amigdas.com

De ce sistemul de albire a dintilor la nivel global este eficient si sigur

Agenți de albire pentru dințiFiecare persoană are propria percepție a frumuseții. Dacă frumusețea spiritualului este mai mult sau mai puțin clară, atunci toată lumea vede frumusețea exterioară în moduri diferite. Cineva crede că cifra sportivă este ideală, cineva îi place niște forme curbate, cineva este minunat. Dar, în ceea ce privește albul zâmbetului, nu există opțiuni, nimeni nu consideră că dinții galbeni sunt atrăgători.

Probabil, fiecare persoană, cel puțin o dată în viața lui, și-a albat dinții sau sa gândit la procedură. Fă-o profesional, în scaunul dentistului, puțini sunt rezolvați. Uneori nu este nici măcar o problemă de frică de un dentist, dar costul banal al procedurii și lipsa de timp.

Producătorii mari de paste de dinți populare produc analogii de albire. Astfel de paste includ particule abrazive care scarpină mai mult și distrug smalțul decât luminează. Prin urmare, merită acordată atenție sistemelor de albire acasă care sunt capabile să ofere un rezultat real fără a afecta smalțul.

Sistemul global alb

Smalțul alb nu înseamnă întotdeauna sănătos. Poți să cumperi ieftin, puțin cunoscut, dar anunțat cu ajutorul recenziilor plătite pentru albirea dinților și apoi, plătiți pentru albitatea sănătății. În acest caz, senzația crescută, durerea și arderea mucoasă, poate să nu fie cel mai mare preț în lupta pentru "zâmbetul de la Hollywood".

Dacă citiți recenziile clienților reali pe Internet care se referă la sistemele de albire a smalțului la domiciliu, puteți vedea că majoritatea ratingurilor pozitive sunt date sistemului de albul global. Este recomandat nu numai de către utilizatorii obișnuiți, dar și de dentiștii. Pentru medici în prioritatea siguranței produselor și apoi a proprietăților de albire. Siguranța albului global este unul dintre avantajele sistemului, dar nu singurul.

Caracteristicile sistemului de albire Global white

Set de agenți de albireCreatorii sistemului Global White, au avut grijă să aibă un zâmbet frumos, ar putea oameni care anterior s-au temut să înălbitor smalțul din cauza sensibilității ridicate a dinților. Globul alb acționează foarte ușor asupra smalțului, fără a îl distruge. În ciuda unei astfel de acțiuni stricte, procedura nu devine mai puțin eficientă.

Pentru a asigura siguranța sistemului alb global, nu este necesar să căutați recenzii sau să vă înregistrați pentru o consultare cu dentistul. Este suficient doar să citiți informațiile, care este indicat pe produs. Producătorul nu ascunde compoziția, dimpotrivă, este mândru de siguranța produsului său, astfel încât nu ascunde această informație într-un font mic, aproape indistinguizabil.

În plus față de kitul de albire alb global, producătorul oferă o mare selecție de alte produse care ajută la menținerea rezultatelor și sănătatea dentară. Unele produse sunt într-adevăr unice și vă permit să aveți grijă de albul smalului chiar și în afara casei, de exemplu, spuma de albire.

Setul Global alb

Două sisteme de albire sunt disponibile pentru cumpărare:

 • Global White pentru albire intensivă
 • Global White pentru dinți sensibili

Produsele din kituri sunt aceleași, doar procentul de concentrație a substanței active în gelul de înălbire diferă, iar pentru dinții sensibili este mai mic. În plus, prețul unui set pentru dinți sensibili este mai mic. Fondurile incluse în setul de sistem global de albire a albinelor:

 1. Cum să vă albiți dințiiRemorcher cu silicon. Este necesară protejarea buzelor mucoase. Ajută la menținerea gurii deschise pentru câteva minute
 2. Pastă de dinți cu proprietăți de albire. Volumul de 30 ml
 3. Gel, care îndeplinește sarcina principală de a clarifica smalțul. Volumul de 15 ml
 4. O perie mică cu grămadă artificială, care vă permite să aplicați gelul cu grijă numai pe suprafața smalțului, fără a atinge guma

Cum se utilizează sistemul de albire globală albă?

Chiar dacă totul pare simplu, înainte de a trece la proces, nu este inutil să studiezi instruirea. Este tipărită din spatele cutiei și este prevăzută cu ilustrații, astfel încât nu ar trebui să existe momente de confuzie. Schema de acțiuni:

 1. Pasta de dinți care este în kit trebuie să fie curățate dinții
 2. Puneți retractorul pe loc și așteptați un timp până când dinții se usucă.
 3. Pentru a evita creșterea salivării, între gingie și obraz, puteți pune un tampon sau un șervețel de bumbac
 4. Cu atenție, cu o perie din trusă, aplicați un gel de albire pe dinte, o atenție deosebită ar trebui acordată spațiilor interdentare. Aplicați ușor gelul, nu vă grăbiți, astfel încât să nu lovească guma.
 5. Alegeți timpul și așteptați 7 minute. În acest timp, oxigenul activ, care face parte din gelul de albire, afectează straturile superficiale și mai profunde. Proprietățile reflexive ale smalțului sunt îmbunătățite.
 6. După 7 minute, scoateți retractorul și clătiți gura cu apă caldă.
 7. Utilizați de două ori pe zi.

Albirea gelurilorOpinii despre sistemul de albire globală albă, numai cele mai pozitive. Utilizatorii spun asta dinții se luminează la 4-5 tone în 2 săptămâni de utilizare. În unele cazuri, este posibil să se obțină același efect ca la albirea profesionistă la dentist.

Singurele neplăceri pot fi create prin faptul că în timpul procedurii pacientul ar trebui să fie cu o gură deschisă. Prin urmare, este mai bine să aveți grijă în prealabil că în timpul utilizării globale albe, nimeni nu a intervenit. Evitarea salivării excesive este suficient de simplă, trebuie doar să faceți un depozit pe un șervețel.

De obicei, fondurile din setul global global nu numai că sunt suficiente pentru întregul curs, dar rămâne să o mențină. În acest caz, produsul este recomandat să fie depozitat în frigider și apoi utilizat o dată la fiecare 10 zile.

Sensibilitate crescuta a dintilor, sistemul de albire Global White nu provoaca. Pe Internet, puteți găsi feedback de la bloggeri care au avut senzația de smalț, dar au decis să urmeze un curs de la alb la nivel global. Rezultatul, potrivit mărturiilor lor, a fost uimitor, zâmbetul a devenit alb cu zăpada, problema nu sa înrăutățit.

opinii

Pentru o lungă perioadă de timp am visat să-mi alb pe dinți, nu pe albul porțelanului, dar cel puțin câteva tonuri. Îmi place cafeaua, așa că smaltul se întuneca. Un prieten a dat un set de Global White. Sincer, nu m-am așteptat la un rezultat prea bun. Mă bucur că am făcut o greșeală. Dinții au devenit cu adevărat mai albi.

Am decis să nu-i plătesc pe stomatologi și să-mi albesc dinții. După un studiu atent al tuturor recenziilor, a ales sistemul Global White și nu a regretat acest lucru. Eu folosesc a opta zi, iar dintii mei sunt mult mai usori. Bineînțeles, ele nu sunt albe perle, ca actorii de la Hollywood, dar culoarea este naturală.

Am folosit întregul curs al sistemului Global White, am fost mulțumit. Nu a fost primită albirea fenomenală, dar nu m-am așteptat. Principalul lucru este că dinții au devenit evident mai ușori și, în același timp, au rămas sănătoși. Sensibilitatea nu a apărut. Dar am folosit în plus un gel de remineralizare de la acest producător, poate că a ajutat-o.

Gama Global White de produse de albire

Global White are o gamă foarte largă de produse pentru albirea dinților. Aceasta înseamnă că poți purta cu tine și folosești aproape oriunde, neobservat de ceilalți. Ele sunt ușor de utilizat, iar procesul în sine poate dura nu mai mult de 3 minute.

Creioane de albire albă albă globală

Aplicarea gelurilor de albireCreion pentru albirea dintilor foarte ușor de utilizat. La un capăt, are o perie mică și un gel activ în interior, un volum de 5 ml. Pentru procedură este suficient să zâmbiți în general, stoarceți gelul pe perie și aplicați-l pe dinți. Așteptați 5 minute și clătiți-vă gura cu apă. Feedback-ul de la utilizatori sugerează că produsul poate ușor să ușureze dinții cu 3 tonuri.

Tipuri de creioane pentru albire Global White:

 • Creion clasic
 • Creion, gelul din care are un gust de zmeură, măr sau fructe
 • Un set din care, pe lângă creion, include pastă de dinți albă și gură de protecție

Balsam de albire Global White

Agentul de limpezire conține nu numai oxigen activ, care este responsabil de înălbirea. Sulfatul de magneziu are grijă de remineralizarea luptelor de email-fluorură de sodiu cu tartru. Utilizați produsul cel puțin 2 ori pe zi timp de 15 secunde.

Pastă de dinți globală albă albă

Pentru albirea dintilor, globul alb ofera 2 tipuri de paste de dinti:

 • clasic
 • pentru smalt sensibil

Pastele pot fi utilizate singure sau în combinație cu un sistem de albire. Compoziția pastelor conține microparticule care lustruiesc smalțul, dar nu îl distruge. Xilitolul, care face parte din medicament, suprimă creșterea bacteriilor cariogene. Fluorurile interferează cu creșterea tartrului.

Utilizați pasta globală albă de două ori pe zi timp de cel puțin 2 minute.

Spumă de albire Global White

Cum se utilizează gel global albAlbirea spumei la nivel global alb convenabil pentru că este convenabil să luați cu dvs. și să utilizați oriunde. Recenzii ale persoanelor care poartă bretele spun că spuma nu numai că ajută la menținerea albului dinților, dar îndepărtează perfect resturile de alimente sub arc.

Pentru a utiliza spumă, apăsați doar distribuitorul de cel mult 3 ori, distribuiți produsul în gură, clătiți 15 secunde și scuipați. Pentru a folosi spumă de albire, nu este nevoie de acces la apă. Cantitatea de medicament este de 15 ml.

Albirea spumă albă globală este disponibilă cu diferite arome:

 • menta proaspata
 • fructe ani
 • portocaliu proaspat

Set de albume de alb pentru alb + consolidare

O opțiune excelentă pentru un cadou. Setul include un creion și pastă de albire, precum și o pastă de dinți vitaminizată. Producătorul recomandă folosirea unei paste de albire și a unui creion dimineața, iar seara fortificând pasta vitaminizată.

Contraindicații privind utilizarea sistemului alb global

Opinii despre gelProdusele companiei sunt complet sigure și au trecut toate procedurile posibile de verificare. Cu toate acestea, există cazuri când din utilizarea sa este mai bine să se abțină:

 • Mamele care alăptează, însărcinate
 • copii
 • Cu boli ale gingiilor, cariilor, smalțului microcărcilor
 • alergii

După finalizarea cursului de albire, persoanele care și-au lăsat feedback pozitiv cu privire la utilizarea sistemului global alb, recomandă utilizarea gelului de remineralizare și a spumei de la acest producător pentru a întări smalțul.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Albirea dinților în siguranță la domiciliuAlbirea dinților în siguranță la domiciliu
Metode de albire rapidă a dinților: recomandări și precauțiiMetode de albire rapidă a dinților: recomandări și precauții
Rating-ul bunurilor de albire dintiRating-ul bunurilor de albire dinti
Albirea fâșiilor creastă 3d whitestrips albAlbirea fâșiilor creastă 3d whitestrips alb
Ce ingrediente ar trebui să facă parte din cea mai bună pastă de dințiCe ingrediente ar trebui să facă parte din cea mai bună pastă de dinți
Dinți galbeni: cauze, metode de albire, prevenireDinți galbeni: cauze, metode de albire, prevenire
Albirea dintilor: avantajele si dezavantajeleAlbirea dintilor: avantajele si dezavantajele
Este albirea dintilor sigura?Este albirea dintilor sigura?
Pasta de dinți rox: caracteristicile produsului și nuanțele de alegerePasta de dinți rox: caracteristicile produsului și nuanțele de alegere
Gel pentru albirea dintilor: ce sa alegetiGel pentru albirea dintilor: ce sa alegeti
» » De ce sistemul de albire a dintilor la nivel global este eficient si sigur
© 2021 amigdas.com