amigdas.com

Cea mai mică rasă de pisici și pisici

Descrierea unei pisici miciAceste animale de companie nu sunt lipsite de atenție. Nu poate fi altfel. La urma urmei, vorbim despre cele mai mici rase de pisici din lume. Mai jos este o descriere a fiecărei rase.

Toy-Bob

Această specie, fără îndoială, poate fi numită una dintre cele mai mici rase de pisici. Pisicile adulte cântăresc cel mult 2,5 kg. Aceste pisici pitice au o haină scurtă și groasă. O altă caracteristică distinctivă este o coadă scurtă, lush. Fasolele preferă să fie fotografiate. În mod normal, ele reacționează chiar și la unitățile de bliț foto. O astfel de rasă nu se teme de foc. Aceste fasole sunt ușor de antrenat, pot fi predate echipelor, precum și câinilor. Apropo, în pisicile mici miajarea este similară cu lătratul câinelui.

Singapur

Această rasă susține, de asemenea titlul celor mai mici pisici. A existat o Singapură din non-pisici domestice care au trăit în zonă din cele mai vechi timpuri. Pisicile din Singapore au păr scurt și strălucitor. Ei au un corp fizic puternic. Indivizii de sex masculin sunt mai mari decât femelele și au o greutate de aproximativ 3 kg, păsările nu depășesc 2 kg.

Pe plan extern, Singapore diferă față alungită și urechi mari, corpul este muscular și mare. Prin natura, pisicile din Singapore sunt foarte afectuoase și iubitoare, au o sănătate foarte bună. Acum, aceste pisici sunt răspândite în întreaga lume.

minskin

Această rasă de pisici mici are propriile caracteristici distincte:

  • Pisici de rase micinu există strat pe aproape întreaga suprafață a corpului. Ele sunt doar pe coada, labe și capul animalului.
  • Minsky a venit din amestecarea a două rase: munchkins și sfinxuri. Prin urmare, ei pot observa unele trăsături ale celor două. În general, această rasă dwarf seamănă foarte mult cu câinii.
  • minskins sunt foarte pasionat de stăpânii lor și sunt plictisiți când nu sunt acasă. Prin urmare, este mai bine ca ei să fie în companie și să călătorească.
  • astfel de animale de companie se adapteze bine în condiții diferite. Nu vă fie teamă să aveți un câine sau un hamster, bolurile vor trăi perfect cu ele.

Dvelf

La apariția acestei rase pitic Au fost implicate trei rase.

Această rasă provine din amestecarea a trei pisici pitice: American Curl, Sphinx și Munchkin. Whelves are multe în comun cu fiecare dintre aceste rase. Numele se datorează fuziunii a două cuvinte, care în traducere înseamnă o pisică-elf. Un astfel de nume fabulos reflectă aspectul acestor animale de companie.

Culoarea pisicilor poate fi diferită. Dar comportamentul este ciudat. Delfelfy afectiv și, în același timp, inactiv. În nici un caz nu ar trebui să fie tratate prost. Aceste pisici sunt mândre și ușor jignite. Ele pot chiar să se ascundă pentru a face față sentimentelor de resentimente. Greutatea unui adult la un adult este de aproximativ două kilograme. Aceste animale de companie misterioase locuiesc acum în diferite părți ale lumii.

Munchkin

Descrierea unei pisici miciAceastă rasă de pisici mici se opune teatrelor de dachshund. Au labele foarte scurte. Pozitia lor preferata este sa stea pe picioarele din spate. Coada este presată pe podea. În această poziție, pisicile preferă să stea, să se uite în jur. Arată foarte amuzant. Greutatea lor maximă este de 4 kg. În general, munchkins seamănă cu pisicile de jucărie. Ei au un corp puternic, rezistent la boli. Munchkins iubesc stăpânii și sunt umili.

Bambino

A adus această rasă într-un mod neobișnuit. Doi oameni căsătoriți au adus un pisoi și i-au dat numele de Bambino. Creatura blondă era mulțumită de aspectul neobișnuit. După cum sa dovedit mai târziu, sa născut ca urmare a trecerii a două rase: Munchkin și Sphinx.

Bambino din italiană este tradus ca un copil. Dacă o comparați cu cineva, puteți găsi o asemănare cu taxa. Are aceleași picioare scurte și corp alungit. Un detaliu interesant: vârful coada poate fi o perie. Bambino fără păr, așa că foarte des se îngheață, mai ales în timpul iernii.

mielușel

O rasă care aparține celor mai mici pisici, care arată ca un miel. De aici și numele. Părul curl al lui Lubkin. Greutatea acestor "copii" pufosi poate ajunge pana la 4 kg. Relativ la această rasă de pisici poate fi numită una dintre cele mai noi. În plus, ele sunt considerate o specie rară. În lume există doar câteva duzini.

napoleon

Acest tip de pisici a apărut și datorită traversării mai multor rase. Napoleon a venit de la descendenții pisicii persane și munchkin. Napoleonii au, de asemenea, propriile caracteristici:

  • Care pisici sunt cele mai miciaceste animale de companie pot ajunge la o greutate de 2,3 - 4 kg.
  • Napoleonii pot fi considerați copii veșnici, deoarece întotdeauna arată ca niște pisoi mici. Ochii mari și plantați pe scară largă.
  • aceste sigilii au o lână destul de groasă.
  • lîna Napoleonilor este lungă și scurtă.
  • astfel de animale de companie sunt foarte prietenoase, deci este mai bine să nu le lăsați în pace, pentru că pot fi furate.
  • pisicile acestei rase au o bună stare de sănătate. Nu sunt bolnavi de unele boli pe care alte pisici le suferă. Cu toate acestea, dacă vă pasă gresit, atunci corpul va eșua în orice pisica.

Devon Rex

Aceste pisici au apărut în Marea Britanie. În exterior, ele sunt foarte frumoase: Urechi mari, mușchi scurte și ochi marcate în mod clar, care accentuează corpul slab al lui Devonian Rex.

O asemenea rasă de pisici mici se simte bine în societate. Devon Rex poate fi administrat unui copil mic, deoarece părul nu provoacă alergii. Aspectul acestor animale de companie este maiestuos și mai nobil. Dar, ca orice pisică, ei sunt jucăuși și răi. În lumea unor astfel de indivizi foarte mult.

balinez

Caracteristicile raselor de pisici miciÎn exterior, aceste animale seamănă cu siamezi, de unde au apărut, de fapt. În general, patria lor este America. Cu toate acestea, au un strat mai lung și o coadă luxuriantă. Din pisicile siameze au primit un corp de culoare, grațios. Greutatea balineză nu depășește 4 kg. Slimness a fost, de asemenea, trecut de la strămoșii lor.

Micul pui de balein se naște alb ca zăpada. De-a lungul timpului, ei dobândesc culori similare cu cele din Siameză. Aceste sigilii sunt foarte primitor. Ele pot fi afișate pe o lesă. Este important ca aceasta să nu fie prea strânsă.

Acest animal uimitor a apărut în Illinois. El era diferit de alte pisici în dimensiunea sa miniaturală. Greutatea sa a fost de 680 de grame, iar lungimea este de 18 cm. Și Tinker a avut astfel de parametri înainte de sfârșitul vieții sale. Este trist că mini-pisica a trăit numai până la 6 ani.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cea mai veche pisica din lume - titularii de inregistrari ale cartii GuinnessCea mai veche pisica din lume - titularii de inregistrari ale cartii Guinness
Cele mai mari pisici din lume și istoria lorCele mai mari pisici din lume și istoria lor
Pisica britanica cu pisici cu pisici lungi si pisoi - standarde si continutPisica britanica cu pisici cu pisici lungi si pisoi - standarde si continut
Cea mai rară rasă de pisici cu fotografiiCea mai rară rasă de pisici cu fotografii
Numele celor mai populare rase de pisici și fotografiile acestoraNumele celor mai populare rase de pisici și fotografiile acestora
Caracteristicile raselor de pisici albe cu ochi albaștriCaracteristicile raselor de pisici albe cu ochi albaștri
Leu ucrainean: descrierea raseiLeu ucrainean: descrierea rasei
Pisica leoparda din Asia, asemanatoare cu cea a leopardului: continutPisica leoparda din Asia, asemanatoare cu cea a leopardului: continut
Cea mai mare rasa de pisici: maine coon sau asher?Cea mai mare rasa de pisici: maine coon sau asher?
O rasă de rasă domestică și alte pisici similareO rasă de rasă domestică și alte pisici similare
» » Cea mai mică rasă de pisici și pisici
© 2021 amigdas.com