amigdas.com

Cum să dezactivați o pisică de fault într-un loc greșit ușor și rapid

Cum să predați pisicile în rahat în toaletăCând o pisică domestică începe să facă față nevoii unui apartament oriunde

- aceasta devine o problemă reală. Mirosul urinei de pisică este foarte stabil și dificil de extras. Există persoane care fac acest lucru nu numai pe podea, dar și pe covor, mobilier tapitat, paturi, transformând viața proprietarilor într-un coșmar real. Nu toți sunt gata în acest caz să scape de animal, dar problema trebuie rezolvată într-un fel. Se pune întrebarea: cum să dezinfectați o pisică în locul nepotrivit?

De ce o fac

Crap în locul greșit pot animale de orice sex și de vârstă. Experții susțin că cel mai adesea o situație neplăcută apare nu din cauza educației proaste sau a naturii pisicii, ci din cauza problemelor de sănătate sau ca modalitate de a implementa instinctele și nevoile naturale. Animalele de casă nu merg din loc, deoarece:

 • Nu sunt mulțumiți de locația tăvii din apartament. Ai nevoie de un loc destul de retras departe de ochii curios. Dacă în timpul unei vizite la toaleta pisicii ceva distrage atenția și grijile, el poate alege pentru acest alt colț sau o canapea de masterat.
 • Tava este prea mică sau are un miros ascuțit de detergent. Pisica este incomodă în această toaletă și nu dorește să sufere disconfort, căutând un alt loc.
 • Este posibil ca animalul să nu-i placă aspectul umpluturii. Sortarea acestor fonduri este acum largă, încercați să schimbați materialul de umplutură pentru altele, acest lucru poate rezolva problema.
 • Nu este curățată în tava de timp. Pisicile sunt detergenți mari și dacă toaleta lor este plină de excremente, ei pot refuza să o viziteze. Dacă nu sunteți acasă de mult timp, este mai bine să puneți o altă tavă, astfel încât gradul de contaminare a așternutului pisicilor să nu fie excesiv.
 • Pisica a schimbat locul de reședință sau stresul experimentat. În primul caz, animalul nu se poate încă obișnuit să se obișnuiască cu locul nou, dar în al doilea caz își exprimă experiențele în acest fel.
 • Infecția cu viermi, bolile intestinului și sfera genitourinară pot provoca o senzație dureroasă de pisică sau pisică în mișcarea intestinului. În acest caz, tava va fi asociată cu animalul de companie, cauzând durere și va evita vizitarea toaletei. În acest caz, doar o vizită la medicul veterinar și o terapie ulterioară vor ajuta.
 • În cele din urmă, pisicile își pot marca pur și simplu teritoriul. Tava pe care o vor vizita, dar în paralel lăsă urme și bălți mirositoare peste tot în apartament. Corectați situația de castrare sau de mers pe jos în timpul liber, în timpul căreia animalul de companie va găsi un partener sexual.

Kitten este un caz special

Cum să înțărcați pisicile într-un loc greșitCând un pisoi se află într-un loc rău într-un loc greșit, aceasta este o situație puțin diferită. De obicei, mama obișnuieste copiii cu tava și cu multe alte lucruri. Dar nu întotdeauna o pisică este o mamă nenorocită. Pisicile mici, neexperimentate, au puțin de învățat pentru pisoii lor, uneori chiar refuză să le hrănească cu laptele matern.

Dacă pisica nu a făcut acest lucru, ar trebui să învețe pisicul câinelui. Toți copiii se apucă să zboare și, dacă sunt în mod regulat puse în tavă după ce au mâncat și dormit, pisoii stăpânesc rapid această știință și nu mai pot face rahat nicăieri. Dar, uneori, un pisoi este dus la o altă casă foarte mic sau ai prea multe camere în apartamentul tău, în care este ușor să te pierzi.

Aduce copilul la sine, stați cu el acasă pentru primele zile. Accesul la cea mai mare parte a spațiilor este cel mai bine limitat și pune pisoiul în toaletă imediat ce scormonește, exprimându-și anxietatea și imediat după ce a mâncat și a adormit. Două sau trei zile vor fi suficiente pentru ca pisica să învețe de unde trebuie să facă față nevoilor sale.

Numai dacă aceste reguli nu sunt respectate, se poate întâmpla ca bebelușul să se șovăie oriunde. La urma urmei, dacă nu-l arăți în mod persistent, unde este toaleta, el va alege acest loc, și poate nu unul.

Cum să dezactivați o pisică să se îmbolnăvească în apartament însuși

Utilizați următoarele sfaturi simple, pentru a corecta situația atunci când rahatul de pisici:

 • Proprietarii experimentați, care au adus mai mult de o pisică, susțin că nu va deveni niciodată defecată în cazul în care ia mâncare. Dacă găsiți un loc în care o pisică sau un pisoi se rup în mod regulat, puneți un castron de mâncare acolo sau presați alimente împreună cu o bucată de hârtie.
 • Unii sugerează că sperie fiarei. Odată ce găsiți pisica pentru o afacere rea, lăsați-o cu apă din mâna dvs. sau de la pulverizator. Frica experimentată îl va respinge de dorința de a face rahatul în acest loc. De asemenea, puteți bate cu voce tare în apropierea unui ziar alunecat într-un tub.
 • Acordați mai multă atenție animalului. Poate pisica doar dor de tine, sau este sub stres la care apar in casa unui copil mic, o altă sarcină zhivotnogo.Vasha - să-i creeze un sentiment de confort și siguranță, atunci pisica nu va urina pe covor si lucrurile.

Este inutil să îmbrăcați un animal cu nasul în grămezi sau baltă, acest lucru nu ajută la înțărcarea pisicii de la un obicei prost. Pisicile nu tolerează violența și în locul efectului dorit riscați să obțineți rezultatul opus. Un animal de companie poate pierde pentru totdeauna încrederea în tine și se poate supăra, dar el nu-și înțelege greșelile.

Mijloace auxiliare

uneori Merită folosit pentru problema de a scăpa de din bălți neautorizate fonduri suplimentare.

 • Cum de a obișnui pisica în locSubliniind animalele pot fi administrate picături de calmare pe baza componentelor naturale achiziționate într-o farmacie veterinară.
 • În cazul în care animalul este prea excitat instinctul sexual nerealizat, iar castrarea, nu puteți utiliza, indiferent de motiv, pentru a primi contraceptive speciale pentru pisici, de exemplu, „Gestrenol“. Rețineți că utilizarea prelungită a unor astfel de medicamente nu este de dorit - poate provoca perturbări ale sistemului hormonal. În timp, este mai bine să cureți animalele de companie.
 • La vânzare puteți găsi un produs special de repellență sub formă de spray ("Dzhimpet", "Himola Antigadin"). Ei procesează locurile în care pisica a fost pătată și în conformitate cu producătorii, aceasta o va speria să se rătăcească acolo din nou.
 • Va ajuta și un simplu mijloc ieftin - oțet de masă. Este necesar să curățați în prealabil pardoseala în locul în care pisica a bătut și apoi să o ștergeți cu o bucată de pânză umezită în oțet sau să pulverizați produsul de la pulverizator. O astfel de pisică mirositoare ascuțită va ocoli.
 • Unele sunt folosite pentru a respinge mirosul de alb sau amoniac, dar aveți grijă, nu pot manipula toate suprafețele. Deci, un linoleum întunecat sau un parchet poate fi ușor stricat cu înălbitor, care mănâncă vopseaua. Pentru mobilier tapițat, din același motiv, este mai bine să folosiți spray-uri cumpărate special concepute, care să nu-i dăuneze.

În cazul în care pisica râde într-o oală de flori

Cum să înțărcați pisicileSă spunem că un animal de companie pufos locuiește în casa ta și brusc una sau mai multe flori devin galbene sau mor fără un motiv. Cel mai probabil, această pisică a obișnuit să facă față nevoii unui vas de flori. Instinctiv, pisicile le insuflă fecalele în pământ. Poate că asta sa întâmplat în cazul tău.

În cazul în care suspiciunile sunt confirmate, va trebui să încercați să vă înțărcați animalul de companie din această lecție. Dacă există o oportunitate, este mai bine să scoateți vasele care au atras pisica, locul inaccesibil: pe un raft sau pe balconul cu geam, un stand special pentru flori. În absența unor astfel de locuri, puteți lăsa flori pe pervazul ferestrei, dar se află în apropierea foliei sau scotch față-verso.

Puteți aranja protecția direct în oală, răspândind pe suprafața feliilor tocate de lămâie sau usturoi. Alternativ, este posibil să cumpărați un material de umplutură minerală pentru tavă, ceea ce va permite animalului să se rotească și să-și implementeze instinctele.

După cum puteți vedea, există multe modalități. Încearcă cele care ți se potrivesc cel mai bine. Ceva va ajuta cu siguranță să înțepați pisica de rahat oriunde.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a elimina mirosul de urină de pisică?Cum de a elimina mirosul de urină de pisică?
Cum să înțărcați pisicul să muște și să zgârieCum să înțărcați pisicul să muște și să zgârie
De ce avem nevoie de un ham și o lesa pentru o pisică?De ce avem nevoie de un ham și o lesa pentru o pisică?
Cum să înveți un pisoi să meargă la tavăCum să înveți un pisoi să meargă la tavă
Cum să obții un pahar de urină din pantofiCum să obții un pahar de urină din pantofi
Cum de a trage o bacsis de la o pisica fara a afecta animalul de companie?Cum de a trage o bacsis de la o pisica fara a afecta animalul de companie?
Cum se manifestă alergia la pisici și cum să scapi de eaCum se manifestă alergia la pisici și cum să scapi de ea
Învățând pisoiul în tavăÎnvățând pisoiul în tavă
Câte ore pe zi pisicile dorm?Câte ore pe zi pisicile dorm?
Cum să antrenezi o pisică la toaletă: sfaturi practiceCum să antrenezi o pisică la toaletă: sfaturi practice
» » Cum să dezactivați o pisică de fault într-un loc greșit ușor și rapid
© 2021 amigdas.com