată;
 • lavanda;
 • Cameo;
 • violet;
 • Opal;
 • la miezul nopții;
 • galben-verde;

În total, există trei tipuri de reprezentanți ai acestei specii în natură, care la rândul lor au subspecii. Principalele tipuri includ:

 1. Un păun obișnuit sau indian.
 2. Green.
 3. African.

Un reprezentant obișnuit al acestei rase, la rândul său, este împărțit în alb și Negru Wing. Albul este considerat cel mai frecvent tip de păun obișnuit. Este o pasăre mare, cu penaj alb și cu ochi albaștri.

Reprezentantul acestei familii este considerat o varietate de păun obișnuit, are o pată de culoare neagră cu o nuanță albăstrui. Femela este mai ușoară decât bărbatul, pe spate are pete maro și galben.

Păunul indian este unic în genul său, nu are subspecii.

verde reprezentantul familiei este considerat o specie de specii asiatice, este ceva mai mare decât un păun obișnuit, penajul este mai strălucitor, are un luciu metalic. Membrele sunt mai lungi, creasta și gâtul sunt de asemenea mai mari decât cele obișnuite, dar vocea este mai melodică și mai plăcută. Greutatea variază în jur de 5 kg.

Peacock femininJavanese verde, Indo-chineză și birmanez păunii sunt considerați ca subspecii verzi. Numele a fost dat din cauza habitatelor. Acestea sunt păsări mari, în penajul căruia predomină nuanțele verzi. Pene, în special pe coadă, au o anumită luciu metalic.

Congolezii păunul este de asemenea numit african. Această pasăre este cea mai mare, creșterea este de aproximativ 70-75 cm. Femelele și masculii sunt greu de distins. Penajul este dominat de nuanțe albastre, violete și verzi. Monogam prin natură.

habitat

Principalele locuri de reședință a acestor creaturi uimitoare sunt India și Sri Lanka. Nu este greu de ghicit că aici a fost descoperit pentru prima dată reprezentantul indian al acestei rase. Reprezentanții acestei specii locuiesc în aproape toate grădinile zoologice și grădinile zoologice din lume.

Unii reprezentanți ai acestor specii trăiesc în Malaezia, pe insula Java. Din arhivele pentru anumite se știe că păunurile erau iubite de familiile regale, erau special crescute în palate ca decorațiuni ale curții regale.

Un om a domnit mult timp un păun. Iubitorii de exotici au crescut o pasăre frumoasă pe fermele lor, mai ales pentru frumusețea coada.

Păunuri: cum arată, diferențele dintre femeie și bărbatPrezența arbuștilor este extrem de importantă pentru păsările acestei rase. Într-un habitat natural, pasărea alege un teren cu arbuști în creștere, este cel mai convenabil să se stabilească pentru noapte, să se odihnească și să se ascundă de dușmani.

Pasărea din paradis este foarte îndrăgită de iazuri, în jurul lor există multe insecte cu care se hrănește. În plus față de un factor atât de important ca alimentația, într-o vreme deosebit de caldă, reprezentantul acestei rase se scufundă, în apă, se ascunde de căldură.

Păsările din această rasă sunt obișnuite să trăiască în grupuri mici, familiile nu au o separare strictă în gen. Sunt prietenoși, se pot întâlni cu rudele, încearcă să evite conflictele și luptele. Activ în timpul zilei, seara se odihnesc într-un loc sigur. Pasărea este sensibilă la somn, vigilența nu pierde chiar și în timpul somnului. Dacă o pasăre este în pericol, preferă să fugă, nu intră în conflicte deschise.

Mananca păunuri

Se hrănesc în principal cu alimente vegetale. În sălbăticie ei mănâncă fructe, culturi rădăcinoase, nu disprețuiesc să mănânce rozătoare și chiar șerpi mici. Ei caută alimente numai pe pământ, pe copaci se odihnesc practic și dorm.

Mănâncă păuni acasă

La cresterea acasa a acestor rase de pasari, crescatorul va trebui sa creeze cele mai apropiate conditii de pastrare a acestei pasari la natura sa.

La domiciliu, crescătorul trebuie să facă o dietă zilnică, care trebuie să includă vitaminele și mineralele necesare. Baza de nutriție este considerată a fi culturi, ele hrănesc pasărea o dată pe zi. În plus, puteți hrăni pasărea cu dressing de legume, resturi de pe masă, pentru a diversifica puțin dieta zilnică:

 • pâine uscată;
 • cereale;
 • cartofi fierți;
 • preparare de carne (forța de masă o dată la 2 săptămâni);
 • râme;
 • larve de insecte;

Ar trebui să vă amintiți, că astfel de delicii sunt disponibile gratuit în aproape toate magazinele specializate pentru animale.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
African struț. Descriere. Unde locuieste?African struț. Descriere. Unde locuieste?
Owl: Cum arată o pasăre cu un strigăt plângătorOwl: Cum arată o pasăre cu un strigăt plângător
Câți ani poate trăi o cioară și o cioarăCâți ani poate trăi o cioară și o cioară
Bird Turako: descriere și tipuri de bananeideBird Turako: descriere și tipuri de bananeide
Evaluarea celor mai rare păsări din lumeEvaluarea celor mai rare păsări din lume
Păsări cu piept roșu și cioc galbenPăsări cu piept roșu și cioc galben
Rață de rață - specia uneia dintre cele mai interesante păsări din lumeRață de rață - specia uneia dintre cele mai interesante păsări din lume
Care sunt tipurile de păsări: numele și descrierea lorCare sunt tipurile de păsări: numele și descrierea lor
Habitat, cât de mult trăiește și ce mănâncă rața sălbaticăHabitat, cât de mult trăiește și ce mănâncă rața sălbatică
Păsări exotice: specie și descrierePăsări exotice: specie și descriere
» » Păcii obișnuiți: cum arată, diferențele dintre femeie și bărbat
© 2021 amigdas.com