amigdas.com

Bird of rasa dandy: descriere detaliată și caracteristici ale elicopterului

Goldfinch-întreținere și îngrijireGoldfinch este un reprezentant luminos și interesant al familiei cu pene. Splinterul are o dispoziție veselă veselă și un spirit natural. Astăzi, o mulțime de oameni păstrează această pasăre frumoasă la domiciliu, pentru că penajul luminos al aurului îi place ochiul, iar buzunarul vesel ridică starea de spirit. În plus, păsările din rasa de aur sunt excelente în antrenament. Dacă începeți să studiați cu o pasăre, o puteți învăța, de exemplu, să transportați apă în ciocul dvs. în alimentatorul dvs. și să faceți alte trucuri de distracție.

Plată de aur: specii și habitat

Această mică pasăre elegantă nu poate fi găsită în păduri de pădure groase. Blackhead dandy preferă condiții mai plăcute pentru viață. Poante rare, livezi sau plantații mici - acolo e cel mai ușor de întâlnit această pasăre frumoasă.

emoționant trăsătură birdies este faptul că tocurile de aur poartă cu ușurință iarnă. Doar o mică parte dintre ei merg la iarnă în regiunile sudice. Cea mai mare parte din această rasă interesantă hibernează în locul ei obișnuit și violent. Deci, ei sunt homebodies care nu le place să călătorească.

Printre reprezentanții acestei rase există mai multe tipuri. Fiecare specie are propriile caracteristici, trăsături distinctive și locuri preferate habitat. Printre păsările rasei,

 • iernatic. Cel mai adesea, reprezentanții acestei specii se găsesc în Kazahstan, pe teritoriul Asiei Centrale, precum și în partea centrală a Siberiei.
 • Blackheads. El preferă în cea mai mare parte să locuiască în partea centrală a Europei, dar puteți întâlni reprezentanți ai acestei rase în partea estică a Siberiei și chiar în nordul Africii.
 • Chizhi. Practic, acest tip de dandies trăiește în America, în partea de nord. De asemenea, reprezentanți ai acestei specii se găsesc în pădurile din Europa și Asia.
 • câneparcânepar.Aceste păsări cuibăresc în principal în Europa și în Asia de Est (Japonia, China, Republica Coreea).
 • redpoll obișnuite, alpinism și scufundări de cenușă. Probabil că este cel mai blând reprezentant al dandy. Dintre aceste pene, frig, numai viermii nu se tem de frig, deci se găsesc în partea de nord a Eurasiei și în America de Nord. Dar chiar și ei preferă iernarea în Asia de sud, unde este mai caldă. Dansuri de dans montane în culmile montane asiatice. Dar dansul de dans ashes traieste in nordul Rusiei si in Scandinavia vecina.

Aspectul unei pasari

Goldfinch este o pasăre foarte frumoasă cu penaj strălucitor, exotic. De aceea această pasăre a fost atât de iubită de mulți iubitori de păsări.

Reprezentanții acestei rase sunt foarte diferiți, în funcție de specie. Deci, în zgura de negru, o caracteristică distinctivă este o specie roșie pe partea din față a capului. Aripile fantelate cu cap negru sunt decorate cu incluziuni negre și galbene. Coada păsării nu este foarte lungă, negru cu dungi albe.

Cu capul gri apariție minte foarte asemănătoare cu fratele său. Singura diferență este în partea occipitală a capului păsării. Nu are o culoare atât de întunecată, de fum.

Femelele de aur sunt practic la fel ca și bărbații. Prin urmare, un simplu locuitor să ia în considerare diferențele este aproape imposibil. Chiar și în mărime, aceste păsări sunt exact la fel. Singura diferență care face posibilă diferențierea unui bărbat de o femeie este o bandă roșie deasupra ciocului, care la bărbați este puțin mai mare.

Caracteristici principale

Toți reprezentanții rasei de dandieri au o specialitate grație și rafinament. Pasarile sunt foarte pline de viata si mobilitate. Acestea sunt adevărate fidgeturi în familia cu pene. Shcheglu are nevoie în mod constant de undeva să sară, să prăjească semințele, să rupă niște bucăți. Picioarele lor sunt foarte tenace, astfel încât pasărea se lipeste cu ușurință de ramuri și se mișcă de la o la alta.

De obicei, aceste păsări se mișcă în turmele mici, împrăștiate doar pentru a crea un cuib. Și cum vor cânta lacrimile de aur! Masculul din sezonul de împerechere este inundat cu trilogii melodice frumoase, pe care le puteți bucura de ore întregi. Chawlele de păsări cântă aproape pe tot parcursul anului, tacite pe o perioadă scurtă de timp.

Ce hrană preferă?

favorit trata reprezentanții acestei rase sunt semințe și boabe. Prin urmare, acasă, puteți folosi cel mai comun amestec de cereale pentru păsări ca un tratament. Mâncarea aviară este bogată în vitamine și oligoelemente, necesare pentru o viață normală a păsărilor. Principalul lucru pe care trebuie să-i acordați atenție la alegerea alimentelor este prezența semințelor de ulei. Acestea sunt principala sursă de energie pentru aceste păsări mici, vioi.

Seminte si boabe de aurRăsfățați animalul cu semințe de in, susan, semințe de floarea-soarelui sau cânepă. Nu uita de nuci. Ei sunt foarte pasionați de pietre aurite, mai ales dacă sunt nuci de pin.

În plus față de cereale, puteți adăuga hrană diverse verdeață, în special ramuri tinere de copaci conifere. De asemenea, pasărea se bucură de tot felul de grămezi de insecte, ouă de furnici și alte delicatese bizare de pasăre.

Hrăniți animalul de companie cel puțin de două ori pe zi. Dacă pasărea a început să dispară penajul, înseamnă că ceva lipsește de la elicopter și merită revizuită abordarea nutriției. Este foarte important să se respecte echilibrul minerale-vitamina din dietă. La mâncarea principală se adaugă cu siguranță tot felul de minerale suplimente. Cum ar fi:

 • nisip granular;
 • argilă;
 • carbon activ;
 • lemn de frasin;
 • cretă;
 • coji de ou măcinat;
 • mici scoici.

Toate aceste suplimente sunt o rație zilnică obligatorie. Și apoi pasărea va fi activă, sănătoasă și veselă.

Cum să conțină în mod adecvat aurul

Pentru un prieten cu pene să se simtă bine și confortabil, are nevoie de un spațiu și mare celulă, unde se poate muta în siguranță. Periodic, trebuie să li se permită să zboare în jurul casei. Trebuie să ai grijă de cușcă cât mai atent posibil. De câte ori este posibil, de preferat în fiecare zi, curățați și spălați cuștile și schimbați apa în vasul de apă.

Periodic, cusca trebuie să fie dezinfectată, turnând tije metalice cu apă clocotită. Perchurile trebuie, de asemenea, să fie curățate în fiecare zi, deoarece sunt pline de paraziți.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Păcii obișnuiți: cum arată, diferențele dintre femeie și bărbatPăcii obișnuiți: cum arată, diferențele dintre femeie și bărbat
Cine este o pasăre atât de mare și cum arată?Cine este o pasăre atât de mare și cum arată?
Duck mandarin: unde locuieste si ce este interesantDuck mandarin: unde locuieste si ce este interesant
Bird joke-mockingbird: cum arată și ce se hrăneșteBird joke-mockingbird: cum arată și ce se hrănește
Ce arata o pasare de miel, alimente si speciiCe arata o pasare de miel, alimente si specii
Duck rață mandarin în cazul în care există o pasăre de tangerine interesantDuck rață mandarin în cazul în care există o pasăre de tangerine interesant
Cine este o pasăre grișă: o descriere a rasei, a habitatului acesteiaCine este o pasăre grișă: o descriere a rasei, a habitatului acesteia
Bird Turako: descriere și tipuri de bananeideBird Turako: descriere și tipuri de bananeide
Evaluarea celor mai rare păsări din lumeEvaluarea celor mai rare păsări din lume
Păsări cu piept roșu și cioc galbenPăsări cu piept roșu și cioc galben
» » Bird of rasa dandy: descriere detaliată și caracteristici ale elicopterului
© 2021 amigdas.com