amigdas.com

Rame hipoalergenice (antialergice) de pisici

Pisici antiallergeniceMulți oameni care sunt buni la animalele de companie, cum ar fi pisicile, nu își pot permite să-i păstreze în casele lor. Și dacă oamenii pe care au venit să le viziteze au această fuzzy - o astfel de vizită poate fi o tragedie întreagă. Și toate din cauza faptului că o persoană este alergică la lână. Mulți oameni din lume suferă de această problemă. Dar, după cum știți, există o cale de ieșire din orice situație. Acum există rase hipoalergenice de pisici care nu îi vor face pe proprietar să-i sufle în nas și să strănută.

Ce fel de rasa de rasa de pisici nu are loc?

Pisici javaane și pisoiDe ceva timp oamenii de stiinta au crezut ca in aparitia unei reactii alergice, parul pisicii este de vina. Dar multe studii au arătat acest lucru alergenul în sine se găsește în epidermă, urină și salivă a animalului de companie. Este o proteină Fel D1, care se acumulează pe piele și pe blana animalului. Aceasta este dovada asta în lume nu există pisică, absolut sigură pentru viața și sănătatea umană. Pisicile hipoalergenice sunt un vis al crescătorilor care încearcă să-i scoată afară.

Pentru ca reacția alergică să se manifeste într-o mai mică măsură, o persoană ar trebui să conducă astfel acţiuni:

 1. Pisica balerină la expozițieAlegeți o rasă mai puțin de lână.
 2. Știți că pisica este mai alergică la pisici.
 3. Sterilizați sau neutru animalul de companie (în funcție de sex).
 4. Alegeți tonuri de lumină animală.

Rase hipoalergenice de pisici

Există roci antialergice în lume și care dintre ele să aleagă cele mai bune? Astfel de întrebări îi chinuiesc pe cei care se iubesc foarte mult de pisici, dar nu își pot permite să obțină o rasă dorită din cauza unei reacții alergice. Iată răspunsul: există astfel de animale de companie în lume și sunt foarte ușor de recunoscut de lână scurtă și nu foarte pufoasă. Și logica în acest lucru este totul: Dacă pisoiul are o cantitate mică de păr, atunci este puțin.

Dacă sunteți alergic la lână, dar tot doriți să vă cumpărați o pisică, atunci aruncați o privire la aceste rase:

 1. Pisica albastra rusa cu vzgyadom expresivRus albastru.
 2. Siberian.
 3. Sfinxul.
 4. Cornish Rex.
 5. Devon Rex.
 6. Pisica este Javaneză (Javaneză).
 7. Shorthair oriental.
 8. Pisica balineză.

Rase de pisici fără substrat

Ceea ce va fi mai scurt decât blana animalului dvs. de companie și mai puțin substrat, apariția simptomelor alergice este mai puțin probabilă. Pisicile fără substrat, nu molt și o proteină dăunătoare organismului uman nu se acumulează în lână. Iată o listă a câtorva dintre aceste rase:

 1. Pisici LychePisica orientala.
 2. Likoy (pisica vârcolac). Din cauza aspectului său, nu toată lumea va îndrăzni să înceapă această rasă în casa lui.
 3. Sfinxul este canadian. Ca toate soiurile Sfinxului, are un corp fierbinte și piele matasoasă.
 4. Etiopian (abisinian) reprezentant al pisicilor.
 5. Asher. Această rasă a fost numită după zeița Asher. Este cel mai puțin alergenic.
 6. Drăguț pisică Cornish RexCornish Rex. Aristocratic, elegant, "curat" - acest reprezentant merită doar astfel de complimente.
 7. Devon Rex. Aceste pisici sunt ca micile zane din familia pisicilor. Proprietarului lor vor aduce numai emoții pozitive.
 8. Sfinxul Donului. Pisicile nu sunt alergene, excretate în Rusia.
 9. Peterbald. Această specie de sfinx a fost crescută la Sankt-Petersburg.
 10. Sfincși. Acești reprezentanți ai familiei pisicilor au un substrat de culoare puțin greu de remarcat, care seamănă cu o suede la atingere.

Rasele hipoalergenice de pisici pentru astmatici

Dacă dumneavoastră sau membrii familiei dumneavoastră aveți astm, dar doriți să aveți un animal de companie dintr-o familie de pisici, atunci nu vă disperați înainte de timp. Pentru voi, de asemenea, există multe rase care determină incapacitatea unei reacții alergice.

Aceste tipuri includ:

 1. Cap de pisică Javanese aproapeJancă rasă. Pentru astmatici acest lucru - alegerea perfectă. Și chestia este că subacoperirea acestor animale de casă nu există și, prin urmare, nu există unde să adune o veveriță. În plus, reprezentanții acestei rase sunt foarte afectuoși și devotați.
 2. O alegere sigură pentru astmatici va fi și balineză frumusețe. Deși are părul pufos și lung, pielea ei nu-și dezvăluie prea mult pielea.
 3. Subțire Cornish RexÎnsoțitorii antialergeni sunt reprezentanți ai rasei Cornish Rex. Părul său curat și moale nu-l va face pe stăpânul său să respire de la atacurile de alergie. Ele pot fi călcate pentru o perioadă lungă de timp și nu simt nici un simptom nedorit. Iar mulțumirea și pacea lor îi vor face pe toți favoriți.

Stânca cea mai hipoalergenică

Sfinx capul canadian este marePisicile și pisicile hipoalergenice au numele lor, ratingul lor privind siguranța pentru viața umană. Primul loc printre astfel de rase este ocupat de sphynx canadian. Această rasă este cea mai non-alergică. Și nu contează ce fel de aspect are. La urma urmei, dacă cel puțin un membru al familiei suferă de o alergie la animale, nu veți putea găsi un animal mai bun. Sfinxurile practic nu secretă proteine, care sunt atât de periculoase pentru sănătatea umană.

De-a lungul timpului, oamenii se obișnuiesc cu absența completă a mustaței, a pielii goale îndoite și a urechilor mari. Câinii obișnuiți întotdeauna încearcă să se apropie de stăpânul lor. Acest lucru se datorează faptului că sunt foarte interesați de societate. Pielea lor surprinzător de moale și bunătatea sufletească au început să cucerească din ce în ce mai mult inimile iubitorilor de animale. Minusurile acestor rase sunt sensibilitatea sporită a acestora la sezonul rece și necesitatea unei igiene permanente a pielii.

Care sunt semnele de a alege o pisica hipoalergenica?

Sunt câteva atunci când alegeți un pisoi pentru persoanele cu alergii, care trebuie să fie respectate atunci când alegi un animal de companie.

 1. Pisoi reticul CornishNu cumpărați animalele de casă cu mâinile. Pentru a cumpăra este mai bine să te întorci la pepinierele dovedite.
 2. Alegerea unui partener caudat ar trebui să fie ghidat de inimă și de suflet, și nu de moda pe această sau aceea de rasă.
 3. În prealabil merită citit despre rasa dorită a pisicii. Cu unele dintre ele, pot exista dificultăți în îngrijire sau nutriție.
 4. Dacă decideți să vă faceți un reprezentant de sex masculin, atunci planificați castrarea acestuia în avans.
 5. Pisicile antiallergenice au o culoare deschisă.

Cum să îngrijiți în mod corespunzător pentru astfel de pisici?

Sfinxul hipoalergenic canadianDupă ce au aflat despre ce roci sunt anti-alergice, merită să învățăm despre ce grijă au nevoie. Trebuie amintit că nici o rasă nu este capabilă să devină un panaceu - sub control, alergia va fi numai atunci când toate măsurile de precauție sunt îndeplinite.

În primul rând, este necesar să discutați cu amelioratorul și să aflați dacă va fi posibilă returnarea animalului de companie în cazul în care alergia se va simți simțită.

În grădinițele autoritare această opțiune este aproape întotdeauna posibilă. Dar dacă luați un animal de companie într-un adăpost, atunci aveți mai multe șanse să vă întoarceți.

Este necesar să aflați dacă pisoiul a fost vaccinat și când este necesar să faceți următoarea inoculare.

Mai jos vom scrie câteva sfaturi care vor ajuta la reducerea eliberării alergenului la corpul animalului la un nivel minim:

 1. Kotik Cornish Rex baie în baiePisicul trebuie să se scalde. Acest proces este cel mai bine încredințat unui membru al familiei care are o reacție alergică. Cu ajutorul apei reci, puteți scădea nivelul alergenilor eliberați. Nu exagerați această procedură pentru ca pisoiul dvs. să nu se răcească.
 2. Spălați jucăriile pentru pisici. Toți șoarecii de jucărie și bilele cu care animalul dvs. interacționează trebuie să fie în mod constant curat.
 3. Este necesar să curățați lenjeria de pat. În casa unei pisici nu ar trebui să se acumuleze gunoi, praf, lână. Din acest motiv, locul de dormit al animalului trebuie aspirat zilnic.
 4. Pisica albă Cornish RexÎntotdeauna ar trebui să fie mâncăruri curate pentru a bea și mânca. În fiecare zi, schimbați apa, spălați tava și felurile de mâncare pentru alimente.
 5. Dacă pisoiul vostru de la o vârstă fragedă a început să urce pe mese, atunci opriți imediat acest mod. Pentru persoanele alergice, acest lucru poate avea un efect negativ.
 6. Curățarea umedă în apartament ar trebui să fie petrecut cât mai des posibil.
 7. Merită să ne amintim de igienă: încercați după ce ați mângâiat pisoiul, nu vă atingeți fața cu mâinile. După contactul cu animalul de companie, spălați-vă bine mâinile de fiecare dată.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să recunoască și să identifice o rasă de pisici acasăCum să recunoască și să identifice o rasă de pisici acasă
Alergii la câini și cum se manifestă ea însășiAlergii la câini și cum se manifestă ea însăși
Cum se manifestă alergia la pisici și cum să scapi de eaCum se manifestă alergia la pisici și cum să scapi de ea
Câte ore pe zi pisicile dorm?Câte ore pe zi pisicile dorm?
Cea mai veche pisica din lume - titularii de inregistrari ale cartii GuinnessCea mai veche pisica din lume - titularii de inregistrari ale cartii Guinness
Cele mai mari pisici din lume și istoria lorCele mai mari pisici din lume și istoria lor
Îmbrăcăminte pentru pisici: materiale și stiluri pentru a-și face propriile mâiniÎmbrăcăminte pentru pisici: materiale și stiluri pentru a-și face propriile mâini
Numele celor mai populare rase de pisici și fotografiile acestoraNumele celor mai populare rase de pisici și fotografiile acestora
Caracteristicile raselor de pisici albe cu ochi albaștriCaracteristicile raselor de pisici albe cu ochi albaștri
Afla care pisica este cea mai scumpa din lume?Afla care pisica este cea mai scumpa din lume?
» » Rame hipoalergenice (antialergice) de pisici
© 2021 amigdas.com