amigdas.com

Caracteristici, caracteristici ale raselor de papagali și numele speciilor de papagali

Nerazluchniki - un fel de papagaliPe planeta noastră, după cum estimează ornitologii, există aproximativ optzeci de rase și aproximativ trei sute de specii de păsări exotice din familia papagalilor. Un număr mare de specii trăiesc în Australia. Sunt reprezentanți ai următoarelor rase: cocoși, cocoși și ondulate. Unele rase, cum ar fi macawii, amazoanele și coada cu coadă, trăiesc în America Centrală și de Sud. Un număr mai mic de specii de "păsări luminoase" se găsește în Asia de Sud și Africa. Toate speciile trăiesc în locuri cu climat tropical și subtropical.

Desigur, toate aceste păsări sunt diferite. Numele rocilor sunt diverse, deoarece reflectă trăsăturile. Aceste păsări își atrag apariția, au culori diferite de penaj, această frumusețe poate fi văzută în fotografie. Multe specii au un dispozitiv vocal care reproduce diferite sunete, dar, din păcate, nu toată lumea poate imita vocea umană. Dimensiunea poate fi de la 8 cm la 1 metru.

Totul despre papagali, felul lor

Tipurile acestor păsări exotice pot fi văzute în fotografie. Aflați cele mai interesante fapte despre ele, familiarizați-vă cu speciile de papagali domestice, studiați comportamentul și principalul fapt interesant este relația cu persoana, acest articol va permite.

Cele mai comune rase de papagali:

 • ondulat
 • cacadu
 • macaw
 • Amazon
 • Jaco
 • Corella

Papagal lumanat

Jucarii pentru papagalii ondulatePasărea cea mai comună din familia papagalilor, Vorbind papagalul ondulat, El este, de asemenea, un animal de companie preferat acasă.

Habitatul și casa acestei specii este Australia. Ei trăiesc în pachete variind de la 30 persoane la câteva sute. Există, de asemenea, efective mari de aproximativ 20.000 de indivizi.

Zborul acestor păsări seamănă cu zborul flăcărilor, mișcările lor sunt atât de ascuțite, încât dă impresia unui singur întreg. Acest lucru le oferă posibilitatea de a se deplasa în siguranță, deoarece există șansa de a deveni o victimă a păsărilor de pradă.

Culoarea principală a acestei specii - verde, există și alte culori de penaj.

La bărbați, spre deosebire de femele, există un capac pe frunte care emite stralucire fluorescentă, această luminozitate ajută la alegerea unui partener în timpul sezonului de reproducere.

Se hrănesc cu semințe de ierburi sălbatice, beau apă din corpurile de apă, în secetă sunt mulțumiți de rouă, tulpini de iarbă și fructe de padure.

Viața unui papagal inducator este în medie de 10 ani, dar unii trăiesc până la 25 de ani.

cacadu

Cockatoo și conținutul său la domiciliuAceste păsări pot fi animale de companie. Acestea aparțin tipurilor de papagali vorbitori. Vocea lor este sonoră și tare. Este ușor să predați un cuvânt uman.

Ei locuiesc în turme în Indonezia, Australia și Filipine.

O trăsătură distinctivă - un trunchi luminos pe cap. În fotografie puteți vedea că culoarea penei lor este albă, dar acestea se găsesc și în culoarea alb-negru.

Cocteaua are un cioc masiv și puternic, cu un cârlig larg.

Se hrănesc cu insecte și cu alimente vegetale. Durata de viață a acestei specii este de 70-90 de ani.

macaw

Hyacint macawO altă faimoasă rasă de papagali este Ara, ale cărei reprezentanți sunt cei mai mari. La domiciliu, pasărea are nevoie de un spațiu mare. Pasărea este foarte zgomotoasă, tare, sociabilă și iubește foarte multă atenție. Ei învață foarte bine, dar nu pot vorbi.

Plumage de culoare este foarte luminos, strălucind cu toate culorile curcubeului. Acest animal de companie are cel mai puternic cioc, care arată ca un cârlig.

Patria acestor oameni frumosi este Brazilia, Peru, Mexic si alte locuri din America de Sud.

Ei iubesc fructele, le oferă ocazia de a face fără apă pentru o lungă perioadă de timp. Speranța de viață în natură este de 50-60 de ani.

Amazon

Lumea papagalilorUn alt tip de papagali vorbitori de casă este Amazonul. Acesta este un papagal mic, cu un corp fizic puternic și o coadă mare, luminată. O trăsătură distinctivă a lui Amazon - Acesta este un cioc rotund puternic, cu o coaste ascuțită la baza acestuia.

În fotografie poți vedea penajul lor frumos, verde, luminos, cu pete de flori galbene, albastre și roșii. Datorită acestor caracteristici distinctive, ele diferă una de cealaltă. Mai puțin de acest tip de papagal Este un miros neplăcut de pene.

Papagalii acestei specii se disting printr-un caracter calm și prietenos, care îi atrage foarte mult pe proprietarii lor. Sunt activi, inteligenți, capabili să învețe și să memoreze cuvintele. Habitatul este pădurile tropicale din America de Sud și Centrală.

Se hrănesc cu fructe, semințe de frunze, fructe de copt de cafea și lăstari de copaci. Ei trăiesc de la 15 ani la 50 de ani.

Jaco

Parrot lăcomitor aloha (vorbitor)În penajul acestei specii, papagalul are două culori primare - cenușă cenușie, cu mai multe margini mai deschise și roșu purpuriu, ceea ce conferă expresivitate coastei. Ele sunt comune în Africa de Vest. Locuiesc în locuri unde există păduri mari și aglomerate. Acești papagali sunt foarte populare pentru păstrarea acasă. Jaco este pasărea cea mai talentată, capabilă să reproducă sunete. Pot aminti o medie de peste 1500 de cuvinte. Ei pot și repetă sunetele electronice, de exemplu, sunetul de telefoane, interfoane și, de asemenea, alarme.

Și, de asemenea, imita sunetul altor păsări care trăiesc pe stradă. Jaco manual și drăguț poate repeta și copia comportamentul gazdei. Alimentele pentru ele sunt fructe de palmier, semințe, fructe și masă de foioase. Ei trăiesc în medie până la 50 de ani.

Corella

Grijă de papagalul papagalVedere populară a papagalilor. Diferența sa principală constă dintr-o țipă înaltă pe cap și o coadă ascuțită, ușor lungă.

Culoarea penelor de reprezentanți ai sexului masculin și feminin este diferită. Barbatul este colorat mai luminos decat femela, asa ca atrage atentia sexului opus. Culoarea masculului este măslin închis, gri, creasta și capul sunt galbene. Ciocul este puțin mai scurt decât cel al Cockatoo. La femele, culoarea este gri, partea inferioară a corpului are o nuanță maronie. Capul și creasta ei sunt de culoare gri, cu o nuanță gălbuie. Corella locuiește în regiunile aride din Australia. În condiții naturale, ele trăiesc în păduri de coastă și în păduri eucalipte deschise.

Principala mâncare este semințele de plante erbacee, arbuști și copaci. Locuiesc 20-25 de ani.

Dimensiunile rocilor considerate mai sus sunt:

 • Grosime: 17-23 cm
 • Cockatoo: 30-60 cm
 • Ara: până la 90 cm
 • Amazon: 25-50 cm
 • Corella: 30-33 cm

Astfel, putem spune că papagali - multispecie, specii interesante și exotice de păsări care pot trăi nu numai în natura frumoasă, sălbatică, dar, de asemenea, perfect adaptate in casa, animale de companie devin bune și favoriții persoanei!

O pereche de paraziți papagaliParrot Laurie - un papagal curcubeuPapagalii regaliPapagal roșu

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Totul despre bufniță: ce mănâncă o bufniță, cum arată, specii de bufnițeTotul despre bufniță: ce mănâncă o bufniță, cum arată, specii de bufnițe
Roșu roșu și pestriț: cum să înfrumuseța un papagalRoșu roșu și pestriț: cum să înfrumuseța un papagal
Păcii obișnuiți: cum arată, diferențele dintre femeie și bărbatPăcii obișnuiți: cum arată, diferențele dintre femeie și bărbat
Bird înghiți. Cum arată și ce mănâncăBird înghiți. Cum arată și ce mănâncă
Penguins: o descriere a speciilor, a trăsăturilor și a locurilor în care trăiescPenguins: o descriere a speciilor, a trăsăturilor și a locurilor în care trăiesc
Cine este o pasăre grișă: o descriere a rasei, a habitatului acesteiaCine este o pasăre grișă: o descriere a rasei, a habitatului acesteia
Structura sistemului nervos și excretor al păsărilor. Organe de senzațieStructura sistemului nervos și excretor al păsărilor. Organe de senzație
Combaterea cocoșilor, varietăți ale acestor păsări și caracteristiciCombaterea cocoșilor, varietăți ale acestor păsări și caracteristici
Câți ani poate trăi o cioară și o cioarăCâți ani poate trăi o cioară și o cioară
Tipuri de maimuțe cu nume, caracteristici ale fiecărei raseTipuri de maimuțe cu nume, caracteristici ale fiecărei rase
» » Caracteristici, caracteristici ale raselor de papagali și numele speciilor de papagali
© 2021 amigdas.com