amigdas.com

Periuța de dinți philips sonicare: condiții de utilizare

Perie de dinți ultrasonică PhilipsSănătatea umană depinde în multe feluri de starea dinților. Cu ei au existat mai puține probleme, este necesar să le îngrijești în mod regulat. Dacă le curățați periodic, folosind pentru aceste fonduri de calitate scăzută, atunci la un moment dat se pot confrunta cu anumite boli nu numai dinți și gingii, ci și organe importante ale tractului digestiv.

Și caria în acest caz va fi cea mai mică problemă. Prin urmare, este necesar să se acorde o atenție specială alegerii periuței de dinți și a pastei, fără de care este imposibilă menținerea igienei cavității orale la nivelul corespunzător.

Despre știri

În fiecare an, producătorii produc mai multe modele de periuțe de dinți. Și astăzi, mulți dintre compatrioții noștri nu sunt surprinși de un astfel de tip nou de produse, cum ar fi periuțele de dinți electrice. Printre acestea, Philips Sonicare. Pentru a înțelege dacă acest accesoriu este demn de atenție, trebuie să aflați mai multe despre avantajele și dezavantajele sale, precum și despre nuanțele utilizării corecte și a caracteristicilor sale tehnice.

tipuri

Soiuri de periuțe de dințiUnul dintre semnele pe baza cărora este posibilă separarea periuțelor de dinți standard este gradul de moliciune. Modele cu cel mai înalt nivel de moale, experții numesc opțiunea cea mai optimă pentru copiii sub vârsta de 5 ani. Unul dintre acestea este sonicarea periuței de dinți Philips. Poate fi folosit chiar și de persoane care au dinți foarte sensibili.

Perii de duritate medie - cea mai bună opțiune pentru majoritatea utilizatorilor, deoarece utilizarea sa pentru îngrijirea orală nu poate fi doar copii mai mari de 5 ani, dar adulți. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că puteți utiliza numai o periuță de dinți tare pentru a vă îngriji de dinți la sfatul unui medic. În caz contrar, o astfel de inițiativă poate duce la vătămări grave ale gingiilor și dinților.

Accesorii moderne pentru îngrijire dinții au adesea o serie de adaosuri specializate cum ar fi inserții de cauciuc, fire de diferite lungimi, capete de îndoire. Experții diferă în atitudinea lor față de astfel de produse. De asemenea, consumatorii trebuie să-și amintească faptul că aceste perii sunt mult mai scumpe decât cele convenționale. Aceasta înseamnă că înlocuirea lor obișnuită va necesita foarte multe cheltuieli.

Periuțe de dinți electrice

Consumatorii locali s-au întâlnit cu aceste perii acum mulți ani. Există mai multe elemente-cheie în proiectarea lor:

  • compartimentul bateriei;
  • Un cap de curățare care se poate roti alternativ în ambele direcții;
  • panou de control.

Una dintre caracteristicile pensulei este că poate face mult mai multă viteză decât mâna umană. Și asta înseamnă că hatunci își poate peria dinții mai bine decât o perie normală. Astfel de dispozitive sunt oferite cu un anumit set de atașamente, cu care puteți curăța eficient diferitele părți ale gurii.

Dacă aveți nevoie de atașamente Philips Sonicare pentru periuțe de dinți, va trebui să le cumpărați separat pentru dinți, suprafețe ale feței și limbă. Pentru a salva, puteți cumpăra un dispozitiv pentru familia dvs. Apoi va trebui doar să cumpărați o duza separată pentru fiecare membru al familiei.

Perii sonore și ultrasonice

Cum se utilizează o periuță de dinți audioAstfel de dispozitive reprezintă un nou pas în dezvoltarea periuțelor de dinți, la care tot mai mulți utilizatori sunt interesați. Dispozitivele ultrasonice atrag atenția deoarece perii utilizați în ele vibrează la o frecvență de 1,6 MHz.

Datorită unei rate atât de ridicate perii pot penetra cu ușurință în spațiul dintre gumă și dinte la o adâncime de aproximativ 3-4 mm. Din acest motiv, puteți îndepărta cu ușurință tartrul, care se află pe partea invizibilă a dintelui. Și, de fapt, se știe exact ce din cauza acestei depuneri există adesea carii de col uterin. Ca rezultat al vibrației capului, placa devine o masă de spumă, ceea ce înseamnă o întrerupere completă a legăturii dintre ea și dinte.

Este cunoscut faptul că ultrasunetele sunt foarte eficiente în combaterea multor tipuri de agenți patogeni. Dar, în comparație cu el, metoda de curățare a periei electrice oferă cea mai bună calitate, care poate fi apreciată de numeroasele recenzii ale consumatorilor. O caracteristică importantă periuta de dinti Philips sonicare este că nu este necesar pentru ea să cumpere pastă de dinți pentru îngrijirea dinților.

Termeni de utilizare

Primul lucru pe care proprietarul unei periuțe de dinți de acest tip trebuie să știe este că dinții lui nu sunt curățiți în același mod ca de obicei.

  • În nici un caz nu poate face mișcări de translație de-a lungul suprafeței dinților.
  • În timpul curățării, este necesar să opriți duza pe suprafața fiecărui dinte timp de 3-5 secunde, astfel încât să nu atingă decât ușor suprafața acestuia. După aceasta, puteți începe să curățați următorul dinte.
  • Procedura de curățare a dinților poate fi aleasă independent. În acest caz, este necesar să vă amintiți un sfat important pe care producătorii îl dau clienților - nu puneți presiune asupra dinților și țineți-l prea mult pe perie.

Pot fi deteriorate periuțele de dinți electrice?

Aplicarea unei periuțe de dințiCu peria electrică Philips sonicare este destul de ușor să păstrați gura curată. Cu toate acestea, nu este recomandat să-l utilizați prea des, altfel veți face rău în loc de bine. Accesorii de acest tip nu sunt destinate utilizării zilnice. Pentru a preveni erorile grave, asigurați-vă că vă consultați medicul dentist înainte de a achiziționa acest dispozitiv. Poate că puteți fi combătut de utilizarea sa pentru îngrijirea dentară.

Principiul de funcționare a acestei perii este de așa natură încât afectează numai acea parte a dintelui care se află lângă rădăcină. Dacă o persoană are o anumită boală dentară, gingiile pot cădea uneori ușor, expunând partea rădăcinii dintelui. Dacă utilizați peria prea des, atunci, în conformitate cu dentiștii, destul de curând o persoană poate începe să-și slăbească dinții.

Perii pentru copii

Astăzi la vânzare este posibil să se găsească atât perii ultrasonice cât și electrice, pe care copiii mici le pot folosi pentru îngrijirea dinților. De obicei, aceste perii se ocupă sub formă de jucării. Ele sunt o opțiune ideală pentru copii, deoarece percep acest accesoriu util ca jucărieu și poate petrece mult timp cu el.

Dar trebuie să țineți cont de faptul că un copil poate să se îmbrace atât de mult în joc încât nu vrea să se obișnuiască cu procedura de igienă foarte necesară. Fără înțelegerea esenței sale, va fi dificil pentru o persoană să dezvolte o memorie fizică a mâinii, deoarece părinții își asumă adesea responsabilitatea de a-și curăța dinții copiilor. Nu toată lumea își poate învăța copiii să folosească o perie singură. Acest lucru este adesea împiedicat de greutatea mare a produsului, precum și de prezența unei surse de alimentare în proiectarea sa.

Philips oferă astăzi un tip special de dispozitive dentare - sonicare electrică Philips pentru copii. Acest dispozitiv este conceput pentru copii mici și poate ajuta cu ușurință să învețe cum să aibă grijă de dinții lor.

Unicitatea acestei perii este că poate fi sincronizată cu aplicațiile de antrenament într-un smartphone sau tabletă. Apoi, o procedură plictisitoare pentru îngrijirea orală devine un joc foarte interesant. Copiii înșiși pot alege cea mai bună opțiune pentru setarea dispozitivului pentru o curățare mai convenabilă și mai eficientă a dinților. Acest lucru este facilitat de moliciunea gramada, care nu este capabilă să rănească gingiile și smaltul.

Philips sonicare periuta de dinti Este, de asemenea, potrivit pentru acei consumatori care intenționează să-l folosească pentru îngrijirea sistemelor de suport. Nu vă faceți griji că produsul le va face rău. Deși încă experții recomandă utilizarea unei perii electrice convenționale. Ecografia în această privință nu este cea mai bună soluție, deoarece poate distruge baza brațelor.

Lista de preturi

Pentru a începe luarea în considerare a periilor electrice pentru îngrijirea dinților, ar fi de dorit de la modelul Philips Sonicare Diamondclean Black HX9352. Pe piața rusă, a apărut relativ recent, astfel încât nu toată lumea știe despre caracteristicile acestei noutăți. În primul rând, trebuie spus că această perie este realizată într-o culoare neagră elegantă. Acesta este prevăzut cu un carcasă specială pentru o transportare ușoară, care servește simultan ca încărcător și are o ieșire USB pentru acest lucru. Mai mult la periuța de dinți sunt atașate:

  • încărcător de baterie;
  • două sfaturi pentru îngrijirea dentară;
  • un set de capace pentru depozitarea igienică a duzelor;
  • adaptor de priza.

Care sunt tipurile de periuțe de dinți?Produsul este acoperit de o garanție de doi ani de la producător. Dintre caracteristicile modelului, merită să fie evidențiată prezența a cinci moduri diferite de funcționare. Are o baterie, datorită căreia peria poate funcționa fără încărcare suplimentară timp de până la 3 săptămâni. În magazine, puteți cumpăra acest model de periuță electrică de 14 tone.

Modelul următor, pe care aș dori să o consider - Philips Sonicare Cleancare - HX6511. Merită o atenție parțială din cauza prețului mai mic. Prima dată când se poate utiliza într-un mod special, care este special conceput pentru a fi obișnuit. După cunoștința tuturor posibilităților, peria poate fi transferată într-un mod intensiv de operare.

Trebuie spus că acest model de periuță de dinți Philips nu este impermeabil. Din aceasta este necesar să fii atent cu ea și să nu o scufundi, precum și părți individuale în apă. Acest lucru este precizat în instrucțiunile de utilizare, care sunt incluse în dotarea standard a acestei perii. Pentru a începe curățarea dinților cu o perie electrică este necesară numai după ce proprietarul se asigură că toată suprafața sa uscat.

Periajul durează aproximativ 24 de ore. În același timp, încărcarea bateriei este suficientă, așa că ar putea lucra 40 de minute. Amintim că, în medie, curățarea nu durează mai mult de 2 minute, este ușor de calculat că o încărcare a bateriei va dura mult timp. Un model similar de periuță de dinți electrică poate fi achiziționat pentru 3-6 tp.

Recenzii clienți

Recenzii despre periuțe de dințiO persoană care trebuie să se grăbească să lucreze sau să studieze dimineața devreme trebuie să-și găsească timp să își perie dinții în programul său, deși acest lucru nu este întotdeauna posibil. Este foarte dificil să efectuezi această procedură obligatorie seara, când e timpul să te retragi la culcare. După ce vine acasă, forța este suficientă doar pentru a ajunge în pat și a adormi. Datorită dispozitivului tehnic în cauză, puteți transforma cu ușurință procedura plictisitoare într-un proces mai plăcut. Cunoscând acest lucru, mulți oameni nu refuză o astfel de oportunitate.

Majoritatea cumpărătorilor pe experiența personală s-au asigurat că periuțele de dinți electrice și ultrasunete Philips mult mai eficient decât orice mijloc tradițional Igiena personală, pe care mulți dintre noi au trebuit să o folosească în ultimii ani. Cu ajutorul periilor electrice, puteți curăța temeinic dinții de pe placă și le puteți face mai albi. Este de remarcat faptul că acest efect este atins chiar și fără utilizarea unor compuși speciali de albire.

periuțe de dinți electrice face posibilă pentru a salva pe pasta de dinti, precum și instrumente și proceduri de albire și curățare igienică, care este de dorit să se efectueze la fiecare trei luni într-un cabinet stomatologic. O astfel de îngrijire dentară poate reduce riscul de a cariilor dentare și distrugerea smalțului dinților din cauza a apărut pe placa ei de col uterin. Acesta este unul dintre principalele motive pentru a fi mai puțin frecvent în cazul în care nu este iubit de multe clinici stomatologice.

concluzie

Pensulă ultrasonică și sunet de la filigranePeriuțe de dinți electrice, despre care au auzit recent mulți oameni, au devenit un nou pas în îmbunătățirea accesoriilor cunoscute pentru îngrijirea orală. Astăzi sunt produse de multe companii, inclusiv Philips, care are în sortiment multe modele notabile de periuțe de dinți electrice.

Dintre acestea, în special demn de remarcat este modelul sonicare Philips, care a fost de preferința multor utilizatori. În primul rând, acest lucru se datorează faptului că nu numai că economisește timp și efort, ci asigură și o înaltă calitate a curățării dinților de la diferiți contaminanți. Datorită acestui lucru, o persoană poate mai puțin timp pentru a se dedica unei proceduri neplacute și a-i cheltui pe lucruri mai utile.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce se întâmplă dacă nu vă spălați dinții deloc?Ce se întâmplă dacă nu vă spălați dinții deloc?
Cum sa alegi cea mai buna periuta electrica de dintiCum sa alegi cea mai buna periuta electrica de dinti
Îndepărtați cu profunzime și corect dinții. Cum sa-ti faci dintii curatÎndepărtați cu profunzime și corect dinții. Cum sa-ti faci dintii curat
Cum să vă spălați dinții în mod corespunzător și adeseaCum să vă spălați dinții în mod corespunzător și adesea
Cât de des trebuie să-mi schimb periuța de dințiCât de des trebuie să-mi schimb periuța de dinți
Ce periuță de dinți este mai bună: tipuri și descriereCe periuță de dinți este mai bună: tipuri și descriere
Pasta de dinți `colgate`. Componența remedierii și a variantelor salePasta de dinți `colgate`. Componența remedierii și a variantelor sale
Ce fel de periuță de dinți să alegeți: tipuri, descriere și caracteristici aleseCe fel de periuță de dinți să alegeți: tipuri, descriere și caracteristici alese
Periuța de dinți electrică pentru copii: tipuri și descrierePeriuța de dinți electrică pentru copii: tipuri și descriere
Îngrijirea orală: Reguli de bază și recomandăriÎngrijirea orală: Reguli de bază și recomandări
» » Periuța de dinți philips sonicare: condiții de utilizare
© 2021 amigdas.com