amigdas.com

Balsam conditionat: instrucțiuni de utilizare

Agent de clătire Balsam din lemnExistă opinia că menținerea sănătății dinților este ușoară. Cu toate acestea, aceasta este o concepție greșită, pentru că trebuie să știți cum să alegeți nu numai pasta și peria, ci și un balsam pentru gingii. Starea cavității orale depinde în mare măsură de acest remediu, deoarece poate elimina bacteriile care rămân după curățarea dinților și, de asemenea, împiedică apariția diferitelor boli dentare.

Pentru astăzi în farmacii este posibil să se întâlnească o mulțime de agenți de clătire pentru o gură. Multe dintre ele sunt reprezentate și produse străine. Cu toate acestea, dacă merită să plătiți o sumă de bani pentru ei, dacă astăzi există disponibilă pentru fiecare remediu intern, produs sub numele de Forest Balsam. Acest agent de clătire conține multe componente utile care îi ajută să îndeplinească în mod eficient sarcina care îi este atribuită.

De ce am nevoie de un balsam pentru gingii?

Cu curățarea calitativă neregulată sau insuficientă a cavității orale, microorganismele patogene, precum și reziduurile alimentare pot să se acumuleze în cele din urmă. La început, o persoană nu poate nici măcar să simtă că are o placă dentară microbiană în gură. Dar, în timp, începe să se strânge mai aproape de smalț și să se transforme în depozite solide.

Dacă acestea nu sunt îndepărtate în timp, atunci mai târziu ele formează tartru, care poate duce la apariția diferitelor boli parodontale. Placa este periculoasă deoarece este un mediu favorabil pentru dezvoltarea bacteriilor patogene în cavitatea bucală. Este plină pentru o persoană nu numai prin apariția respirației urâte, ci și prin alte probleme la fel de serioase.

Pentru a evita astfel de boli, este necesar să se respecte un set de reguli simple:

 • forteobișnuiți-vă în fiecare zi să îndepărtați plăcile dentare din gură, folosind o pensulă și o pastă naturală;
 • Fiecare procedură de curățare a dinților este finalizată cu o clătire cu un agent de clătire.

Datorită utilizării regulate a acestui produs, puteți spori efectele pozitive ale periei dinților și, de asemenea, eliminați bacteriile rămase, ceea ce vă va ajuta să vă îmbunătățiți considerabil starea cavității bucale. Agentul de limpezire este, de asemenea, recomandat pentru că este capabil să prevină apariția gingiilor sângerânde, precum și multe boli ale danturii.

Forma de eliberare și compoziție

Agent de clătire pentru cavitatea bucală Balsamul de pădure este disponibil în farmacii sub forma unei soluții verde închis care are un miros răcoritor specific. Produsul este vândut într-o sticlă de plastic, are un capac și un capac, care este utilizat ca recipient de măsurare. Vă permite să determinați cu ușurință o singură doză de clătire.

Producătorul oferă Balsam din lemn în 12 variante, fiecare fiind livrat farmaciilor în capacități de 250 ml. Pentru fiecare procedură, trebuie să cheltuiți o cantitate foarte mică de clătire, ceea ce o face foarte economic. În farmacii, o sticlă costă aproximativ 90-140 ruble.

structură

Compoziția balsamului poate fi următoarea: substanțe active:

 • extract de gălbenele. Are capacitatea de a elimina rapid durerea.
 • Cherestea de stejar. Are efect hemostatic asupra gingiilor, elimină umflarea și dezinfectarea membranelor mucoase ale gurii.
 • cătină. Un produs terapeutic care are un efect calmant și vindecător.
 • Extracte de zmeură și mure. Au proprietăți antioxidante, ajută la accelerarea procesului de regenerare tisulară.
 • Cu inflamațieurzica. Oferă cavitatea orală cu vitamine vitale, precum și microelemente, ajută la menținerea unei imunități locale ridicate.
 • romaniță. Are proprietăți antiinflamatorii, ajută la eliminarea respirației urinare.
 • Extracte brute. Are efect antiinflamator și tonic, începe procesul de recuperare a membranelor mucoase ale gurii.
 • propolis. Are un efect pronunțat de dezinfectare.

Balsamul Rinser Wood conține nu numai ingrediente naturale, ci și o serie de substanțe auxiliare care asigură stocarea pe termen lung a produsului și alte proprietăți importante importante. Aceste substanțe sunt necesare, printre altele, pentru a spori pozitivitatea acțiunile principalelor componente:

 • apă distilată;
 • un umectant;
 • alcool;
 • mixer;
 • blocare;
 • emulgator;
 • antistatic.

Datorită prezenței acestor substanțe, balsamul obține o anumită culoare, gust și, de asemenea, o durată de depozitare prelungită. Acestea nu reprezintă un pericol pentru sănătate, deoarece acestea se găsesc în multe produse moderne de clătire în gură.

demnitate

Dacă vă clătiți în mod regulat gura cu acest produs util, vă va ajuta să eliminați multe probleme care nu pot fi tratate întotdeauna cu procedura obișnuită de stomatologie. Balsamul Rinser Wood este foarte popular printre mulți dintre compatrioții noștri, iar acest lucru se datorează în primul rând prezenței următoarelor avantaje:

 • eliminarea eficientă a depozitelor dentare. Chiar dacă vă periați în mod regulat dinții cu pastă de dinți, vă va ajuta să îndepărtați germenii numai de pe suprafața smalțului. Rinser este, de asemenea, capabil să pătrundă în locurile greu accesibile și să pună în ordine obrajii, cerul, limba și gingiile. Cel mai adesea, aceste zone nu sunt atente, ceea ce duce la acumularea unui număr mare de bacterii în ele.
 • Profilaxie continuă și continuă. Agentul de clătire diferă de pasta de dinți obișnuită prin faptul că nu se spală după utilizare. Ca urmare, componentele utile ale remedierii rămân pentru o lungă perioadă de timp pe mucoasa orală, oferind protecție pentru restul zilei.
 • Cost redus, ușor de utilizat.
 • Sortiment larg. Astăzi, farmaciile oferă o varietate de opțiuni pentru clătire, fiecare dintre acestea fiind conceput pentru a rezolva anumite probleme ale cavității bucale.

Unul dintre principalele motive pentru popularitatea produsului este balsamul de lemn cu inflamație a gingiilor - o valoare excelentă pentru bani. Având în vedere proprietățile sale utile, veți fi cu siguranță mulțumiți de achiziția sa.

Indicații pentru utilizare

Instrucțiunile pentru balsam indică faptul că acesta pot fi utilizate în următoarele patologii:

 • pentru a preveni bolile orale;
 • pentru a reduce numărul de bacterii capabile să provoace boli dentare;
 • pentru a menține imunitatea locală, precum și pentru a începe procesul de regenerare a mucoasei orale;
 • pentru a combate inflamația în cavitatea bucală, precum și pentru a elimina gingiile sângerate și focarele de carii.

Contraindicații

În ciuda multor avantaje pe care le are clătirea cu balsam, nu toată lumea poate să o aplice. În instrucțiunea sa este prezentată lista condițiilor în care acest mijloc este contraindicat aplicării:

 • în timpul alăptării, precum și a sarcinii, medicamentul poate fi utilizat numai cu permisiunea medicului. Având în vedere faptul că astăzi nu există informații cu privire la efectul componentelor active ale produsului asupra fătului, cel mai bine este să nu îl aplicați pe cont propriu;
 • hipersensibilitate la principalele componente ale medicamentului;
 • cu vârsta mai mică de 7 ani.

Privire de ansamblu asupra conducătorilor populari

În gama producătorului de astăzi, există suficiente opțiuni pentru o clătire în gură, printre care fiecare consumator va fi în măsură să aleagă produsul cel mai potrivit pentru el:

 • forte. Un remediu care luptă efectiv împotriva bolilor care cauzează bacterii și este capabil să elimine inflamația în gură. Efectul terapeutic al medicamentului se datorează prezenței unor componente cum ar fi coaja de stejar, decoctări de 3 ierburi, extracte de mușețel, căpșuni, zmeură. Puteți să-l cumpărați în farmacii pentru 140 r.
 • Prospețime naturalăProspețime naturală. Acest instrument conține un decoct de plante medicinale, urzică, sunătoare, mușețel, șarpe, extract de ceai alb și suc de aloe vera. Datorită componentelor conținute în acesta, medicamentul elimină rapid inflamația, întărește țesutul gingival și permite, de asemenea, o lungă perioadă de timp pentru a menține respirația proaspătă. În farmacii acest medicament poate fi cumpărat pentru 100 de ruble.
 • Cu inflamație. Compoziția acestui agent de clătire include substanța fetoproteină. Se luptă eficient cu procesele inflamatorii în cavitatea bucală, ajută până la 12 ore pentru a menține respirația proaspătă, începe procesul de regenerare a țesutului gingival. În farmacii poate fi achiziționat pentru 95 de ruble.
 • Pentru dinți sensibili. Structura acestui instrument include măceșul, suc de aloe vera, bulion ierburi utile, extract de galbenele. Datorită componentelor active, folosind această apa de gura puteți elimina rapid sangerarea gingiilor, parodontale furnizează elemente esențiale urme, pentru a preveni apariția plăcii, precum și a face mucoasa mai puțin sensibile la schimbările bruște de temperatură. În farmacii acest produs este oferit la un preț de 180 de ruble.
 • Protecție intensivă. Conține decoctări curative, extract de sunătoare, propolis. Aceste componente ajută la calmarea țesutului rănit al gingiei, la accelerarea procesului de regenerare parodontală și la lupta cu focarele inflamatorii. Puteți cumpăra acest medicament în farmacie pentru 85 de ruble.
 • Albirea naturalăAlbirea naturală. Compoziția acestui produs include extracte din ierburi naturale, aloe vera, brad. Îndepărtează rapid roșeața, ajută la restabilirea culorii naturale a smalțului, curăță cavitatea bucală a plăcii și are și un efect de albire. În farmacii acest produs poate fi achiziționat pentru 100 de ruble.
 • Protecție intensivă după 50 de ani. Acesta este poziționat de către producător ca un balsam pentru persoanele în vârstă, poate fi folosit pentru îngrijirea membrelor artificiale. Includes Structura înseamnă Hypericum, propolis si alte componente medicale care impreuna ajuta la incetinirea procesului de imbatranire, în cavitatea orală, și concura eficient cu microflora patogenă și îmbunătățirea sănătății dentare. În farmacii acest instrument este disponibil la un preț de 105 r.
 • Proaspăt de menta. Pe baza numelui, este clar că conține extract de menta. De asemenea, acest agent de clătire include și alți excipienți. Datorită unei compoziții bine selectate, aceasta ajută la menținerea respirației proaspete timp de până la 12 ore. Puteți să-l cumpărați în farmacii pentru 115 ruble.

Pentru a obține efectul maxim pozitiv, agentul de clătire trebuie utilizat împreună cu pastele de dinți și periile acestui producător în aceeași serie. În acest caz, efectul acestor fonduri în îngrijirea cavității bucale va fi întărit, ceea ce va asigura o protecție maximă împotriva bolilor dentare.

Agent de clătire balsam de lemn pentru gingii: cum se utilizează

Aflați cum să aplicați un balsam. Un balsam din lemn poate fi chiar copil. Pentru aceasta, citiți instrucțiunile înainte de utilizare și urmați exact recomandările:

 • Proaspăt de mentaÎnainte de a folosi agentul de clătire, este necesară o procedură de igienă tradițională pentru curățarea cavității bucale;
 • Ia capacul, pana la maxim balsamul pentru cozoroc, iar apoi se clătește gura și să scuipe afară, timp de 30 de secunde;
 • astfel încât produsul a avut efectul așteptat pozitiv, clătirile trebuie efectuate cel puțin de două ori pe zi timp de 30 de zile. După efectuarea unui curs complet, este recomandabil să faceți o pauză, după care poate fi reluată.

În timpul utilizării agentului de limpezire trebuie să se țină seama de o serie de restricții. După procedura, trebuie să vă abțineți de la alimente și băuturi timp de o jumătate de oră. În cazul în care cauza clatiti reacții alergice neplăcute, trebuie să întrerupeți imediat utilizarea acesteia și să consulte un specialist pentru asistență în selectarea un mijloc mai sigure.

concluzie

Pentru a menține frecvența maximă în cavitatea bucală, nu este suficient să vă periați dinții cu pastă de dinți și perie. În plus, este util să folosiți o apă de gură specială. Balsamul de pădure poate îmbunătăți eficacitatea procedurii de curățare a dinților și poate elimina bacteriile rămase în locurile greu accesibile și reziduurile alimentare. În același timp, acest agent de clătire nu este recomandat pentru utilizare singur, din cauza prezenței anumitor contraindicații. Pentru ca aceasta să nu cauzeze reacții alergice, va fi mai bine să consultați mai întâi un specialist cu privire la oportunitatea aplicării sale.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Îndepărtați cu profunzime și corect dinții. Cum sa-ti faci dintii curatÎndepărtați cu profunzime și corect dinții. Cum sa-ti faci dintii curat
Cum să vă spălați dinții în mod corespunzător și adeseaCum să vă spălați dinții în mod corespunzător și adesea
Pastă de dinți, tratamente dentare și gumăPastă de dinți, tratamente dentare și gumă
Spălarea gurii: alegerea pe care să o utilizațiSpălarea gurii: alegerea pe care să o utilizați
Instrucțiuni pentru utilizarea medicamentului parodontocid, spray și gelInstrucțiuni pentru utilizarea medicamentului parodontocid, spray și gel
Îngrijirea orală: Reguli de bază și recomandăriÎngrijirea orală: Reguli de bază și recomandări
Președinte pastă de dinți: tipuri și descrierePreședinte pastă de dinți: tipuri și descriere
Manualul utilizatorului Glister Amway - pastă de dinți amwayManualul utilizatorului Glister Amway - pastă de dinți amway
Cum se utilizează ață dentară în timpul brațelor: reguli de curățare și sfaturiCum se utilizează ață dentară în timpul brațelor: reguli de curățare și sfaturi
Pasta de dinti `balsam de padure` - compozitie si producatorPasta de dinti `balsam de padure` - compozitie si producator
» » Balsam conditionat: instrucțiuni de utilizare
© 2021 amigdas.com