amigdas.com

De ce terrierul de taur este considerat o rasa periculoasa de caini

Caracteristicile rasei de câini Bull TerrierRasa de câini bull terrier se referă la una dintre cele mai controversate rase în jurul căreia câteva decenii au fost extrem de controversate. Bull Terrier se referă la rasa de luptă, care este creditată cu agresivitate față de ceilalți. Proprietarii Bull Terrier, spre deosebire de acest punct de vedere spun că aceasta este una dintre cele mai loiali și prietenos rase de câini și este posibilă agresiune din partea acestora numai în cazuri excepționale, la educația greșită.

Istoria aspectului rasei

Progenitori ai rasei bulioni și terieri. Terrierii și buldogii au fost folosiți de mult în Anglia pentru a organiza distracții sângeroase. În lupta cu taurii, sarcina câinelui era de a apuca animalul de nas și de a ține în mână cât mai mult timp posibil. O astfel de tactică a dus la epuizarea și căderea taurului. Când trecea pietrele, scopul era de a produce un individ cu mușchi dezvoltați și fălci foarte puternice. Catelusul englez a avut:

 • un corp alungit;
 • capul sub forma unui oval alungit;
 • muschii gatului puternici;
 • Fălcile, permițând păstrarea obiectului nu mai rău decât o capcană;
 • caracter agresiv.

În 1835, în Anglia, a fost emisă o lege care interzice organizarea de bătălii sângeroase care implicau animale de rasă mare. Lucrările la eliminarea activă a rocilor au continuat în anii `50 ai secolului al XIX-lea, când un crescător fervent de origine engleză, James Hinks, în scopul de a îmbunătăți aspectul și caracterul câinii au început să deliberat cruce mai multe specii:

 • Dalmația;
 • terrier alb;
 • Bulldog englezesc.

Înmulțirea catelului din noua rasă a luat-o pe englez de aproximativ 10 ani, timp în care a încercat să aducă câinele în conformitate cu cerințele sale. În 1962, terrierul britanic a fost demonstrat pentru prima oară la expoziție. Catelusul era diferit ingeniozitate și dispoziție veselă. Astăzi, reprezentanții foarte agresivi ai rasei sunt sterilizați, ceea ce exclude posibilitatea tranziției calităților agresive la descendenți.

Descrierea rasei English bull terrier

Un adult se caracterizează prin următorii parametri:

 • greutate aproximativ 35 kg;
 • înălțimea de aproximativ 60 cm;
 • speranța medie de viață poate ajunge la 12 ani.

Bull terrier are un corp fizic puternic, muschi puternici. Câinele are o viteză bună de rulare.

cap

Cum arată Bull Terrier?Capul are o formă ovală alungită, o înălțime mică. Forma capului se aseamănă cu forma unui ou, în conformitate cu standardul, prezența îndoirilor inutile este inacceptabilă. Partea superioară a capului este aproape netedă. Narcile câinelui sunt pronunțate și deschise. Persoanele fizice au o maxilară foarte puternică inferioară, care trebuie să aibă dinți puternici și sănătoși. Mâncarea corectă are o mușcătură de foarfecă. Orice abatere de la parametrii enumerați este considerată viciu al individului. Pe capul meu sunt mici și urechi dens plantate, care ar trebui să stea în poziție verticală.

ochi

Ochii sub forma unui triunghi au o potrivire profunda. În conformitate cu standardul adoptat, culoarea ochilor trebuie să fie întunecată. Prezența ochilor de culoare deschisă este considerată un dezavantaj al individului, o astfel de rasă este supusă unei descalificări. Distanța de la ochi la nas ar trebui să fie mai mare decât distanța de la ochi la mijlocul părții superioare a capului.

Membre și trunchi

Cum să furați terrierul bullPicioarele trebuie să fie musculare, puternice, rotunjite, cu degetele bine mișcate. Ar trebui să fie aproape de colivie. Conform standardului, membrele drepte sunt paralele și au o lungime medie.

Torsul trebuie să aibă o formă rotunjită, iar sternul este situat mai aproape de pământ decât burta. Pe pieptul puternic, mușchii trebuie să fie clar exprimați. Coada persoanei este scurtă și scăzută.

culoare

Există o culoare albă și colorată a terrierilor de taur. În culoarea albă, este permisă prezența petelor de altă culoare, dar culoarea albă ar trebui să fie predominantă.

Caracteristicile conținutului câinelui

Atunci când decideți cumpărarea unui cățeluș terrier, este recomandat să vă petreceți timp și bani în plus și să cumpărați un animal de casă în grădiniță. Prețul mediu al unui cățeluș într-o grădiniță va fi de 40 000 de ruble, atunci când cumperi dintr-o mână poți negocia pentru 10 000 de ruble. Dar la referință în grădiniță proprietarul va avea o serie de garanții:

 • corectitudinea și actualitatea vaccinărilor;
 • autenticitatea și autenticitatea arborelui genealogic;
 • posibilitatea de a primi asistență și consiliere dacă este necesar.

Structura corpului câinelui Bull TerrierBull terrierii au imunitate foarte bună. Numai prin supravegherea proprietarilor animalele de companie pot primi arsuri solare sau se pot răci din cauza unei pescari.

Bull terrier este o rasă foarte activă de câini. Reprezentanții acestei rase au hiperactivitate, care nu dispare chiar odată cu apariția vârstei. Dacă o persoană nu-i place plimbările lungi și dorește să-și petreacă timpul liber acasă, atunci ar trebui să se abțină de la cumpărarea unui terrier de taur. Nu se recomandă achiziționarea unui terrier de taur pentru persoanele vârstnice de pensionare.

Reprezentanții acestei rase se bucură foarte mult de încărcături grele. Chiar dacă atașați câinelui un obiect greu, în majoritatea cazurilor câinele va continua să se miște și să alerge, fără a observa gravitatea suplimentară. Foarte des puteți vedea cum copilul proprietarului câinilor se plimbă pe terrierul de taur, care nu provoacă senzația de agresiune sau dispreț față de câine. Astfel de fapte sunt dovezi ale rezistenței și răbdării unice ale câinilor.

Proprietarul câinelui nu trebuie să facă eforturi semnificative pentru îngrijirea animalelor de companie. Bullterriers au un strat foarte scurt, care practic nu se varsa si nu ramane pe elementele de mobilier. Adoptarea procedurilor de apă această rasă de câini nu este necesară. În unele cazuri, animalele de companie în sine arată un interes în apă, astfel încât, în astfel de situații, pentru a preveni accesul liber la apă nu ar trebui să fie. După mers, este suficient să spălați labe și să curățați locurile de contaminare cu o cârpă umedă.

Dacă doriți să obțineți un animal de companie pentru păstrarea într-o incintă, ar trebui să abandonați imediat terrierul de taur. Haina câinelui nu este destinată menținerii la temperaturi scăzute, iar lumina directă a soarelui poate provoca arderea unui câine.

Atunci când alegeți o locație, trebuie luată în considerare faptul că nu ar trebui să fie aproape de dispozitive de încălzire. În caz contrar, câinele, încălzit, se răcește cu ușurință după plecarea pe stradă. Este inacceptabil să aveți corturi în cameră, deoarece și acesta este plin de răceală.

Ce este bull terrier periculos și cum să educați

Pentru a educa un cățel bine instruit al unui terrier de taur, proprietarul va trebui să facă multe eforturi. Puiul de la naștere are un nivel adecvat de disciplină și este foarte bine supus învățării. Oponenții rasei atribuiți următoarele calități periculoase terrierilor de tauri:

 • agresiune și vampirism;
 • intoleranță la alți câini;
 • dorința de dominație și neascultare.

Faptul că terrierii de tauri pot deveni un instrument periculos, există un adevăr, deoarece inițial rasa a fost retrasă ca o luptă. Cu toate acestea, depinde mult de educația și formarea adecvată, de vreme ce un animal de companie nu-și permite să trăiască agresiv pe alții. Nu va duce la rezultate pozitive:

 • fără a avea un contact complet corespunzător cu animalul de companie;
 • lipsa periodicității și a regularității în formare, adică educația în frământări;
 • schimbarea frecventă a formatorilor și apariția constantă a oamenilor noi în mediul înconjurător al animalului de companie.

Cum de a trata un câine Bull TerrierUnii indivizi pot manifesta sentimente de gelozie și capricioasă, deci de la o vârstă foarte fragedă câinele trebuie să explice regulile și interdicțiile existente în familie.

Calitatea câinelui și relația cu ceilalți depind în mare măsură de caracteristicile de îngrijire și de educație. În cazul în care câinele nu a fost sterilizat la o vârstă mai tânără, atunci în raport cu alte animale, acesta va prezenta un grad ridicat de agresiune, în special la cablurile necastrate. Cu toate acestea, în cazul în care câinele a crescut în mediul altor animale din copilărie, atunci numai sentimentele prietenoase vor fi asociate cu acestea.

Reprezentanții acestei rase sunt considerați o opțiune ideală pentru utilizarea specimenului ca câine de apartament de supraveghere, de vreme ce o persoană necunoscută se apropie de ea, dă imediat un semnal. În acest caz, terrierul de taur nu este recomandat utilizarea ca gardă de securitate, deoarece odată cu creșterea adecvată, el nu va ataca niciodată o persoană.

De obicei, puicutul alege un membru al familiei și devine atașat la acesta. Este membrul dominant al familiei, ales de animalul de companie, care trebuie să antreneze câinele. O astfel de rasă nu este recomandată pentru educația pentru începători, dar nu se datorează agresivității și dezechilibrului rasei, ci abilităților sale mentale. Bull Terrier puppy sunt foarte sensibile la manifestarea de slăbiciune, astfel încât atunci când de formare proprietarul trebuie să fie în măsură să subordoneze voința de câine. În acest caz, înclinarea sub forma unui bătut câine, manifestarea agresiunii de către o persoană este inacceptabilă. Principalul lucru în educarea terrierului de taur este răbdarea și perseverența.

Cum se hrănește

Hrăniți animalul dvs. de companie de două ori pe zi. Prima masă se recomandă după o plimbare de dimineață, când animalul de companie intră și păstrează apetitul. Timpul optim pentru hrănirea este considerată:

 • prima hrănire în 12 zile;
 • a doua hrănire seara după 18 ore.

Este extrem de nedorit să supraviețuiți un animal de companie, deoarece teriștii de taur tind să fie obezi. Dieta câinelui ar trebui să fie variată și echilibrată. Trebuie să existe:

 • carne, produse secundare crude și fierte;
 • legume;
 • terci de porumb, cu excepția lui Hercules;
 • cantitate mică de pește.

Animale de companie ar trebui să aibă întotdeauna acces la un castron de apă proaspătă. Nu puteți hrăni terrierul de taur cu mâncăruri dulci, prăjite, precum și mâncare de la masa proprietarului.

măsuri de precauție

Ce sunt terrierii de tauri?Terierii de taur se bucură să se joace cu copii atât cu copii cât și cu adolescenți. Pentru un copil, câinele este un bun prieten pentru jocuri. Cu toate acestea, nu uitați de puterea și puterea terrierului bull. Într-o stare de emoție, un câine poate dăuna unui copil - împingeți, apăsați, scăpați. În nici un caz nu puteți lăsa copilul singur cu câinele și procesul jocului trebuie controlat.

Bullterrierii în procesul de educație sunt supuși unei socializări obligatorii, în special în ceea ce privește alte tipuri de animale. Se recomandă să înceapă procesul de învățare cât mai curând posibil, introducând câinele la oameni, membri ai familiei, câini străini și animale de companie. Nu uitați că chiar și terrierii de taur educați într-o stare de emoție pot începe o luptă cu alți câini. În acest caz, pugniția este mai caracteristică masculilor necastrați. În acest sens, nu puteți lăsa câinele nesupravegheat pe teren.

Bull terrierul nu poate fi lăsat singur timp îndelungat. Lăcomia este inacceptabilă pentru un câine, așa că într-o astfel de situație animalul de companie va căuta aventuri și poate juca serios glumele în casă. Taurii terrierului se comportă foarte des ca niște copii mici, așa că proprietarul nu ar trebui să permită glumele inutile și ar trebui să controleze întotdeauna situația. Sarcina principală a proprietarului terrierului de taur este furnizarea în timp util a puterii energetice a câinelui și îndrumarea acestuia în direcția cea bună.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
American Nude Terrier: Caracteristicile raseiAmerican Nude Terrier: Caracteristicile rasei
Începutul celor mai puternici câini din lumeÎnceputul celor mai puternici câini din lume
American Black Pit Bull Terrier - un câine ucigaș sau un partener?American Black Pit Bull Terrier - un câine ucigaș sau un partener?
Australian silky (mătăsos) terrierAustralian silky (mătăsos) terrier
Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?
Cainii cei mai populari din rasele piticCainii cei mai populari din rasele pitic
Câți ani locuiesc rușii în terrierul ăstaCâți ani locuiesc rușii în terrierul ăsta
Ce fel de câine a fost câinele din filmul "mască"Ce fel de câine a fost câinele din filmul "mască"
Amstaff și taurul pit. Care este diferența dintre un terrier Staffordshire și un taur pitAmstaff și taurul pit. Care este diferența dintre un terrier Staffordshire și un taur pit
Irish Soft Coated Wheaten TerrierIrish Soft Coated Wheaten Terrier
» » De ce terrierul de taur este considerat o rasa periculoasa de caini
© 2021 amigdas.com