amigdas.com

Roșu roșu și pestriț: cum să înfrumuseța un papagal

Descrierea exterioară a lui RosellPapagalii Rosella - o pasăre de dimensiuni medii, cu o coadă largă. Lungimea corpului lor poate fi de până la treizeci și cinci de centimetri. Coada are forma unui triunghi, adică, pene cu dimensiuni descrescătoare provin din pene centrale.

Habitatul Rosellas este în principal Australia și cele mai apropiate insule.

Ei zboară foarte bine, se mișcă perfect pe pământ.

Conținutul papagalului

În sălbăticie, baza nutriției acestor păsări este iarbă și plante, precum și fructe și larve de insecte.

Hrănirea acestor păsări nu este dificilă. Aceștia pot mânca același tip de mâncare. Acesta poate fi alimente canari sau mei. În mod necesar, dieta lor trebuie să fie îmbogățită cu vitamine, uneori puteți da viermi sau viermi de sânge.

Păstrează papagalul într-o cușcă sau cameră spațioasă. Aceste păsări sunt foarte pasionat de zbor, astfel încât o pasăre va avea nevoie de o suprafață de 3 metri pătrați. m. Dacă le țineți într-un spațiu strâns, ele nu se vor înmulți și nu vor crește. Ele trebuie eliberate în mod necesar pentru a putea zbura.

Aceste păsări sunt foarte îndrăgostite de înot, astfel încât în ​​camera în care trăiesc, trebuie să puneți un recipient de apă. Ei pot trăi în cuști închise în aer liber, dar nu pot tolera temperaturi sub 10 grade Celsius.

Domesticirea papagalilor

Cum să ai grijă de un papagalPentru a înfrunta un papagal este destul de simplu. Aceste păsări sunt foarte drăguțe pentru oameni și se vor obișnui repede cu ei. Dar există câteva trăsături care trebuie luate în considerare atunci când îmblânzi o rosella sălbatică.

Având în vedere inteligența lor ridicată, aceste păsări sunt foarte curioase, astfel încât se pot afla într-o situație nesigură pentru viața lor.

Cei care sunt noi în întreținerea de papagali la domiciliu, este mai bine să nu începeți o rosella, deoarece aceste păsări necesită multă atenție. Păsările nu strică lucrurile proprietarului ei trebuie să aibă jucării. Nu poți păstra această pasăre într-o cușcă cu un papagal obișnuit, deoarece există conflicte serioase între ei.

Reproducere de Rosella

La domiciliu reprezentanții acestei specii rar reproduc, excepții sunt posibile dacă condițiile sunt create care sunt aproape de sălbăticie. Foarte adesea începătorii în reproducerea de papagali sunt cumpărați de doi indivizi de același sex, deoarece culoarea femeilor și bărbaților este foarte asemănătoare. În cazul în care toate acestea se dovedesc a obține o pereche de rozete, ei sunt destul de succes în producerea de descendenți. Ambii părinți au grijă de pui până când zboară din cuib.

Cuiburile pot fi O cutie mică de 30 * 30 centimetri. În partea de jos a casei puteți așeza piloni sau paie.

La un moment dat femelele plasează până la șase ouă. Femelele sta pe ouă timp de trei săptămâni, apoi după ce porcinele se deschid în primele zile, femelele le hrănesc și apoi masculul. Puii au un penaj mic de doi ani, apoi devin ca părinții lor.

Soiuri de Rosella

Care sunt tipurile de papagali rosellaRosella verde. Habitatul acestei specii este Australia. Sunt păsări de dimensiuni medii cu un penaj plin de culoare. Capul este, de obicei, de culoare maroniu închis. Gâtul și pieptul lor au o nuanță verde, fruntea este roșie. Bărbații au de obicei mai puține femei în dimensiune. La bărbați, culoarea este mai intensă.

Această specie este ușor de îmblânzit, nu este foarte tare și calmă.

Blednival Rosella diferă culoarea bej a capului și obrajii albi. Culoarea principală este verde - albastră. Bărbații cu femele sunt identici în culoare. Ele se disting numai prin dimensiunea capului (la masculi este mai mare), și există, de asemenea, diferențe în grosimea ciocului.

Mananca aceste păsări în principal larve, insecte mici, semințe de plante și, uneori, fructe de padure.

Această specie este cel mai adesea plantată la domiciliu.

Blackhead Rosella Este o pasăre cu cap negru și obraji albi. Cele mai multe dintre acestea se găsesc în nordul Australiei. Această pasăre trăiește pe malurile râurilor și pe coasta mării. Se hrănește cu semințe de salcâm, fructe și insecte. La un moment dat stau șase ouă, așezat pe ele timp de douăzeci de zile. Ambii părinți îngrășesc puii. Puii pleacă din cuib după 2 săptămâni.

Galben roșu - locuitorul insulei Tasmania. Aceasta diferă de alte soiuri prin aceea că colorarea sa are multe nuanțe diferite. Aceste păsări sunt bine întreținute pe întreaga durată de întreținere în incinte închise pe stradă. Poate transporta temperatura la minus zece grade Celsius. Foarte calm papagali.

Maturitatea sexuală este atinsă cu doi ani. O femela poate sa dea pana la sase oua.

Varza Rosella. Este o pasăre mică cu un penaj foarte frumos. Această specie este cea mai frecventă în Australia. Fiecare rosella de pene are o graniță verde și galbenă, pieptul este roșu, iar aripile sunt albastre.

Rosella roșu. Această pasăre are un cap roșu strălucitor și piept. Bărbații și femelele au o culoare identică. Aceste păsări sunt învățate și nu trăiesc singure. Roșu Rosella este foarte calm, bine locuiți acasă. Aceste păsări trăiesc cam treizeci și cinci de ani. Durata vieții depinde în mare măsură de condițiile de detenție.

Galben-obraz Rosella. Acesta este cel mai mic reprezentant al papagalului. Lungimea corpului lor este de numai douazeci si opt de centimetri. Obrajii acestui papagal sunt galbeni strălucitori. Aceste păsări sunt ușor de îmblânzit și păstrate în captivitate.

Cum să hrăniți rozelle

Dieta acestor păsări este destul de modestă și include următoarele produse:

 • Parrot RosellaFructe, legume
 • verdeață
 • Miere sau canary food
 • porumb
 • nuci
 • fructe de padure

Boli ale papagalului

Orice papagal, fie că este cumpărat într-un magazin sau capturat în captivitate, trebuie să se stabilească separat de alte păsări și să-i monitorizeze starea. Cum mănâncă, cât de mult bea, dacă totul este bun cu penajul.

Cel mai adesea reprezentanții acestei specii sunt bolnavi de următoarele boli:

 • boala papagal
 • viermi
 • variolă
 • micoză
 • salmoneloza
 • Otrăvire cu vopsea

În medie, Rosella trăiește douăzeci de ani.

Cum să-i înveți pe Rosella să vorbească

Puteți învăța aceste păsări să vorbească urmând următoarele reguli:

 • Cum să hrăniți rozelletrebuie să vorbiți în mod necesar cu pasărea
 • Nu sperie pasărea sau nu țipa la ea
 • Includeți o cântec de pasăre sau o puteți cânta singură
 • repetați aceleași cuvinte în fiecare zi

Această pasăre este dificil de învățat să vorbească. Ei încep să cânte mult mai devreme decât să vorbească.

Cât costă o rosella?

Prețul acestui papagal depinde de țară, unde este vândut. Motley, roșu Rosella poate costa până la zece mii de ruble. Blackhead și obrajii galbeni trebuie comandați în avans. Vor costa până la zece mii de ruble.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Tot ce trebuie să știți despre papagali vorbindTot ce trebuie să știți despre papagali vorbind
Cum se determină vârsta unui papagal ondulat: ce să căutațiCum se determină vârsta unui papagal ondulat: ce să căutați
Cum să ai grijă de un papagal ondulat acasăCum să ai grijă de un papagal ondulat acasă
Duck mandarin: unde locuieste si ce este interesantDuck mandarin: unde locuieste si ce este interesant
Cum să înțelegeți despre ce visează papagalul?Cum să înțelegeți despre ce visează papagalul?
Care pasăre este cea mai rapidă din lumeCare pasăre este cea mai rapidă din lume
Papagalul este papagal lacom sau african griPapagalul este papagal lacom sau african gri
Câți ani poate trăi o cioară și o cioarăCâți ani poate trăi o cioară și o cioară
Bird Turako: descriere și tipuri de bananeideBird Turako: descriere și tipuri de bananeide
Păsări Amadina: zebră, orez, japoneză și altelePăsări Amadina: zebră, orez, japoneză și altele
» » Roșu roșu și pestriț: cum să înfrumuseța un papagal
© 2021 amigdas.com