amigdas.com

Cea mai rară rasă de pisici cu fotografii

Rase de pisiciLa rasele rare de pisici nu sunt doar rasele nou-născute, care nu au devenit încă răspândite, dar și cele care au existat de foarte mult timp. Până în prezent, multe rase antice, pe care le-au uitat nemeritat, de ce erau pe punctul de a dispărea. Cele mai rare și unice rase de mai mult de zece

.

Cea mai rară rasă

În întreaga lume, americanul cu păr scurt este mai puțin cunoscut. A provenit dintr-un pisoi găsit accidental într-o fermă din apropierea orașului New York. Lana era foarte neobișnuită și complet lipsită de orice comparație în structură cu blana altor pisici. Acest pisoi unic a fost traversat cu American Shorthair, în cele din urmă sa născut o nouă rasă, care este americană.

Crescătorii au început să se retragă cea mai rara rasa de pisici în anul 66 al secolului XX, standardul preliminar a fost recunoscut oficial în anul următor. Mai mult de zece ani de muncă au fost necesare pentru a înregistra titlul de campionat al acestei rase. Până în prezent, firul american a fost recunoscut numai în Canada și Statele Unite.

Caracteristicile distinctive ale rasei sunt lana ei, asemanatoare cu un caracal, ea are următoarele caracteristici:

 • buclat,
 • subțire
 • dur.

O pisică de dimensiuni mici, cu ochi mari de aur, pe o botă rotundă, scurtă. Urechile ei sunt de dimensiuni medii, rotunjite. Coada este de asemenea mică, are un vârf îngust. Pisica este liniștită și liniștită. Bine cu copiii și alte animale domestice. Găsesc pacea cu lunga absență a proprietarilor.

Rasă rare de pisici cu fotografii și nume

Cea mai rară specie de rasă americană scurtă poate fi găsită numai în SUA. Dar în lume există și alte rase rare, dintre care multe sunt, nu sunt răspândite pe scară largă în lume. Acestea includ următoarele tipuri.

Turcă van

Numele rasei se datorează lacului turc Van. Aici a fost întâlnită prima dată. Această rasă aparține vechii, în jurul ei există multe legende și secrete. În Europa a apărut o perioadă lungă de timp, dar până în anii 1950 a început să se reproducă în mod activ. De mult timp rasa a fost considerată experimentală și numai în anii 70 a fost recunoscută de europeni, iar un pic mai târziu de americani.

Caracteristicile distinctive ale vanei turcești sunt:

 • ochii ei. De regulă, una are o culoare albastră, cealaltă - una de aur. Dar în cadrul standardului este permisă și o singură culoare.
 • membrane mari între degetele de la picioarele din față, ceea ce explică dragostea pisicii pentru apă.

Reprezentanții rasei sunt mici, fragile pisici. Au ochi mari, urechi mari și o coadă lungă și luxuriantă. Îi place să fie obraznic și foarte mobil. Sunt smerit și au nevoie de o atenție constantă, foarte supărat dacă sunt luați. Calm în ceea ce privește copiii, foarte îndrăgostiți de natură, nu au voie să înoate și să pescuiască, cu ceea ce fac bine.

elf

Cele mai neobișnuite pisiciA apărut ca urmare a traversării curlului și a sfinxului. Acest eveniment a avut loc în SUA (2006). Oficial înregistrat un an mai târziu. Numele rasei se datorează unui caracter de basm, la care seamănă.

Pisica este subtire si eleganta, nu are parul deloc. Dimensiunea medie, corpul este de tip slab, are urechi mari îndoite înapoi și, de asemenea, pielea groasă pliată. Ochii pisicii sunt de culoare mare, de culoarea pielii. Caracteristicile distinctive ale rasei sunt:

 • urechi neobișnuite,
 • lipsa mușchilor și sprancenelor.

Elf are un caracter amabil și afectuos, el este sociabil și îi iubește pe copii și pe alte animale. Foarte atașat proprietarului, nu poate rezista singurătății.

Californian genial

Pisica acestei rase a apărut ca rezultat al numeroaselor experimente. Crescătorii au traversat diferite rase: Siamez, american cu păr scurt, Abyssinian, Britanic și Angora. În cele din urmă, au vrut o pisică care arăta ca un ghepard regal, dar nu sălbatic. Lucrarea a început în 71 de ani ale secolului XX, încheiată cu 10 ani mai târziu. În 1987, Statele Unite au recunoscut oficial și l-au înregistrat.

Stâncă californiană strălucitoare se caracterizează prin dimensiunile și forța mare. Are o haină scurtă, o culoare care aminteste de un jaguar sau de un leopard. Botul este oval in forma cu pometi inalti. Se ureaza urechi mari, înclinate, de dimensiuni medii, rotunjite la capete. Coada este groasă și lungă, vârful ei întunecat.

Pisicile sunt foarte active și mobile, deci necesită plimbări lungi. Îi place să comunice cu alte animale, ele diferă în natură.

burmilla

Descrierea rasei rare de pisiciUn alt nume este argintiu birmanez. A fost primit din cauza unei incrucisări accidentale a unei pisici birmaneze și a unei chinchilla persană. Au fost crescuți în 1981 în Anglia. Burmilla a fost recunoscută oficial numai în anul 94 al secolului XX.

Animale mici, lână scurtă și subțire de argint sau smântână, are un substrat alb dens. Lăcile frontale sunt puțin mai scurte decât picioarele posterioare. Botul scurt cu un nas roșcat, obișnuite mici "obraji". Urechi cu înclinație înainte. Ochii sunt verzi sau aurii, mari, ovale in forma.

Pisica are un caracter binevoitor și echilibrat, este dedicată proprietarului, iubește să comunice, dar călătoresc singur. Îi plac atenția, se înțeleg cu alte animale.

Khao Mani

Această rasă aparține unei foarte vechi, este o comoară națională a Thailandei. Sa întâmplat cu mult timp în urmă, istoria se întoarce în secole. Numele în limba Thai înseamnă "perla alba". În Europa și în Statele Unite a apărut recent și încă nu a reușit să se răspândească pe scară largă. Această pisică este una dintre cele mai scumpe din lume.

Khao-mani este de dimensiuni medii, are un strat alb scurt. O pisică frumoasă și grațioasă se distinge prin ochi mari, adesea multi-colorați. Un ochi are galben auriu, celălalt este albastru. Adesea există persoane cu aceeași culoare a ochilor. Botul în formă de pană are o frunte convexă. Urechile pisicii sunt mici, picioarele sunt puternice, de dimensiuni medii.

Pisica este jucaus si inteligenta, poate fi antrenata, foarte atasata proprietarului. Sigiliile cu ochi albaștri suferă de multe ori din cauza lipsei de auz.

Singapur

Caracteristicile raseiRasa a apărut ca urmare a traversării Pisici barmani cu mongrel, care au venit în Statele Unite din Singapore în anul 75 al secolului trecut. În prezent, crescătorii erau interesați de dimensiunea redusă a călătorilor și de culoarea lor neobișnuită. Singapore a fost înregistrată oficial în anul 84 al secolului XX.

Pisica este destul de mica, greutatea unui adult poate ajunge abia la trei kilograme. Are un corp subțire și grațios, cu o haină scurtă care se potrivește perfect cu ea. Coada este lungă și subțire. Ochi în formă de migdale, înclinate. Urechile mari sunt ușor dezvăluite.

Rasa este o comoară națională a Singapore, astfel că exportul său din țară este limitat.

Pisicile sunt afectuoase și au încredere, le place să sară și sunt foarte mobile. Îi plac copiii și sunt foarte atașați de proprietar, merg pe lângă alte animale de companie. Poate fi în poziție "stau pe picioare posterioare" pentru o lungă perioadă de timp.

napoleon

Rasa a fost recent retrasă și este de interes. Ea a fost obținută prin trecerea mușchiului scurt cu o pisică persană. Napoleon este un persian pitic cu labe scurte. Ideea reproducerii acestei specii aparține amelioratorului american de câine, sa întâmplat în anul 95 al secolului trecut. O lungă perioadă de timp pentru Napoleon Nu este recunoscută ca o rasă independentă, numai după 10 ani, rasa a fost înregistrată oficial în Statele Unite.

O caracteristică a rasei este dimensiunea ei miniaturală. Un animal adult cântărește maximum 2 kg. Există două soiuri de Napoleoni:

 • scurte (extreme),
 • cu picioare lungi (clasic).

Botul din această specie este asemănător persanului sau exoticului, dar nu există o aplatizare puternică. Coada este lungă și pufoasă. Lana poate fi lungă și scurtă. Aceasta este o creatură foarte drăguță și drăguță. Personajul este afectuos și amabil, foarte încrezător și dedicat proprietarului. Se disting prin răbdare, se adaptează rapid la condițiile înconjurătoare, îi iubesc pe copii.

ragamuffin

Clasificarea raselor de pisiciVizualizarea a apărut în SUA ca rezultat al traversarii unei pisici domestice cu un ragdoll american. La mijlocul anilor șaptezeci ai secolului trecut, rasa a fost în cele din urmă formată cu numele de "heruvim", dar ulterior i sa dat o altă denumire "ragamuffin", ceea ce înseamnă "ragamuffin". A înregistrat oficial rasa în 2003.

Este o pisica mare, ajunge la 8-10 kg, corpul este rotund, lana moale, densa de lungime medie. Înfățișarea arată ca un ragdoll, dar diferă într-o varietate de culori. Botul este rotund, de dimensiuni medii, cu obraji mici. Ochii ovale, mari. Lăcile frontale sunt puțin mai scurte decât picioarele posterioare. Coada este foarte lungă și pufoasă.

Animalul este jucaus și afectuos, diferă inteligența și caracterul calm. Ușor de învățat și de afecțiune pentru proprietar. Ele sunt complet absente instincte de vânătoare, nu știu cum să se apere.

Bombay

În 1958, crescătorii au venit cu ideea de a scoate la lumină un adevărat panter miniatural, capabil să trăiască acasă. Pentru a face acest lucru, aveau nevoie de o pisică brună brună și de un american negru cu păr scurt. Sarcina a fost finalizată la sfârșitul anilor 60 ai secolului XX. O rasa separata a inceput sa difere de parul negru lucios si de ochii galbeni. Înfățișarea seamănă cu panterele sălbatice din India. Rasa a fost înregistrată oficial în SUA în 1976.

Reprezentanții speciei se disting printr-un corp muscular puternic, lîna lor scurtă, negru saturată. Botul este rotund, mare. Ochii sunt rotunde, de dimensiuni mari, de culoare auriu luminos. Coada este mică și subțire.

În ciuda aspectului său puternic Pisica din Bombay are un caracter blând și flexibil. Iubeste toti membrii familiei fara prioritati si se intalneste bine cu animalele de companie. O pisică este activă și sociabilă, nu poate fi singură.

Munchkin

Pisicile sunt acasă la MunchishRasa a provenit dintr-o pisică fără adăpost, care a fost găsită accidental într-un stat american. Pisicile născute au moștenit această trăsătură a mamei. Această rasă interesantă sa dovedit a fi trecut cu pisici domestice mongrel. În Statele Unite ale Americii în anul 85 Munchkins au fost înregistrate oficial ca o rasă independentă.

Aceste pisici neobișnuite sunt labe foarte scurte. În această privință, se numesc chiar pisici de pisică. Rasa are trei tipuri:

 • standard,
 • pitic,
 • foarte scurt-picioare.

Există, de asemenea, munchkins cu par lung și păr scurt. Pisicile sunt mici, dar puternice și musculare. Au păr pufos și gros, ochi mari și un bot elegant triunghiular. Prin natura lor, Munchkinii sunt jucăuși și sociabili. Acestea arată loialitatea față de proprietar, îi iubesc pe copii și se înțeleg cu alte animale. Ei au nevoie de plimbări în natură, pentru că în ciuda picioarelor lor scurte sunt foarte mobile și se execută rapid.

nibelung

Această rasă - varietate de pisică albastră rusă, diferă de părul ei lung. A apărut la începutul secolului XX, dar de mult timp nu a fost recunoscut ca o rasă oficială. Crescătorii americani au obținut statut oficial pentru nibelunga numai în anul 87 al secolului trecut.

Nibelung aparține unui animal foarte rar și frumos. Dimensiunea este medie, ochii sunt ovale mari, urechile sunt mici, rotunjite. Coada este lungă și pufoasă. Cartea de vizită a rasei este o haină subțire, albastră și albastră, cu un substrat de argint și dens.

Caracterul acestei pisici este independent și mândru, străinii nu-i plac, dar se înțelege bine cu alte animale. Ele necesită atenție și consideră ca stăpân doar o singură persoană. Sunt bune la vânătoare.

Prezentate sunt unele dintre pisicile foarte rare, care sunt multe. Toate acestea sunt neobișnuite și unice în felul lor. A cumpăra o astfel de rasă este foarte dificilă nu numai din cauza prețului său scump, ci și din cauza lipsei unei distribuții răspândite în rândul rușilor.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Diferența dintre pisicile britanice și scoțiene: cum diferă acestea?Diferența dintre pisicile britanice și scoțiene: cum diferă acestea?
Rame hipoalergenice (antialergice) de pisiciRame hipoalergenice (antialergice) de pisici
Cea mai veche pisica din lume - titularii de inregistrari ale cartii GuinnessCea mai veche pisica din lume - titularii de inregistrari ale cartii Guinness
Cele mai mari pisici din lume și istoria lorCele mai mari pisici din lume și istoria lor
Rase de pisici sălbatice: trăsături, specii și fotografiiRase de pisici sălbatice: trăsături, specii și fotografii
Numele celor mai populare rase de pisici și fotografiile acestoraNumele celor mai populare rase de pisici și fotografiile acestora
Caracteristicile raselor de pisici albe cu ochi albaștriCaracteristicile raselor de pisici albe cu ochi albaștri
Cea mai mare rasa de pisici: maine coon sau asher?Cea mai mare rasa de pisici: maine coon sau asher?
O rasă de rasă domestică și alte pisici similareO rasă de rasă domestică și alte pisici similare
Rasă `Maine Coon`: greutatea unei pisici adulte de luniRasă `Maine Coon`: greutatea unei pisici adulte de luni
» » Cea mai rară rasă de pisici cu fotografii
© 2021 amigdas.com