amigdas.com

Milbemax pentru pisici și câini de la viermi. Instrucțiuni de utilizare

Milbemax pentru pisici și pisiciProprietarul oricărui animal de companie este obligat să-i asigure o îngrijire adecvată, deoarece se angajează să ridice un câine, un pisoi sau să înmulțească un pește. Când vine vorba de pisici, în acest caz, hassle-ul este mai mic decât în ​​cazul altor animale, deoarece aceste creaturi independente oferă aproape în întregime îngrijire pentru ele însele, cu excepția faptului că solicită alimente.

Cu toate acestea, în caz de boală, câinele și alte animale au nevoie de ajutor uman. De exemplu, implicarea gazdei va fi necesară în cazul în care câinele are helminths (viermi). Acești paraziți dăunează pisicii și își scurtează viața.

Cum poate cineva să obțină helminthiasis?

Milbemax pentru pisici și pisicicurățenie pisici să se lingă în mod constant, să-și aducă haina de blană în ordine. Aceasta este plină de pericolul infectării cu viermi paraziți. Adesea, pisicile aleg mâncare de pe podea sau de la sol, mănâncă pește crud sau carne. Din cauza celor de mai sus pisici cel mai adesea ele sunt afectate de helminți. Și prinde infecția poate chiar pisică, care nu merge deloc. Deși pisica stradă este, fără îndoială, mai susceptibilă la boală.

O boală în care pisicile și oamenii dezvoltă viermi se numește helminthiasis. Sunt transmise câteva helminte câini om, care este, de asemenea, o amenințare gravă. Mai ales este periculos pentru copii, deoarece comunică cu animalele de companie mai des, iar corpul lor este mai vulnerabil.

Dar nu trebuie să vă fie frică. Medicina veterinară modernă are o gamă largă de medicamente antihelmintice care pot face față cu ușurință paraziților. pentru a avea câini iar gospodăriile nu aveau probleme cu viermii, este necesar să se efectueze în mod regulat de-worming. Unul dintre cele mai eficiente medicamente concepute pentru combaterea viermilor este milbemax. Medicamentul este utilizat pentru a trata pisici de orice rasă. Milbemax pentru pisici rezolvați problema cu paraziți pentru totdeauna, și un animal de companie după admiterea lui va deveni sănătos și vesel.

Forma de dozare a preparatului

Instrucțiuni de utilizare Milbemax pentru pisici și câiniSubstanțele active ale medicamentului sunt oxima, milbemicina și praziquantelul. Medicamentul se folosește pentru infecții cestode și nematode, adică viermi rotunzi și rotunzi.

Oxima de milbemicină este o enzimă bacteriană deosebit de eficientă împotriva hemminților, care le paralizează și le distruge. Cea mai mare concentrație în corpul animalului este observată după 2-3 ore după administrare.

Praziquantel determină mușchii helminți să contracte brusc, distrugând epiteliul parazitului. Ca urmare, parazitul moare.

Asigurați-vă că vă amintiți acest lucru milmemax pentru câini Este un remediu toxic moderat! Medicamentul a primit o a treia clasă de toxicitate. Milbemax pentru pisici manual de utilizare vă va spune ce doza trebuie să fie. Va fi chiar mai fiabil să consultați un medic veterinar.

Nu se administrează milbumax sub formă de injecții, medicamentul este disponibil numai în comprimate. Acest lucru este convenabil: câine sau aceeasi pisica nu va mai experimenta din nou senzatii dureroase din cauza unui nyxis, iar proprietarul nu va trebui sa se inroleze cu seringi si ace pentru ei. Tabletele de formă ovală au margini tăiate, sunt ambalate în ambalaj cu blistere. Blisterul este ambalat într-o cutie de carton, poate fi găsit milbemax pentru câini.

Medicamentul există în două forme, diferența de dozaj:

 • Milbemax pentru animale tinere (pisoi). Într-un comprimat de 4 mg milbemitsima, 10 mg de praziquantel. De regulă, aceste tablete sunt de culoare roz și sunt marcate cu simboluri de soare și NA.
 • Milbemax - comprimate pentru pisici. Acestea sunt deja scrise pentru adulți și toate conțin 16 mg de milbemycim și 40 mg de praziquantel. Culoarea comprimatelor este roșie, etichetarea: CK și NA.

După deschiderea blisterului, medicamentul este utilizabil timp de 6 luni. Citiți cu atenție instrucțiuni.

Indicații pentru utilizare. Efectul

Instrucțiuni de utilizare MilbemaxPregătirea antihelmintică prezentată este un instrument puternic pentru combaterea paraziților. Destul de repede și eficient, agentul poate face față unui număr de hemminiaze serioase.

Un medicament este prescris în următoarele cazuri:

 • Atunci când o pisică este infectată cu viermi ploși sau cestodias.
 • Atunci când un animal este infectat cu nematode, în special, toxocariasis.

Drogul se luptă activ cu un asemenea helminth omniprezent, ca o vierme de castravete. Acest parazit cel mai adesea supără pisici, pentru că este transmis prin mușcăturile puricilor.

Pentru a determina ce fel de helminth a lovit animalul dvs., analizați fecalele animalului - căutați ouă de helminth. Deoarece milbemaxul este un remediu puternic, acesta nu este utilizat pentru profilaxie. În plus față de paraziți adulți, preparatul distruge, de asemenea, larvele lor. Este evident că milmemax pentru câini extrem de eficient!

Cum să utilizați comprimatele

Tablete Milbemax pentru pisici și pisiciDozajul medicamentului depinde de greutatea animalului tratat. Se spune mult în instrucțiuni pe cerere Pentru o greutate de 1 kg se utilizează 5 mg de praziquantel și 2 mg de oximă de milbemicină.

Astfel, întreaga tabletă poate fi dată doar pisicilor care au câștigat deja 1,5 kg de greutate.

Înainte de a aplica medicamentul, nu este nevoie să organizați o dietă pentru animalul dvs. de companie.

De regulă, medicamentul este administrat în timpul alimentării dimineața a animalului de companie, se recomandă ascunderea comprimatului în alimente, deghizare. Dacă pisica este foarte sensibilă și refuză pilula, va trebui să o forțezi. În acest scop, se recomandă ca animalul să fie fixat pe genunchi și să se pună tableta sub baza limbii.

dozare:

 • Pisicile cântărind 0,5-1 kg sunt administrate într-o jumătate de pastilă roz;
 • pisică cântărind 1-2 kg se presupune a fi o singură pastilă roz.

Pentru pisicile adulte, doza este după cum urmează:

 • 2-4 kg - o jumatate de comprimat;
 • 4-8 kg - un comprimat;
 • 8-12 kg - un comprimat și jumătate.

Dacă greutatea animalului este mai mică de 0,5 kg, iar vârsta este mai mică de șase luni - nu-i poți da milbemax!

Medicamentul este administrat o singură dată, dar pe recomandare este posibil să se utilizeze o dată pe trimestru.

Contraindicații de bază

Unele animale au alergii la componentele medicamentelor. Nu se poate face fără a se consulta un medic, numai el poate permite sau interzice drogul. Numai unul instrucție nu ajută.

Un alt preparat nu dă pisici foarte mici care cântăresc mai puțin de 0,5 kg. De asemenea, milbemaxul este contraindicat în cazul:

 • epuizarea severă a animalului;
 • infecție;
 • boli renale și hepatice grave;
 • Greutatea unei pisici adulte este mai mică de 2 kg.

Medicamentul nu este administrat la animalele gestante. Glystonnye înseamnă să dai înainte de o sarcină probabilă, deoarece un număr de hemmintiaze sunt transmise pisoilor cu lapte matern.

La un animal sănătos, totul ar trebui să fie normal. Un tremur ușor al extremităților este posibil, cu toate acestea nu este de lungă durată.

Pro și contra

Avantajele acestui medicament:

Eficiența și universalitatea afectează aproape orice tip de helminți și distrug paraziți în diferite stadii de dezvoltare. De asemenea, beneficiile includ:

 • Necesitatea unei singure aplicații.
 • Dimensiuni mici ale tabletelor.
 • Un număr mic de efecte secundare.
 • Nu provocați salivație excesivă.

Printre deficiențele se poate scrie o toxicitate destul de mare, precum și probabilitatea unei reacții alergice la pisici sau câini.

concluzie

Nu va fi inutil să menționăm că medicamentul descris are analogi și destul de mult. Ele diferă în formă, substanțe active în ele și în dozare. De asemenea, au avantaje și dezavantaje. Prin urmare, se recomandă ca numirea să numească un medic veterinar care a efectuat o examinare aprofundată și cuprinzătoare a animalului dvs. de companie.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Instrucțiuni pentru utilizarea albenului pentru tratamentul animalelorInstrucțiuni pentru utilizarea albenului pentru tratamentul animalelor
Pratel pentru câini: manual de instrucțiuniPratel pentru câini: manual de instrucțiuni
Asinox Plus pentru câini: instrucțiuni de utilizareAsinox Plus pentru câini: instrucțiuni de utilizare
Caracteristicile utilizării lactobiofadolului pentru câiniCaracteristicile utilizării lactobiofadolului pentru câini
Picături de la viermi și purici la greabăn pentru pisiciPicături de la viermi și purici la greabăn pentru pisici
Semnele care indică infecția câinelui cu viermiSemnele care indică infecția câinelui cu viermi
Antigadin pentru pisici: o instrucțiune pentru a crea un spray propriu, comentariiAntigadin pentru pisici: o instrucțiune pentru a crea un spray propriu, comentarii
Pisica leoparda din Asia, asemanatoare cu cea a leopardului: continutPisica leoparda din Asia, asemanatoare cu cea a leopardului: continut
Prasicid plus suspensie: instrucțiuni de utilizarePrasicid plus suspensie: instrucțiuni de utilizare
Cât durează sarcina într-o pisicăCât durează sarcina într-o pisică
» » Milbemax pentru pisici și câini de la viermi. Instrucțiuni de utilizare
© 2021 amigdas.com