amigdas.com

Cum să prindă un fazan: habitat, aspect și modalități de capturare a fazanților

Stilul de viață și aspectul fazanuluiExistă multe modalități de a vâna fazanii

fără arme de foc. Capcane de pasari sunt, intr-adevar, o activitate interesanta care necesita subtilitate in productie. Tipurile comune de pescuit fazanesc sunt tipuri de arme de vânătoare: o buclă, un cârlig, o praștie și o ceapă. Dar, în acest caz, nu va fi posibil să se angajeze în capturarea păsărilor oriunde, pentru asta, un timp va trebui să petreacă în căutarea unui cuib.

Căutați un cuib de fazanVânătoarea cade toamna. Fazani recunoscuți una dintre cele mai frumoase specii printre păsări pe expansiunea naturii sălbatice.

În cazul capturării, pasărea nu merită să fie sacrificată. Este suficient să vă stabiliți aptitudinile și să lăsați păsările liberi sau să le luați pentru întreținerea acasă.

Acest articol va oferi informații despre captarea fazanului prin mijloace umane practic fără vărsare de sânge.

Distribuția, stilul de viață și aspectul

Cum să prindă un fazan:Fazanii sunt considerați o specie destul de productivă. Barbatul este capabil sa fertilizeze cel putin doua femele. În timpul iernii, fazanii preferă să se reunească în grupuri și să supraviețuiască iarna împreună, dar în primăvară sunt împărțiți în perechi pentru reproducere. Femelele construiesc cuiburi izolate, iar bărbații se angajează în misiunea lor - fertilizarea, zboară dintr-un cuib în altul.

Distribuția lor este de la centrul la Asia Centrală, în vest - de la Japonia la China. Au fost aduse în unele țări europene și în SUA. Ei trăiesc în grupuri în tufișuri dense. Viața fazanților este similară cu cea a altor specii de păsări. Pentru viață, alegeți stuf, o pădure cu o înălțime, păduri și câmpuri dense. Se hrănesc cu păianjeni, moluste, mokritsami, viermi, cicadas, furnici, gandaci, melci si dracu `. Se întâmplă să aleagă șopârle, șerpi și șoareci ca pradă. Porumbul este considerat cel mai bun aliment pentru ei.

Caracteristicile aspectului:

  • există un inel neuniform în jurul ochiului;
  • lungimea medie este de 86 cm;
  • greutate de aproximativ 2 kg.
  • după cum este cazul, bărbații sunt mai mari decât femelele, au penaj cu o nuanță metalică, iar femelele au o culoare gri-nisipoasă.

Socket Search

Vânătoare de fazaniFazanov este foarte greu de descoperit, și chiar mai greu de prins. Păsările folosesc un camuflaj tactici: în cazul în care alte păsări la vederea vânătorul începe să zboare, Fazanii preferă să rămână în vigoare, chiar și atunci când vânătorul se află în imediata vecinătate, și bides, atunci când pericolul le-a trecut. Cuiburile țese, de asemenea, în locuri ascunse din ochii oamenilor. În acest sens, ar trebui studiate informațiile privind principalele caracteristici ale comportamentului păsărilor.

Fazanii își pun întotdeauna reședința pe teren. Picioarele trag o groapă puțin adâncă, apoi pentru mult timp mascate cu vegetație variată, sub formă de ramuri și iarbă.

În timpul iernii se pot adânci în pământ, dar acest lucru se întâmplă foarte rar. În timpul iernii, sunt mai ușor de găsit, părăsesc urme pe zăpadă, iar în timpul verii răspândesc pene în apropierea lor.

Locuința fazanului este așezată în iarbă înaltă și în tufișuri groase, unde este dificil să le atingi. Această ocupație este efectuată de către femele, în același loc pe care oculează ouă cu o cantitate de 12 bucăți în medie, forma lor este similară cu o ovală, iar culoarea este alb-verde. Pentru a obține mâncare, fazanii își părăsesc rareori cuibul, datorită faptului că îi înfruntă pe urmașii lor cu mare zel și nu se îndepărtează de el pentru un singur pas. Dacă bărbatul nu a zburat încă la altă familie, atunci el protejează cu grijă puii și mama. În acest moment pot comunica între ei cu strigăte puternice, sunt ca niște urlete, dar se referă numai la bărbați, femeia răspunde mult mai liniștit.

Tipuri de capcane pentru fazan

Capcana fazanuluiExistă multe capcane de capcană, dar aici sunt cele mai frecvente:

  1. Vânătoare pentru bucle. O capcană simplă și eficientă este looping. Inițial, se solicită reședința fazanului. Poate cuibul poate fi situat aproape de câmpul în care culturile cresc. Trebuie să vă plimbați prin perimetru și să căutați piste, odată ce au fost văzute, este recomandat să setați o capcană acolo. Traseele fazanului nu se schimbă și se mișcă de-a lungul aceluiași drum. Pentru ca capcana să fie de înaltă calitate, trebuie folosit un fir de oțel lung și subțire. Sârmă nu ar trebui să fie întins, deoarece fazan este o pasăre cu o greutate considerabilă, care poate rupe capcana. Materialul este tăiat la o lungime de 150 cm, numărul poate fi diferit. Conform instrucțiunilor făcute cu diametrul buclei spiralată este de 9 cm, atunci muchia este filetate într-o buclă pentru a forma un inel de mobilitate, atunci capcana este atașat la o ramură cu oarecare îmbrățișarea solul, un fel - o trecere mică. Pentru un rezultat reușit, mai multe astfel de produse ar trebui să fie făcute. Dacă fazanul se rupe de o capcană trădătoare, atunci data viitoare va fi prudent. Păsările cuplează marginile interioare ale produsului și apoi bucla este strânsă. Se recomandă ca capcana să fie verificată frecvent, astfel încât fazanul să nu rămână acolo.
  2. Vânătoare pentru un cârlig. Cea mai simplă capcană de fazani, de asemenea, mai puțin costisitoare decât restul. Cârligul este selectat pentru dimensiunea a 10-a, apoi porumbul este plantat pe vârf - aceasta este cea mai preferată hrană pentru păsări, în general totul este ca și pescuitul. Numai tu trebuie să găsești un cuib, și după ce ai găsit, trebuie să atașezi un cârlig la ramură cu un porumb la o înălțime de 0,5 metri de la sol lângă locuință. Ca mâncare complementară, presărați puțin porumb în apropierea cuibului, iar câțiva cârlige mai sunt agățate de eficiență.
  3. Vânătoare cu o praștie. Destul de o armă rară pentru vânătoare și ca o glumă a unui copil, dar acest lucru poate părea doar la prima vedere. Dacă alte tipuri de pescuit fazan sunt extrem de simple, atunci această metodă exotică necesită o experiență considerabilă. Trebuie să ai suficientă forță pentru a face o lovitură puternică, precum și un număr suficient de taxe. Trebuie să te îndrepți spre cap. În acest caz, se recomandă să se utilizeze niște prașuri de vânătoare speciale, ele sunt proiectate perfect, puterea de impact și distanța de înfrângere. Sunt vândute în magazine de vânătoare. Fazanii se deplasează pe o rută și trebuie să fie găsiți, apoi ascundeți într-un loc convenabil pentru fotografii și așteptați ca pasărea să meargă în căutare de hrană. La vederea ei este necesar să se concentreze și să ajungă la cap. O astfel de lovitură va pune pasărea.
  4. Vânătoarea cu ceapă. Pentru vânătoare de păsări, nu este necesar un arc mare, este suficient un model ușor și compact. Trebuie să știți că într-o rază de 500 de metri oamenii și animalele de companie nu ar trebui să fie prezenți. Este necesar să se asigure o siguranță maximă pentru ceilalți, dar fără a afecta rezultatul dorit. De asemenea, trebuie să știți că fazanii sunt creaturi tenace și nu cu fiecare rănire pe care le pot muri sau cădea cu leziuni care le vor imobiliza. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de săgeți speciale, care sunt concepute pentru acest tip de vânătoare. Este important să nu stricați aspectul prada.

Majoritatea zonelor din zonele rurale sunt distruse de fazani. Acest lucru se aplică în sectoarele private și zonele industriale. Acestea aduc un prejudiciu semnificativ câmpurilor de porumb, distrugându-le. În prezent, nu numai vânătorii doresc să prindă o pasăre, ci și locuitorii unor case particulare care se ocupă cu răsadurile de cereale. Această informație va fi utilă pentru toate ocaziile, pe lângă faptul că o astfel de vânătoare de fazani nu necesită arme de foc.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să prindă un fazan: metode și reguli de bazăCum să prindă un fazan: metode și reguli de bază
Cum arată și se hrănește șoimulCum arată și se hrănește șoimul
Duck rață mandarin în cazul în care există o pasăre de tangerine interesantDuck rață mandarin în cazul în care există o pasăre de tangerine interesant
Câți ani poate trăi o cioară și o cioarăCâți ani poate trăi o cioară și o cioară
Pasărea de cormoran este mare - fotografiile, habitatul, reproducereaPasărea de cormoran este mare - fotografiile, habitatul, reproducerea
Cocoșul de munte supranatural: o descriere a păsării, a habitatului acesteia, a reproduceriiCocoșul de munte supranatural: o descriere a păsării, a habitatului acesteia, a reproducerii
Habitat și aspectul păsărilorHabitat și aspectul păsărilor
Care sunt tipurile de păsări: numele și descrierea lorCare sunt tipurile de păsări: numele și descrierea lor
Pasărea de pradă a familiei de șoimiPasărea de pradă a familiei de șoimi
Păsări exotice: specie și descrierePăsări exotice: specie și descriere
» » Cum să prindă un fazan: habitat, aspect și modalități de capturare a fazanților
© 2021 amigdas.com